89387
PlayStation3
  • Jinchuu
    Jaa, hát az csak tipp szerintem. :)
  • baggins
    OK, ezt vágom, de milyen műszer van az agyatokban, hogy tudjátok, mennyire esik vissza a frissítés. Vagy ez csak tipp?
    A Jerichonál szinte egyáltalán nem, de pl. a Lair-nél nálam is feltűnt a lassulás. Gondolom jó szem kell hozzá.
  • Foxhound1980
    Megyek kipörgetem mégegyszer a demót.
  • Jinchuu
    Annyira nem nehéz észrevenni. :) De például told be a GT4-et ami folyamatos 60 fps ugye és utána rakd be mondjuk a Jerico-t és észre fogod venni, hogy ott nem folyamatosa a képfrissítés. :)
  • Foxhound1980
    20078
  • Foxhound1980
    Ez speciális képesség! :D áhh semmi extra, egyszerüen látni, hogy idönként nem folyamatos, de mondom sztem itt még elég jó a framerate, pontosabban abszolut nem zavart a helyenkénti belassulás. De áhhh, nagyon zsír lesz a gém! Elő is rendeltem kintről a Special Edition verzát.
  • baggins
    Ugye? Én is pont ezt éreztem. Király az egész, ahogy van.
    Egy kérdés, én ehhez nagyon vagyok: ilyen éles szemetek van, hogy meg tudjátok mondani, mikor esik X fps alá a képfrissítés? Öcsém nézte mellettem a Jerichot, oszt egyszer csak szólt, hogy most belassult. Semmit nem vettem észre. Van vmi speciális szemüvegetek? :D
  • baggins
    Az utolsó pálya tényleg a hihetetlen megjelenítés nonpluszultrája! Az a csata...hát, szavakat nem nagyon találko rá. Elképesztő!
  • dante3
    Haze lol videó :)
  • Foxhound1980
    Na megvolt a Jericho próbakör! Uhh.. Ez valami kib@xott jó gém lesz. Váltható karakterek, speciális képességek, hamisithatatlan Barker hangulat. A grafika is rendben van, bár valóban nem fut vajsimán az engine de ez még szvsz elfogadható, pontosabban annyira magávalragadott a demó meg a gémpléj, hogy nem is foglalkoztam vele. Óriási pozitiv csalódás a stuff részemről. Megvan véve!
  • Foxhound1980
    Faxa! Dirt demóból már éreztem, hogy nem lesz rossz a stuff.
  • HAF Rigel
    Dirt gyorsteszt.

Tegnap este nekiáltam tesztelni a Dirtet , föleg az után ,hogy számomra egy kicsit csalodás volt a Sega Rally , én azt hittem szimulátor lesz nem arcade autokázás. Szóval Dirt.

Nekem semmi bajom nem volt a grafikával kiváló, egy 82cm lcd tv (samsung s86) másfél méterről gyönyörű. Néztem a demot PCmen is egy 8800gtxen és nem találtam sok külöbséget bár az is igaz azt jó ha egyméterről nézi az ember. Úgy hogy nem 2 centiről bámulja az ember biztos kevésbé tünik fel az AA hiány mintha monitoron nézném.
    Elindultam a Carrier modban, itt lehet válaztani nehézséget 5 féle van igy mindenkinek be lehet lőni a színtet , én amatör szinten indultam ami a közepes , auto törés és kopás tekintetében medium a szint , pronál már very high ami azt jelenti egy hiba is elég a kocsi leamortizálásához. Carrier modban tetszett hogy pénzt kell gyüjteni , amit a nehézség fügvényében kapsz , pl pro fokozatban 500000€ mig amatörben 250000€ amig pl a legkönnyebb szinten 50000€.
    A megszerzett pénzből lehet autokat venni , persze eredeti modelleket , és úgy versenyezni az adott kategoriában, az autok viszont nem vesznek el igy lehet jobbakat is venni , mert ebben a modbantöbször visszaköszön az hogy a már meglévő autoval kell versenyezni.
    Most kb a tier 1 szinten vagyok ez egy piramsi a végén van a karrier vége . van még töbféle játékmod , de azokat még nem probáltam. Viszont ami nagyon tetszik minden adatot lejegyez a gép , pl legnagyobb ugrás, sebesség, győzelmek száma , feladott verseny , kedven verseny , szoval nagyon sok statisztikai adatot , és mikoözben tölti a pályát ezeket random kiírja .

Összegezve amekkora csalodás volt számomra a Sega Rally (nem azért mert rossz hanem mert én egy szimulátorra számitottam ) akkora pozitiv meglepetés volt a drirt .
    A két játék között olyan a párhuzam mint a NFS carbon és a GTR2 vagy a Racer között. Az egyik szimulátor a másik egy autos arcade játék.
  • Elveon
    Soul Calibur 4 videó!
  • Kratos86
    Nagyon király a Jericho!! Remélem nem kell sokat várni a teljes verzióra!!! Ratchet demo-t akarok!!!!!!!!!!
  • Foxhound1980
    Ezt a HAZE videót is ajánlom megtekintésre, látszik nem portról van szó...
    KATT
  • Foxhound1980
    Na, karácsonyra lehet berendelni a Dual Shockot! KATT
  • Foxhound1980
    Eye of Judgement gémpléjek
    Lesz benne online mód!
  • Foxhound1980
    Végre egy fémdobozos cucc!
  • Foxhound1980
    Jericho Special Steelbook Edition
  • Foxhound1980
  • Sund
    én pc-ről jövök, nekem lentebb van az ingerküszöböm. :)
  • cloud.strife
    Csak ne szaggatna.... :(
  • Sund
    Gyerekek, ez a HS beszarás milyen jó. Mintha filmet nézne az ember, a szereplők mimikája, a szinkron áhhhh.... szinte élnek, tisztára olyan.
  • cloud.strife
    Egyedül a Def JAm-el volt nekem is ilyen bajom. De szvsz nem vesztesz vele sokat, nekem megvan a teljes, űberxar.... :(
  • NEXUS6
    Asszem régiókódos.
    Valszeg mindenki letöltötte már egyszer és lefagysztotta gépét, üdvözöllek a klubban!;)))
  • Rena11
    nektek volt már ilyen?:
    letöltöttem a def jam demot feltelepíttettem elinditottam kiírta hogy corrupted data és ujraindult a gép nem is akar elindúlni mindig ezt csinálja
  • NEXUS6
    Mellesleg visszatértem 1080p felbontásba. Most meg egyáltalán nem lassú! Gondolom azért volt elötte az akadozás mert hogy játék közben szépen telepítette fel magát a vincsire.

Szal viszi az 1080p-t is rendesen. Volt 1-2 sivatagos pálya ami elötte nem igazán teccett, ebben a felbontásban viszont eszméletlenek azok is!
  • NEXUS6
    Hú, ez a Lair nagyon döbbenet!

Sajna elég rövid 14 pálya + tutorial, de még itt az uccsó pályán is meglepett. Kísérem a hajó hadat, meg a mentákat. Aztán az a sztori, hogy majd odaérünk a csatához és akkor besegítünk, csak közben lekell gyakni egy csomó sárkányt, meg kisebb erődöket.

Én meg gondolom körülnézek röpködök egy kicsit, elmegyek oda ahol majd lesz a csata. Csak közben megdöbbentem mint állat, ugyanis a csata azalatt is folyik a pálya másik részén, amikor én még a küldetéssel kellene hogy elfoglalva legyek.
    Szal ez agyhalál!!!! Amikor egy csúcs FPS is simán meg van szkriptelve, hogy csak akkor rakja ki azt a három ellenfelet a sarokba, amikor én odaérek, itt meg a pálya túlsó végén simán megy a többezer fős csata.
    Most is eccerűen nem akartam elhinni szal addig bámészkodtam hogy lelőttek.
  • NEXUS6
    Nincs még egy?
    ;)
  • Pitypang18
    Elkelt!
  • Pitypang18
    PS3 Egy vezeték nélküli joypaddal, tarozékokkal, 60 gigás vinyóval 70.000-ért eladó!
  • dante3
    Gran Turismo 5 Prologue kamerás Gameplay video
  • Sund
    közben csináltam egy kimutatást az anyagi ráfordításról, amik a ps3-hoz vett játékokhoz tartoznak. Eszerint 6 játék volt nálam, és a sok csere-bere után -4e-n állok. Az nem is rossz, nem? :)
  • Nexxuss
    Jericho. Ejj nekem tetszik :-) kurva jó a stílusa. Jók a karakterek. No meg a harcok is jók. Én bepróbálkozom a fullal:-) HS-nél tuti többet ér:P no de inkébb HAZE demot akarunk :D
  • Sund
    volt egy olyan érzésem, hogy ha még egy kicsi életet vittek volna a játékba akkor fergeteges hangulata lett volna. Így viszont, számomra, nagyon üres volt végig. A 4 karakter egy kihalt, sivár világban kalandozott, és ez nagyon zavart. Megerősítette ezt az is, hogy a játék leghangulatosabb része Kioto volt, ott legalább volt több mint 3 NPC... A vége meg egyáltalán nem tetszett, kár volt ezt a buzi vonalat erőltetni, Atsuma és Karin meg össze se jöttek ráadásul. :/ Pedig drukkoltunk a csajommal nekik. :)

A végén elkezdtem tápolni, ahogy tanácsoltad, de rohadt hamar meguntam , lementem a kaszinóba és 2.-ra forgattam két átlós 7-est egyszerre. Úgyhogy a pénzből vettem mega skill gemeket és felcsicsáztam magam. Aztán a végén történt érdekes dolog, befejeztem a játékot, főcim stb. és
    visszarakott a village-ba. Na mondom utcu neki, megint bementem a jégkirálynő palotájába, de csak Toya-ig jutottam, amikor legyőztem adott egy másik filmet mint elsőre és újból jött a főcim. Te érted ezt?

Amire még kíváncsi lennék, hogy a speckó pontokban, amiket pl. a szárnyas oroszlán is őriz, szóval te oda bejutottál?
  • partizan182
    Tetszett/nemtetszett?
    Végét kaszinózás nélkül meg tudtad csinálni?
  • Sund
    Jelentem kivégeztem az Enchantedet, 42 órámba került. Ha valaki szeretné cserélni bármire, akkor küldjön privit. Köszi.
  • SlickAdam
    MOndjuk én tudok "egyszerübb" megoldást is erre a csatára, de kiváncsi leszek rá, hogy hétvégén Hell Mode-ban milyen érzés lesz számomra!
  • Jinchuu
    Ne is mond, még most ideges leszek ha bele gondolok arra a végső harcra, kicsit elnyújtották szerintem.
    Próbáltam én is találni vmi taktikát, de a védekezés és max. 2-es kombo használatán túl nem sokra jutottam, meg az állandó elugrás használat és 2-es kombo , valamint ha eltalálod akkor power-stance bekapcs, hogy a második nagy ütésedre hátraguruljon. Utánna ennek ismételgetése. :)
  • item
    "a háttérben isten lovagol másféltucat legkedvesebb angyalával?" Hehe ez jó

Amúgy nekem nem jött be ez a jericho mondjuk én pc-n néztem meg a demót..