89387
PlayStation3
  • bpeti72
    Az ja piaci kényszer az van, meg az is van, hogy minden évben valami netbetyár elkezd agonizálni rajta hogy mi lesz a konzolokkal meg mikor adják ki, meg majd jól tönkremennek ha nem. Nem fog itt tönkre menni senki sem, meg ha igen az sem érdekel, lesz majd más.
  • arty
    ez nem egészen így működik :) van olyan, hogy piaci kényszer... ;)
  • Vadnokedli
    Csak én nem vagyok képes az Xboxot a PShez hasonlítani?
  • bpeti72
    Tudod mi lesz, majd kiadják az új konzolt amikor akarják.
  • bpeti72
    Jajj mi lesz, biztos tönkre mennek majd ha nem adnak ki egy új konzolt még idén amit annyira szeretnétek, vicc ez az óvoda amit egyesek művelnek.
  • Totti5
    Még ha le is verné, akkor sem megy sokra vele senki. Ájfónra van fless játék szintő FPS, ami valaki szerint nagyon szép, de csak egy n+11111111 háborús cucc, lelketlenül a kreativitás szikrája nélkül.

Vitára olyan játékok vannak mint az Uncharted ami nem telefonokkal versenyzek grafban hanem PS3al, konkrétan Uncharted 1 szintjét hozza.

Aztén lesz rá Killzone ami szintén lemos mindent.

Vita a legjobb kézi eszköz járékra minden tekintetben, csak több, sokkal több játék kellene rá.
  • arty
    Nem veri le.
  • The Protector
    Nem tudni.A VITA-is csak pang,mellesleg nagy fail,hogy egy Iphone vagy android játék is leveri grafikában,na ez az igazán ciki.
  • LeventeV
    Én csak azt nem értem, hogy ha mi, hozzá nem értő laikusok látjuk ezt, úgy ahogy sokan látják pl. a PS Vita menekülésének útját (Remote Play, minőségi stúdiók által készített játékok) akkor a Sony miért nem?
  • TDC Geronimo
    Az a nagy gond, hogy míg az új xboxról már naponta jön ki valami új infó/pletyka, addig az új PSről semmit se hallani. Ha nem jön ki idén az új boxszal együtt és megint késik fél vagy ne adj isten még többet és utolsóként jön ki a 3 nagy közül, akkor iszonyat nagy szarban lesznek. Egyelőre pedig nagyon így néz ki a dolog. Nem engedhetik ezt már meg maguknak. MS brutál mód megerősödött ebben a genben. Ha elkésnek, akkor az egyik legjövedelmezőbb részük a géming szekció is lehúzhatja a rolót nextgenbe.
  • Yoda001
    mi lesz a Sony-val?
  • Yoda001
    talán legjobb ár/érték arányú a DFP/DFGT (Driving force pro, már nincs gyártásban, elfekvőben találni embereknél, újabb változata a Driving Force GT, kis újítással)
    de legalább annyira jobb az ár-érték aránya a G25-nek és a G27-nek, de az már más kategória
  • priluki
    oké értem köszönöm,akkor nézek majd valami kormányt ha lesz lé,tudtok mondani valamit ami ár érték arányban jo?
  • LeventeV
    Nagyon sok a különbség grafikailag az első és a harmadik rész között.
    Abban viszont egyet értek veled, hogy még mai szemmel is jól néz ki a GoW 1, pedig csak a felbontáson változtattak.
    Sőt, szerintem a GoW az a playstation etalonja grafikai szempontból (nem csak). Miután játszottam velük, nagyjából minden játék grafikáját ehhez hasonlítottam. (ps2, ps3, psp esetében egyaránt).
  • Ulthane
    Lehet, bar ennek ha jol tudom feljavitott a grafikaja, a god of war saga-t vettem meg. Lehet h nem is lesz olyan magy a kontraszt. :)
  • TDC Geronimo
    3. résznél leteszed az állad
  • Ulthane
    Végigtoltam a God of War első részét. Hát ez valami fantasztikus játék volt! Beszarás jól néz ki, még mai szemmel is, pedig 8 éves játék. Az első néhány pálya mintha gyengébb lenne grafikailag, de később nagyon szép az egész. Remek sztori, remek játékmenet, csak baromi nehéz volt. Easyn játszottam, de néha még így is fejtörést okozott.

Ez volt a második PS3 exkluzívom, de eddig egyiket sem bántam meg, sőt! Állat jók! :)
  • The Protector
    GT5.-öt akartam írni.
  • The Protector
    Igen.Sajnos nem ps3 kompatibilis,az egy pc kormány és a GTA5-ben is csak a magas perifériatámogatás miatt működik.Érdemes azért több játékkal megnézni is.
  • sure
    Elvileg nem PS3 kompatibilis ez a kormány, tehát ha egyáltalán felismeri valami játék és jól műxik vele, annak csak örülni kell...
  • priluki
    igen , gran turismo pl tökéletesen megy és le is van patchelve :(
  • Ulthane
    Megtörtént. :)

Vajon a livekodok.com srác honnan szerzi a kódokat? Hogy nem legális forrásból, az tuti.
  • The Protector
    Más játék felismeri a kormányt?
    Le van patchelve a játék?
  • priluki
    üdv, olyan gondom van hogy van egy logitech momo racing kormányom és a ps-en az f1 2010 nem ismeri fel.. van valakinek ötlete?!
  • The Protector
    Csakis arra érdemes plus-t venni.A magyar store egy..............
  • Ulthane
    Akkor úgy látom, hogy a Plus-t a UK-re érdemes megvennem. Köszi a tanácsot.
  • arty
    arra céloztam, hogy pontot nem MS-nél veszel bankkártyáról, hanem pontkártyát feltöltessz pontként a "számládra"
    így akár 2ft/ms pontra is ki lehet jönni (anélkül, hogy kellene bankkártyáznod az ms fiókodon), ami a legeslegolcsóbb megoldás!

(tény, vannak csak pénzért vehető tartalmak is, ahoz kell a bankkártya - ez a vegyes idiótaság eléggé lehúzza a szememben a lájvot)
  • LeventeV
    Csak meghatározott játékokra. De minden héten vannak új akciók.
  • Ulthane
    Ha valaki Plus tag, akkor minden elérhető játékra van kedvezménye, vagy csak meghatározott játékokra?
  • Akey
    "a PS+ meg vacakabb a UK-nál"
    Kétértelmüen fogalmaztam. Természetesen az amcsi PS+ vacakabb a UK+nál. Például a jenkik januárban kapták meg a Chronovoltot (mi még tavaly) és mellé az NBA Jam-et, míg mi Bioshock 2-t, Mortal Kombatot és GoME-t tehettünk zsebre.
  • LeventeV
    Igen. Én is így vettem.
    Azt nem tudom, hogy melyik játékokat nézted meg, de vannak folyamatosan akciók. Lehet, hogy az US Store-on épp akciós. Ha drágább is az UK Store, azért olyan sokkal nem.
  • Ulthane
    Egy kérdés: az működik, hogy pontkártyával feltöltötök 35 fontot UK-ra, és abból veszem meg a plus tagságot (azaz, nem plus feltöltőkódot váltok be)? Mert így olcsóbb lenne majdnem 3 ezer forinttal.
  • Ulthane
    Ó, köszönöm, ez szép összefoglaló volt, okosabb is lettem! :)

Egy megjegyzés csak: tegnap végignéztem a polcomon lévő X360 játékokat, hogy mennyibe kerül az US és UK storeban. 3 darab egy árban volt, az összes többi esetében a US volt az olcsóbb, olyat egyet sem találtam, ahol a UK olcsóbb volt.

Persze ez lehet véletlen, de kétlem, mert mind kurrens, ismert játék. Vélhetően a tendencia ugyanez a többi esetében is.
  • LeventeV
    Van régiókód. Nézd csak meg a játék dobozát, hátul kell legyen egy kis fekete négyzet egy számmal. 1-USA, 2-UK.
    A PS3 nem régiózáras, vagyis tudod futtatni az 1es és 2es játékokat is, azonban a DLC-nél számít. Ha 1es játékod van, akkor US store-ról kell leszedni a DLC-t. Ha 2es akkor UK store-ról. Ennyi az egész.

Egyedüli régiózáras játék a PS3-on a Persona 4: Arena. Az csak az USA-ban és Japánban jelent meg eddig.
    Ettől függetlenül lehet 2 accountod is a gépeden. Egy US és egy UK. Én azért csináltam US-t, hogy megvegyem a Persona 3at és onnan kellett letöltsem a GoW Origin Collectiont. A letöltött tartalmak viszont működnek az UK accounton is. UK accounton vagyok bejelentkezve és ugyanúgy megjelenik a GoW Origins és a Persona 3 és tudom játszani is. Működik a mentés is és a trófeák is.

PS+ én viszont UK Store-ra vennék. Most az Instant Game Collection alkalmával kitett magáért a Sony és csomó jó dolgot kapott az UK Store, amit a US nem.

A lényeg az, hogy bankkártyával nem tudsz vásárolni csak a magyar store-on. A számlázási cím és az accountodba megadott cím kell, hogy egyezzen. Feltöltőkártyát meg tudsz venni a livekódokról.

És nem igaz az, hogy az US olcsóbb. A PS+ nem 10 dollár és 10 font. Hanem 17 dollár és 12 font.
  • n000rbi
    DLC-nél számít a régió, egy uk-s játékkal nem fog működni az usa-ból letöltött dlc.
    A BLES/BLUS stb. kódot fel is tüntetik a dlc-nél store-on, ha egyezik a dobozon/lemezen lévővel, akkor nem lesz gond. (a PAL és NTSC elnevezés csak a ps2-es időből ragadt ránk, olyat hiába keresel bármelyik dobozon)
  • Ulthane
    Az számomra nem ok, hogy azért UK, mert neked az van. Mielőtt valamelyik mellé leteszem a voksom, szeretném alaposan körbejárni a kérdést. Este külföldi fórumokat olvasgattam, és ha hiszed ha nem, UK emberek mondják, hogy a US a nyerő:

* több, és jobb minőségű content van ott
    * a heti frissítések tartalmasabbak, UK-ba sokszor csak hónapokkal később kerül fel ugyanaz a tartalom
    * olcsóbb

A DLC-k nem érdekelnek, kizárólag az exkluzívok miatt vettem PS3-at, a főplatform számomra az X360. A Mass Effect kivételével soha nem költöttem DLC-kre.

Így még mindig nem értem, hogy mi szól a UK mellett, feltéve, ha tényleg nem igaz a régiókódos dolog.

S még egy fontos érv: úgy vettem észre, hogy a US Store-ból letöltött játék ugyanúgy fut azon a fiókon, amihez a UK Store kapcsolódik. Ha pedig ez így van, vélhetően a multi során sem USA, hanem európai szerverekbe tesz be a játék, hisz "európai fiók" alól játszom.
  • Ulthane
    Épp ebben a topikban írta valaki, hogy a PS3 az nem régiókódos, itt nincs olyan, hogy PAL játék vagy NTSC. Most megnéztem egy dobozt, és ott sincs rajta feltüntetve, hogy PAL, szóval vélhetően amit írtál, nem állja meg a helyét.
  • Ulthane
    Most butaságot mondtál, azt kell mondjam. LIVE-on ugyanis olyan nincs, hogy pontért VAGY pénzért vásárolsz, vagy így, vagy úgy. Az arcade játékokat CSAK pontért veheted meg, a retailt meg CSAK bankkártyával.

Azaz, itt nincs jelentősége annak, hogy egy pont olcsóbban jön-e ki mint azonos egységnyi font.

A PS Store másképp működik, ott vagy-vagy fizetés van.

• Ulthane
    Igen. Van jobb lehetőség?
  • LeventeV
    Az UK + jobb mint az amcsi, szerintem.