89387
PlayStation3
  • arty
    Tuti robot.
  • bpeti72
    Csináljon valaki a srácnak egy külön dühöngőt mert kezd frusztrált lenni.
  • Totti5
    Bazári mint a Bayonetta! modern ( esik szét a világ körülötted, helyszínek ) látványosabban tálalja a dolgokat ( új fejlesztők ugye, akik nem kétbalkezesek, ehhez nagyon értenek ), meg a Dante lazasága. Hangulat!
  • baggins
    Szevasztok!
    Van valamilyen cég (vagy ha esetleg köztetek olyan májsztró) aki egy megfosott PS3 vinyójáról le tudja szedni a mentéseket? A merevlemeznek semmi baja, úgyhogy a mentések elvileg jók.
    Ha esetleg újra beruházok majd egy PS3-ra, nem szívesen kezdeném előről példának okáért a Demon's Souls játékot.
    Ha esetleg valaki ezt megoldaná, és elküldené nekem mailben a mentéseket, a vinyót megtarthatná (ami ugye nem kis lé).
    Ezer köszönet!
  • arty
    Fura, hogy neked pont ez a DMC tetszik, a korábbiak nem. Kiváncsi leszek kik lesznek többen: az új közönség vagy a távolmaradó régi.

(én a régivel szívesen játszottam volna az átvezetők miatt, ebből az újból a demo is elég volt)
  • arty
    Éljen a ps3, ez a legjobb konzol, mindent a lehető legjobban oldott meg a sony, reméljük a ps4 is viszi tovább a fényt!

(ez jó vagy még nyálasabbra vágysz? miért gáz, ha pár uj felhasználó kifejezi nemtetszését a létező hibákkal kapcsolatban? az nem "tapasztalat"?)
  • arty
    ki lesz az a másik?

(lehet, h valami robottal beszélgetek, aki csak ezt képes hajtogatni agyatlanul? :D )
  • davidka003
    Boxra már van teljes szerintem azon nyomja.
  • Vadnokedli
    Demo max, még elő rendelni lehet csak
  • Vadnokedli
    Egy játék sose szóljon a grafikáról, élmény mindenek felett. Szerintem.
  • LeventeV
    Már megjelent?
  • Totti5
    A játékiparnak leáldozott részt várom. Minden nap meg van szakértve hogy a telefonok lenyomják a konzolgéminget, meg hogy kell az új gép mert ezekre már nincs jó játék, kell a megújulás ( egyértelmű hogy mindenki ugyan olyan grafribanc, hiába mondja hogy bárki is hogy a játék számít, ilyenkor látszik hogy megy a szenvedés merg gémer PCn szebb ergó jobb, ergó a konzolon nem olyan jó már ).

Éppenséggel a DMCvel játszok most és brutál szép. Igaz nem teszlál, nem DX11 nem extrém HD, de tükörsimán fut, nem tölt, berakom oszt suhan és élvezem, nem mellesleges nagyon dúrva a desing és a kidolgozás, nomeg a hangulat... pedig én aztán nem szeretem a DMCt, de ez a rebút bejövős.
  • Szabi84
    Basszus már 3 hete van ps3-am de még nem sikerült beregisztrálnom, az össze nincknév foglalt:D
  • Vadnokedli
    Nem lehetne át menni valahova máshova sírni? Nincs valami a konzoloknak leáldozott topic?
  • bpeti72
    Elhiszed hogy nem érdekel, majd lesz másik.
  • n000rbi
    Nem te vagy a célközönség, ennyi.
  • Ulthane
    Tegnap leszedtem a Little Big Planet 2-t. Negyed órát bírtam a társaságában. Ez valami rossz vicc akar lenni?
  • arty
    Nintendo és N64?

Jójó tudom, téged ész érvekkel nem lehet meggyőzni, mert csak fújod a magadét. Háhogymenne már csődbe egy évek óta veszteségekkel vergődő cég? Hátilyennincs! :D
  • bpeti72
    Voltak, ennyi.
  • Totti5
    "a Dreamcasten a kalózkodás meglepően korán felütötte a fejét, hiszen nem kellett hozzá a gépbe nyúlni, elég volt egy úgynevezett bootloader (egy lemez, amit az indítást követően kellett a gépbe rakni, majd a betöltést követően jöhetett minden otthon írt korong), és máris boldog-boldogtalan nekivághatott a legújabb játékoknak. A problémát sikerült annyira elbagatellizálni, hogy még a gyártósort később elhagyó új Dreamcastekbe se nyúltak bele, esetleg bezárva a biztonsági rést, így előbb a nagyobb, aztán a kisebb kiadók is teljesen elpártoltak a géptől."

Sega azóta is szépen épvről évre licitál önmagára lejtmenetben... lásd Sonic széria Döbbenet milyen szenvedést levgátak vele ebben a genben ( tucat játék ami 40-50% metacritic... ) mire rájöttek hogy a 2D még mindig a legjobb rá, csak már mindenkit elvesztettek a sok középszar Soniccal amit futószalagon gyártottak... nomeg itt is sikerült arconköpni magukat, mert 30 fps, Rayman Origins lemossa látványban ( frémben is ) és epizódikus ( tartalomban is ). Ritka béna egy banda.

Ráadásul hatalmas veszteségekkel zártak tavaly... 20 milliárd forint!!!! volt, de még nem mentek csődbe... kapálódzank, próbálnak talpra állni valahogy. Idei év mindenképpen kemény lesz nekik, mert sikereket kell elérni. Némi felívelés látható, mert a Sonic & All-Stars Racing Transformed elég jól szereleplt a médiában, a kérdés, hogy az emberek veszik e, bíznak e még a szériában.

Ugye a Platinum Games-t elvesztették, így az MGS, Bayonetta 2 nem nekik fog tejelni. Marad a Total War 2 ( ami PC ex, rétegjáték... ), meg a Foci Manager ( az sikeres szokott lenni ) cuccok de amitől igazi siker várható az a mindenre megjelnik Alien játék. Egyszerűen nem szúrhajták el...
  • TDC Geronimo
    Hát azok az "ezek" azért elég nagy nevek voltak :D
  • bpeti72
    Ezeket akarod egy Sony-hoz hasonlítani?

http://www.gamekapocs.hu/hir/32507/elemzok_lehagyta_a_ps3_az_xbox_360_at?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=hirlevel&utm_content=hirlink0
  • Anubys
    Hallottál már a SEGA-ról meg a Dreamcast-ről?
  • bpeti72
    Most komolyan, mekkora esélye van ennek?
  • The Protector
    De mondjuk akkor érdekelne ha megvennéd a konzolt és csődbe menne a cég?Véget érne a támogatottság és több játék nem is készülne rá.
  • bpeti72
    Engem hidegen hagy hogy mikor jön ki, majd meg veszem amikor lesz. Az meg aztán végképp nem érdekel mekkorát buknak rajta ha buknak.
  • cloud.strife
    Nem kéne a sok szar koreai szutykot vásárolni......... :/
  • The Protector
    Ott nincsen.Boxon a patchet a kiadó készíti és az MS-től kell megvennie a jogot h patchelhessen,minél nagyobb a patch annál drágább.PS3-on a parchek tömörítés nélkül jönnek valamilyen szintén ezért van a nagy különbség.
  • TDC Geronimo
    Nem állítólag, hanem biztos, de sonynál nincs ilyen?
  • Szabi84
    ez nem rossz megoldás
  • arty
    boxon a patch állítólag pénzbe kerül a kiadónak(!), ráadásul minél nagyobb, annál drágább
  • Ulthane
    A telepítős rendszer önmagában szégyen.

De a patch-et akkor sem magyarázza a rendszer sajátossága: ha boxon egy patch mondjuk 5 mega, akkor miért 500 PS3-on? Az nagyon durva. A Limbo teljes verziós változata 90 mega összesen!
  • arty
    Mert egy tákolt hulladék az egész OS, sony ehez sem ért(ett?), de legalábbis akarata jobbátenni nem volt a japánoknak.
  • TDC Geronimo
    Amit MS nagyon jól csinált az a patchelős/telepítés nélküli rendszere. Ott a patchek 95%a pár megás csak. PS3on meg több száz megásak a szar rendszer miatt. Remélem, hogy az új gépbe megoldják ezt.
  • Ulthane
    Kicsit kezd tele lenni a hócipőm ezzel a PS3 rendszerrel.

Letöltöttem a LBP2-t plusról, gondoltam megnézem milyen. Elindítom, kiírja, hogy system update érhető el, 46 mega. Ó, az nem sok, gondoltam, rá is nyomtam. Tölt, telepít, majd a végén kiírja, hogy system update érhető el, 450 mega. Anyád gondolom, na jó, ez még belefér. Rányom, letölt, telepít, mire végzett ezzel már nagyon játszani akartam, de még mindig nem lehet, mert kiírta, hogy system update érhető el, 1009 mega!!! Kurva anyád, gondoltam!!!

Kérdéseim:

* milyen patch az egy játékhoz, ami 1,5 GB?
    * miért nem a frissített verziót teszik ki a store-ba?
    * miért nem lehet egy füst alatt frissíteni, miért kell három letöltés, három telepítéssel szívatni a népet?

Néha azt érzem, hogy a japánok idióták.

• Yoda001
    esetleg lenne itt valaki/tud valaki olyat, aki megszabadulna DFP/DFGT, Logitech G25/G27 kormányától? :)
    netalántán egy kormány állvány is lenne nála? bár ez nem annyira lényeges...

korrekt áron megvenném, keresem őket, de DFGT-n és G27-en kívül igen nehéz pl. egy G25-öt kifogni, pedig másfél éve még mindenkinek olyan volt...:)
  • Totti5
    Előző gen
    PlayStation 2 – 150 million as of 31 January 2011[46][47]
    Xbox – 24 million as of 10 May 2006[48]
    GameCube – 21.74 million as of 30 September 2012[8]
    Dreamcast - 10.6 million as of 6 July 2002[49][50]

205 millió eladott gép

Jelenlegi
    Wii – 97.18 million as of 30 September 2012[8]
    PlayStation 3 – 70.2 million as of 30 September 2012[53][54]
    Xbox 360 – 70.0 million as of 30 September 2012[55]

237 millió eladott gép

Akárhogy is nézem ez nem mutat semmiféle hanyatlást, de biztos a köv gen már bukta lesz és nem vesznek gépeket és vége a konzol gémingnek, de ezzel együtt a PC gémingnek is vége, tehát mindenki telefonon és valami talbleten fog tapicskolni... komolyan aki ilyet leír azt nem engedném többet szakérteni.

• LeventeV
    Arty-val értek egyet. Piaci kényszer van. Nézd meg mi lett a PS3-al. 1 évet késett és mekkora hátránnyal indult. Nem csak fanboyokból áll a világ. Vannak akiknek mindegy milyen konzoluk van. És ha az Xbox jön hamarabb akkor az Xbox-ot fogják megvenni és 1 év után nem fognak szaladni a PS4 után. Egyszerre kell kijöjjön a 2 konzol, ami az idei év vége kéne legyen.
  • arty
    ki más van, aki NULLÁRÓL képes konzol-brandet építeni brutális fölényben levő MS mellett?

ne röhögtess...
  • bpeti72
    És ha nem adják ki a GT 6-ot azonnal, biztos lesz még egy földrengés Japánban.