PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõtte néha néha ment sima kábelrõl is, azzal sincs gond
45 ezer így szerintem tökéletes ár érte 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Hétfõn kiderül hogy tulaj leszek-e vagy sem.Szerintetek 1 éves gépért 45K jó ár?Szerintem az.Jah 2 gamepaddal és minden eszközzel lenne a játékgép.
Annyi még érdekelne, hogy nettel hogyan kommunikál a gép?Wifi?
Amikkel nagyon szemezgetek azok.GOW,Uncharted,InFamous,új Mortal Kombat és asszem a Killzone az az agyonhypolt nagyon jó lövölde aminek nemrég jött ki a 3. része.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Majd meglátom.Nem vagyok warezhuszár de jól tudom h nincs hozzá másolt játék?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hát nem jobb, se rosszabb, szerintem mindkettõ nagyon jó, PS3 ban Bluuuuréééj van, meg sorolhatnám. De Google- én is ott kutakodtam és PS3 ra esett a választásom.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Ugyanolyan felszereltsége lesz majd vajon mint a többi sotrenak?
Mert akkor jó pár PS1-PS2-PS3 game azonnali vétel lesz nálam. Kezdve mondjuk a FFX -el de jöhet a Catherine meg az Ar tonelico is amint felrakják.
Nem kell válaszolnod, igazam van.
akk megbeszéljük privátba, majd felveszlek friend-nak 😊
Kár hogy még elég kevés dolog van feltöltve rá. De pl egy FFX -et vagy pár PS 2 -1 -es játékot minden további nélkül azonnal beszereznék rá. Remélem idõvel felkerülnek a komolyabb nevek is.
!Forza Ferrari!
Emellett TPS-ek közül még az Infamous 2(DLC-vel) és a SOCOM 4 kezeli.
Tehát jobban teszem lényegében ha elkezdek a magyar accounton játszani, és a US accountot már csak vásárlásra használom majd?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
(remélem nem...)