PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
persze, tökéletes Wifivel, azzal használom régóta 😊
elõtte néha néha ment sima kábelrõl is, azzal sincs gond
45 ezer így szerintem tökéletes ár érte 😊

http://9gag.com/gag/5135249

The Protector
Köszönöm a válaszokat.Valóban szarok bele a warezba de mindent szeretnék róla tudni(a géprõl).
Hétfõn kiderül hogy tulaj leszek-e vagy sem.Szerintetek 1 éves gépért 45K jó ár?Szerintem az.Jah 2 gamepaddal és minden eszközzel lenne a játékgép.

Annyi még érdekelne, hogy nettel hogyan kommunikál a gép?Wifi?
Amikkel nagyon szemezgetek azok.GOW,Uncharted,InFamous,új Mortal Kombat és asszem a Killzone az az agyonhypolt nagyon jó lövölde aminek nemrég jött ki a 3. része.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kirol
A "Journey"-t megvette már valaki? Jó?

2 gépen lehet megosztani a tartalmakat. Amit november elõtt vásároltunk, azt még 5 gépen. Dobozos játékot tényleg nem éri meg Storeból venni, mi csak downloadable-only címeket veszünk, azt is csak akciósan. De a Plusosoknak mindig van vmi leértékelés. Az 1 éves elõfizetéssel is érdemes megvárni vmi akciót.
így jól hangzik de 15000ft azért más 😊 Egyébként megvett eredeti játékot tud õ is használni? vagy 1 gépen nyomjátok ketten? Azt hittem olcsóbb digitálisan megvenni a játékokat de ahogy nézem olcsóbb a boltba.
Elõzõ hónapban a FarCry 2 volt az ingyen játék. Januárban a Back to the Future Season 1, decemberben meg a Tomb Raider Underworld. Mivel nekem ezek kimaradtak, ezért értelmes címeknek tûnnek. Pláne úgy, hogy cimborámmal közösen fizetünk elõ, ráadásul akciósan csak 8400HUF volt egy évre még szeptemberben. Így egy fõre lebontva 350Ft-ért kapom a havi elõfizut. A magyar Store amúgy megegyezik a UK-val, csak folyamatosan fogják pótolni a régi tartalmakat. Persze kicsit drágább a magyar, mint a brit vagy a német, de állítólag olcsóbb, mint a horvát meg a bolgár.
Ha PS3-at veszel, feltétlenül próbáld ki a Heavy Raint, Metal Gear Solid 4-et, inFamoust és a LittleBigPlanetet. Ha nem volt PS2-d, akkor meg az ICO, GOW, Sly és MGS kollekciókat is. Figyelni csak arra kell, hogy Sony garanciája legyen.
Köszi, és szoktak lenni értelmesebb full játékok is ingyen? 😊 Mert ahogy nézem ez is ilyen 2000es tétel kb. Illetve minden országba azonos a plus? ott fizessek ahol a legolcsóbb?
Ebben a hónapban ingyen van a Trine 2, a Sly Cooper and the Thievius Raccoonus az Impossible game (és pár másik kissebb cím), egy héttel hamarabb kapjuk a Journey-t is és le van értékelve a Rayman 3 HD.
Ha tényleg nem vagy warezes és szeretsz ONLINE játszani INGYEN akkor a ps3 a nyerõ választás...
Ha nem vagy warezhuszár mért kérded? Akkor nem fontos, ne is érdekeljen. 😊

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

The Protector
Ahham.Gondoltam h ez a döntõ benne.A Gears of wart imádom,erre viszont húzo a GOW,Uncharted,killzona stb..........
Majd meglátom.Nem vagyok warezhuszár de jól tudom h nincs hozzá másolt játék?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ps3 minõségibb sokkal szerintem, de a döntéshez az exclusive játékokat kell csak megnézni. Mi vonzóbb neked és azt vedd.
Vadnokedli
Kérdésed: Miért jobb a PS3 mint az XBOX
Hát nem jobb, se rosszabb, szerintem mindkettõ nagyon jó, PS3 ban Bluuuuréééj van, meg sorolhatnám. De Google- én is ott kutakodtam és PS3 ra esett a választásom.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

The Protector
Sziasztok.Szeretnék konzolba beruházni és annyi lenne a kérésem h vki gyõzzõn meg arról miért lenne jobb nekem egy ps3 mint egy box.A boxot vmennyire ismerem de a ps3-rõl szart sem tudok sajnos.Vi felvilágosítana h mik a betegségei és mire figyeljek vásárláskor?

Vadnokedli
Na ezért gondolom hogy hülyeség a magyar store c: 😄DD

Egyébként megéri a plus? Mit ad?
Én utoljára a X-el játszottam, azt szerettem nagyon. Bár kicsit nehéz volt 1-1 boss 😄
Törölt felhasználó
Enyhén drága a magyar store Playstation + szolgáltatása... 49,99 dollárt itt 15.000.-ért mérnek 😞
Hm az FFXIII volt vagy 40 óra játákidõ de anno a FF8-at (a kedvencem ) 95 -óra alatt vittem ki. 😊
Azt már PC-n párszor kivégeztem _D
Vadnokedli
dunno, vedd meg az Oblivion-t ha annyi snigle játékidõre vágysz.. 😄

Lehet buta kérdés de tudna valaki írni róla, hogy játékidõre (és élményre) mennyi lehet egy skyrim és egy FFXIII? Ezek vásárlásán gondolkozok, de pár óra tömör gyönyörért nem szeretnék ennyit kiadni 😊
Yoda001
hát igen... 😊
mondjuk tényleg nem rossz ahogy kinéz, de ennyi...

http://9gag.com/gag/5135249

bpeti72
Sokkot kaptam annyira jó. <#wilting>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Elképesztõ tech demó Playstation 3-on a Heavy Rain alkotóitól !<#taps><#eljen><#wilting>
Ahogy látom kúsznak fel az anyagok a Magyar Storera lassan, de sajna még nem sok mindent lehet venni.

Ugyanolyan felszereltsége lesz majd vajon mint a többi sotrenak?

Mert akkor jó pár PS1-PS2-PS3 game azonnali vétel lesz nálam. Kezdve mondjuk a FFX -el de jöhet a Catherine meg az Ar tonelico is amint felrakják.
nah m1 :/

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
Most nem tudok Offos a PSN nálam :o...

nah nem tolunk egy partit? 😄
akk megbeszéljük privátba, majd felveszlek friend-nak 😊

Vadnokedli
Én eléggé.

Valaki játszik BF3-on?

Hi. kb 1éve cseréltem le újra a ps3-at. 320gb slim. Újjabban a Call of Duty WaW miatt lefagy a gépem. A lemez sértetlen karcmentes. Beteszem, indul a kis filmecske az elején és egyszer csak megfagy a gép, a joyra sem reagál. Újra kell indítanom a gépet minden alkalommal. De csak ennél a játéknál csinálja ezt. Mi lehet a gáz?
Magyar acc kell a magyar kártyás vásárláshoz.

Kár hogy még elég kevés dolog van feltöltve rá. De pl egy FFX -et vagy pár PS 2 -1 -es játékot minden további nélkül azonnal beszereznék rá. Remélem idõvel felkerülnek a komolyabb nevek is.
oneal1
ha uk regem van csak simán tudok már a kártyámmal vásárolni vagy kell magyar reg?

!Forza Ferrari!

thx!!!
Killzone 3, Resistance 3, MAG és hamarosan jön a Bioshock Infinite.

Emellett TPS-ek közül még az Infamous 2(DLC-vel) és a SOCOM 4 kezeli.
Sziasztok! Move-ra van COD-hoz hasonló katonás játék?
PS3-on igen. Viszont Vitán egyszerre egy ACC lehet, ezért gondolkodom, hogy a Magyar ACC lenne a fõ, a többi csak ilyen nézelõdõs, bevásárlós stb.
De ugye bármelyik ACC-ról veszek játékot ugyanúgy lehet játszani mindegyik accounton rajta?
Úgy gondoltam, hogy elkezdem gyûjteni a magyaron, ha meg van valami a USA vagy UK storeban ami megéri, azt ott veszem meg.
Vadnokedli
US accountot szerintem lõdd ki és UK ot tartsd meg, és eleve arra kellett volna gyûjteni mindent. Szerintem.

Lenne egy kérdésem srácok. Eddig 2 accountom volt. 1 US és 1 UK. Most, hogy elindult a magyar store, van értelme váltani? Eddig az US-en gyüjtöttem a Trophy-kat. Mivel a Vita csak egy accountot fog kezelni, és szeretnék venni egyet majd, ezért trophy-k, vásárlás és crossplatform miatt is muszáj leszek használni a magyar accountot a ps3-omon is, igaz?

Tehát jobban teszem lényegében ha elkezdek a magyar accounton játszani, és a US accountot már csak vásárlásra használom majd?
Mármint a magyar? Akkor ha hazaértem ki is próbálom.
cloud.strife
Megy a Store.

www.digimomentsvideography.com

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Éppen hogy az volt a nagy hír hogy lesz nem?
n000rbi
Inkább csak késik, nem?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Oh, no, Sony did it again! 😊

(remélem nem...)
Vadnokedli
Nem lesz magyar store.