89387
PlayStation3
-
#82491 + ha jol tudom a multi is amcsikkal dob össze, ha ottani a játékod verziója. az pedig szar pinget jelent... -
Akey #82490 Az olcsóság nem elsődleges szempont, mert az NTSC dlc-k nem mennek a PAL játékokkal, a PS+ meg vacakabb a UK-nál. Ha meg már van +, akkor bőven behozza a kedvezményekkel a lemaradást. -
#82489 Pont ezért ment csuklóból az integetés, mert már nekem is a t*köm tele van a rinyálással, hogy semmi sem jó. Szóval sry, elhamarkodtam. -
#82488 Soha. Természetesen. csak tudod itt sokaknak fáj a 'seggük' a telepítés miatt. -
#82487 -
#82486 Úristen 22 percig telepítette kb. A bioshock2 öt megyek át xboxra. Na cs. -
#82485 forgalmazói jogok, törvények, vásárlóerő, vásárlási szokások, kulturális különbségek, stb stb stb
abból a szempontból szívás, h ha becsületes akarsz lenni és magyart regelsz, megszívod :) -
#82484 nem kell agyalni. ezerszer le lett írva, hogy UK. csak te nem akarod "meghallani" :) -
#82483 tudod miben azonos még xbox? a pontkártya ott is a legolcsóbb megoldás! :D -
#82482 steamen is tölthetsz fel creditet, majd abból vásárolsz (mint ahogy itt is célszerű, de van akinek hiába beszélünk ;) ) -
#82481 igen erre gondoltam, miért nincs egy nagy és kész... -
Neoncsoves #82480 livekodok-at nézted? -
Ulthane #82479 Vélhetően arra gondolt, hogy agyalni kell, hogy melyik store-hoz csatlakozzon, melyik jön ki jobban, olcsóbban, stb. -
#82478 Annyira azért nem bonyolult... Megveszel egy feltöltőkártyát, az azon lévő kódot megadod, ezáltal a kártya értékének megfelelő összeg hozzáíródik a ps wallet-hez és onnantól kezdve már csal el kell költeni. -
Ulthane #82477 Ha ez vigasztal, Xboxon sem jobb! :) Ott sem lehet kártyával vásárolni UK reggel, csak MS ponttal, ami ugyanolyan szívás. Ráadásul, akkor is csak arcade játékokat, retailt még ponttal sem lehet! -
Ulthane #82476 Na, végeztem egy kis nyomozást az árakkal kapcsolatban.
Jellemzően 1:1 a váltási arány, azaz, ugyanannyi dollárba kerül egy játék, mint fontba. Ez persze nem kizárólagos, de a megnézett minta alapján az USA Store olcsóbb, még úgy is, hogy oda a feltöltő 250 forintra jön ki a 320-as fonthoz képest. Az még mindig 70 HUF/egység az USA store javára.
-
#82475 olvasgatom a vásárlásos hszeket, de ez baromi bonyolultnak tűnik, én ez teljesen úgy képzeltem mint a steamet -
Ulthane #82474 Ezek szerint PS+ tagságot úgy érdemes váltani (29,99 font), hogy nem a feltöltőkártyát megvenni 12 ezerért, hanem venni egy 35 fontos feltöltőkártyát, azt feltölteni, és a store-ban megvenni a plus tagságot, igaz? Úgy 9600 forintra jön ki a Plus tagság.
Lehet ezt így csinálni?
-
#82473 LBP-el szemezgetek már. Mortal Kombat meg nem az éppen leül anyu meg hugi játszani kategória. :D -
Ulthane #82472 50 dolláros kártya 12500, az 250 HUF-ra jön ki, a közép MNB szerint 223!!! Az összes dolláros kártyán jóval drágábbra jön ki, mint bankkártyán. a 10 dodós kártya 2900 HUF!!!
USA Store olcsóbb, azért vennék onnan cumókat, de úgy látszik, hogy mégsem olcsóbb a drágább feltöltőár miatt. S ha kártyával meg nem lehet fizetni, akkor nem marad más megoldás, marad a szar UK Store. :( -
Akey #82471 A 35 gpb-s 320-ra jön ki, a napi középárfolyam 360. -
Attis38 #82470 Sziasztok! A PS Store-on hol találok régebbi,játszható demókat? -
Neoncsoves #82469 én 25gbp-s kártyát vettem 8ezerért, most számold át a 25gbp-t forintra, majdnem egy ezressel többre jön ki -
#82468 tény, hogy apró macera, de pontkártyával 315ft/font árat is el tudsz érni, míg kártyán SOHA! -
Ulthane #82467 Akkor ugrott a PS+ tagságom, így nem veszem meg. Mekkora baromság, miért nem lehet fizetni kártyával?
A pontfeltöltés tiszta macera, ráadásul szarabbul jár az ember, mintha kártyáról fizetne. -
#82466 Mortal Komat, LBP2 / Karting -
#82465 bankkártyával UK storebol se tudsz, pontkártya feltöltéssel meg mindkettőből -
Ulthane #82464 Sziasztok!
A PS PLus előfizetés Store-hoz vagy accounthoz kötődik? UK és USA Store-ban is vagyok, s nem tudom, hogy ha vennék, akkor mindkettőhöz jó a tagság, vagy csak az egyikhez? Ha az utóbbi, akkor melyikhez érdemes? Lentebb írtam, hogy nem mindegy, hogy 10 dollár vagy 10 font, de kérdés, hogy tudok-e egyáltalán vásárolni USA store-ból bankkártyával? Ha igen, akkor nem kérdés, hogy melyikre érdemes.
Köszi! -
#82463 Sziasztok ! Tudnátok nekem ajánlani valami játékot , ami "családias". Olyasmire gondolok mint a Crash Bandicot racer volt ps1re , valami hasonló. -
Ulthane #82462 Gratulalok! Ezert tart itt ez az orszag.
Mas: a szerkesztoben meg tudna valaki valtoztatni, hogy ne legyen szurke hatteren kek font, mert teljesen olvashatatlan, kifolyik a szemem tole. Aki ezt kitalalta... -
Ulthane #82461 Usa store-bol tudok bankkartyaval vasarolni hazankbol? Nem mindegy, hogy egy jatek 10 font vagy 10 dollar. Koszi. -
Attis38 #82460 Lehet,hogy ez lenne a nyerő taktika,de nem venné be a gyomrom a dolgot. Becsületesség is van a világon,még ha régimódi dolog is.Pontosan így szívtuk meg egy X360-nal:( Nagyon jó árn hirdette az meber,megvettük relatíve olcsóárt,és utána derült ki,egy szétbuherált Falcon-deszkes géppel van dolgunk. -
Attis38 #82459 Köszönöm a jótanácsokat,a segítséget.Akkor sanszos,hogy beruházunk rá:) -
#82458 Ahogy arty írta. ropit bőven megér még akkor is ha mondjuk fél év alatt bedöglik.Én 6ért simán venném. -
#82457 Ne haragudj, de ez elég balkáni mentalitás -
#82456 valakit meg jól átvágtál. korrekt! :( -
Fidolorous #82455 6-ot már elvből megér, 35-ért túladsz rajta és csaknem ingyen lett egy stabil géped -
#82454 Bf3! OF:RR nem egy jó játék.
Esetleg valamelyik Call of duty vagy Ghost Recon?
Attis38: 1 nap - 1 év, bármennyi lehet, megjósolhatatlan szerintem. Ha hosszabb távra veszed, akkor újabb modellt keress. -
Attis38 #82453 megnézem rögvesat,mekkora a HDD-je.Bár én is mondtam öcsémnek,gyanúsan olcsó ez a gép :/ Ezek szerint jobb,ha egy zsír új masinára spórolunk??Mégis mennyi időt jósolsz a gépnek?Ezek szerint nem sokat bírna ki,a sárga led ugyanolyan rákfene lehet a régebbi gépeken,mint az X-eknél a RROD?Én hosszabbtávra terbvezek gépet várásolni.Igaz,a PS2 fejkímélés végett vinyóról futtatja a gámákat,de akkor is 12 éves az idén. -
#82452 Jó ez a játék: Operation Flashpoint: Red River PS3-ra? Vagy inkább a Battlefield 3? Valami jó háborús játékot keresek! Tank szimulátoros game nincs?