PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Lord_Mortanius
Mi lehet ez? Kezd meghalni a HDMI kábel?
PSN ID: Lord_Mortanius
vegytek a tv elvileg hd ready lcd szintén samsung. Arra számítottam h 720 p mellett futtatom a játékokat de 400 v 500 p körül van. Nem tudom h hdmi kábelé javítana-é rajta, jövõ héten kideül. Illetve nem akarom nagyon lefoglalni a családi szórakoztató központot 😛
+ tökre szellemképes néhol.
Arty mit jelent a hdcp? Úgy látom van rajta. (http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-b2230-lcd/4507-3174_7-34046948.html)
Egyenlõre egy játékra futotta killzone 2-rõl meg azt hallottam h nem olyan jó a single. Továbbá olyat akartam aminek kiforrot a multija és sokáig ellehetek vele.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Van egy eladó slim PS3-am,250gb.
Kiváló állapotban van.Soha nem volt szervízben,és nem volt buherálva.
Kizárólag eredeti játékokat futtattam rajta.
4.2-es fw van a gépen.
Merevlemezen Wipeout HD és Little Big Planet teljes játékok,valamint pár demo van.
A gép 2010-ben lett vásárolva.
Én inkább csak az exkluzív címeket játszottam ki,tehát nem volt agyonhajtva.
Miért adom el?
Egyszerû.Mivel használati tárgy,és nem dísznek vettem,viszont nekem mostanában nem lesz rá szükségem.Ennyi!
1 db Dualshock 3 sixaxis wireless kontroller jár hozzá,plusz ennek az usb-s töltõje.
Ezen kívül még egy audio-video kábel van hozzá,és egy scart átalakító.Meg persze a tápkábel.
Ára: 42.000 + posta (standard csomi:1115Ft)
/személyesen Kaposváron lehetséges/
Érdeklõdni:
[email protected]
- hangot kevés monitor fogad, arra erõsítõ+optikai kábel lehet megoldás
- killzone2-t játszd mielõtt a kz3-nak nekiállsz - az is jó és az van "elõbb" 😉
---
vegytek: mert az van kéznél? mert a hádétévén a család tévézik általában? stb... 😉
Forza.
amúgy ha van erõsítõd, akkor optikai kábellel át tudod küldeni a hangot.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
részvétem 😞
Forza.
http://9gag.com/gag/5135249
GT5-öt játszottam, a zene megakadt-akadozott, és rá 2-3 másodpercre szónélkül hármat csipogva kikapcsolt a PS3...
ha standyból kapcsolom be, akkor kb 2 másodpercre zöld lesz, majd a zöld helyett sárgás-zöld, és utána szintén három pittyegés után elkezd a piros villogni... utána ha mégegyszer megnyomom a bekapcsológombot visszaáll standby-ba
mi történt vele, mire számíthatok árban szerintetek?
http://9gag.com/gag/5135249
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezt írta: "Amit meg letoltesz es akkor meg ingyen volt de keskbb mar pluson is fizetos akkor fizetni kell."
Ebben pedig téved. Õ vagy a másik srác.
Elvileg a PSN megjegyzi, hogy te leszedted valamikor - ingyen vagy nem, tök mindegy - egy listában, aztán ha törlöd, attól ugyanúgy ott marad ingyen, a bármikor újra letölthetõk tartalmak között.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
szóval akkor ezek szerint még sem kell érte fizetni, ha plusos vagyok folyamatosan. ez jó, mert 320 GB nem olyan rohadt sok. 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
elõre is köszöntem a választ
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Valakinek van egy megunt használt és már kihasználatlan Dark Sector-ja PS3-ra?
Eladó?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://tecnoblog.net/107348/novo-ps3-anatel/
Fifa 12-nél amikor a játékos felfedezõm ajánl egy játékost 14-15éves kb, akkor ott van 2 kis négyzet amiben számok vannak...pl: 48-55 és 80-91...akkor ott melyik jelzi a játékos fejlettségét?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
jatekaim.hu
gamer365 vonatkozó topikja
thehut.co.uk
zavvi.co.uk
stb
kizárt, hogy nincs valahol a psn nél olcsóban. ráadásul a dobozost el is tudod adni, ha mégse kell...
Forza.
Fáj még pár játékra a fogam, fõleg a shadow of the colossus-ra, meg az ICO-ra, ezekrõl nagyon jókat olvastam, remélem szépen jönnek majd PSN-re. Blu Ray azért is macera, mert ha mittomén egy klasszikus játékot elõ szeretnék venni egy-két vagy három+ év múlva, és véletlen nem megy a lemez, akkor szoptam. mert a lemezekre egy év gari van csak.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."