89387
PlayStation3
-
#82971 Azt ugye mindenki tudja hogy ha offline akar játszani akkor nem muszáj peccselni?
Plus-osként azt is megkapod hogy éjjel peccsel automatán. -
#82970 I Dunno, de nekem nincsenek ilyen gondjaim, mármint hogy a patchelés sokáig tart, mert mire haza érek mindent lefrissít ez a szar és leszinkronizál. -
#82969 ez jó is, meg rossz is.
jó, mert a kiadó talán jobban teszteli a játékot, hiszen ha utolag javítani kell, akkor az pénzébe kerül
rossz, mert mérlegelhet: kisebb hibákra nem ad tapaszt, mert pénzbe kerül és inkább hagyja megrohadni
viszont melyik "konzolosabb" ? várni órákat, hogy játszhass vagy ha 10 mp alatt elintéződik? ;) -
#82968 Eredetileg ez valami jópofa poszt akart lenni? -
#82967 Akkor használj C64-et nehogy agyvérzést kapj. -
#82966 Nekem már az is teljes agylövés, hogy miután letöltöm a játékokt storeból, rögtön elkezdi patchelni
Há má mér nem pattchelve van fent??? -
#82965 Inkább az Xbox hogy képzeli hogy egy patch file méretéért fizetni kell a kiadónak. Na ezért olyan kicsi Xboxon. Így hallotam legalábbis, 1,8 giga meg meddig tart? max 10 percig- (napszak függő) -
Ulthane #82964 Magyarazza el nekem valaki, hogy ha egy patch egy adott jatekhoz mondjuk 9 mega Xboxon, akkor ogy lehet ps3-on ugyanaz a patch 1 giga?????
Sok teljes jatek nincs egy giga, a sonynal eg ohat javitas hogy lehet ekkora? Az osszes jatekhoz sok szaz megas patchek vannak ps3-on, az eddigi rekordom 1,8 giga. Mi a szent szar van benne ennyi adatban? Miert ekkora? Ezt higy kepzeli a sony? Szegyen es gyalazat! -
#82963 Bocsi,maps be beírtam a cimet,és kiadta a megyét is:) -
#82962 Ezer köszönet,már csak annyi lenne,hogy rendes nevemet irtam , cimet generálóval készítettem,de county nem dobott ki,kilehet hagyni? -
#82961 gmail megbizhatobb, márpedig az egy accounthoz nem árt! -
#82960 Jó munkához idő kell.Picit vagyok csak csalódott de türelem rózsát terem.Visszamondom az előrendelést és inkább GOW-ot veszek helyette mert a pénzt már félretettem és majd nyáron lesz akkor Last of Us. -
#82959 GTA4 a generáció elején jött. Az 5 a végén fog. Már a max payne 3-al se voltak gondok. Biztos nem lesz technikailag olyan minőségű, mint a 4 volt. -
#82958 Remélem nem adják ki PS3 ra a GTA5 öt, így is elég fps laggos a GTA4 is. -
Fidolorous #82957 Nem para, GTA 5ig úgyse lesz gépem és az is csúszni fog 2014ig.. -
Béka Benő #82956 The Last Of Us nem jelenik meg május 7.-én.
Az oka : A Naughty Dog még némi csinosítást , polírozást végez a játékon.
Az új megjelenés dátuma : 2013 június 14. -
#82955 Hali!
Psn regihez citromal,vagy gmail.comot használjak?(UK reghez)
Nevem is angol kitalált legyen,minden? -
#82954 Hát már nem égetik. -
Ulthane #82953 Hogy lehet drágább egy öregebb játék nem GOTY kiadása, mint az újabb játék GOTY kiadása? A logikám szerint SEHOGY! -
#82952 Fóliás Crash Bandicoot drágább lehet -
Ulthane #82951 5k-ert barmikor vevo vagyok folias uncharted 2-re, de sehol nem talalok ilyet. Boltban meg dragabb mint a GOTY 3 . -
#82950 Szerintem mindegy. Én az angolt használom. Még van US profilom, magyarom nincs. -
#82949 Fő profilnak melyiket érdemes használni? Van ennek jelentősége? Nálam magyar. -
#82948 5K-ért van másik fórumban is, fóliás, bontatlan, tonnaszám. Most vettem én is, működő onlány passal, szal annyira nem buli ez. Persze értem én, bolthoz, főleg hozzájuk képest olcsó ár ez, de ahhoz nekik még dolgozni kellene ezeken az árakon, hogy a környékükre bírjanak csalogatni. -
#82947 Igaz, de a korábbi ~9ezres árhoz képest ez megütötte a szemem :) (még akkor is, ha nem dőlök be az aljas pszichológiai trükknek és 6ezerrel számolok) -
#82946 GOW: Ascension: 14999.
Semmi.
A 999 bőven az kategória, ami miatt maximum a csulát hagynám ott nekik a kövön amúgy is. Gyökerek. -
#82945 Van itt valaki aki ismeri az NFL sorozatot? Nagyon megszerettem a sportot, és ki akarom próbálni ps3-on is, viszont a legújabb 13 marha drága. Nagy nehezen találtam 11est, 12est de nem tudom melyiket vegyem meg. Vagy inkább a 13ra költsek többet? -
Ulthane #82944 Király. Kár, hogy a konzolstudioban decemberben ugyanennyiért vettem. :) -
#82943 576-ban az Uncharted 3 Goty 5999 újonnan. Mi történt ezekkel? :) -
Ulthane #82942 Nem vagyunk egyformák. Nekem pont nem leült a közepén, hanem kezdett nőni a feszültség, a kíváncsiság, hogy mindez hova vezet. Tegnap újrakezdtem, s rájöttem, hogy gyakorlatilag az első tizenpár fejezet (kb. 2 óra játékidő), semmilyen befolyással sincs a befejezésekre.
Egyúttal arra is, hogy nehezen indul a játék első 2 órája, de utána az emelkedő dinamika nálam abszolút megvan.
A videót megnéztem, és a legelső jelenetet kivéve azt mondom, hogy hála istennek ezek nem kerültek bele, tökéletesen egyetértek a fejlesztőkkel. Semmi értelme nem lett volna ezt a dolgot elvinni egy misztikus irányba, a blackout-ot pont így voltak jók, ahogy voltak. -
SlickAdam #82941 annyira azert nem filleres dolog. megneztem az Amazonon (ami ugye hirhedten olcso), egy ilyen buta mini USB-s "toltokabel" legolcsobb utangyartott gagyor verzioban 5 euro. tehat akar meg nekik is belekerulne vagy 1-be. azert az mar jo penz ember! :D -
Fidolorous #82940 De akkor ezt a support-nak is írd meg, lehetőleg vagy 10-szer met az hogy itt sírsz, az nem fogja meghatni őket.. -
#82939 Én sem értem mit kell itt a régiózárral sz.rakodni. Egyben az első alkalom, amikor előnyöm származhat abból, hogy usa gépem van :P -
#82938 Az Atlus azt írja, hogy a PSN verzió is régiózáras lesz. Elég nagy kib..... -
#82937 Lenne egy kérdésem.
Érdekel engem a Persona 4: Arena című játék. USA-ban és Japánban már megjelent, de Európában még nem. Ez az egyedüli régiózáras játék a PS3-on ami elég sok felháborodást váltott ki.
Most ezen a héten feltöltötték a játékot az US Store-ra. A kérdésem az lenne, hogy az a verzió is lehet régiózáras? Vagy az már kéne menjen a PAL gépeken is?
Előre is kösz a választ. -
#82936 Nem utálom, csak a Sony balfaszságait, filléres spórolásait, érthetetlen dolgait. 2 db töltőkábel és 1 db csuklópánt, csupán ennyire lett volna igényem és máris kussba maradok. -
#82935 Jajj, Totti, mi a faszt szenvedsz már? Véletlenül nincs az egyik USB-dbe bedugva egy joytöltő kábel? Az nem elég? Valamint a kamerát miért nem rakod a polcra fix helyre? Miért dugogatod ki be?
Te utálni akarod a PS3-at és ez a baj. -
#82934 És milyet? írtátok hogy lehet hd filmet megosztani ezáltal! Nem fog szaggatni? -
#82933 igen, routert kell venned -
#82932 Megtaláltam a Sony féle átláthatatlan kibontogatós macera leírásban, hogy nincs hozzá USB kábel. Használj olyan kábelt amit támogat a gép. Ennyivel el is volt intézve. Alegjobb rész csak utána következett. Nagy nehezen fél nap töltés után mind a kettő kontroller feltöltődött.
Kamera bedug, PS gomb... semmi. Kapcsolgatok mindent rajta, hogy miért ne ismeri ez fel, csak villog a piros. Hát nem kábelre kötve kell elindítani? ezt miért nem írta a kalibrációnál egy szóval sem? -,- persze azzal a kábellel ami nem jár az eszközhöz.