PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanazt használtam, meg a net kábel is ugyanaz.

PSN ID: Lord_Mortanius

arty
ugyan azt a kábelt használod mindkettõnél?? hogy néz ki a cuccod kábelezése?

Forza.

Most ilyen halványak, fakók lettek a színek a ps3-on pár napja. Azt még hozzáteszem, hogy bekapcsolás után teljesen elmegy a kép(sötét lesz magyarán), majd olyan 10 perc után jön csak vissza. Az Xbox-nál ugyanez van.
Mi lehet ez? Kezd meghalni a HDMI kábel?

PSN ID: Lord_Mortanius

arty
igen, a leírás szerint eszi a HDCP védelmet a monitorod, ergo lesz kép HDMI-n 😊

Forza.

deep
Nem tudom milyen hangcuccon akarod használni. Egy hifire, vagy sok hangfalra simán rá tudod dugni az RCA kábelt. Max jack-et csinálsz belõle egy 200ft-os átalakítóval.
Ez lenne a legjobb. Ha jól értem egy átalakító kell majd az arc kábelekbõl egy sztereóba összevonáshoz.

vegytek a tv elvileg hd ready lcd szintén samsung. Arra számítottam h 720 p mellett futtatom a játékokat de 400 v 500 p körül van. Nem tudom h hdmi kábelé javítana-é rajta, jövõ héten kideül. Illetve nem akarom nagyon lefoglalni a családi szórakoztató központot 😛
+ tökre szellemképes néhol.

Arty mit jelent a hdcp? Úgy látom van rajta. (http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-b2230-lcd/4507-3174_7-34046948.html)
Egyenlõre egy játékra futotta killzone 2-rõl meg azt hallottam h nem olyan jó a single. Továbbá olyat akartam aminek kiforrot a multija és sokáig ellehetek vele.

LeventeV
Kösz a választ. <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

deep
Csak ha a játkék, amihez letöltöd, megegyezõ régiójú.
LeventeV
Ha megveszek egy DLC-t a magyar accounttal a magyar Store-on, azt használhatom az angol accounton?

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

deep
Vagy simán kitolja a stereo hangot az AV out-on...
Ironmask
Egy kérdés most be raktam a Skate 3-mat a gépem sokáig vagy 5 percig,csak tölötte,aztán meg nyomtam a PS Button gombot ki írta, hogy please wat, majd sípolt és újra indult,és most mûködik,ez komoly gond,vagy pedig nem?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Sziasztok!

Van egy eladó slim PS3-am,250gb.
Kiváló állapotban van.Soha nem volt szervízben,és nem volt buherálva.
Kizárólag eredeti játékokat futtattam rajta.

4.2-es fw van a gépen.
Merevlemezen Wipeout HD és Little Big Planet teljes játékok,valamint pár demo van.
A gép 2010-ben lett vásárolva.
Én inkább csak az exkluzív címeket játszottam ki,tehát nem volt agyonhajtva.
Miért adom el?
Egyszerû.Mivel használati tárgy,és nem dísznek vettem,viszont nekem mostanában nem lesz rá szükségem.Ennyi!

1 db Dualshock 3 sixaxis wireless kontroller jár hozzá,plusz ennek az usb-s töltõje.
Ezen kívül még egy audio-video kábel van hozzá,és egy scart átalakító.Meg persze a tápkábel.

Ára: 42.000 + posta (standard csomi:1115Ft)

/személyesen Kaposváron lehetséges/

Érdeklõdni:
[email protected]
lehet azért mert nincs mindenkinek 200 ezer forintja nagy tv-re, vagy esetleg még 80ezre se egy kisebb lcd tévére... ilyen kurva egyszerû

arty
- ha hdcp képes a monitorod, menni fog
- hangot kevés monitor fogad, arra erõsítõ+optikai kábel lehet megoldás
- killzone2-t játszd mielõtt a kz3-nak nekiállsz - az is jó és az van "elõbb" 😉

---

vegytek: mert az van kéznél? mert a hádétévén a család tévézik általában? stb... 😉

Forza.

a sok "marha" miért monitoron akar játszani TV helyett? <#falbav>

amúgy ha van erõsítõd, akkor optikai kábellel át tudod küldeni a hangot.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sziasztok! 2 napja én is boldog tulaj vagyok. 160 gigás vékony változat. Van hozzá killzone 3 is. Döbbenetes játék. A kérdésem azonban az lenne, h elég egy hdmi kábel ahhoz h monitorra kössem? A hangot hogyan fogja leadni, mit kell tenni a színes kábelekkel?
LeventeV
Az éves elõfizetésre nem elég. Oda 40 font kell. Értelemszerûen akkor kell vegyél még egy 25 fontost. Angol accountod van?

fook
PSN feltöltõkártya (35 font) ha ilyet veszek akkor az jó PSN+ elõfizetésre.?

arty
esetleg wadarr-t (xmedia360.hu) meg lehetne kérdezni, hátha elvállalja...

Forza.

arty
konzolokszervize 19 ezerért javít sárga ledet... nemtudom érdemes-e ennyit rákölteni :/ mi van ha megcsináltatod, fél év mulva pedig behal az olvasó? 😞

részvétem 😞

Forza.

LeventeV
Szerintem várd meg mostmár mi lesz a Super Slimbõl. Ha jön akkor valószínû, hogy lesz árcsökkentés.

Yoda001
lényeg a lényeg, hogy 2-3 év után nagyjából már csodának mondható, ha valamilyen mai cucc mûködik még... ezt a rakás évet a PS3-nak nem is említem, örülök is neki nagyon, hogy eddig bírta... csak most pont ez a kiadás nem kellene..😞

http://9gag.com/gag/5135249

LeventeV
Valamiért a 60 gigások hajlamosabbak bedögleni. Eddig csak 1 20 gigásról hallottam még, hogy megadta magát, a többi mind 60 gigás volt.

Yoda001
jaja, elsõ szériás, 60GB-os, szervizt még sosem látott 😊

LeventeV
Milyen gép volt? Elsõ szériás Fat?

Yoda001
úgy néz ki 5 (6?) év után ma percre pontosan 17:50kor bemondta az unalmast a PS3...😞
GT5-öt játszottam, a zene megakadt-akadozott, és rá 2-3 másodpercre szónélkül hármat csipogva kikapcsolt a PS3...

ha standyból kapcsolom be, akkor kb 2 másodpercre zöld lesz, majd a zöld helyett sárgás-zöld, és utána szintén három pittyegés után elkezd a piros villogni... utána ha mégegyszer megnyomom a bekapcsológombot visszaáll standby-ba
mi történt vele, mire számíthatok árban szerintetek?

fook
"vagy a kiskereskedõknél kapható PlayStation Network kártya használatával."

Tikal
Igen. Psn store

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fook
Hmmm ezt hol lehet megvásárolni ? Tudtok valami megbízható boltot ?

Te nem érted.
Ezt írta: "Amit meg letoltesz es akkor meg ingyen volt de keskbb mar pluson is fizetos akkor fizetni kell."
Ebben pedig téved. Õ vagy a másik srác.

Elvileg a PSN megjegyzi, hogy te leszedted valamikor - ingyen vagy nem, tök mindegy - egy listában, aztán ha törlöd, attól ugyanúgy ott marad ingyen, a bármikor újra letölthetõk tartalmak között.
Bogdogege
Õ , arról beszélt ha lejárt már.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

playstationcommunity-n ezt írták: Ha benne van a Download Listben és PS+os vagy akkor bármikor le tudod szedni. Még akkor ha már nincsen kirakva ingyenes játékok közé.

szóval akkor ezek szerint még sem kell érte fizetni, ha plusos vagyok folyamatosan. ez jó, mert 320 GB nem olyan rohadt sok. 😊
vágom, tehát ha helyhiány miatt törlök valamit, hiába vagyok folyamatosan plus-os, akkor fizetnem kell a cuccért, ha nincs a kínálatban. köszke
Vadnokedli
Ha lejar a plusod nincs semmi fele jogosultsagod megtartani az ingyen letoltott jatekot. Amit meg letoltesz es akkor meg ingyen volt de keskbb mar pluson is fizetos akkor fizetni kell.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

kérdés, ha leszedtem valamit a plus-os accal ingyen, de törlöm mondjuk helyhiány miatt, akkor azt újra le tudom majd szedni késõbb? (amikor már lehet abban a hónapban nincs is a plusos ingyenes játékok közt) azaz olyan, mint egy igazi megvásárolt játék, azzal a különbséggel, ha nincs elõfizetésem, akkor már nem tudok vele játszani?

elõre is köszöntem a választ
egy évre 15ezer, és egy csomó játékot kapsz érte, szvsz mindenképpen megéri. 😊 az a havi kicsit több mint 1000 Ft bõven visszahozza az árát 😊
n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Üdv

Valakinek van egy megunt használt és már kihasználatlan Dark Sector-ja PS3-ra?
Eladó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

4000-res model.
http://tecnoblog.net/107348/novo-ps3-anatel/
az a várhato overalllt jelzi melyik közé fog esni amikor "kifejlett játékos lesz" tutommal

zsolt515
Üdv!
Fifa 12-nél amikor a játékos felfedezõm ajánl egy játékost 14-15éves kb, akkor ott van 2 kis négyzet amiben számok vannak...pl: 48-55 és 80-91...akkor ott melyik jelzi a játékos fejlettségét?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

arty
még ha új is kell:
jatekaim.hu
gamer365 vonatkozó topikja
thehut.co.uk
zavvi.co.uk
stb

kizárt, hogy nincs valahol a psn nél olcsóban. ráadásul a dobozost el is tudod adni, ha mégse kell...

Forza.

meg persze még ezeken kívül is van pár jó vétel, nyilván azt kell venni ami jobb árban van. így is lenne mindig mire költeni. 😊
uncharted 1-2 6 ezer darabonként (mindenkinek, nem csak a plusszosoknak), boltban nem találtam ennyiért, csak kicsit többért (6500+)

Fáj még pár játékra a fogam, fõleg a shadow of the colossus-ra, meg az ICO-ra, ezekrõl nagyon jókat olvastam, remélem szépen jönnek majd PSN-re. Blu Ray azért is macera, mert ha mittomén egy klasszikus játékot elõ szeretnék venni egy-két vagy három+ év múlva, és véletlen nem megy a lemez, akkor szoptam. mert a lemezekre egy év gari van csak.
n000rbi
ebben teljesen igazad van 😊

arty
1-2 akció persze jó, de amikor 1-1 8-10k-s cím psn-en 50font, az fájdalmas látvány 😊

Forza.

n000rbi
Aktuális summer sale-ben a Hydrophobia 2,49$, Trine 2 7,49$. Psn-hez képest ezek azért nem rossz árak.

arty
psn baromi drága, ott max kis árkád cuccokat veszek

psn+ TALÁN indok, igen

Forza.

emberfüggõ. én PSN-en próbálom venni a játékokat, (már ha normális áron adják õket.., mostanság javul a helyzet ilyen téren), szóval azért kell a nagy HDD, nekem nincs kedvem szarakodni lemezekkel, egy két játék meg simán 10+ GB, így hamar elmehet ám az a tárhely. mondjuk én PSN plus-os is vagyok, 15 ropi egy évre, de kapok érte nem egy játékot ingyen (mindig leszedem õket, mert csak egy hónapig elérhetõek így, szóval inkább meglegyen, mint késõbb kelljen perkálnom érte.), az akciókról nem beszélve. Bár mondom ha valaki csak megszállottan FIFA-zik, annak felesleges.