89387
PlayStation3
  • Szabi84
    Az asztali gépem ethernet kábellel csatlakozik a modemhez. Na én nagy naivan vettem még egy kábelt és egy elosztót, hogy én aztán netet csinálok a ps-be is:D
    A modembe bedugtam az elosztót, majd abba a két kábelt. Majd egyiket a pc-be a másikat a ps-be. Gondolom a szolgáltató ilyesmit nem enged, tehát netem sincs, tehát vagy pc vagy ps. Van rá megoldás vagy vegyek egy routert? Nekem a kábeles megoldás tökéletes lenne úgysem mozdítom el egyik gépet sem a helyéről.
  • Fidolorous
    Kivéve a legelsőt persze, mert akkor még banálisabb lett volna a forma.
  • Fidolorous
    Nekem az egészből hiányzott valami, úgy kb. a közepétől. Nagyon szépen felvezették, de aztán lelankadt a story és a "nagy meglepetés" is csak kb. 5 percig tartott, mert aztán rájössz hogy mekkora baromság az egész.

Ezeket pl. nem értem miért kellett kivágni, minél több jelenet lenne egy ilyen játékban, annál jobb lett volna.
  • TDC Geronimo
    Szerintem te felejtsd el sonyt, mert úgy látszik neked ezekből mindig csak a szar jut
  • Ulthane
    De akkor ez átbaszás, megvezetés. Nyilván nem is gondolt rá az ember, hogy ő az, hisz félrevezettek ezzel. Nekem a játék egyetlen gyenge pontja ez a jelenet, ez kicsit árnyalja az összképet.

• Totti5
    Nincs!
  • Totti5
    délelőtt eltelt és még mindig az egyik kontroller töltődik PCről... a cuccot meg még nem tudtam kipróbálni sem:(
  • SlickAdam
    szoval tuti nincs hozza toltokabel? epp adom el a Move-ot es ket napja azon agyalok, hogy tenyleg nincs-e hozza vagy en vagyok teljesen hulye...:D
  • arty
    azokután, hogy a 2 forintos kamera tartó műanyag is külön tartozék, te még csodálkozol? :D
  • Fidolorous
    Az, de ez minden hollywood-i produkcióban megtalálható. Meg amúgy lehet nem is annyi idő telt el a két jelenet közt, mint amennyit mutattak.
  • Ulthane
    A kérdésem tehát a következő:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mint kiderült, Shelby a gyilkos. Amikor Lauren-nel elmennek az öreg óráshoz a boltba, akkor az öreg hátramegy a vásárlók listájáért. Shelby marad a helyén, egy helyben áll. Lauren pedig egy kis balerina kütyüvel szöszmötöl, miközben az óra elkezd gongatni.

Hogy a fészkes fenébe tudott hátramenni Shelby, és leütni az öreget az írógéppel? Szerintem ez egy baki.
  • n000rbi
    Köszi :)
  • Ulthane
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Próbálom, hogy működik-e a tag
  • Totti5
    Starterben von csuklpópánt. A külön vehető navigációs kontrollert írtam. Ott nincs...... néztem unboxing videókat yutubon, nincs egyikhez sem töltőkábel, mert minek, ezek szerint nem kell tölteni az eszközt.
  • n000rbi
    Lehetőleg privátban, vagy spoiler-tagben, épp mostanában játszom újra 1 év után :)
  • Ulthane
    Van, akiben még élénken él a Heavy Rain? Van egy rész benne, ami számomra ellentmondásos, azt szeretném kibeszélni. :)
  • Vadnokedli
    Ezeknek benne kéne hogy legyen. amiket leírtál. fura.
  • n000rbi
    Érdekes, mert még a starter pack-ban is volt csuklópánt. (és azt hiszem usb-kábel is)
  • Totti5
    Sony elmehet a búsba. Vettem múv pakkot, s akkor irány a játék. Egyik kontroller sem reagál semmire. Ok akkor zsinór. Keresem a dobozba, de semmi.... ezt komolyan gondolták? egy 30 ezres cucchoz egy töltőkábelt sem voltak képesek adni? ráadásul ugye a fullos szett van két kontrollerrel, ahol ráadásul a navigation kontrollerhez csuklópántot sem voltak hajlandók csomagolni.

• Szabi84
    kár hogy nincs ps classicba:(
  • Ulthane
    Nem, az még kimaradt.
  • Fidolorous
    van egy zsemle színű házimacskám, szívesen elcserélném egy még működő ps3ra ha valakit érdekel.
  • n000rbi
    ...vagy a store főoldalán a Download list alatt. (azt hiszem így hívják)
  • SlickAdam
    stimm
  • TDC Geronimo
    acc management résznél a download history
  • Szabi84
    Tehát ha a storeról leszedik és listába teszem akkor elvileg bármikor leszedhetem ha előfizetésem van. Nem kell több gigányi játékot tárolnom. Hol van egyébként a letöltési lista, mert van pár játék amit online vettem.
  • SlickAdam
    igy van. tehat nem kell felni ha lejar az elofizu, nem vesznek el azonnal a jatekok.

SpeedXHUN: igy konkretan nincsenek regebbi cimek, max ha valami akcio van.
    azert erdemes leszedni vagy listaba tenni MINDEN ingyenesen kinalt jatekot - akkor is ha epp nem erdekelnek -, mert egy ido utan leszedik oket (hogy mikor az valtozo). tehat amit 1 eve kinaltak jatekot, az nyilvan mar nincs fent. de mondjuk Vita-ra az Unchi es Gravity Rush meg mindig fent van dec. eleje ota.
  • Szabi84
    eddig azt hittem csak az előfizetésig tart, ezért nem vágtam hogy van ennyi idejük játszani
  • Szabi84
    szóval amit betettem a letöltési listába azzal akármikor játszhatók ha él az előfizetésem? nemrossz!!
  • TDC Geronimo
    Én csak annyit mondok, hogy aki rendszeresen használja a gépet annak egyértelműen "kötelező" a PS+. Nem látom értelmét annak, hogy valaki miért ne fizetne erre elő :)
  • TDC Geronimo
    Ja tényleg azokat ki is hagytam. 70-80kt ír a promoba, de valóban többet ad 1 évben, főleg, ha az embernek Vitaja is van. 100% hogy ez átmegy nextgenbe is és állítólag még tovább fejlődik. Amit elhanyagoltak viszont az a trial lehetőség. Elején volt pár, de hónapok óta nem frissült az a rész.
  • SpeedXHUN
    Tök jó,és vannak régebbi cimek is? Vagy mondjuk olcsón hozzájutni,pl cod4,bf bad company
    Ilyenek érdemes ps store ról venni?
  • SlickAdam
    sztem 70-80k-nal sokkal tobb tartalmad adnak.
    harom honapra fizettem elo es ilyeneket kaptam: Uncharted Golden Abyss, Gravity Rush, Bioshock 2, Infamous 2, Batman AC, Sleeping Dogs (vagyis ezt nem... Germany...), ... es meg irhatnam tovabb.
  • SpeedXHUN
    Geronimo SlickAdam
    EZER KÖSZI!
  • SlickAdam
    csomo kisebb-nagyobb ingyenes jatek PS3-ra ES Vita-ra. ez a lenyege. amig el az elofizetesed, ugy jatszod oket, mintha csak a polcodon lennenek. amennyiben lejar a fizetesed, es te legkozelebb csak mondjuk fel ev mulva ujitod meg ismet, ugyanugy ott lesznek azok a jatekok (lenyeg, hogy egyszer letoltsd oket vagy betedd letoltesi listaba elofizu alatt). sony egyik legjobb huzasa.
  • TDC Geronimo
    Továbbá exkluzív demok, betak, early access bizonyos dolgokhoz, online storage mentésekhez, PSN+-os leárazások/kedvezmények játékokra/DLCkre stb
  • TDC Geronimo
    Mit nem lehet rajta érteni? :D

Gyakorlatilag évi 12-15kért kapsz 70-80k-nyi tartalmat. Minden hónapban ingyenes játékok. Az elmúlt fél évben igen jó felhozatal volt EU PSN+-on. Crysis 2, Dead Space 2, Red Dead Redemption, Deus Ex : Human Revolution, Sleeping Dogs, Batman Arkham City meg a fene tudja mit hagytam még ki. Lehető legjobb dolog, amit Sony kitalált
  • SpeedXHUN
    Még vmit nagyon szeretnék megkérdezni!
    PSN Plus nak mi a lényege,konkrétan?
    Van rengeteg leírás,de nem értem a működést,és miért jó.
  • Vadnokedli
    És szintén a halott zeneszerző alkotása hallható a játék alatt.
  • n000rbi
    Fahrenheit - a.k.a. Indigo Prophecy - megvolt? (pc, xbox, talán ps2-re is megjelent) Szintén Quantic Dream játék, jó cucc ;)