PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
utánaolvastam (csak a dagadt PS3-nál mûködik): kapcsold ki a géped a hátsó kapcsolóval, majd tartsd le az eject gombot (és hagyd nyomva) miközben bekapcsolod a gépet, ez elvileg átfújja a PS3-adat
És akkor mi lesz? Csökken odakinn a kánikula és nem lesz meleg a szobában? <#wilting>#wilting>
Papesz
lehet megpróbálom ezt az öntisztítós dolgot, régebben is láttam már, csak aztán nehogy mégnagyobb gond legyen belõle 😊 nem feltétlenül próbálkoznék ilyesmivel 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Ja és a babkonzerv is felmelegszik<#taps>#taps>
utánaolvastam (csak a dagadt PS3-nál mûködik): kapcsold ki a géped a hátsó kapcsolóval, majd tartsd le az eject gombot (és hagyd nyomva) miközben bekapcsolod a gépet, ez elvileg átfújja a PS3-adat
nekem megcsinálta, aztán azóta nem volt idõm játszani, szóval nem tudom, mûködik-e, de talán egy próbát megér
a másik megoldás pedig nem túl esztétikus, de segíthet: tegyél konzervet a PS3 alá, így nem melegszik át az alja
ezzel a cim generaloval hiaba generalo, a cimet nmtom h mit hova kell irni és nmtok regelni
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Frostbite 2
egyébként mostanában (de lehet, hogy csak a nagy meleg miatt, nem tudom mennyire befolyásol) elindítom a GT5-öt, és a menün kívül amikor játszok normálisan, a leghangosabban és legnagyobb fokozaton pörög(nek) a ventillátor... nem tudom, ez esetleg lehet valami elõjel, vagy normális hogy inkább legnagyobb fordulatszámon pörög, hogy ne melegedjen túl?
újrapasztázás kellene, de sajnos nem értek hozzá, és most 5e sincs rá...
http://9gag.com/gag/5135249
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
<#wilting>#wilting>大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Milyen a forgalom? Sokan játszák még?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Persze már pár hónapja létezik a Magyar Playstation Store is, de olyan siralmasan kevés cucc van rajta, hogy egyszerûen nem éri meg. Maximum játszó profilnak és trófea feltöltéshez tökéletes.
Ellenben ha régebbi játékokhoz akarsz DLC-t letölteni, akkor egy másodlagos Angol profil mindenképp kell. Semmi pánik, a játékok régiófüggetlenek, ellenben a hozzájuk kijött DLC-k már nem.
Amerikai store pedig a legnagyobb választékot kínálja, egész kedvezõ áron. De itt DLC-t ne nagyon töltsél le, mert nem fog mûködni nálad.
Pletykák szerint jön egy olcsóbb és extra slim ps3 modell
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jovo héten veszek PS3 Slimet valszeg a Pro Game nevü boltba, de még nmtudom hogy az mennyire jo hely....
Elso lépésként mit kell csinalni miutan osszekotom a HDTV mel?
Ez a Cim generator minek kell?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Forza.