89387
PlayStation3
-
SlickAdam #83011 memkari-t viszont megcsaphatnak az teny, vagy hardver revizio SD kartyaval. ajjajj indulna is a kalozkodas.:S -
SlickAdam #83010 ez se ertem sose. ha jelen pillanatban felmegyek amazon-ra, Nintendo 3DS XL dragabb, mint a Vita, vagy legalabbis fej-fej mellett haladnak. 3DS-t nem baszogatja senki, pedig arra sincs olyan huuuuu de sok musthave jatek.
es a superior Vita-t arazzak le... vicc. jatek kell ra, nem arcsokkentes. meg egy pofon az embereknek.
Cloud-nal is van jelenleg 45-ert wifi-s Vita. az sok? -
#83009 A 600 dolláros árcédulát szerintem akkor sem fogják megismételni. A Wii U-nál meg a kontroller az ami szerintem elég drága és a Nintendo azt nyilatkozta, hogy csak kis veszteséggel árulják a Wii U-t.
Szerintem ha ebből indulunk ki akkor reális a 400 dolláros ár a beugró modelért.
Ami még jó lépés lenne most szerdán, ha felvezetőként a Vita-ról is esne pár szó. Kezdésképp egy árcsökkentés (gép is és memóriakártya is), aztán esne pár szó a már bejelentett címekről (Killzone, Soul Sacrifice), végül lerántanák a leplet még vagy 3-4 nagyobb címről (esetleg egy inFamous). -
SlickAdam #83008 es ne feledjuk, hogy a launch gepek eloallitasi koltsege laza 200-250 dollarral tobbe kerult sony-nak, mint amennyi piacra dobta oket. ha jol tudom meg 2009-2010 kornyeken is veszteseges volt a HW. -
SlickAdam #83007 majdnem launch honapban vettem legolcsobb helyen 150e-ert.
400 dollar (euro) jo lenne, da ha abbol indulunk ki, hogy a szaros WiiU is majd' annyi, szerintem siman radobhatunk meg egy 100-ast.
mai vilagban, amikor legeslegalapabb wifi-s iPad-bol milliokat adnak el gond nelkul az epp aktualis frissites utan, szerintem egy "csucs"-technos mediakozpont / jatekkonzolert is ki lehet csengetni makogas nelkul ennyit. termeszetesen ez nem vonatkozik, mindenkire, a tobbsegnek a fele is sok lenne (en pl mar elkezdtem sporolni, hogy evvegere jo esellyel osszehozzam).
csak ugye meg mai napig azt emlegeti az internet, hogy milyen draga volt a PS3 600-ert (BLU-RAY!!! lejatszoval ugye), az iPhone-t meg ugyanennyiert tonnaszam vasaroljak ("reszletre", da akkoris...) -
#83006 AMEN for that! -
#83005 400 dollárt pletykálnak, ami tényleg nem lenne rossz, főleg, hogy az alkalmazott technológiák már nem olyan drágák.
Anno a ps3 megjelenésekor a Cell proci meg a Blu-ray meghajtó volt ami megdobta az árat. A 60 gigás model anno 600 dollárba került és a 20 gigás 500 dollár volt ha jól emlékszem.
Most ha valóban AMD procival dolgoznak majd, az nem lesz olyan drága, illetve a Blu-ray meghajtó sem fog annyiba kerülni.
Én két modellt tippelek. A Super Slimhez hasonlóan jön egy kisebb kapacitású gép, mondjuk 20-40 Gb és lesz egy 500 Gb-os verzió is. -
#83004 Jah, azt vehetjük is meg majdnem day1 mivel, arra jön a Last Guardian. Sírok. -
#83003 MENNYI? -
#83002 160-170 -
#83001 van konkrét hardverspec, képek működő kontrollerről (nem render/fotosop)
gépről nincs, ez tény -
#83000 Tippelgettek 400$-os nyitó árat, ami azért nem lenne rossz. A PS3 mennyi volt a megjelenéskor? 110-120k? -
#82999 Szerintem nem. Az egy prototípus lesz. Valószínű, hogy a végleges kontroller nem így fog kinézni. De legalább az kiderült, hogy valami olyasmit tervez a Sony, hogy a move-ot integrálja a kontrollerbe.
Én inkább az árcédulára leszek kiváncsi. -
Chris Lowe #82998 Azért az meglepő, hogy már csak 3 nap van a bejelentésig és infó nem nagyon szállingózik. Ha ps4 bejelentés lesz le a kalappal, hogy se kép se igazán hardverinfó sem került ki. Jól titkolja a sony. A kontroller képek amikkel dobálóznak a portálok szvsz fotóbuhera -
#82997 Én állítva használom. Eddig semmi baja. -
#82996 Mai adag
-
#82995 köszi!! -
SlickAdam #82994 fektetve. -
#82993 Ja még annyi,hogy fektetve,vagy állítva jobb használni,mert xboxnála fektetett volt a jobb,de kaptam ilyen állványt a ps hez,hogy állítva is menjen?! -
#82992 Értem köszi:)
-
#82991 Én ezt nem tenném. Szerintem nagyon jól megoldották a Slim hűtését. Ha sűrített levegővel befújsz akkor csak ráfújod a port a hűtőre.
Az is normális, hogy egy-egy helyen melegebb. Ott ahol a proci van és a gpu, ott melegebb. -
#82990 mondjuk sprayel,sűrített levegős -
#82989 Ja és a teteje is langyos,hátul melegebb ez is oké?:D
Egyébként ma lett meg nagyon örülök neki,első játék: bf 1943,majd bad company 2 is akarok,remélem tolják még:D -
#82988 Hogy érted, hogy kifújod hátulról? -
#82987 Aha ilyen,köszi,egyébként ha kifújom hátulról az jó tesz?
-
#82986 Próbálj egy resetet, hátha segít. -
#82985 Igen, ez normális. Ha sokat játszol, 3-4 órát egyhuzamban, akkor beindul majd a hűtés is és jobban fog érződni, hogy jön a levegő. -
#82984 Hali!
Cech 2504 nek,normális,hogy hátul alig fuj levegőt,csak magától áramlik ki a meleg levegő?
Azt hittem,rendesen érezni lehet majd,hogy fújja ki. -
Karman32 #82983 PS3 HIBA!? (lentebb bővebb infó)
Érdeklődnék egy hiba után:
Az a helyzet, hogy értetlenül állok a hiba felett, a led normálisan villog (zölden). A tv nem mutat képet, pedig azelőtt normálisan működött. Mielőtt egyszer rosszul kapcsoltam ki a ps-t, a hátsó kapcsolón kapcsoltam le. És azóta nem ad képet. Szóval, nem tudom mi a teendő, sajnos nem találtam ilyen hibát a neten...
Érdekes még ha ebben, az állapotbába ki akarom kapcsolni, akkor nagyon hosszan kell lenyomva tartanom a kikapcsolást míg jelezne, hogy kikapcsol (sípolás) Ezután, a gép 1 mp alatt kikapcsol.
Amikor adott képet és jót működött, akkor nem kellet ilyen hosszan tartani a lekapcsológombot, és tovább tartott még leállt. Gondoltam ez is fontos elmondani.
Mi lehet az oka, mi lehet a megoldása?
A választ előre is köszönöm.
hmm?
-
Attis38 #82982 Köszi a segítséget és az infót mindenkinek:) Akkor marad a feltöltőkártya.... -
#82981 csak dombornyomott külföldi kártyával megy sajnos. -
#82980 mert nem angol a kártyád :)
de nem is baj, mivel a feltöltőkártya működik és sokkal olcsóbb is!!! -
#82979 nem lehet azzal vásárolni, nemtudni miért -
Attis38 #82978 Sziasztok!Ha angol profilom van,akkor nem tudok vásárolni a magyar otp-s bankkártyámmal(Mastercard).Valaki tudja,miért nem?A kettő üti egymást? -
Karman32 #82977 PS3 HIBA!? (lentebb bővebb infó)
Érdeklődnék egy hiba után:
Az a helyzet, hogy értetlenül állok a hiba felett, a led normálisan villog (zölden). A tv nem mutat képet, pedig azelőtt normálisan működött. Mielőtt egyszer rosszul kapcsoltam ki a ps-t, a hátsó kapcsolón kapcsoltam le. És azóta nem ad képet. Szóval, nem tudom mi a teendő, sajnos nem találtam ilyen hibát a neten...
Érdekes még ha ebben, az állapotbába ki akarom kapcsolni, akkor nagyon hosszan kell lenyomva tartanom a kikapcsolást míg jelezne, hogy kikapcsol (sípolás) Ezután, a gép 1 mp alatt kikapcsol.
Amikor adott képet és jót működött, akkor nem kellet ilyen hosszan tartani a lekapcsológombot, és tovább tartott még leállt. Gondoltam ez is fontos elmondani.
Mi lehet az oka, mi lehet a megoldása?
A választ előre is köszönöm.
-
#82976 100000% -
#82975 szerintetek? -
#82974 Azt irom én is. -
#82973 aztán ha bug miatt elakadsz, így jártál... ;) -
SlickAdam #82972 azt ugye tudod, hogy nem muszaj elfogadni a felajanlott patch-et? :P