89387
PlayStation3
  • SlickAdam
    memkari-t viszont megcsaphatnak az teny, vagy hardver revizio SD kartyaval. ajjajj indulna is a kalozkodas.:S
  • SlickAdam
    ez se ertem sose. ha jelen pillanatban felmegyek amazon-ra, Nintendo 3DS XL dragabb, mint a Vita, vagy legalabbis fej-fej mellett haladnak. 3DS-t nem baszogatja senki, pedig arra sincs olyan huuuuu de sok musthave jatek.
    es a superior Vita-t arazzak le... vicc. jatek kell ra, nem arcsokkentes. meg egy pofon az embereknek.
    Cloud-nal is van jelenleg 45-ert wifi-s Vita. az sok?
  • LeventeV
    A 600 dolláros árcédulát szerintem akkor sem fogják megismételni. A Wii U-nál meg a kontroller az ami szerintem elég drága és a Nintendo azt nyilatkozta, hogy csak kis veszteséggel árulják a Wii U-t.
    Szerintem ha ebből indulunk ki akkor reális a 400 dolláros ár a beugró modelért.

Ami még jó lépés lenne most szerdán, ha felvezetőként a Vita-ról is esne pár szó. Kezdésképp egy árcsökkentés (gép is és memóriakártya is), aztán esne pár szó a már bejelentett címekről (Killzone, Soul Sacrifice), végül lerántanák a leplet még vagy 3-4 nagyobb címről (esetleg egy inFamous).
  • SlickAdam
    es ne feledjuk, hogy a launch gepek eloallitasi koltsege laza 200-250 dollarral tobbe kerult sony-nak, mint amennyi piacra dobta oket. ha jol tudom meg 2009-2010 kornyeken is veszteseges volt a HW.
  • SlickAdam
    majdnem launch honapban vettem legolcsobb helyen 150e-ert.
    400 dollar (euro) jo lenne, da ha abbol indulunk ki, hogy a szaros WiiU is majd' annyi, szerintem siman radobhatunk meg egy 100-ast.
    mai vilagban, amikor legeslegalapabb wifi-s iPad-bol milliokat adnak el gond nelkul az epp aktualis frissites utan, szerintem egy "csucs"-technos mediakozpont / jatekkonzolert is ki lehet csengetni makogas nelkul ennyit. termeszetesen ez nem vonatkozik, mindenkire, a tobbsegnek a fele is sok lenne (en pl mar elkezdtem sporolni, hogy evvegere jo esellyel osszehozzam).
    csak ugye meg mai napig azt emlegeti az internet, hogy milyen draga volt a PS3 600-ert (BLU-RAY!!! lejatszoval ugye), az iPhone-t meg ugyanennyiert tonnaszam vasaroljak ("reszletre", da akkoris...)
  • zzeN
    AMEN for that!
  • LeventeV
    400 dollárt pletykálnak, ami tényleg nem lenne rossz, főleg, hogy az alkalmazott technológiák már nem olyan drágák.
    Anno a ps3 megjelenésekor a Cell proci meg a Blu-ray meghajtó volt ami megdobta az árat. A 60 gigás model anno 600 dollárba került és a 20 gigás 500 dollár volt ha jól emlékszem.

Most ha valóban AMD procival dolgoznak majd, az nem lesz olyan drága, illetve a Blu-ray meghajtó sem fog annyiba kerülni.

Én két modellt tippelek. A Super Slimhez hasonlóan jön egy kisebb kapacitású gép, mondjuk 20-40 Gb és lesz egy 500 Gb-os verzió is.
  • Tinman #83004
    Jah, azt vehetjük is meg majdnem day1 mivel, arra jön a Last Guardian. Sírok.
  • zzeN
    MENNYI?
  • arty
    160-170
  • arty
    van konkrét hardverspec, képek működő kontrollerről (nem render/fotosop)

gépről nincs, ez tény
  • zzeN
    Tippelgettek 400$-os nyitó árat, ami azért nem lenne rossz. A PS3 mennyi volt a megjelenéskor? 110-120k?
  • LeventeV
    Szerintem nem. Az egy prototípus lesz. Valószínű, hogy a végleges kontroller nem így fog kinézni. De legalább az kiderült, hogy valami olyasmit tervez a Sony, hogy a move-ot integrálja a kontrollerbe.

Én inkább az árcédulára leszek kiváncsi.
  • Chris Lowe
    Azért az meglepő, hogy már csak 3 nap van a bejelentésig és infó nem nagyon szállingózik. Ha ps4 bejelentés lesz le a kalappal, hogy se kép se igazán hardverinfó sem került ki. Jól titkolja a sony. A kontroller képek amikkel dobálóznak a portálok szvsz fotóbuhera
  • LeventeV
    Én állítva használom. Eddig semmi baja.
  • TDC Geronimo
    Mai adag

• SpeedXHUN
    köszi!!
  • SlickAdam
    fektetve.
  • SpeedXHUN
    Ja még annyi,hogy fektetve,vagy állítva jobb használni,mert xboxnála fektetett volt a jobb,de kaptam ilyen állványt a ps hez,hogy állítva is menjen?!
  • SpeedXHUN
    Értem köszi:)
  • LeventeV
    Én ezt nem tenném. Szerintem nagyon jól megoldották a Slim hűtését. Ha sűrített levegővel befújsz akkor csak ráfújod a port a hűtőre.

Az is normális, hogy egy-egy helyen melegebb. Ott ahol a proci van és a gpu, ott melegebb.
  • SpeedXHUN
    mondjuk sprayel,sűrített levegős
  • SpeedXHUN
    Ja és a teteje is langyos,hátul melegebb ez is oké?:D
    Egyébként ma lett meg nagyon örülök neki,első játék: bf 1943,majd bad company 2 is akarok,remélem tolják még:D
  • LeventeV
    Hogy érted, hogy kifújod hátulról?
  • SpeedXHUN
    Aha ilyen,köszi,egyébként ha kifújom hátulról az jó tesz?
  • LeventeV
    Próbálj egy resetet, hátha segít.
  • LeventeV
    Igen, ez normális. Ha sokat játszol, 3-4 órát egyhuzamban, akkor beindul majd a hűtés is és jobban fog érződni, hogy jön a levegő.
  • SpeedXHUN
    Hali!

Cech 2504 nek,normális,hogy hátul alig fuj levegőt,csak magától áramlik ki a meleg levegő?
    Azt hittem,rendesen érezni lehet majd,hogy fújja ki.
  • Karman32
    PS3 HIBA!? (lentebb bővebb infó)

Érdeklődnék egy hiba után:
    Az a helyzet, hogy értetlenül állok a hiba felett, a led normálisan villog (zölden). A tv nem mutat képet, pedig azelőtt normálisan működött. Mielőtt egyszer rosszul kapcsoltam ki a ps-t, a hátsó kapcsolón kapcsoltam le. És azóta nem ad képet. Szóval, nem tudom mi a teendő, sajnos nem találtam ilyen hibát a neten...
    Érdekes még ha ebben, az állapotbába ki akarom kapcsolni, akkor nagyon hosszan kell lenyomva tartanom a kikapcsolást míg jelezne, hogy kikapcsol (sípolás) Ezután, a gép 1 mp alatt kikapcsol.
    Amikor adott képet és jót működött, akkor nem kellet ilyen hosszan tartani a lekapcsológombot, és tovább tartott még leállt. Gondoltam ez is fontos elmondani.
    Mi lehet az oka, mi lehet a megoldása?
    A választ előre is köszönöm.
    hmm?
  • Attis38
    Köszi a segítséget és az infót mindenkinek:) Akkor marad a feltöltőkártya....
  • The Protector
    csak dombornyomott külföldi kártyával megy sajnos.
  • arty
    mert nem angol a kártyád :)

de nem is baj, mivel a feltöltőkártya működik és sokkal olcsóbb is!!!
  • Szabi84
    nem lehet azzal vásárolni, nemtudni miért
  • Attis38
    Sziasztok!Ha angol profilom van,akkor nem tudok vásárolni a magyar otp-s bankkártyámmal(Mastercard).Valaki tudja,miért nem?A kettő üti egymást?
  • Karman32
    PS3 HIBA!? (lentebb bővebb infó)

Érdeklődnék egy hiba után:
    Az a helyzet, hogy értetlenül állok a hiba felett, a led normálisan villog (zölden). A tv nem mutat képet, pedig azelőtt normálisan működött. Mielőtt egyszer rosszul kapcsoltam ki a ps-t, a hátsó kapcsolón kapcsoltam le. És azóta nem ad képet. Szóval, nem tudom mi a teendő, sajnos nem találtam ilyen hibát a neten...
    Érdekes még ha ebben, az állapotbába ki akarom kapcsolni, akkor nagyon hosszan kell lenyomva tartanom a kikapcsolást míg jelezne, hogy kikapcsol (sípolás) Ezután, a gép 1 mp alatt kikapcsol.
    Amikor adott képet és jót működött, akkor nem kellet ilyen hosszan tartani a lekapcsológombot, és tovább tartott még leállt. Gondoltam ez is fontos elmondani.
    Mi lehet az oka, mi lehet a megoldása?
    A választ előre is köszönöm.
  • TDC Geronimo
    100000%
  • Yoda001
    szerintetek?
  • cloud.strife
    Azt irom én is.
  • arty
    aztán ha bug miatt elakadsz, így jártál... ;)
  • SlickAdam
    azt ugye tudod, hogy nem muszaj elfogadni a felajanlott patch-et? :P