PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit röhej hogy az 576-ban csakis magyar store feltöltõkártyával tudnak szolgálni. Meg akartam venni a Record of Agarest War 2-t de nem lehet boltban de kártyát nem tudtak adni. Azt mondták, hogy már csak nagyon ritkán fognak más nyelvû feltöltõket kapni.
Nem tudok valami helyet, ahol feltöltõt lehet venni? lehetõleg olyat ahol ha nincs kedvem várni megküldik a kódot és megbízható.
n000rbi
SATAII-es hdd-t használ valaki PS3-ban? Elvileg jumperrel le kell korlátozni az átviteli sebességet a SATA szintjére, mert különben gyakran elszáll, hogy nem találja a lemezt...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Oh én most fogok venni ps pluszt. Egybõl kikapcsolom majd k
Jó tudni hogy van ilyen benne nehogy eltûnjön a80 font a semmibe

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
minden elõfizetéses rendszerben ekkora mocsok a szolgáltató... (xbox live dettó autó megújítósra teszi magát)

Forza.

Az volt az, hogy rohadnának meg!

Így kell kikapcsolni: Account Management ->Transaction Management -> Services List
Itt kiválasztani a Playstation Plus-t, és a lap alján "Cancel Automatic Renewal" .

PSN ID: Lord_Mortanius

És ezt is pontosan, hol is lehet megnézni?

arty
biztos bekapcsolva hagytál valamiféle psn+ megújítást...

Forza.

Van egy pár érdekes dolog a store-al kapcsolatban, amit nem értek.
Elõször is tavaly márciusban lettem plus-os és még mindig az vagyok. Hogy lehetséges ez?
Másodszor, úgy látom hogy néha megvan csapolva a feltöltött összeg. Most néztem és vagy 5 fonttal kevesebb van mint kéne. A download list-ba belemenve, fel van sorolva egy jó pár játék 8. hó 9.-ei dátummal(mondjuk ezek mind olyanok amik régebben egyszer már le lettek töltve). A dolog pikantériája az, hogy múlt héten be se volt kapcsolva a gép... Mi ez?

Vadnokedli
Valaki ad el valamilyen játékot vagy cserél vagy kölcsönbe ad egy másikért cserébe?😄

arty
szerintem egyiknek se, de alátámasztani nem tudom, csak hallottam ilyeneket h a meghajtok mechanikája nem szereti annyira

Forza.

Vadnokedli
A slimnek nem tesz jót az állított pozicio

Yoda001
az a rész ahol gyalogosan kell menni, az valami nagyon hülyén lett kivitelezve úgy összességében 😄

PS3 fat és slim gépekre vonatkozóan: inkább vízszintesen, vagy függõlegesen? bárhol olvasom, megoszlik nagyon... csak arra tudok támaszkodni hogy a tévé mellett állítva bírta ki az öt évet a fat...

http://9gag.com/gag/5135249

arty
van expendables demo a us storen!

Forza.

Yoda001
a legszebb az egészben az, hogy nem 10-20 vagy 50-60 embernek voltak/vannak ugyanilyen gondjai, persze tudom, ez elenyészõ szám - de sejtem igencsak sokan szarakodnak ezzel a mai napig akár... tehát röhejes ez a megoldás, magától az ember soha nem jönne rá, és ha egy lépés már hibádzik, marad a 4 villogó pötty... még kábellel is...

arty
nemértem ebben mi a logika... elvileg az 5-6. pontnak elégnek kéne lennie önmagában! 😞

és nekem eddig elég is volt... (2 dualshock, 1 navi)

Forza.

Yoda001
kis keresgélés után megvan, bár nem tudom miért konkrét leírással megy csak...
szóval akinek nem megy új kontrollerrel a régi gépe, vagy a régi kontrollere új géppel, annak:

1) Power up both controllers with the PS3 on, then reset both controllers with their reset switches, and left them off.
2) Powered down the PS3.
3) Unpluged the PS3 from the back of the PS3, then plugged it back in, leaving the PS3 OFF.
4) Connected BOTH controllers using two USB cables.
5) Powered on the PS3, using the front power switch.
6) Powered up both controllers using their PS buttons.
7) Disconnected both USB cables.

Yoda001
reseteltem a kontrollert a hátulján, semmi, utána rádugtam a kábellel szintén semmi, nyomtam egy kábelre csatlakoztatás közbeni restet-et is, de szintén semmi...
ez kicsit "vicces" így 😄...

n000rbi
Milyen játékokat terveztél be? Azért kérdem, mert nekem is volt move-szettem (igaz csak navi nélküli startpack), de játék híján eladtam.
(Heavy Rain-t meg nem volt kedvem térdre rakott dualshock-kal végignavigálni 😛)

n000rbi
Elkapkodtad 😄

arty
basszus, már csak 2870ft 😮

Forza.

arty
meg is jött a 3200forintos navi kontrollerem 😊 eszméletlen, hogy ezeket a filléres szarokat is milyen mûgonddal csomagoljátok ... <#eljen><#eljen><#eljen>

(kár, hogy a fényes gomba nem hasonlóan ócsó 😄 )

Forza.

arty
???

nem lehet régi kontrollert uj géphez pároztatni és fordítva? azért ez elég hihetetlen...

Yoda: próbáltad, hogy rádugtad kábellel és ugy sem pározódtak???

Forza.

bpeti72
Úgy ahogy írod, nem lehet!

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Yoda001
az hogy lehet, hogy a Slimhez kapott joy-al nem tudom bekapcsolni (de még csak ikszedik kontrollerként sem beállítani) a régi gépet?
ráadásul ez az eset fennáll a jelenlegi kontrollerrel is, tehát ezzel pedig a Slimet nem tudom bekapcsolni? vagy most ez hogy van? 😊

Anubys
Nekem anno egy The Darkness mentésem bánta a dolgot -azóta sem kezdtem újra-, de minden más átment rendesen. Profil átnevezés nem volt benne, szóval nem az volt a baj.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Yoda001
és a mai nappal én is újra egy boldog PS3 tulaj vagyok, ezennel új Slim géppel, miközben mennek az adatok a két PS3 között... mégegyszer ezúton is köszönöm a segítséget arty 😊

sajnálni fogom ezeket a Fatboy gépeket amiért lassan eltûnnek, és jönnek a Slim-ek... külsõre, ránézésre mérhetetlen különbség van sajnos kettõjük között<#gonosz3> és nem, nem a vékonyabb formára gondolok ezzel
bár nem használtam soha a 4 USB-t egyszerre, különösebben a kártyaolvasókat sem, de azért hiányozni fognak onnan a kis fedél alól a dolgok, és soksok USB csatlakozó is... és persze fõleg az "eltöltött évek" a kis dagadt PS-el 😊

Ironmask
szerintem én csinálok egy United Kingdom (UK) profil-t 😄 inkább, minthogy ne tudjam aktiválni, ha már megrendeltem 😊

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

arty
a sony ezt állítja + én gyakorlati tapasztalatommal alá tudom támasztani - voltak megvett játékaim, mentéseim, installált cuccaim, patchek, demok, 3 profil - minden megmaradt.

egy psn árkád zombis kis játék mentései TALÁN elvesztek, sajnos már kissé homályosak az emlékeim a körülményekrõl 😊 (volt némi profil átnevezgetésem is, lehet azt nem bírták a mentések...)

Forza.

Yoda001
áh, sõt...! 😄

holnap jön vissza imádott gépem, immáron teljesen újan, mintha most jött volna a gyárból... kérdés annyi lenne (arty, még te mondtad, hátha te 100% biztos választ tudsz), hogy akkor egy backup-al a legutolsó porszemet is letudom menteni, és az új gépre visszatölteni a legutolsó porszemmel együtt?

arty
áruljátok már el nekem, mi a rácio a magyar accban? forintban olcsobb BÁRMI?!?!?!

Forza.

Vadnokedli
sõt 20 ért kapsz 50 fontot mindig 35+25 öst szoktam venni. lehet megveszek egy pár crash-t

én sem értem amúgy minek ez a feltöltõkártya vagy mi. online pár gomb, aztán csókolom. 😊
Vadnokedli
Komolyan van olyan ember még aki nem a livekodok ról vásárol kódot??

hát ha UK, akkor adva vagyon... :p
Ironmask
Azt nem tudom ,hogy milyen alapú ez a neve😛layStation Plus elõfizetés 90 nap (UK)

Hát milyet rendeltél? Ha Font alapút rendeltél, azt nyílván angol account-on tudod aktiválni.
Ha Fortint alapú, értelem szerûen a magyar accountra.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Ironmask
Nekem van egy magyar accom, és egy angol, akkor gondolom, hogy az angol accal aktiváljam majd a feltöltõ kártyát, ugye?Mert én ma reggel rendeltem egyet a Platinumshop-tól, de szerintem, csak hétfõn kapom meg, mert nincs nekik raktáron, még szállítás alatt van.

Így már türelmesen tudok várni,köszi az infót. Remélem azonban, hogy csak átmeneti. Elég nagy szívás annak akinek lejár az elõfizetése és emiatt csúszik le 2 játékról.
rákérdeztem a magyar PS FB oldalon, azt mondták dolgoznak az ügyön. ez volt két hete lassan.... tuti lesz nálunk is, csak valamivel még szívóznak...
arty
magyar psn accod van? mert az öreg hiba...

Forza.

Egyetértek. Én ugyan csak egy hete vagyok tag, szóval sok tapasztalatom nincs. De a letöltött játékokból már megtérült az összeg. Az azonban fura, hogy a dead space 2 és lara nem szedhetõ le tartalom hiányában. Persze ott van a listán... /ez amolyan magyar mentalitás gondolom/
davidka003
Kétségkívül jobban megéri, mint a boxon fizetni a Live-ért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Vadnokedli
PS Plusz megéri? 1 évre. Ha már rohadtul unom a játékaim? Milyen teljes gamek letölthetõek most?

Ironmask
Akkor le tudom tölteni a Skate 3-hoz az összes DLC-t, már régóta fáj rá a fogam😄

arty
igy van

Forza.

Ironmask
Köszönöm mindenkinek, de akkor gondolom, hogy ez a kártya valamennyi pénzt tölt fel, hogy tudjak vásárolni végül is, akkor tudok DLC-ket is le tölteni.

Playstation Plus - kérdések, válaszok, tudnivalók

elég jó írás itt: http://playstationcommunity.hu/note/7642

level 18 playstation gamer.

Karez
Sajna nem.
Az már túl szép lenne ha minden játékhoz ingyenes lenne a DLC. 😊
Ellenben havonta/két hetente kapsz ingyen arcade, ps1, minis, és most már teljes játékokat, bár ezek idõvel változni fognak. DLC-k háromnegyede PS+ elõfizu mellett kedvezményesen megvásárolhatók, de mint 360-on, ez is változó szokott lenni. Ajánlom tanulmányozni a Store PS plus menürendszerét. 😉