89387
PlayStation3
-
Ulthane #83051 Ez marha nagy baromság, ugye tudod. Ez azt jelentené, hogy adott játékhoz PS3-on jóval több hiba lenne kijavítva ugyanabban a peccsben, mint X360-on. Egy 10 megás fájlba értelemszerűen 1/100-ad annyi információ fér el, mint egy egy gigásban.
-
Ulthane #83050 Semmit nem tudsz venni bankkártyával a UK Store-ban, az oka az, hogy nem angol a kártya. Se dombor, se electron, egy kártya se jó. -
Ulthane #83049 100 alatt lesz az ára. -
Ulthane #83048 Ez volt az elterelő hadművelet. :)
Bár én azt mondom, hogy nem a PS4-et fogják bejelenteni, sokkal inkább az új Vita-t. -
Ulthane #83047 És ez lett az eredménye. -
SlickAdam #83046 ha jol tudom jatekfuggo, de tobbnyire mukodik. -
#83045 Hali!
Haveromék ketten veszik a játékokat,az egyik kifizeti PSN stroeba,átviszi a haverjához is letölti a játékot és így tolják.
Ez netes játéknál is működőképes? Bad company 2 re gondolok pl. -
#83044 A Last of Usból lehet valahol itthon kapni Survival editiont? -
#83043 Úgy néz ki nem kell szerdáig várni a Vita bejelentésekkel.
Ma Tokyoban, ottani idő szerint délután 5kor lesz egy Vita konferencia.
Ez magyar idő szerint reggel 9kor lesz, azaz bő fél óra múlva.
Az eseményt itt követhetitek nyomon. -
#83042 -
#83041 Remélem most nem fog semmi. Jó lenne, ha lenne pár nagy durranás -
#83040 E3-on sem 3 nappal előtte szokott kiszivárogni, hanem aznap pár órával a konf előtt, de akkor minden.... -
#83039 nekem ő volt: 2007.07.23-ai dátum, akkoriban 156e Ft-ért :) szintén 60Gb :) -
#83038 Annyi kérdés van,ne haragudjatok:)
Haveromnak mindig lecsatlakozik a ps a hálózatról,ez mitől lehet? vmi rossz net beállítás a ps-en?
Wifi,wpa jelszóval(amúgy működik laptopon) -
SlickAdam #83037 viccezett csak :D jol atejtett mindenkit. vagy nem... es valami hulyeseget jelentenek be 20.-an. -
Chris Lowe #83036 Mondjuk a sony vezérigazgató kábé 2 hete nyilatkozta, hogy hülyék lennének ha elsőként jelentenék be és a konkurencia ellopná az ötleteket. Persze ez baromság de ha meg bejelentik akkor segget csinált a szájából. :-) -
#83035 Ez nem kérdés, hogy lesz-e PS4 bejelentés. Amúgy meg már leírták, hogy szinte mindent kileakeltek már róla. 20án kiderül, hogy mi volt igaz -
#83034 Szép életűt.:)
Anno mikor vettem a ps3-at,hirtelen elhatározásbból akkor én meg kerestem rajta a kártyaolvasót meg a 4 USB-t meg stb...Régi teszteket olvastam amiben a FAT-et elemezték,én meg 320-S Slimet vettem. -
Chris Lowe #83033 Ááá, nem. :-( Sajnálom, mert az egy baromi szép konstrukció volt. A slimhez képest még okos is volt, tudta a ps2 lejátszást, tudta az SACD-t is. Volt rajta kártyaolvasó 4 usb érintőgomb, szal fasza cucc volt. Elkapta a népbetegséget, szervíz, aztán 1 hét múlva megint megállt lemezt se adta ki, megint 2 hét szervíz, utána bírt fél évet aztán megint megállt - szervíz aztán fél év múlva a HDMI csatija szállt el, akkor a szervízes közölte, hogy kapok új gépet. Azóta 250-es slim van ami nem olyan menő de megy. Sajnos a sony sem a régi, szegény 60-as elhibázott konstrukció volt. -
#83032 Igen,csak ha játékok közt nézi az ember ott van,hogy free mellette plus,de ha rámegyek kiírja,hogy trial -
#83031 trial+unlock:)De unlockot azt nem kapsz:) -
SlickAdam #83030 tuti oda van irva, hogy "trial" vagy hasonlo... :) -
#83029 Igen megtaláltam köszi,de azért becsapós:) -
#83028 A plusszosok csak kipróbálhatják. Egy órás demóban. -
#83027 bár a instant games között nem írja:S -
#83026 Storeon nézem,hogy gta 4 psn+ on ingyenes,ha most beszek plus-t akkor megkapom azt is? vagy csak a mostani játékokat? -
#83025 Rendben kösz!:) -
#83024 Nem hátrány a hamis cím, de az email címed legyen valós és olyan amit használsz. -
#83023 Fu köszönöm,akkor UK!
Egyébként ez lesz rossz hatással,hogy ugye generáltam egy hamis cimet? -
#83022 igen.sokkal kevesebb a tartalom a magyar store-on és drágább is.én nem ajánlom. -
#83021 Tehát nincs annyi tartalom?
Feltöltőkártyával csapatnám.
Multi az ugyanazok szervereken mennek? -
SlickAdam #83020 ha tudsz UK-rol is vasarolni (ha jol tudom feltoltokarival megy csak), akkor azt
sok akcio / jatek nem erheto el magyaron. -
#83019 Rendben,köszi,erős netem van:)
Másik kérdésem,ha lehetne,hogy nem tudok dönteni,melyik accountot használjam..
UK vagy magyar.
Most a magyarnak mi a hátrányai?És előnyei? -
#83018 telefon kinyirta a handheldet :(
(3ds-t meg nemértem) -
SlickAdam #83017 amig stabil es eros a netkapcsolat, nincs hatrany. -
#83016 Ha wifin keresztül tolom az online játékokat,nagy a hátrány?
Tudom kábelen jobb lenne,de így olcsóbb,mint kábelezni.... -
#83015 Működik még a gép? :) -
Chris Lowe #83014 Hivatalosan az 576 kbyte mammut üzlete kezdte el árulni 2007 március 27 éjfélkor. Én vettem a hatodik ps3-at, 60 gb - os és 167000,-ft volt. + a Motorstorm és a Resistance-t hozzácsaptam és kereken 200000-et otthagytam. :-)
Most meg a plus tagsággal kapom havonta a három játékot...
Remélem 120 körül megáll a nextgen. -
#83013 És annyiért se fogy..... :/ -
#83012 Pusztán taktika. A 3DS árcsökkentése is fellendítette az eladásokat. Amúgy tényleg egy nagyon jó kis masina. Erős hw, de játék valóban kevés van rá.