89387
PlayStation3
-
#83091 Itt -
#83090 Neten hol lehet ezt majd nézni? -
#83089 Mindkettőt tudok szerezni, HR-ből akár fóliás origit is. -
#83088 Valakinek kéne egy PS3as 2.generációs vezeték nélküli HS? 5-6 ért? igazából 1 hónapot nem használtam.
ezezez -
#83087 éjfélkor kezdődik. GT-n már este 11kor lesz a preshow -
#83086 24:00?
Nem 02:00? miért ez volt bennem?
Haq igen és nem késnek akkor ok. -
#83085 Éjfélkor lesz, nem vészes még akkor se ha reggel kelés. Én ha mennék reggel melóba akkor is megnézném :D -
#83084 Sony bekaphassa hogy megint nem gondol Európára és hajnalok hajnalán csinálja a fesztivált megint és megint... mivel holnap dolgozok, csak este 9kor fogok infókhoz jutni:( -
#83083 12 óra és PS event -
#83082 Csodálkoztam is, hogy mondhatsz ilyet a Heavy Rain-re, hogy egyszer végigjátszva még oké, de nem érzel késztetést újból elővenni :) -
#83081 Mekkora egy barom vagyok... aztaqrva!
HEAVENLY SWORD-öm van felesleges, nem Heavy Rain
Amúgy van utóbbi is, első kiadás, perfekt, de azon még kotlok, mert még nem toltam végig. -
#83080 De pont olyan.Annyi féle lehetőség van benne meg annyi befejezés,hogy csak na. -
#83079 De én örökre meg akarok válni tőle, mert 1x végigvitel eléggé tetszett, de nem egy UC, hogy majd 1 év múlva újra játszanám...
-
#83078 Mi kéne? Én nagyon nem szeretnek megválni a játékaimtól(van vagy 500kiló matchboxom is) de oda adhatom egy időre ha te is oda adod a gammádat. :D -
#83077 Kiváló időzítés :P :) -
#83076 Heavy Rain perfekt, platinum csere érdekel valakit? Dobok is rá értelemszerűen, ha olyan :-) -
#83075 akkor gyorsan be kéne szerezni őket -
darkmore #83074 Hát én is zsebrevágtam egy használtat 4e-ért mielőtt végleg eltűnik.
(Heavy Rain hasonlóan ritka...) -
#83073 6kért fent van PSN storen -
#83072 + 1 -
#83071 A Demon's Souls-ból igen nem találom sehol sem eladót(új):S -
#83070 Értem. És azt nem tudod véletlenül megmondani (vagy bárki más), hogy jelenleg a far cry 2 elérhető-e magyaron? Mert ha igen, 3ezret már csak az is megérne. Meg amúgy sem egy nagy összeg, szóval ha nem jön be a dolog, nem bukok szinte semmit. Meg aztán UK-hoz feltöltőkártya kell, de azt meg nem szívesen vennék, mert nagyobb értékű mint 3 havi plus tagság, mást meg nem akarok venni. -
#83069 Magyar kicsit lassabban kapja a dolgokat, és későbbekben ha akciósan akarsz vásárolni érdemes a Brit fiókot választani. És a fundálása se megoldhatatlan- -
#83068 És a magyar és UK plus ugyanazokkal az "akciókkal" operál, vagy érdemes UK-t választani? -
#83067 50megától 18 gigáig terjednek nálam. De a hely kétszeresének kell raktáron lennie a gépeden. tehát 2 gigának 4 giga hely kell mert telepíti és törli is a telepítőt. -
#83066 Még annyit, hogy látom most a far cry2 tölthető. Mekkora méretű egy ilyen teljes game? -
#83065 Akkor erősen elgondolkodom hogy kipróbálom. Itt mindegy hogy magyar vagy UK +om van? Valamint olvastam valahol olyat, hogy nem teljes játékokat kapok, hanem 1 órát játszhatok velük. Most ebből mi igaz? -
#83064 A platinum 6900 volt, a sima 5900. -
SlickAdam #83063 "mi van ha egyik cím sem érdekel, vagy már mind letoltam őket?"
mi lenne vazze, nem fizetsz elo :D
nincs semmi kotottseg, olcson vegigjatszol sok jo jatekot. kesz. -
#83062 Ez nekem elég kötöttségszagúnak tűnik, azt meg nem szeretem.
Rendben van, elfogadom, tök jó, hogy PSN+ előfizuért kapok pár címet ami talán érdekel, de már itt gondjaim vannak... mi van ha egyik cím sem érdekel, vagy már mind letoltam őket?
Ráadásul nem 100 játékról van szó, hanem tízes nagyságrend tudtommal, azért az nem egy nagy választék... -
SlickAdam #83061 mert van aki amugyis eladja a jatekokat egy vegigjatszas utan, es siman tobbet vesztene rajtuk, mint a psn plus ara.
amugy meg a jatekelmenyert fizetsz, igyse jo? -
#83060 Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért jó nekem fizetni olyan játékokért, amelyek soha nem lesznek így az enyémek, ráadásul, ha később újra akarok velük játszani, akkor újra érvényes előfizetéssel kell rendelkeznem.
Ráadásul rajtam lenne a nyomás, hogy hamar-hamar toljuk a PSN+ játékokat lefelé, mert lejár aztán fizethetek újra...
Miért jó ez?
-
#83059 1. Mindenkinek ugyanazok a kedvezmények járnak, előfizetési időtől függetlenül. Egyébként most akciósan 3ezer, egyébként 4500.
2. Erre sokmindent nem lehet mondani, máshol kell vásárolni :) -
SlickAdam #83058 2.
store-t ne vedd ide, az mas teszta.
uncharted 1 platinum vagy sima kiadas volt? ha sima, akkor erthetoen magasabb az ara, azt mar nem nagyon lehet kapni. ha nem, akkor fingom sincs. -
#83057 Srácok két dolgot megmagyaráznátok nekem?
1.
Nézegettem a psplus-t. A magyaron van 3000ért 3 havi, és 15000-ért 1 éves. Tehát ha 3havonta megveszem a 3 hónaposat, akkor egy évben 12000-ben lesz benne. Ebből kifolyólag jól gondolom, hogy aki csak 3 havi bérlettel rendelkezik, az 3 hónap alatt kevesebb kedvezményben részesül mint ez alatt a 3 hónap alatt az, akinek éves bérlete van?
2.
Hogy a bánatban van az, hogy bemegyek egy konzolboltba játékot nézegetni, és Uncharted 1 6900HUF, Uncharted 2 5900HUF és Uncharted 3 5900HUF???? A régebbi a drágább??? Vagy pl a littlebigplanet 1 5900HUF, holott még ps storeon is 4500ért meg lehet venni. És egyébként egy olcsó boltról van szó, mert a GT5 pl 4900. Hogy áraznak ezek?? -
hitman090 #83056 Igen a hvg.hu-n élöben stremelik majd :) -
#83055 Én is voltam bent egyik nap nyomkodni :D Az igazság szerint én megvárom mi lesz az e3ig(főleg a memória kártya miatt húzom a szám, mert a ps+ miatt elég méretest kéne venni, de az meg már sok) Ahogy nézem az árakat a 45 ezer pedig korrekt, van ahol használtan ennyi 1 hónap garival -
Chris Lowe #83054 Vicces lenne ha nem... -
vg #83053 Lehet valahol majd nézni élőben a bejelentést? -
#83052 lehet, hogy a letöltött 10 megás fájl tartalmazza a listát, hogy melyik fájlban mit modositson, ps3on pedig lehet leszeded az esetleg 500 megás fájlt egészben, hiába csak 2 bájt változott benne az eredetihez képet...