PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt helyesen montad😊 úgy a legjobb:S

arty
persze!

lista például

Unchartedest vegyél, de a harmadik végigjátszása elõtt vegyél hozzá olcsón elsõ és második részt és azzal kezdj.

Forza.

Az lenne a kérdésem, hogy ha kiflashelem a ps3-at, igaz h szaggatni fognak rajta a játékok? Olyasmit hallottam, hogy azért jobb az xbox, mer a psen vannak olyan játékok, amik akadnak
sziasztok. PS3-hoz létezik olyan csomag mint Xbox360-nál az Extreme Value Bundle ? Tehát hogy tartalmaz a csomag mondjuk 2-3 darab játékot is ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

A Record of Agarest 2-vel játszott már valaki? Mi a véleményetek róla? Gondolkodok a letöltésén a PSN-rõl, de érdekelne hogy megéri e.
arty
asszem erre még várhatsz pár generációt... 😊 vagy örökké.

hiába gyorsabbak a háttértárak, meg ugy minden, az adatok is egyre nagyobbak, így az idõ amíg a háttértárolóról a memóriába töltõdnek, kb "konstans". innentõl a játékfejlesztõn múlik, hogy megoldja-e h az engine folyamatosan tölt a háttérben és nem kell loading képernyõt nézegetned.

pl egy autósjátéknál mindig lesz loading képernyõ, amíg a pályát betölti, de az fps-eknl is esélyes h új helyszínt tölt. egy skyrim-nél viszont kényszer, hogy mindig töltse be ami felé mész, ugyan így gta4-ben is.

Forza.

Tikal
Én egy dolgot várok a PS4-tõl: NE legyen töltõképernyõ játék közben. Ha meghalok akkor sem!

Ebbol a szempontból max payne3 rohadt jó volt, meg persze mas szempontból is😊

SpecOps The line
Rohadt jó kis lövölde, és jó sztori....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem mert nincs arra alkalmas pc-m (pc-m sincs alapból, csak kölcsön 😄) Amúgy lehet késõbb majd arra is beruházok amíg még lehet, de az aktuális lelki nyugalomhoz elõbb konzol kell.

Szeretem a cicákat

n000rbi
*konkrétan...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Ha az USA-ból szeretnél, az szerintem nem lesz egyszerû, mert vámon elkaphatják, aztán lehet csengetni... (gift-ként meg nem mindenki hajlandó küldeni) Egyébként konkréten konzollal nincs ilyen tapasztalatom, de már egy kb. 100 dollár értékû motor elsõkereket sem voltak hajlandóak ajándékként feladni. (ezért is vettem inkább a németektõl)

PS2 emu nem játszik? (ha már úgyis virágbolti)

Ezt komolyan nem hiszem el gyerekek. Találtam egy 60 gigás NTSC-t is és az is 4.11 <#falbav>
Valaki rendelt már EBAYrõl konzolt közületek ? Mennyire macerás, és ideg tépõ procedúra ?

Szeretem a cicákat

50$-al szoktak csökkenteni és 200$ szokott lenni a bûvös határ, amire ráharapnak a népek. Kb. 30-35$-t spórolnak a HDD-n, pattintanak bele helyette egy kis flash memóriát és lehet is árulni 200$-ért. Az a magyar konzolpiacon megállhat akár 45eFt-ban.
sziasztok, régóta szerettem volna konzolt de végre eldöntöttem hogy PS3-at szeretnék . A kérdésem az lenne hogy ez az ultra slim verzió amit majd kifognak dobni (láttam róla valahol képet) lehet tudni már mennyivel lessz olcsóbb a jelenlegi Slim gépeknél ? November körül szeretnék konzolt vásárolni , és abban reménykedek addigra piacra dobják az új gépeket , kedvezõbb áron.

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

arty
nojo, nem tudtam h ennyire extrémek az igények 😊 tutifix h becsuszna pár horror áru ritkaság és a végén az egész nem érte meg.

Forza.

odáig oké hogy a ps3 játékok region free-k, node sok sikert eredeti NTSC-s Silent Hill 4-et, vagy Shattered Memories-t (Stb.) beszerezni itthon 😊 Pont ez lett volna a lényege a dolognak, hogy sok régi ps2-es játék, virágbolti verzióban érhetõ el a legkönnyebben. Mindenesetre azért még elgondolkozok rajta, mert ettõl függetlenül nagyon ritkaság az a verzió.

Szeretem a cicákat

arty
kár, hogy nem tudsz lopni? vagy miért kár?

legalább nem kell frissítened!

Forza.

annyira jellemezõ hogy találtam egy ultra ritka ntsc 20 gigás verziót, és persze hogy a legújabb firmware van rajta. nagy kár, nagyon nagy kár.

Szeretem a cicákat

Yoda001
elvileg másnál sem oké a dolog, de nálatok se megy a PSN?

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
a PAL (itthoni) gép is ugyanaz a felhasználónak, mint egy amerikai FAT gép... a gyakorlatban van különbség persze (hardver és szoftveres emu), de ez annak aki játszik, játszani akar, semmit nem fog jelenteni... orbitális hibák nincsenek, 1-2 játéknál lehet kivétel a több ezerbõl, de az is olyan, hogy pl. adott intro-ban nincs hang, és ennyi... az is változóan, hogy melyik fajta gépen

n000rbi
Komponens kábellel + progressive scan-nel azért egészen szép eredményt lehet elérni lcd-n is. Mondjuk az utóbbi opciót jóformán csak az ntsc játékok ismerik...

az már bõven jó 😊

de viccen kívül, volt szerencsém HDTV-n végigjátszani a Resident Evil Remake-et Gamecubeon, na azóta AV/Scarton keresztül videojátékot, soha többet nem kívánok látni.

Szeretem a cicákat

LeventeV
A Ps3 tudtommal csak elmossa a recéket.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

PS2-t nem fogok venni mert egyrészt nincs crt tv-m, és nem is nagyon szeretnék beszerezni egyet. Nomeg tudtommal nagyon szép képet lehet elérni a régi géppel, csak ez a fránya meghibásodás ne lenne.

Szeretem a cicákat

LeventeV
Csak már a Ps2 is olyan olcsó, hogy nem éri meg Store-ról vásárolni.

Fidolorous: Inkább vegyél egy Ps2-t, mint egy 60 gigás Ps3-at. Rizikós a 60 gigás Ps3.

arty
kivétel nélkül??? dehogyis 😊 de lesz pár ami elhullik és meg kell csináltatni, az tuti. viszont olcsók és ps2 címekre jobb gép manapság, mint egy ps2...

Forza.

A régi 60-as gépek kivétel nélkül szarrá mennek 1-2 éven belül ? Mert nagyon szeretnék még pár PS2es címet normális felbontásban lenyomni, és ahogy nézem erre a célra még a PAL gép is jó lenne mert ami érdekel arra a kompatilibitási lista 4-5 csillagot adott.

Szeretem a cicákat

Sztem is olyan 150e körül lesz a 4....kèrdès h vajon mi màst fognak mèg belerakni,az "erõn" kívûl?!
Már mennek Slim gépen is cobra usb-vel Mondjuk jó szarul ahogy látom.

Szeretem a cicákat

Seth
csakhogy tömd kicsit a Sony zsebét a PS2 cuccok újra megvásárlásával...

PSN ID.: Beegabor

arty
átverés 😊

mostanra tutira irtak egy belsõs ps2 emulátort ps3-ra és a portok "azon futnak". lemezrõl nem a ps2 játék indul el, hanem az emu ami egybõl inditja is a ps2 játékot a lemezrõl ...

Forza.

LeventeV
Én ezt a Ps2-es dolgot nem értem. Nem játsza le a Ps3 a Ps2es játékokat, de elvileg a store-ról letöltött klasszikusokhoz nem nyúltak hozzá. Akkor most mi van?

arty
az sem kizárt, végülis most nem lesz ultradrága bluraymeghajtó, gigabit, sokusb, "fél ps2" és talán cell sem .... 😊

Forza.

LeventeV
Szerintem 120-130 ezer lesz és nem fogja lejátszani a Ps3-as játékokat.

arty
160ezer és nem lesz kompatibilis (tipp, de lássuk be van realitása mindkettõnek 😞 )

Forza.

Nekem slim gépem van és csak állítva használom tartó nélkül. Még sose dölt el. Ha nem lököd fel és nem mozog amin áll a gép sosoe dõl el...
Szerintetek mennyi lesz majd a PS4? És vajon kompatibilis lesz a ps3-as játékokkal?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

LeventeV
A Fat gépeket megérte állítva tartani, mert jobban szellõzött.
A Slim gépeknél viszont más a helyzet. Nem segít a hûtésen, mondjuk rontani sem ront rajta, viszont azt írják, hogy az olvasó fejnek nem tesz jót.

Yoda001
nem értem, miért nem tartaná senki állítva? 😄
mindenki úgy beszél róla, mintha ez lenne a gép végzete, pedig egyáltalán nem... a könnyen eldõlésen kívül sok gondja nem lehet...
és igen, a FAT gép tényleg jól elálldogált, ezt én is alátámasztom 😊 - ettõl függetlenül nem értem, hogy egy tartó mûanyag kis szaron mi kerül 6 ezer forintokba...<#gonosz3>

n000rbi
Slim-et én sem tartanám állítva. A fat meg jól elálldogál a saját lábán, tartó nélkül 😊

Yoda001
vicces, hogy még az az egy nálunk kapható PS3 tartó is semmit nem ér (lásd videó)... a többi meg 5-6 e körül, ami drága...

LeventeV
Sok helyen olvastam, hogy a Slimnek nem tesz jót ha állítva használod.

Yoda001
pesten tudtok helyet, ahol 2000ft körül adnak Slim-hez tartót/állványt a gépnek? a konzolstúdióban találtam eddig egyedül elfogadható áron, nameg vaterán, de 2-3 hét mire megjön

hálozaton keresztül meg tudod oldani ezt a problémát. letöltöd a "ps3 media server" programot szgépre és az automatikusan átalakítja a filmet neked.
Kösz az infókat.
Anubys
A livekodok teljesen megbízható, de ha jobban bízol olyanban, ahol személyesen bemész és megveszed a kártyát, akkor ismertebb konzolboltokban is szoktak árulni, ha budapesti vagy, nézz körbe pl. a http://www.gameshop.hu/ -n, vagy keress egy konzolboltot a közeledben.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

arty
mert a ps3 nem medialejatszo és csomo formátumot nem támogat...

---

prof: mindenki innen vásárol. én is, évek óta, 100% megbizhato

Forza.

Szóval ez megbízható? Vett már innen valaki?
Sziasztok!

Valaki segítsen abban, hogyha NCore-ról letöltök egy filmet azt rárakom egy pendrivra és azon keresztül akarom a Ps3-on nézni, akkor miért van az, hogy valamikor a letöltött filmnek nincs hangja?!
Üdv!

Call of duty mw 3-al kapcsolatban kérnék segítséget!

Nem tudom mi a here lehet a játékkal, de nem tudok játszani.
Reggel frissített valalmit a játék, azóta nem tudok nyomulni még a standard mappokon sem. (pedig megvan mindkét DLC is)
Mindig azt írja ki, hogy kell valami letölthetõ tartalom, de már mindent letöltöttem és telepítettem vagy háromyszor mégsem jó.
Tegnap este még jó volt.

Tud valaki segíteni? köszi
Vadnokedli
576 eleve halott ügy nem is értem hogy miért járnak oda még vásárolni emberek..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

fook
http://livekodok.com/