PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
Tudom 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Paranoia enyhe jeleit lehet észrevenni, e kommenten.

Szeretem a cicákat

Ozzyehh
Na srácok kéne még egy kis help.... Ghostreconoztam neten... és épp beléptem volna és megfagyott az egész játék... ezt eddig soha nem csinálta, csak a bf3 nál fagyott kipróbáltam utána ezt és semmi fagyás nem volt szinte egész nap játszottunk... mostanában szarakodik a net mindig szét kapcsol... lehetett amiatt mert hirtelen megszakadt a kapcsolat és ezért fagyott meg? vagy vihetem szervízbe? 😄

The Protector
Minek a javára?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LeventeV
Én most rákényszerültem, hogy egy Samsung T220-as monitoron játszak. Látható a különbség az LCD TV és a monitor között is. Kicsit szokni kellett.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

The Protector
Igazat adok a 2 alattam írónak.
Rákötni-rá lehet a tv-re Scart csatival(1500Ft kb és ez már eredeti).A nagy szempont az olvashatósággal van sajnos.Nekem egy nagyképernyõs katódos tv-m van és bezony sokszor van gondom az olvashatósággal és 4:3 a képarány azaz ezek esetében széthúzza a képet.Ha 16/9-re állítom akkor meg egy ekkora bazinagy tv-n nagyon pici a kép.
Ha nem vagy grafbuzi és csak játszani szeretnél akkor ajánlom neked a dolgot.XBOX esetében is ugyan ez van.Az meg h játszol egy szép nagy tv-n vagy egy 22colos moncsin és melyik jön be neked az a te dolgod.Nekem a monitor szimpibb bár tv-n játszok.Mellesleg ezek a már igénylik egy lcd,plazma kombót de anélkül sem fogsz belehalni.

Ilyenekben keresi az ember inkább a hibáját:nem tudod leolvasni az ellenfél nevét multiba, meg hasonlók.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
rá tudnád, de bizonyos játékokban a felirat igencsak közelítené az olvashatatlant 😊

Forza.

bpeti72
Attól függ milyen tv, de sztm rá lehet de felejtsd el. Össze hasonlíthatatlanul szarabb egy sima tv-n mint egy még alap LCD vagy Plazmán.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Empty
Ha vennék PS 3 gépet (Sony PlayStation 3 Super Slim 500 Gb) akkor hagyományos TV-re egyáltalán rá tudnám kötni vagy felejtõs? Köszi!

The Protector
Próbáld sima wiindows media player 10.-el.Én azzal szoktam csinálni.

The Protector
Elméletileg semmi baja sem kéne, hogy legyen attól,de ezeknél a mai tervezett elavulásos vackoknál sosem lehet tudni.
Amire még figyelj az a szellõzés.Legyen nyitottabb helyen,vagy ott ahol tud szellõzni.

Törölt felhasználó
Mármint a mediaszerver elõzõ verzióját?
LeventeV
Én azt szoktam csinálni, hogy miután befejezem a játszást, nem kapcsolom ki egybõl a gépet, hanem hagyom még 10 percet, hadd hüljön kicsit a gép.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ozzyehh
Amúgy köszönöm😊

Ozzyehh
Azt szoktuk csinálni, hogy amikor befejezzük a játékot ugye kikapcsoljuk a gépet.. elkezd villogni oké piros és utána kihúzzuk a konnektorból ezt nem kéne? a lemezt benne szoktuk hagyni

The Protector
Barátom.Nem nagyon kéne ám kihúzogatni a feszültség alól.A BF3 pedig alapból fagyogat,nem a géped hibája.Az, hogy megy az még nem gáz.Ne hagyd neki h félig és ferdén nyomja a be a lemezt,ekkor jön az h elkezdi egyhelyben forgatva behúzni a lemezt,vagyis húzná de nem megy.Lemezt ne hagyjon benne játék után,fõleg akkor ne ha az autó folyamatos olvasás be van kapcsolva.Settings-ben kapcsold ki.A lemezt vegye ki,ne hagyja félig kicsúsztatva benne mert a lemez nyitva hagyja a reteszt elõtte és beszáll a por.Cigizni ne engedd a környékén mert a füst és a nikotin megtelepszik az olvasófejen.
Én ezeket tudnám tanácsolni.

Ozzyehh
A bf3 nál fagyogatott 😄 de másik játéknál nem csinálja 😄

arty
az, hogy sokat tolja, szerintem nem gáz 😊

pusztulási jelek: pl fagyogat a gép

Forza.

Ozzyehh
Sziasztok, kérlek segítsen valaki aki ért valamennyire a ps3 hoz? nagyon félek hogy elromlik mielõtt jönne az ac3 ráadásul itt van egyik rokonom okt végéig aki minden nap tolja a játékot rajta... ma meg elkezdte leállítani a gépet még pisogott erre kihúzza mielõtt piros lesz úgy felcseszte az agyamat..... mik azok a jelek amitõl félnem kéne? vagy ne aggódjak ennyire nem megy olyan könnyen tönkre a gép? slimem van 120 gigás....

probald meg az elozo verziot

Törölt felhasználó
Heavy Rain-t mindenképp!
arty
az uncharted1-et nem vetted meg?! 😮

Forza.

Sziasztok. Melyik játékokat érdemes beszerezni PS3-ra ? Eddig ezeket vettem meg : Uncharted 2-3 , Killzone 3, God of War 3 , Gran Turismo 5 ,Little Big Planet 2 , Red Dead Redemption , Resistance 3.

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Vadnokedli
Resident Evil 6? enibádi? Shepherd_6061 ONLY MIKROFÓÓÓÓN

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Törölt felhasználó
Próbálgatom beállítani a Media Szervert, de ezt a hibát kapom miután látom a gépemet : DLNA protocol 2114

Valaki tudna segíteni mit kell csinálni, mert hiába guglizom, az nekem magas angolul.
The Protector
buborékban lesznek a telepíthetõ játékok a game szekcióban.telepít-játszik.

Vadnokedli
ahol a játékok vannak ott tudod telepíteni õket.

Ironmask
Amúgy ezzel a kártyával mit tudok letölteni?Mert DLC-ket nem nagyon próbálta, de nem jött össze leszedtem 3 minijátékot, de nem tudom, hogy hova mentette le nem találom a winyón.valaki tudna segíteni?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Vadnokedli
Nem nagyon szabad kihúzni a PSt mert corrupted lesz és telepíthetsz újra mindent, és a mentéseket is elveszítheted. Van a PS+ feature ami automatikusan letõlt. lehet ez pont akkorra esett amikor ki akartad kapcsolni?(bár kétlem.)

Ironmask
Egy kérdésem volna ma vettem egy 90 napos PS Plus kártyát aktiváltam mûködik meg minden, de a gép nem engedi, hogy kikapcsoljam elkezd tölteni játékokat a Battlefield 3 le is jött, de nem tudom el indítani meg semmi.Miért van ez?Húzzam ki a ps-t a konektorból?vagy mit csináljak???

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

FIFA 13 PSN-es megvételében nem lenne érdekelt valaki? Én megvenném, aztán a másik gépen is lehetne aktiválni, természetesen a játék árát felesben állnánk. ha érdekelne valakit, az írjon egy PM-et. még ma letudhatnánk. 😊
Vadnokedli
Ez viszont nem jó mert panelba pillanatok alatt be porosodna

The Protector
Istenem.....ez nagyon de nagyon nagyon gagyi.

és az egész annyira silány hogy a sony egy vicc lett nálam.

Szeretem a cicákat

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Gombnyomásra nyílik, de kézzel kell visszatolni...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Ez az uj ps 3 milyen? Kézileg kell felnyitni vagy elcsusztatni hogy berakja az ember a lemezt?

ha fut valamilyen media server a gépeden, annak a beállításait nézd meg, illetve hogy kompatibilis-e ps3-mal

vagy töltsd le a "ps3 media server" nevû programot a PC-dre, abban beállítod hogy hol tárolod a filmeket a gépeden, azokat látni fogja a konzol

The Protector
fw=firmware
cfw=costumfirmware
Az fw teljesen gyári míg a cwf az buherált.3.55-ös fw-t lehet cfw-re alakítani hogy menjenek a warez játékok.Ha efölötti fw-d van akkor nem tudsz warezolni,sem homebrow játékokat progikat futtatni.

Yoda001
PSN elõreláthatólag meddig lesz off?<#gonosz3>

http://9gag.com/gag/5135249

sajnos nem tudom mi az a 3.55ös cfw, de ha valami flash szerû dolog, akkor nem használom, teljesen gyári a gép

Vadnokedli
En az 1 et tolom.

nem szeressük a kúpot!😄

TDC Geronimo
Borderlands 2-õt tolja valaki coopba?

oO_Gero_Oo a PSN nevem, ha valaki esetleg szeretné majd kipróbálni a coopot.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Bayonetta játékban az angyaloknál konkrétan az affinity-nél, a fehér váz a bõre vagy a páncélja? 2 helyen is olvastam hogy a páncélja és nem a bõre. Azért kérdezem, mert azt elfogadtam, hogy angyalokat kell gyilkolni, de hogy meg is nyúzzák õket, az már annyira nekem nem jön be. Ezért kérdezem, hogy ez a páncélja-e és a páncélja nélkül így néz ki valójában, vagy az a megnyúzott külsejük-e a játékban. Én azért is gondolom, hogy az a páncéljuk, mert egy részt a játékban letörik és merev és mészházra emlékeztet, és ekkor látszódik meg az angyalnak a feje, ami úgy néz ki mint egy bogáré, "Csápok és sok pici szem".

Elõre is köszönöm a választ! Nagyon örülnék neki ha valaki esetleg tudná a választ! Még egyszer köszi!

UI: Elõször az x-esektõl kérdeztem meg, de ott erre nem kaptam választ, ezért gondoltam itt is megkérdezem!

Üdv. Goo!

ha pendrivera ráteszed a kívánt filmet, zenét (lehetõleg ROOT könyvtárba) akkor automatikusan meglátja a gép és átudod majd copyznihard drivera. van más megoldás is, de nem feltételezem hogy 3.55ös cfwt használsz, anélkül ez a legegyszerûbb Szerintem.

Szeretem a cicákat

?

pendrive a kulcsszó.

Szeretem a cicákat

Sziasztok!

Új PS3 tulaj vagyok, most állítgatom be a gépet.
Az lenne a kérdésem, hogy a Videók részben látom a saját gépem USER felhasználóját, de hiába pakolok képeket, zenéket, videókat a mappákba, a PS3 nem látja.

Hogy lehet beállítani, hogy ezeket letudjam játszani a PS3-on?
Wi-fi routerral van összekötve a két gép.

A válaszokat elõre is köszönöm.

davidka003
Nekem tetszik az új superslim. Lehet veszek is egyet karácsony után.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;