89387
PlayStation3
-
Fidolorous #83211 A reklááámért !!! :D -
#83210 Már 15e.
Nincs benne semmi új, csak összeszedtem. Nem hiszem hogy mindenki tisztába lenne az egésszel. -
#83209 És ebben mi most az új? :D amúgy meg 12 ezer 1 évre a PS+ legalábbis annyiért vettem még x hónapja. -
#83208 Upsz, bocsi. -
#83207 nem jó link :p -
#83206 Ugye mindenki PS+ tag? -
#83205 Azt hiszem csak trófeát kapsz. -
#83204 Ha végiviszem az Uncharted-ot crushing fokozaton, kapok érte valami bónuszt, gondolok itt erősebb fegyver, több élet stb. mint a Resident evilben? Mert akkor nem szenvedek vele:D -
#83203 ha pedig telefonálni is lehetne vele, még 10x annyi ... -
Ulthane #83202 Amikor ilyeneket látok, akkor mindig átfut a gondolat az agyamon, hogy a videojátékok és a suttyóság között bizony van egy erőteljes korreláció!
Ki ez a balfasz idióta? -
unrealnoise #83201 hehe, én is tervezek egy VITA-t most, igazából lehet sokaknak sok még az a 45 ezer is, de szerintem a képességeihez képest baromi olcsó.
itt vannak hardverelemek is, nem csak egy érintős teló, aztán kész, és ugye nem is gyenge hardver van rá. :)
Ez lesz az első kézikonzolom, PS4-el összehozva meg (gaikai) csodás kombináció lesz.
Vagy egy elég nagy és erős okostelóm is, de azon csak bizonyos fajta játékokat jó játszani, komolyabb akció/sport/autós játékra alkalmatlanok a dedikált vezérlők hiánya miatt. :) -
#83200 Érdekes ötlet lenne mondjuk,hogy a ps4 kibassza felhőbe az aktuális játékodat(streameli vagy ilyesmi) és te valami rendszeren keresztül online rákapcsolódsz a vita-val,na ezt nevezném tehnológiának.:) -
#83199 Ez engem is érdekelne, mert ez nem egyértelmű. Tényleg tuti vétel lenne a Vita ha WIFI-n vagy 3g-n a ps Vitámon keresztült bekapcsolt PS4-emen lévő játékokat átstremelné az buszra, utcára stb...De a gaika is iszonyat jó elképzelés PS Vitára! -
EiZZeNx762 #83198 Megkérdeztem a Vitás topikban is, de ezt többen nézik:
A PS4-ről akármelyik játtékkal játszhatok majd (streamen keresztül) Vitán, vagy hogy van ez a streamelős dolog? Úgy értem, hogy csak kontrollerként funkcionál, vagy nem otthonról, de wi-fin játszhatok-e Vitáról PS4-es játékokat? (Remélem érthető volt) :)
Meg még annyi, hogy azt olvastam, hogy fizetős lesz a PS4 multija. Erről mit gondoltok? PS3-on free a többjátékos mód nem? -
Prof William #83197 Most így utána nézve tényleg az.
Kár hogy VN-ek nem nagyon jönnek ki angolul PS Vita-ra. -
#83196 Persze.
De valóban felesleges. -
#83195 3Gs verzió totál felesleges. Netezésre ott a mobilod, multi játékok 90%a nem fut 3Gn csak wifin. Nem ér meg egy forinttal se többet -
Prof William #83194 + 1 kérdés. A 3G-s verzióhoz ugye kell valami netes csomag? -
Prof William #83193 Akkor a 3G-s verzió jobban megéri. Ahogy nézem egy tízessel kerül többe. -
#83192 -
#83191 3G verzióval lehet telefonálni, használható GPSnek és mindenhol lehet vele internetezni, úgy mint egy 3Gs eszközzel/telefonnal.
A 3G nélküli verzióban wifi van, azzal otthon és csak helyi hálózatokon tudsz netezni.
-
Prof William #83190 A 3G-s verzióban netezési lehetőség is van? gondolom nem csak a storet lehet böngészni. -
#83189 A kontLOLá! -.-
-
#83188 Köszi!
Rtl Most ügyben asszony eret vágott... állandóan azt a szart nézi. Fókus, 21. század ilyenek -.- -
#83187 indavideó... perverz a dolog! lejátsza úgy hogy online stream helyett egyszerűen a videó indításra tapizva letöltötte mp4be a fájt majd lejátszotta
rtlmost nem megy
youtube viszont perfekt, külön app, piszok gyors és megbízhatóan nyomja HDban -
#83186 Akkor a Flash sem? Az meg ugye Adobe...
Az a helyzet, hogy én gamingre, meg majd a n000rbi által is említett PS4 streamre használnám, de amikor pihen, akkor asszony kényelmesen eldőlve nézhetné rajta ezeket a vackokat. -
#83185 Van egy eladó MGS Rising-em, egy végigjátszás után. Tízezerért, ha előre utalsz, állom a postát. -
#83184 Garantált hogy a Slivlerlight nem megy, mivel az májkrofos feature. -
#83183 A legnagyobb ökörség volt nem SD kártyásra csinálni a gépet. Szerintem simán 2x annyi gép elfogyna.... -
#83182 Hajrá. :) -
#83181 45. -
#83180 Mivel plusban lassan minden értelmes vita-játékot megkapok és elvileg majd a ps4 tartalmakat streamelve lehet rajta játszani, én is elgondolkodtam egynek a beszerzésén. -
#83179 - Flasht normálisan lejátsza? -> Indavideo pl?
- Silverlight tartalmakat is? -> RTL Most - Barátok közt?
Asszony kérdezi...
Hálás lenne, ha letesztelnéd... na nem úgy :-D -
#83178 Namost én vettem 16 csigásat multkor. A láncs címeim + AC3 mentéseim viszont a 2 csigáson van rajta. Na most, azt a kis mikro lófaszt cserélgethetem ha azokkal a játékokkal akarok játszani.
Ez csúnya hiba volt a Sonytól... egy fél giga belső memóriát elbírt volna a gép simán, amire mentések ráférnek, meg az alap appok, persze aki alapból nagy memóriával veszi, annak ezzel nem lesz gondja... -
#83177 Jó ár... Cloud, úgy érzem hamarosan üzletelünk (+porszívó, hajszárító, húsdaráló). Kedvezményekre számítok :-)) -
#83176 csak 45k az a 49 ezer :)
viszont egy memkártya még 13ezer .... :( -
Prof William #83175 Kösz a segítséget. Tehát ha PSN-ről veszem akkor mennek a PSP-s játékok is.
Ha már ár...
Egyes hírek szerint a PS4 430-530 dolcsi lesz Ez olyan 100-120 ezer forint. Ha ez tényleg igaz akkor akár már karácsonyra is meg lehet venni,m ég a nem annyira pénzeseknek is. -
#83174 Arról persze nem is beszélve, hogy most már érdemben is játszhatóak is a PSP lövöldék. Van mit nekem is pótolni, mert egy analóg miatt egy darabbal nem játszottam, annyira értékelhetetlen volt úgy. -
#83173 Győzike szarjait is az offline nép... azt hittem a gamer közösség értelmesebb. Tévedtem.
Tirexit is ezerrel nézik csak azért, hogy utálhassák... tipikus Kiszel Tünde/Győzike/Pákó/Hajdu Péter effekt. -
#83172 Szomorú hogy ennyien nézik:(