PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Rákötni-rá lehet a tv-re Scart csatival(1500Ft kb és ez már eredeti).A nagy szempont az olvashatósággal van sajnos.Nekem egy nagyképernyõs katódos tv-m van és bezony sokszor van gondom az olvashatósággal és 4:3 a képarány azaz ezek esetében széthúzza a képet.Ha 16/9-re állítom akkor meg egy ekkora bazinagy tv-n nagyon pici a kép.
Ha nem vagy grafbuzi és csak játszani szeretnél akkor ajánlom neked a dolgot.XBOX esetében is ugyan ez van.Az meg h játszol egy szép nagy tv-n vagy egy 22colos moncsin és melyik jön be neked az a te dolgod.Nekem a monitor szimpibb bár tv-n játszok.Mellesleg ezek a már igénylik egy lcd,plazma kombót de anélkül sem fogsz belehalni.
Ilyenekben keresi az ember inkább a hibáját:nem tudod leolvasni az ellenfél nevét multiba, meg hasonlók.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Amire még figyelj az a szellõzés.Legyen nyitottabb helyen,vagy ott ahol tud szellõzni.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Én ezeket tudnám tanácsolni.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Valaki tudna segíteni mit kell csinálni, mert hiába guglizom, az nekem magas angolul.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Szeretem a cicákat
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
vagy töltsd le a "ps3 media server" nevû programot a PC-dre, abban beállítod hogy hol tárolod a filmeket a gépeden, azokat látni fogja a konzol
cfw=costumfirmware
Az fw teljesen gyári míg a cwf az buherált.3.55-ös fw-t lehet cfw-re alakítani hogy menjenek a warez játékok.Ha efölötti fw-d van akkor nem tudsz warezolni,sem homebrow játékokat progikat futtatni.
oO_Gero_Oo a PSN nevem, ha valaki esetleg szeretné majd kipróbálni a coopot.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Elõre is köszönöm a választ! Nagyon örülnék neki ha valaki esetleg tudná a választ! Még egyszer köszi!
UI: Elõször az x-esektõl kérdeztem meg, de ott erre nem kaptam választ, ezért gondoltam itt is megkérdezem!
Üdv. Goo!
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Új PS3 tulaj vagyok, most állítgatom be a gépet.
Az lenne a kérdésem, hogy a Videók részben látom a saját gépem USER felhasználóját, de hiába pakolok képeket, zenéket, videókat a mappákba, a PS3 nem látja.
Hogy lehet beállítani, hogy ezeket letudjam játszani a PS3-on?
Wi-fi routerral van összekötve a két gép.
A válaszokat elõre is köszönöm.