89387
PlayStation3
  • Fidolorous
    A reklááámért !!! :D
  • cloud.strife
    Már 15e.

Nincs benne semmi új, csak összeszedtem. Nem hiszem hogy mindenki tisztába lenne az egésszel.
  • Vadnokedli
    És ebben mi most az új? :D amúgy meg 12 ezer 1 évre a PS+ legalábbis annyiért vettem még x hónapja.
  • cloud.strife
    Upsz, bocsi.
  • TDC Geronimo
    nem jó link :p
  • cloud.strife
    Ugye mindenki PS+ tag?
  • The Protector
    Azt hiszem csak trófeát kapsz.
  • Szabi84
    Ha végiviszem az Uncharted-ot crushing fokozaton, kapok érte valami bónuszt, gondolok itt erősebb fegyver, több élet stb. mint a Resident evilben? Mert akkor nem szenvedek vele:D
  • arty
    ha pedig telefonálni is lehetne vele, még 10x annyi ...
  • Ulthane
    Amikor ilyeneket látok, akkor mindig átfut a gondolat az agyamon, hogy a videojátékok és a suttyóság között bizony van egy erőteljes korreláció!

Ki ez a balfasz idióta?
  • unrealnoise
    hehe, én is tervezek egy VITA-t most, igazából lehet sokaknak sok még az a 45 ezer is, de szerintem a képességeihez képest baromi olcsó.

itt vannak hardverelemek is, nem csak egy érintős teló, aztán kész, és ugye nem is gyenge hardver van rá. :)

Ez lesz az első kézikonzolom, PS4-el összehozva meg (gaikai) csodás kombináció lesz.
    Vagy egy elég nagy és erős okostelóm is, de azon csak bizonyos fajta játékokat jó játszani, komolyabb akció/sport/autós játékra alkalmatlanok a dedikált vezérlők hiánya miatt. :)
  • The Protector
    Érdekes ötlet lenne mondjuk,hogy a ps4 kibassza felhőbe az aktuális játékodat(streameli vagy ilyesmi) és te valami rendszeren keresztül online rákapcsolódsz a vita-val,na ezt nevezném tehnológiának.:)
  • samsung123
    Ez engem is érdekelne, mert ez nem egyértelmű. Tényleg tuti vétel lenne a Vita ha WIFI-n vagy 3g-n a ps Vitámon keresztült bekapcsolt PS4-emen lévő játékokat átstremelné az buszra, utcára stb...De a gaika is iszonyat jó elképzelés PS Vitára!
  • EiZZeNx762
    Megkérdeztem a Vitás topikban is, de ezt többen nézik:
    A PS4-ről akármelyik játtékkal játszhatok majd (streamen keresztül) Vitán, vagy hogy van ez a streamelős dolog? Úgy értem, hogy csak kontrollerként funkcionál, vagy nem otthonról, de wi-fin játszhatok-e Vitáról PS4-es játékokat? (Remélem érthető volt) :)

Meg még annyi, hogy azt olvastam, hogy fizetős lesz a PS4 multija. Erről mit gondoltok? PS3-on free a többjátékos mód nem?
  • Prof William
    Most így utána nézve tényleg az.

Kár hogy VN-ek nem nagyon jönnek ki angolul PS Vita-ra.
  • Totti5
    Persze.

De valóban felesleges.
  • TDC Geronimo
    3Gs verzió totál felesleges. Netezésre ott a mobilod, multi játékok 90%a nem fut 3Gn csak wifin. Nem ér meg egy forinttal se többet
  • Prof William
    + 1 kérdés. A 3G-s verzióhoz ugye kell valami netes csomag?
  • Prof William
    Akkor a 3G-s verzió jobban megéri. Ahogy nézem egy tízessel kerül többe.
  • Totti5
  • Totti5
    3G verzióval lehet telefonálni, használható GPSnek és mindenhol lehet vele internetezni, úgy mint egy 3Gs eszközzel/telefonnal.

A 3G nélküli verzióban wifi van, azzal otthon és csak helyi hálózatokon tudsz netezni.

• Prof William
    A 3G-s verzióban netezési lehetőség is van? gondolom nem csak a storet lehet böngészni.
  • Tinman #83189
    A kontLOLá! -.-

• Tinman #83188
    Köszi!

Rtl Most ügyben asszony eret vágott... állandóan azt a szart nézi. Fókus, 21. század ilyenek -.-
  • Totti5
    indavideó... perverz a dolog! lejátsza úgy hogy online stream helyett egyszerűen a videó indításra tapizva letöltötte mp4be a fájt majd lejátszotta

rtlmost nem megy

youtube viszont perfekt, külön app, piszok gyors és megbízhatóan nyomja HDban
  • Tinman #83186
    Akkor a Flash sem? Az meg ugye Adobe...

Az a helyzet, hogy én gamingre, meg majd a n000rbi által is említett PS4 streamre használnám, de amikor pihen, akkor asszony kényelmesen eldőlve nézhetné rajta ezeket a vackokat.
  • baggins
    Van egy eladó MGS Rising-em, egy végigjátszás után. Tízezerért, ha előre utalsz, állom a postát.
  • Vadnokedli
    Garantált hogy a Slivlerlight nem megy, mivel az májkrofos feature.
  • cloud.strife
    A legnagyobb ökörség volt nem SD kártyásra csinálni a gépet. Szerintem simán 2x annyi gép elfogyna....
  • cloud.strife
    Hajrá. :)
  • cloud.strife
    45.
  • n000rbi
    Mivel plusban lassan minden értelmes vita-játékot megkapok és elvileg majd a ps4 tartalmakat streamelve lehet rajta játszani, én is elgondolkodtam egynek a beszerzésén.
  • Tinman #83179
    - Flasht normálisan lejátsza? -> Indavideo pl?
    - Silverlight tartalmakat is? -> RTL Most - Barátok közt?

Asszony kérdezi...

Hálás lenne, ha letesztelnéd... na nem úgy :-D
  • Totti5
    Namost én vettem 16 csigásat multkor. A láncs címeim + AC3 mentéseim viszont a 2 csigáson van rajta. Na most, azt a kis mikro lófaszt cserélgethetem ha azokkal a játékokkal akarok játszani.

Ez csúnya hiba volt a Sonytól... egy fél giga belső memóriát elbírt volna a gép simán, amire mentések ráférnek, meg az alap appok, persze aki alapból nagy memóriával veszi, annak ezzel nem lesz gondja...
  • Tinman #83177
    Jó ár... Cloud, úgy érzem hamarosan üzletelünk (+porszívó, hajszárító, húsdaráló). Kedvezményekre számítok :-))
  • arty
    csak 45k az a 49 ezer :)

viszont egy memkártya még 13ezer .... :(
  • Prof William
    Kösz a segítséget. Tehát ha PSN-ről veszem akkor mennek a PSP-s játékok is.

Ha már ár...

Egyes hírek szerint a PS4 430-530 dolcsi lesz Ez olyan 100-120 ezer forint. Ha ez tényleg igaz akkor akár már karácsonyra is meg lehet venni,m ég a nem annyira pénzeseknek is.
  • Totti5
    Arról persze nem is beszélve, hogy most már érdemben is játszhatóak is a PSP lövöldék. Van mit nekem is pótolni, mert egy analóg miatt egy darabbal nem játszottam, annyira értékelhetetlen volt úgy.
  • Tinman #83173
    Győzike szarjait is az offline nép... azt hittem a gamer közösség értelmesebb. Tévedtem.

Tirexit is ezerrel nézik csak azért, hogy utálhassák... tipikus Kiszel Tünde/Győzike/Pákó/Hajdu Péter effekt.
  • Totti5
    Szomorú hogy ennyien nézik:(