PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vajon innentõl számítva hány müködõképes év után mondhatom el, hogy elpusztíthatatlan DAGI PS-emvan ?

Szeretem a cicákat

arty
nem egy, három játék az UC 😊 és ha már van PS3-ad, fel fogod fedezni a többit is, nyugi 😉

Forza.

The Protector
A fat azaz a dagi egy régebbi arhitektúra amiben még ott a nagyon magas meghibásodási faktor.Ezek a gépek kb már4-5 vagy afeletti évesek amit annyit tesz h nem keveset futottak így nem nagyon érdemes ilyet beszerezned.A SLIM egy jóval újabb gépezet ami azért jobban bírja a strapát,halkabb és kisebb.38ért már veszel újonnan is 120Gb-osat garival.
Nagy buktatók már nincsenek.Ha kell linkeld ide nyugodtan azt amit kinéztél magadnak.
A lényeg még h legyen olyan kábeled amire a tv-re kötöd,Scart,HDMI stb......
Az Uncharted valóban egy nagyon jó sorozat de ne csak emiatt vegyél ps-t.Van még itt Infamous,God os War,Heavy Rain,Killzone,Resistance.Ezek sem kis címek.
Bármiben tudok segíteni,írj ide vagy privátba.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
miben különbözik a régebbi gép egy mostanitól? Miért slim-et. Annyit tudok róla hogy vékony😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Yoda001
lehetõleg Slim gépet, kb. ennyi is lenne a dolog... 😊
szerintem vegyél egy jó állapotút, nem leharcoltat, az árkategória kb. 40-50e ami reális értük, ha használtban gondolkodsz, ilyesmi árért még pár hónapig garanciásakat kapsz mindennel együtt akár játékkal, de ne aggódj a garancia miatt, nagyon sokáig kifogja bírni, addig ameddig nem is gondolnád...

http://9gag.com/gag/5135249

Szabi84
Szevasztok, mióta megjelent ez az Uncharted sorozat, azóta gondolkodok egy PS3 beszerzésén, csak ez miatt. Így persze nagyon drágállom a dolgot úgymond 1 darab játék miatt. Egyáltalán nem vagyok jártas konzol körben (van egy xbox 360 controllerem pc-re ennyi), mire érdemes figyelni.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Persze a PS storeról is vehetsz játékokat. Ebben az esetben azok a HDD-re töltdnek le és onnan tudod használni õket.
Jaja 4-5K nem sok egy ilyen kategóriás játékért.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

The Protector
Nagyon szívesen.Ne hagyd figyelmen kívül az uncharted sorozatot és a killzone trilógiát,szerintem ezek is be fognak jönni.Használtan nagyon jó áron be is tudod szerezni õket!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Értem köszönöm a kimerítõ választ. Én csak a FF XIII/ XIII2 Iilletve a God Of War miatt vennék csak PS-t.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

The Protector
A superslim-el inkább külsõre van gond,meg gagyi a BD olvasójának az elhelyezése.Ha neked tetszik nyugodtan vegyél azt.
FAT gépeket kerüld,mert azok régiek és folyamatban döglenek meg.Sajnos régi arhitektúra és vannak benne hibák.SLIM megbízhatóbb!!

Vinyóra sajnos nem tudsz másolni.A játék maga dönti el h másol frl adatot vagy sem.Ez játékfüggõ.Ennek ellenére annyit nem bazirgálja játék alatt a lemezt,nem fog nyekeregni vagy zúgni.

Mi a baj a superslim-mel?

n000rbi
Nem lehet felmásolni a játékokat hdd-re, viszont sok esetben van automatikus install, ami pakol fel adatokat.
Fat40Gb-ot nem vennék a helyedben, kicsit ráteszel és veszel egy slimet, sokkal megbízhatóbbak. (superslimet meg hagyd a francba szvsz😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Üdv mindenkinek PS3 vételén gondolkodom de még pár dolog nem tiszta. Játékokat fel lehet másolni vinyóra? Hogy ne kopjon a fej? Illetve én használt gépben gondolkodom, szabad mostanság Fat 40GB modelt vásárolni? (30K körül vannak) Vagy gyûjtsek és vegyek Super Slimet?

Vadnokedli
Na ne, van Bacon dinamikus téma 1.25 fontért😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A PS3 elkelt.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Vadnokedli
Valószínû, nem frappánsat válaszoltam vissza, nem is akartam vicces lenni, egyszerûen ez egy válasz volt.

lehet az az evo.szmájli nem kellett volna.

Anyukád már mondta neked, hogy ne a gép elõtt verd ki hanem inkább keressél egy nõt és most itt nem a gumira gondolok😄 a szocializálódásod elég visszamaradott lehet mivel itt trollkodsz ráadásul egy normális kérdést tettem föl amire azt gondoltam én naív egy normális tippet kaphatok 😊 ha nem lennél primitív mint a piros seggû pávián ánusza bal szélrõl nézve akkor nem írtál volna semmit, remélem elindítottam benned valamit ami arra késztet, hogy vissza válaszolj valami frappánsat amirõl azt hiszed, hogy most te nagyon vicces leszel😊

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Vadnokedli
Én még sose raktam be DVD-t. Ezért nem tudom. <#vigyor4>

Köszönöm😊 ha esetleg valakinek lenne egyértelmes normális tippje azt megköszönném😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Sziasztok. Szerintetek esélyes még hogy PS3-ra megjelenjenek még exkluzív játékok a PS4 érkezése elõtt ? Azt tudom hogy a Last of Us , GOW Ascension , Beyond , ami érkezni fog. Azon reménykedek hátha kapunk egy Killzone folytatást valami minõségi FPS-t exkuzívba.

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Vadnokedli
Bele ragadt az olvasó fejbe egy csótány láb ami érzékeli ha DVD-t raksz be Blúúú réj helyett. és így beparáztat

Ja és még annyi, hogy játék alatt teljesen halk a gép 😊 abszolút , csak akkor amikor berakom advd-t akkor csinálja ezt😄 és még ilyen nem volt elõre is köszönöm a választ!

Sziasztok , egy olyan kérdésem lenne, hogy mostanában amikor berakok egy dvd-t a ps3ba akkor ilyen kerregõ berregõ hangot ad ki, de csak míg beolvassa... egybõl beolvassa és játék alatt nem adja ezt a hangot és nem fagy le... mi lehet ez szerintetek?

LeventeV
Ha a profil is jár a géphez akkor nincs kilõve a multi sem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

TDC Geronimo
The redesigned PS Store will be rolled-out in all regions in which PS Store is currently available, starting next week on Wednesday October 17 in PAL regions, culminating in a US launch on Tuesday October 23.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ha lenne pénzem tuti megvenném.

nem mindegy milyen az az asztali lejátszó, mert én úgy tudom, hogy a PS3-as olvasó nem olyan rossz ám, az alsó kategóriánás blu-ray olvasóknál pedig biztosan jobb.

szerintem csak akkor éri meg váltani, ha komolyabb lejátszót tervezel venni, ilyen vagy olyan okból kifolyólag.
bpeti72
Semmi!

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

arty
lassabban indulnak el a filmek, ill a gép is hangosabb mint egy átlag bluray lejátszó

Forza.

davidka003
Mi a hátránya a PS3 blu-ray olvasónak filmeknél egy asztali lejátszóval szemben?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
uc3hoz meg van kódom, ha valakit érdekel (ezresért)

Forza.

arty
kz2 még nem volt kódos

Forza.

The Protector
nem jócskán,hanem kurvára ár alatt van.Akinek nincs konzolja,és tervezi a vételét és nem csap le erre az szellemi fogyatékos.
Jómagam felnyomtam fb-re jópár ismerõsömnek akiket érdekelhet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bf3-nál, UC3-nál (és talán KZ2-nél, errõl nem tudom kódos volt-e).
De még így is jócskán ár alatt megy,de ez nem az én ügyem.

azért vedd figyelembe, hogy pár játéknál a multi kilõve mert valószínû, hogy fel lett használva
Nekem 8 én csak közvetítek, viszi aki viszi.😊

rendben, még megfontolom, bár egyelõre még kérdéses lesz-e nekem ps3

gari nincs,megbízhatóságom a prohardveren megtalálható. Ha jól tudom kb 2 éves a gép, anyagi gondok miatt eladó akár alkuval.

ennyi játékkal meg ilyen tartozékokkal ez ajándék! mikori gyártású a PS3? garancia van esetleg?

Kihasználatlanság miatt eladó Playstation 3 Slim 250 GB konzol, minden tartozékával (kábelek, Dual Shock 3 gamepad) dobozában, szép állapotban.
+ játékok:
- Uncharted 1
- Uncharted 2
- Uncharted 3
- Gran Turismo 5 Prologue
- Gran Turismo 5
- Killzone 2
- Battlefield 3
- Dead Nation (gépen)
- inFamous (gépen)

+Kiegészítõ:
- HDMI kábel
- FragFx EGÉR (FPS és TPS játékokhoz kiváló)
- Playstation Eye Camera

iá.:65000 Ft

(Nem az enyém én csak közvetítek, a gép tökéletesen mûködik, az ár minimálisan alkuképes, átvétel Budapesten vagy Gödön.)

ViniSoundz
Hát sírok rajtatok. A paranoiás kommenten meghaltam. Aztán jött a falhozvágós, betöltõs dolog. Úristenmáár 😄
Vadnokedli
Hozzá vágtam a falhoz a PS3 am, és 5 ször gyorsabban tölt már be mindent.

igen, ezt tanacsoljak a fejlesztoi forumban

Vadnokedli
<#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2>

kösz a tippet, majd otthon kipróbálom.

Szeretem a cicákat

Vadnokedli
ismerõsöm mióta leejtette kb 2 méterrõl a ps3át azt mondja azóta mintha gyorsabb lenne.

The Protector
Ha ennyeri aparázol akkor bevonzod a bajokat.Tudod...a vonzás törvénye😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

én amondó vagyok hogy amíg a 2006os elsõ szériás pal gépem mûkszik, addig te nem parázz a slim géppel. nálam egyedül a böngészõ fagyogat, google-n nem is lehet keresni mert kiírja hogy "nincs elég memória" de ezt leszámítva nagyon-nagyon pöpec, jó vétel volt 😊

Szeretem a cicákat

LeventeV
HDTV jobb mint a monitor. Legalábbis az én esetemben. A HDTV-m újabb mint a monitor és ez látszik. Amúgy ezt nem lehet általánosítani. Mert nyilván egy 2012es csúcs monitoron jobb a kép mint egy elsõ kiadású HD Ready tv-n 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0