PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
Forza.
Nagy buktatók már nincsenek.Ha kell linkeld ide nyugodtan azt amit kinéztél magadnak.
A lényeg még h legyen olyan kábeled amire a tv-re kötöd,Scart,HDMI stb......
Az Uncharted valóban egy nagyon jó sorozat de ne csak emiatt vegyél ps-t.Van még itt Infamous,God os War,Heavy Rain,Killzone,Resistance.Ezek sem kis címek.
Bármiben tudok segíteni,írj ide vagy privátba.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
szerintem vegyél egy jó állapotút, nem leharcoltat, az árkategória kb. 40-50e ami reális értük, ha használtban gondolkodsz, ilyesmi árért még pár hónapig garanciásakat kapsz mindennel együtt akár játékkal, de ne aggódj a garancia miatt, nagyon sokáig kifogja bírni, addig ameddig nem is gondolnád...
http://9gag.com/gag/5135249
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
FAT gépeket kerüld,mert azok régiek és folyamatban döglenek meg.Sajnos régi arhitektúra és vannak benne hibák.SLIM megbízhatóbb!!
Vinyóra sajnos nem tudsz másolni.A játék maga dönti el h másol frl adatot vagy sem.Ez játékfüggõ.Ennek ellenére annyit nem bazirgálja játék alatt a lemezt,nem fog nyekeregni vagy zúgni.
Fat40Gb-ot nem vennék a helyedben, kicsit ráteszel és veszel egy slimet, sokkal megbízhatóbbak. (superslimet meg hagyd a francba szvsz😊)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
lehet az az evo.szmájli nem kellett volna.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
szerintem csak akkor éri meg váltani, ha komolyabb lejátszót tervezel venni, ilyen vagy olyan okból kifolyólag.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jómagam felnyomtam fb-re jópár ismerõsömnek akiket érdekelhet.
De még így is jócskán ár alatt megy,de ez nem az én ügyem.
+ játékok:
- Uncharted 1
- Uncharted 2
- Uncharted 3
- Gran Turismo 5 Prologue
- Gran Turismo 5
- Killzone 2
- Battlefield 3
- Dead Nation (gépen)
- inFamous (gépen)
+Kiegészítõ:
- HDMI kábel
- FragFx EGÉR (FPS és TPS játékokhoz kiváló)
- Playstation Eye Camera
iá.:65000 Ft
(Nem az enyém én csak közvetítek, a gép tökéletesen mûködik, az ár minimálisan alkuképes, átvétel Budapesten vagy Gödön.)
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat