89387
PlayStation3
  • a.carkey
    Huh, ez jó, mert anno március volt írva, és erre a hónapra game tekintetében már kiköltekeztem. :)
  • Tinman #83250
    Tomb Raider Trilogy, soha nem használtam, gépben nem járt(!) valaki csere/egyéb valamire?

/XBOX360-on tolom a TR részeket, így PS3-as Trilogy feleslegessé vált
  • LeventeV
    Június 14.
  • Prof William
    Mikor fog jönni?
  • The Protector
    Hatalmasat fog ütni ez a játék.Az egyetlen játék amit várok,szó szerint várok.Nem volt ilyen a prince of persia trilógia óta.
  • unrealnoise
    ide is bemásolom, sorry srácok:

de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetősen jó áron szvsz. :) állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. :) az ár irányár.

link
  • Anubys
    6.-án lesz a csere. Kedden még pont jó vagy...
  • cocobanana
    Eladó Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations PS3-ra + kártyacsomag hozzá. 6500Ftért csak Budapesten személyesen
  • SpeedXHUN
    Sokan írtak nekem,így ide írom:

Csak annak,fog működni,aki még nem használt Plust!
    Elvileg magyar accountal is működik,de UK a tuti.
    Magyar bankkártya adatokat kér majd,nyugodtan megadhatod,de utána iktasd ki az automatikus plus meghosszabítást(mert akkor magától levonja a pénzt a kártyádról,ha vége az 1 hónapnak.)
    Sőt legjobb,ha törlöd is a kártyád adatait az accountról.
  • SpeedXHUN
    itt lehet kérni 1 hónap inygen PLUST,aki még nem plusozott
  • Vadnokedli
    Nem biztos.
  • SpeedXHUN
    Húha,akkor erről lemaradok
  • Vadnokedli
    Kb most lesz a csere. kedden? hétfőn?
  • SpeedXHUN
    Akarok venni Plust, meddig érhetőek el a jelenlegi játékok? (még a lecserélés előtt akarok venni)
  • dzsedi
    Elnézést, ha félreérthető voltam..
    "A játék attól még jó, de eddig nincs meg benne az a plusz ami eddig jellemezte a szériát." "Nálam az eddigiek alapján ez egy erős közepes. (Játszottam a multival is)."
    Ezt nem úgy értettem, hogy tuti bukás. Még egyszer kiemelném "az eddigiek alapján".

"Nos az látszik, hogy a kreativitásukat inkább a multi megalkotásnak szentelték"
    Vágom hogy ez egy demo, és azt is vágom, hogy a multi demójával is rengeteget dolgoztak. Ez nem kérdés.
    Az, hogy sok munka van benne az vitathatatlan. Az pedig, hogy a single demo gyengébb lett a szokásosnál a multiplayer demo miatt félő, hogy a végleges produktumra is igaz lesz, hiszen azt is egyszerre készítik de ne legyen igazam. Egyszerűen ez volt a benyomásom, a véleményemet írtam le. Diskurálni akartam a témáról a hasonló érdeklődésű emberekkel. Ha neked tetszett, örülök neki, és elfogadom.
    A második részt mai napig szívesen veszem elő, szóval nem hiszem, hogy sokat változott az ízlésem.
  • TDC Geronimo
    Amúgy elárulom, hogy pont ahol vége a demonak ott jön a bitang nagy boss, az egész börtön életre kel csak nem akarnak spoilerozni a demoba és a legjobbnál elvágják. Más fórumokban is olvasni, hogy aki már végigtolta review példányt az mondta, hogy nem szabad demo alapján ítélni, mert szinte semmit se lehet tapasztalni a full élményből. Combat rendszer is egy kis része van csak benne.
  • TDC Geronimo
    GoW3nál azért nem csak a graf volt jó... Játékmenet lehet "egyszerű" hack and slash, de olyan szinten epic a scale meg az egész, hogy nem nagyon van párja. Ilyen lesz az új rész is. A demo nekem nagyon tetszett, bitang jól nézett ki és még kifinomultabb lett a harc. Újabb epic rész.
  • SlickAdam
    egy demo-val jatszottal... raadasul multiplayer demo-t is kiadtak korabban, ezekre pedig idot es energiat kell forditaniuk. LEHET (sztem nem), hogy gow3 demoja sokkal epikebb volt, de akkor csak arra kellett koncentralniuk.
    puding probaja az eves. ne irjuk le elore.
    arra gondoltal egyebkent, hogy lehet TE valtoztal az utobbi 3 evben?...
  • dzsedi
    Nem a grafika miatt vagyok csalódott, hanem a rendezés miatt (még ha furcsa is ilyet írni játékról). Egyszerűen az eddigi részekben tudták fokozni a feszültséget, itt meg csak végigtolod és kész. A lélek hiányzott nekem, a hangulat ami kiemelte a többi játék közül. A felbontás és a textúrák száma kicsit sem érdekel. Talán a többszöri direktor váltás az oka, talán csak kifulladt a téma. Nem tudom. A "letűnő platform" kifejezéssel nem azt akartam mondani, hogy nem élvezetes már ps3-al játszani. Mai napig szeretem, és nem fogom eladni, ha kijött a ps4. Ezt a Gow részt is meg fogom venni, csak nem a megjelenés napján. A platform választás szempontját inkább üzleti és nem érzelmi oldalról próbáltam megközelíteni.
  • SlickAdam
    szamit a grafika (techno), 3. reszben gyakorlatilag a boss karjan / tenyeren ment a csata, mikozben mozgott / forgott korulotted minden. ez ps2-n nem volt lehetseges. ugyanigy ps4-en is latunk majd durva megoldasokat. hogy mit meg nem tudom, nem en vagyok a jatek designer...

szerintem a nevvalasztas es a marketing tehet rola, hogy most nincs akkora lelkesedes.
    nem szamozott resz ---> eleve van egy fura erzese az embernek
    gyakorlatilag meg 1-2 honappal ezelottig is KIZAROLAG a hulye multit reklamoztak ---> mit gondoljon hat az ember fia? multira kielezett GoW par oras SP-el. legalabbis en igy tekintettem ra.
    aztan tegnap lenyomtam a demo-t es voala! ez egy valodi GoW, nem egy osszehajitott valami. allitolag a kampany hossza is rendben lesz, szoval MOSTMAR varom en is, ugy, mint a 3-at. vagyis nyilvan nem ugy, mert mint irtad, mar tudjuk milyen graf-ra szamithatunk. a 3-nal meg kicsit frissebb volt a ps3, mindenki remegett milyen epikus dolgokat fogunk latni.
  • Totti5
    Ezaz, akkor miért vergődnek az embernek? én csak keresem a választ. Nem érdekel a játék a demót sem nézem meg, csak furcsa a hozáállás, nomeg főleg az hogy miért nem nextgre jött. A kérdés csak az volt, hogy ha nextgenre jött volna ez a rész akkor ott mindenki ugyan úgy oda lett volna mint a GoW3tól? ennyire a grafika számít? ez a rész nem elég szép már?

( nem tudom honnan az infó, de Csíf max annyira néma mint én )
  • SlickAdam
    izlesek es pofonok. a gameplay nagyon rendben van SZERINTEM, ilyen durva akciot ilyen durva latvannyal osszefuzve nem nagyon latsz mashol. ja hogy Kratos durci es meg mindig horog? 3 evente ki lehet birni, nem? megvenni se muszaj...
    a nema grand mászter csífnek van letjogosultsaga immaron 4. (vagymittomenhanyadik) reszben?
  • The Protector
    Kibaszottul igazad van.Egyszerű a játékmenet és profi a harcrendszer grafika meg a grandiózusság viszi a hátán a játékot.
  • Totti5
    De miért? PS3on már nem élvezetes játszani?

Úgy érzem hogy a GoW3-at a grafika adta el. Jött, nem volt még GoW PS3ra, nagyon szép volt.

Most itt van egy nem számozott rész, grafban nyilván tudott fejllődni, de már nem látványosan, de még mindig nagyon szép. Érdekes ez a felemás fogadtatás.

Ebből én mint kívülálló aki nem kedveli a GoWokat annyit szűrők le hogy a 3 sikerébe a grafika jócskán benne volt, a gameplay pedig annyira nem jó hogy még egy GoWot ugyan úgy várjanak az emberek.

Nextgen gépre még szebb lesz, gameplay más lesz? dehogy lesz más. Jobb lesz? ezek szerint igen, mert szebb lesz.

Valahol ellentét van...
  • The Protector
    Nekem is ez volt az érzetem vele kapcsolatban, hogy valami hiányzik belőle de attól függetlenül megveszem egyből mert rettenetesen jó ezen felül is.Jó hosszú demo volt bár már láttam videón,de megérte.
  • dzsedi
    Nos az látszik, hogy a kreativitásukat inkább a multi megalkotásnak szentelték. A kérdés az, hogy szükség volt még erre a részre ilyen kondíciókkal egy leköszönő platformon? Miért nem inkább Vita-ra csinálták? Legalább egy jó húzó cím lehetett volna, és személy szerint szívesebben nyomnék le egy gyors Gow multi mecset utazás közben, mint otthon a tv előtt..de ez ízlés dolga. Nálam az eddigiek alapján ez egy erős közepes. (Játszottam a multival is).
  • SlickAdam
    ugyanazt kapod, mint eddig + multiplejert. deccdödíl!
  • dzsedi
    Próbálta vki az új GoW single player demót? Nekem nagy csalódás volt. Eddig minden GoW demót úgy fejeztem be, hogy azonnal folytattam volna a teljes verziót. De most egyszerűen csak vége lett. Semmi katarzis.. A játék attól még jó, de eddig nincs meg benne az a plusz ami eddig jellemezte a szériát. A grafika szép, miért ne lenne, hiszen ugyanazok a művészek dolgoznak rajta. A harcrendszer jó, viszont ez már ki volt találva. Valami viszont még is hiányzik. Talán csak túl sokat vártam...
  • Vadnokedli
    Amúgy elérhető a GoW első része HD-ben ingyen PS+ra. jó hogy csak most vettem észre.
  • cloud.strife
    A PS3 megjelenése óta magyar az account-om, az is marad.
  • Vadnokedli
    Csak drágább.
  • TDC Geronimo
    Miért? Ugyanaz a PS+, mint UK
  • Vadnokedli
    Szerintem magyart nagyon neméri meg használni.
  • cloud.strife
    A magyar? Hol?
  • Tinman #83217
    Egyszerű gamerként én most csak azt látom, hogy MS gyakran szór forintfillérért JÓ játékokat, Sony meg xy pénzt kér és bérleti jogot ad. Nekem ez kevésbé szimpi.

Ma kb. 2400 Ft-ért vettem Live accomra:

- The Darkness
    - Tomb Raider: Legend
    - Rayman Raving Rabbids
    - Rainbow Six Vegas
    - Kane & Lynch Dead Man

...de most pár napig ilyen brutál jó árakon lesznek cuccok.
  • Vadnokedli
    de végül is olcsó mert egy új játékára 1 évnyi PS+ előfizetés.
  • Tinman #83215
    Pontosan ez a bajom.
  • Prof William
    Ha lejár a Ps+ akkor az ingyenes játékokkal nem lehet játszani, amíg újra meg nem rendeljük?
  • Szabi84
    Sziasztok! Márciusban lejár a GoW Saga letöltő kódja. Ezt érdemes megvenni vagy a collection 1-2-t m és a 3at. Bár az utóbbi jóval drágább:S
  • Vadnokedli
    11500 forint 1 évre. hoppá. még olcsóbb már. wtf.