PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és persze jól szellõzõ helyen kell tartani öket!!!!!
És duci 60 gigás elsõ szériás gépnél ? (szóljatok még hogy hány formában fogalmazzam meg hogy észrevehetõ legyen)

Szeretem a cicákat

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

sziasztok. Jövõ évre érkezik még exkulíz cím ps3-ra ezeken kívül ? : The Last OF Us , Beyond : Two Souls, God Of War Ascension,

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

The Protector
Megfelelõ kezelés mellett a slim gépek jól bírják a strapát.Gyakori portalanítással és odafigyeléssel(nem teszek be porosan lemezt,egyenesen teszem be mert a gép elkezdheti baszogatni a lemezt félig behúzott állapotban) meg lehet hosszabbítani az élettartamot.A cigire is figyeljetek,a nikotin lerakódik az olvasófejen és megöli azt.Erre figyeljetek minden cd-dvd-bd olvasónál.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
ki lehet hibást fogni, de a legtöbb sok sok évet elmegy gond nélkül 😊

Forza.

erre énis kíváncsi lennék, hogy melyik a legbiztonságosabb használati módszer, mivel én 60 gigásat vettem ugyebár és azért a para igencsak bennem van 😄

Szeretem a cicákat

Ozzyehh
Nekem egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy egy ps3 könnyen elhasználódik vagy tönkre tud menni? persze csak ha játszom rajta és nem vágom oda semmihez😊 ?azért kérdezem mert használtan vettem egyet ,de semmi baja sincs csak kérdezem, hogy aggódnom kéne esetleg hogy hamar tönkre megy? vagy ezek direkt" masszív játékra" vannak tervezve?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

The Protector
mellesleg olyan nevet válassz amit játékban is szeretnél viszont látne mert ami az avvod neve,az lesz a játékban is!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
sajnos nem néha,hanem oda majdnem mindig elõbb jönnek.

arty
a fõ accountod UK legyen (ne magyar), és csinálj egy US-t is mellékesen (néha oda jönnek elõbb demok, stb)

Forza.

Yoda001
UK, US accountot mindenképp csinálj 😊
a magyart nem igazán érdemes, bár már van Store, nem sok értelme van (árak miatt)

a regisztráció mindenhova ugyanaz, csak annyi hogy más országot választasz majd

Zsolti: nem fog adni wifit

http://9gag.com/gag/5135249

Hali. Ha minden igaz hétfõn jön a ps-em és arra lennék kíváncsi, hogy hova kell regisztrálni? Magyar vagy külföldi accountot csinálni, magyar vagy külföldi store stb. Hova és hogy érdemes regisztrálni?

zsolt515
Üdv! Van net a psemen de nincs wifim! Nem lehet megcsinalni, h a ps adjon wifit?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

sziasztok

f1 2012-vel nem akarnak valakik menni normális multis futamokat ps3-mon?
Kissé zsúfolt a szoba, de adogatja. <#eljen>
arty
matt > all

Forza.

The Protector
szebb a régi mint a mostani slim,nekem slimem van és nem tetszik a kinézete.
nem azt mondom,hogy nem lyan szép,vagy azt h csúnyányka,hanem azt h kifejezetten ronda.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
csillogós gagyimûanyag 😊 pont mint a slim2 ...

Forza.

Yoda001
visszamenõleg pár hónapot még nekem is egy 60GB-os csücsült, ráadásul az elsõ szériából... sajnos annyi lett neki, még most is imádom a kinézete miatt... 😞

http://9gag.com/gag/5135249

n000rbi
+1

(Mondjuk ez egy 60Gb-os, de tény, hogy nem sokban térnek el kinézetre 😊)

tomi890125
hát igen ez a design a legszebb! a 80-asom itt figyel az asztalon 😄

The Only One!

Szeretem a cicákat

Vadnokedli
Lehet ingyen se kéne max. ha lakoltatásról kilakoltatásra mennék, hogy könnyebb legyen a cuccom. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

és lesz fehérben is 😊
tomi890125
Kaptam képet emailben az új ps3 super slimrõl

The Only One!

bpeti72
Miért nem dugod a PS-re?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Sziasztok!

A következõ monitor megvásárlásást tervezem. Lényeg hogy a PC-t és a PS3at is tudjam rajta használni. http://www.edigital.hu/Monitor/Benq_RL2450HT_24_LED_Monitor_feher-p326498.html Mivel van rajta HDMI de nincs beépített hangszórója,viszont van jackdugója így ha rádugok egy 2.1et akkor lesz hangja PSnek? Ezt szeretném tisztázni.. :/

Köszi szépen elõre is
n000rbi
Nincs, mondtam, nem vagyok tag.

ahol a haverok listája van, ott látod magadat is, a nevednél ott van a plusz jel?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Nem én tehetek róla ! <#ejnye1> Úgy tûnik ebbe a topic-ba nem lehet gif-et berakni. <#szomoru1>
Totti5
Nincs és ilyen gyárilag, nincs rá gyógymód, hacsak a fejlesztõk nem veszik észre, hogy rossz és peccselik majd, de ha eddig nem érezték, akkor nem fogják késõbb sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok leszedtem az f1 2012 demokát ps 3ra és g27el és driving force ex el is élvethetetlen volt mivel túl érzékeny a kanyarodás közben. Próbáltam állítgatni mindenhogyAn de segogyan se jó. Az a baj hogy ha igazából elforgatom a kormànyt 90 fokba akkor a játékba aokkal jobban elforog. Valakinek valami ötlete?
sure
Általában be kell járatni az új lemezeket, ilyenkor az elsõ 150-200 játszásnál tekeri. A használt lemezekkel ilyen nem fordul elõ.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Huszi84
Megtudná valaki mondani, hogy miért tekeri az új lemezt a playstation3? Köszi!!

ReD DevilS 4 LifE

n000rbi
Nyilván, de ha nagyon akarnám, még talán lenne idõm valamelyiket befejezni 😊

Ne reménykedj...ki fogják kapcsolni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

n000rbi
Érdekesség: 12-én lejárt a 3 hónapos usa plus-om, de most is indulnak az "ingyen" játékok... (renewal ki van kapcsolva, tutira nem vagyok elõfizetõ)

g 27 el is megpróbáltam az f1 2012 demoját de azzal is túl érzékeny volt a kormány, illetve ha 90 fokba eltekertem sokkal jobban elforgott a játékban. pedig próbáltam midenhogy állítatni.
Totti5
Formula Force EX-et támogatja minden gond nélkül. GT5 azért szar, mert nem lehet semmit állítani benne. Persze nyilván a GT kormányra van optimalizálva, csak akkor meg fel lehet dugni ezt a nagy kompatibilitási dolgot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sure
Hivatalosan az ikertesója, a Driving Force EX való PS3-hoz.

Formula Force EX-em csak PC-hez volt, a Driving Force EX viszont gond nélkül ment PS3-on és PC-n is.

Isten nem bottal, hanem VMware.

arty
gt5 mentés már másolható! (eleinte nem volt az)

Forza.

Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy van egy logitech formula force ex kormányom, és a ps3-as
játékoknál mint a gt5 vagy a f1 2012 demoja olyan furcsa az irányítás.
Mintha túl érzékeny lenne.
Próbáltam beállítani az f1 nél is de nem lett jobb. Telepíteni kell valahogy a kormányt esetleg?
F1-es demoba beállítottam az optionsba a logticeh formula force ex-et, de akkor is rossz volt az irányítás.

Pc-nál nem volt ilyen gondom a kormánnyal.

ötlet?
Tikal
A Gran Turismo mentéseim gondoltam meg kéne õrizni, de ugazából lehet az sem kell. Azt hiszem a PS3 megy a pincébe egy darabig, lehet el is adom, PC-s lettem megint, a következõ konzol generációig mindenképp 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
értelemszerûen elõtte próbáld meg pendrájvra, háhta nincs "védett" mentéses játékod!

Forza.

arty
sajnos nem mindrõl 😞

fizess elõ psn+ -ra és online storagere le tudod õket menteni! most akcios is, 12 font negyedévre (30 egy évre)

Forza.

Tikal
a mentéseimrõl tudok backup-ot késziteni? ha eladom a gépet, és veszek egy másikat, rátudjam pakolni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jaja, eredetileg 3.15 fw volt rajta de azt le is dúrtam az este folyamán, kmeawra. Silent Hill Downpour-al teszteltem le, egy baromi hosszú install után mûködött is a game külsõ usbrõl..

Szeretem a cicákat