89387
PlayStation3
  • Totti5
    Meg, 49 ezer a gépért lassan vicc kategória, a többi kézikütyühöz képest, ráadásul a VITA mindent tud. PSP játékok hegyekben állnak a PSNen. A-Z-ig szinte a felhozatal összes lényeges címe elérhető. Vannak lyukak, de talán bővítik, de ha nem volt PSPd, vagy több játék is kimaradt, akkor garantáltan el leszel velük jó darabig + ott vannak a VITA címek, abból is van már egy jó rakattal.

Egyetlen nagy hátránya van, hogy 10kt még rá kell költeni a memóriára, mert a kedves Sony saját formátumot kreált, mert miért ne...
  • Tinman #83170
    87x linkeljétek még be ezt a fost... vicc.

Az almatermesztés topikon kívül már az összesbe láttam.
  • Prof William
    A PS4 bemutató rövid összefoglalója. 1-2 rész nagyon találó.

• The Protector
    A lemezek nem.A Vita-ba kis memókari megy míg a psp-be UMD lemez.Psp-s játékot vita-n csak store-os formában tudsz futtatni.
  • Vadnokedli
    Azt hiszem kompatibilis. De nem éri meg szerintem, attól függ mennyiért.
  • Prof William
    Gyors Vitás kérdés...

Megéri Vitát venni?

A PsP-s játékok kompatibilisek a Vitával?
  • shaddam
    Legalább az eredeti angolt linkelnéd (az vicces is), nem ezt. De most komolya.Ezt csak azért is beírom minden egyes beágyazásra.
  • n000rbi
    Speciel ezzel én is így vagyok. :)
  • arty
    naja, de maga az install tart egy órán át :((( utána még pecs... az már X, hogy kifogsz e psn-en dugót vagy jön frankón :) nincs az az isten h valaha leszedjem a gépről, még1x nem várnám meg a procedúrát :D
  • Vadnokedli
    Ragozzam?

• SpeedXHUN
    Kajak,1 óra volt,gyors nettel!!
  • n000rbi
    A húzósabb frissítéseket megúszta az Academy Edition-nal...egyelőre :P
  • arty
    jah, baromi kompakt volt az első ps3 a maga 200+ wattos áramzabálásával :D

ez is fog zabálni, bár a mobilalkatrészek még okozhatnak pozitív meglepetést!
  • arty
    ha mással nem is, a telepítéssel-frissítéssel el lehet lenni pár órát :D

(nemvicc!)
  • SlickAdam
    cpu + gpu "egy chip-en" vannak, raadasul mindketto mobil alkatresz, szoval ketlem, hogy ne tudnak rendesen huteni oket. tanultak is gondolom Xbox360 peldajabol...
  • SpeedXHUN
    nagyon tetszik,főleg,hogy szép a grafika 1080p-s,sok menüpont,az irányítás és a hang sztem a forzában jobb,de ez az én véleményem.
    Szóval most van mivel tolni
  • bcrics
    Eddig kompakt volt a rendszer, most hogy áttértek a mondhatni pc alapu komponens osszetetelre, azért érdekelne hogy a 8gb ram, vga, cpu összetételt milyen hutessel fogják megoldani, van egy sanda gyanúm sok lesz az első szeriabol a megfott elfustolt hibas darab.

Illetve mégis milyen hangja lesz a gépnek akció közben.
  • TDC Geronimo
    PS+

PS3

March 6 ... Mass Effect 3 (replaces Sleeping Dogs)
    March 6 ... Dead or Alive 5 (replaces Vanquish)
    March 6 ... Joe Danger 2 (replaces Limbo)

PSVITA

March 13 ... Metal Gear Solid HD Collection (replaces WipEout 2048)
    March 20 ... Puddle (replaces Lumines: Electronic Symphony)
  • SlickAdam
    bizony elleszel. jo szorakozast hozza!
  • SpeedXHUN
    Na ezt is megéltem,végre telepíthetem a GT5-öt:) remélem elleszek vele egy ideig.

kép
  • Vadnokedli
    Arról ne is beszéljünk a PS3ban a VGA egy nV 7800GT-nek felel meg. az még aljasabb.
  • BoneDragon
    Az az összes cryengine gameba benne van, ami egyszerűen pofátlanság! Mai napig belepakolják, nem lennék meglepve ha a crysis3-ba is benne lenne. Amúgy igen teljes mértékben igazat adok neked... sajnos.
  • The Protector
    Na látod.És ennek ellenére,hogy néz már ki egy Uncharted meg egy Killzone stb............Régóta tendencia ez a mesterséges gépigény növelés.Még anno a crysis 2 nél volt a botrány,hogy úgy nyomták fel a gépigényt, hogy olyan dolgokat is számoltattak a géppel ami nem is látszott pl:víz a város alatt és egyéb textúrák.
  • Vadnokedli
    Ebben van valami, mivel a PS3 nem valami erős HW-ben !szerintem! főleg nem VRAM és RAM esetében mivel 256-256Mb.
  • The Protector
    Igen sajnos.Így azt sem lehet tudni hogy valójában milyen gép kéne hozzá.Jól ki van ez találva és nem is tudunk sajnos belelátni.
  • davidka003
    Crysis-oknál direkt mesterségesen magas a gépigény.
  • The Protector
    A fő baj azzal van,hogy a pc-nél direkt vannak olyan magasra megcsinálva a gépigények,hogy a hardvert eladhasság és sosem tudhatjuk azt,hogy valójában mennyi erőforrás kéne a cuccoknak.
  • Vadnokedli
    Hát nem?
  • sublimaze
    Optimalizálnak azok, csak nem az ezerféle hardverkombinációval rendelkező otthoni pc-kre olyan közönségnek akik lekalózkodják a játékot aztán még nekik áll feljebb. :D Jó a mondat második fele inkább flém, de egyébként tényleg kinek éri meg tökölni azzal, hogy az ilyen olyan gépeken is pengén fusson valami amikor ott van a kimondottan játékra kiadott hardver ami megfelelő eladásokat is produkál.
  • arty
    jah, két éve volt általános a 8 mag, a 8 giga ddr5 és a "7970"-es radeon ...
  • Vadnokedli
    Naaa nem kell senkinek se egy PS3as 2nd gen. BT headset? :( Miből veszem meg az új metálgíííírt?
  • ZTM
    Kemény cucc lesz az biztos hmm :)
    PC-hez meg nem kell hasonlítgatni, ne feledjétek, függetlenül attól, hogy felépítésben közel áll a PC-hez még mindig egy fix rendszer, egy konzol.
    Na most ha megnézitek a jelenlegi gent, hogy milyen grafikára képes, milyen részletességre akkor ennek a többszörösét fogja tudni ugyebár, tehát AWESOME
    Remélem ez is kihúz vagy 6 évet.És már kíváncsi vagyok a gép dizájnjára.
  • Prof William
    Ha ez a felhős cucc igaz, (és az accokon lévő megvett játékokat alapból átviszi) akkor sztem tökéletes lesz a dolog. Ha meg ez a "ps3-as megvett lemezes játékokat valahogy megoldják, akkor emg ideális."

De ha mégsem akkor az lesz amit mondtam, hogy eladogatom a PS3-as lemezeket és az árukon szépen megveszem(felhőzöm) azokat a játékokat, amiket továbbra is meg akarok tartani.
  • The Protector
    Ahham.Nem egy megfizethetetlen csúcs pc tudása van az új ps-ben,hanem mondjuk egy 2éves csúcsgép új arhitektúrával.Így is piszkosul erős természetesen.
  • n000rbi
    ööö...tedd azt...
  • BoneDragon
    Nem kell ehhez 200ezres pc. Ahogy elnézem ps4 hardverét kb 2 éve volt ilyen szinten a pc... Csak éppen basznak optimalizálni a cégek, nem éri meg nekik...
  • Ulthane
    Ha ez tényleg igaz, akkor vesszek meg, hogy összerakok egy 200 ezres PC-t csak emiatt a játék miatt, és utána eladom a francba!
  • Ulthane
    Ezt tartom én is elképzelhető megoldásnak.

De én az egész kompatibilitás nyavalygást nem értem. PS4-et azért veszek, hogy PS4-es játékokkal játsszak rajta. A franc sem akar PS3-as játékot azon futtatni, minek? Arra ott van a PS3. Ha ahhoz van kedvem, beteszem abban.
  • n000rbi
    Igen, egy kb. a ps4-nek megfelelő hardverű pécén.
  • The Protector
    Számomra ez a beteszem a lemezt és felismeri a játékot így ingyenes tudom játszani felhőből megoldás szimpi lenne.
    Remélem nem lesz megint az a tendencia, hogy minden konzol bedöglik 1év után valami hülyeség miatt.Mellesleg egy ilyen erőmű azért tuti brutál hőt fog termelni.