PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szeretem a cicákat
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Forza.
a magyart nem igazán érdemes, bár már van Store, nem sok értelme van (árak miatt)
a regisztráció mindenhova ugyanaz, csak annyi hogy más országot választasz majd
Zsolti: nem fog adni wifit
http://9gag.com/gag/5135249
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
f1 2012-vel nem akarnak valakik menni normális multis futamokat ps3-mon?

nem azt mondom,hogy nem lyan szép,vagy azt h csúnyányka,hanem azt h kifejezetten ronda.
http://9gag.com/gag/5135249
(Mondjuk ez egy 60Gb-os, de tény, hogy nem sokban térnek el kinézetre 😊)

Szeretem a cicákat
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A következõ monitor megvásárlásást tervezem. Lényeg hogy a PC-t és a PS3at is tudjam rajta használni. http://www.edigital.hu/Monitor/Benq_RL2450HT_24_LED_Monitor_feher-p326498.html Mivel van rajta HDMI de nincs beépített hangszórója,viszont van jackdugója így ha rádugok egy 2.1et akkor lesz hangja PSnek? Ezt szeretném tisztázni.. :/
Köszi szépen elõre is
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Isten nem bottal, hanem VMware.
ReD DevilS 4 LifE
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Formula Force EX-em csak PC-hez volt, a Driving Force EX viszont gond nélkül ment PS3-on és PC-n is.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az lenne a kérdésem hogy van egy logitech formula force ex kormányom, és a ps3-as
játékoknál mint a gt5 vagy a f1 2012 demoja olyan furcsa az irányítás.
Mintha túl érzékeny lenne.
Próbáltam beállítani az f1 nél is de nem lett jobb. Telepíteni kell valahogy a kormányt esetleg?
F1-es demoba beállítottam az optionsba a logticeh formula force ex-et, de akkor is rossz volt az irányítás.
Pc-nál nem volt ilyen gondom a kormánnyal.
ötlet?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
fizess elõ psn+ -ra és online storagere le tudod õket menteni! most akcios is, 12 font negyedévre (30 egy évre)
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szeretem a cicákat