PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
A magyar storenak leáldozott.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LeventeV
Töltsd le az ingyenes Trialt, aztán a 6 kbyte-os fájlt és kész.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

OptimusPrime
Magyar Store-on találkozott már bárki a Crysis2-vel?
Illetve a CubeXX HD másnak is csak kizárólag 6KB-os részt töltött le?

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

The Protector
Itt sztem nem nagyon.Neten olvasgass,meg lehet találni a leírásokat.De nehéz és drága lesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ha meglesz, feltétlenül írok 😊

fook
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki tudna nekem segíteni CFW ben ?

fook
Hello! Én szívesen GT5-nék. 😊) fook7 a nevem.

The Protector
Mellesleg hamár más is megerõsített abban amit mondtam akkor 200% biztos lehetsz abban h találsz multiban ellenfeleket,barátokat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
én sem😊

Yoda001
minden oké a GT5-tel, nagyon sok szerver és játékos van a mai napig

és igen, így van, hogy kihalt netes játékot még én sem láttam, még az 4 és fél éves GTA IV-ben is találok mindig rendesen elég embert 😊

http://9gag.com/gag/5135249

n000rbi
Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarról az "Academy verzió"-ról beszéltek. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

The Protector
Szia.

Gt5-el nem tudok segíteni.Egy academy verziót ismertem,de az ingyenes volt és arra volt jó nevezhetsz vele bajnokságokon,Kb 3 hónapig ment aztán off.
PS3-on gyakorlatilag mindennel játszanak.Soha nem volt mély olyan gondom h ne találtam volna szervert vagy játékost,pedig régi szarokkal is toltam.
Hogy mik népszerûek,azok amik mindenhol.COD,BF,NFS stb......a nagy nevek mind.De olyantól nem kell félni h veszel vmit és nem talál játékost,ennek csak a sávszélességed szab határt.

písz!

GT5-tel mennyien játszanak online? Az Academy verzió ha jól jött le nekem akkor az összes eddigi DLC-t tartalmazza, ha nem tévedek.

Illetve még mik azok az online játékok amik ps3-on népszerûek (CoD és FIFA sorozaton kívül)

n000rbi
Nem is azért írtam, csak mutattam, hogy tisztában vannak vele, hogy becsúszhat egy-egy elírás 😊

Egyébként szétnéztem még az LCD monitor stb kategórián belül a honlapon, a fekete slim is 31ezer (viszont minden más pl. superslim is "normális" áron vannak)

Vadnokedli
Szerintem jobb ha nem küld üzenetet, mert észreveszik hogy kicsit ócsó. <#miaz>

Nabazz!Ezt nem is figyeltem <#fejvakaras>
Kösz <#nevetes1>
n000rbi
<#taps>

Viszont nem mondhatod, hogy felkészületlenek:

"Hibát találtál a leírásban? Segíts kijavítani! Küldj egy üzenetet!" 😄

Vadnokedli
Sony Playstation 3 konzol (fehér) jellemzõi:

Értékelés: 4.39 a lehetséges 5-bõl (31 szavazat)
Kategória: LCD monitor, projektor » monitor-tv
Katalógus szám: 12961
Gyártói cikkszám: PS719215837
Gyártó: SONY
Jótállás: 12 hónap Szakszerviz Részletek

LCD monitor? <#idiota>

Lehet inkább nem konkrétan az árára kérdezek rá (nehogy feltûnjön nekik ha elírás van az árjegyzékben),hanem hogy a 31 369 Ft-os PS3 160,250,vagy 320 GB-os? <#vigyor>
n000rbi
Elvileg van elállási jogod.

Egyébként pont a múlt héten láttam ilyen esetet, egy Sony Xperia P-t hirdettek kb. 8ezerért. Egy srác meg is rendelte és természetesen jött a duma, hogy nemolyanócsó' az 😛

LeventeV
Inkább hívd fel õket és kérdezd meg. Megspórolsz magadnak egy csomó cirkuszt meg idegeskedést.

Jó ötlet 😊 Megrendelem,és ha nem ennyibe kerül,akkor elállok a vásárlástól,mivel én a feltüntetett áron szerettem volna megvásárolni.Gondolom akkor nem kötelezõ átvennem.
The Protector
Nem lehet jól kivenni h elõrendelhetõ-e vagy megvehetõ simán is de ha elõrendelhetõ akkor simán kipengettethetik veled a 70ezret is érte!Mondjuk nem vagy köteles átvenni.Ha megvehetõ azonnal akkor kötelezõ így adniuk de ezt is kimagyarázzák majd.
De próba cseresznye.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Rendeld meg és megtudod 😊 (úgyis kimagyarázzák, hogy Katika elgépelte, nem is annyi, hanem 71ezer, mert fehér 😛)
Szvsz ennyiért újonnan, legálisan sehol nem kapsz -pláne fehér- slimet.

Sziasztok!
Szerintetek ez elírás,vagy itt tényleg ennyi egy új FEHÉR PS3 ?
The Protector
Tudom és komplikált is azért a dolog.De tesóimmal azt tervezzük h a pénzünket összetesszük és úgy jobban kamatozik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
nem kell megvárni a lekötést, max bukod a kamatot - nade ezt a kamatot másik banknál 1 hónap alatt behozod! ne légy a pénzed/magad ellensége 😊

Forza.

LeventeV
Nem mérvadó az... legalábbis nem mindíg. Nekem a Splinter Cell-nél kellett 1 óra mire 1%-ra ugrott, aztán a maradék 99et fél óra alatt befejezte. 😛

ez az installációs idõ beszarás 😄DDDDDDDDD 1 perc alatt 1% -.-

LeventeV
Nekem is bajom van a nettel. Kábelen keresztül tölt 1-1,5 megával, a gépen töltök 2,5-el.

kicsit szomorkás a hangulatom, mert gondoltam milyen fasza lesz hogy rárakom a 85 megás netemet azt minden lejön 10MB/seccel, aztán jött a csúnya valóság hogy nem. egyedül a crysis 2 jött le 20-25 perc alatt, de aztán ugyanennyi ideig telepítette is... 😄DDDDD

Vadnokedli
Amíg wifin voltam nekem is ilyen lassú volt kb, de amióta kábelen van nekem max sávszélességgel megy +/-5mbit 15 giga 2 óra alatt van lent max

The Protector
Igen.Az elõzõ albiban 25mb/seces netünk volt,itt meg 50.Ott is és itt is ugyan annyival szedett!
Egyszer hazavittem vidékre a ps-t ahol 5MB/seces netem van ami maxon 670kb/ seccel szed és alig volt különbség,azaz tényleg nem szed olyan gyorsan legyen akármilyen neted.Volt h wifin ment volt h utp kábelen és semmi különbség.A multinál érezhetõ csak a különbség,otthon MK-ban alig tudtam csatlakozni,ha meg igen akkor laggolt.De ezt betudhatjuk a játéknak mert ezzel az 5ös nettel toltam anno pc-n mindent multiban és annyi bajom azért nem volt,meg többnyire magyar szerókon nyomtam.

n000rbi
Hm, akkor én ezt azért nem vettem észre, mert mindig 1Mb körüli max letöltési sebességem volt? 😄

The Protector
Igen.50mb/seces netem van de kb olyan 1MB/sec a letöltési sebességem.A maxon pedig 7mb/sec el tölthetne le de nem tud,nem képes nem akar.

n000rbi
Nekem sose volt vele gondom, kb. kihasználta a rendelkezésre álló sávszélességet. Kábelen van, vagy wifi?

ps3 store mindig ilyen k*rva lassú letöltésben???

The Protector
Tudom h ez van sajnos.Bankot kéne váltanom de még egy darabig nem tudom megszüntetni a lekötés miatt.Anno anyámmal közösen tettünk be pénz,ilyen lakás mittudoménbe befektetve,évekig abban volt,közben jött a válság és -300ezerrel vettük ki.Azért az úgy durva.Persze közben reál értéke is csökkent a pénznek.

arty
és nem zavar, hogy gyakorlatilag ezzel elégetsz egy csomó pénzt? 😊

junior számlán a lekötött betét évi 1.25% kamatot ad: 17500ft
pl axa kamathozo betétben (8.23%): 115500ft-od jönne ...

Forza.

Vadnokedli
Ra ragasztottad a kartyadra?😮O

The Protector
Otp juniorom van.1.7Milla van rajta de ebbõl 1.4 lekötve, a többi fizikálisan is rajta van.

csinálj otp junior kártyát, aztán legyenek pénzes rokonaid akik havonta küldenek pénzt<#vigyor3>

The Protector
én is otp-s vagyok.ajánlj nekem vmi jó portfóliót

Vadnokedli
ott dolgozok(ha bemegyek) tényleg szarul fizetik a dolgozókat.

arty
otp <#csodalk><#ejnye1>

Forza.

édesapámnál meg az otpnél <#vigyor>

The Protector
mondd te kinél bankolsz?😊

vettem egy Philips tv-t 170ért... áh gyerekek, nagyon szép a képe, a játékban is kurvajó... megéri rá spórolni, ég és föld a különbség

amúgy akinek ilyen tv-je van az állítsa át hangolásnál az országot MO-ról Norvégra (ha digis vagy) és lássatok csodát kb 150csatornátok lesz... 😄

The Protector
Egy régebbinek van fent demo-ja.Az újnak sztem nem is lesz.

bubu13
Sziasztok!

Fifa street demo miért nincs fent a store-on? Van UK és US felhasználóm is de egyiken sincs fent. Van módja, hogy valahol megtaláljam?

EEE 1899