89387
PlayStation3
-
#83451 Ez esetben 5let?Ha értesz hozzá akkor adhatnál tippet is.Köszi. -
#83450 Nem kicsit lámaság ám olvasófejre gyanakodni mindig... az megy tönkre a legritkábban az optikai egységeknél. Ellenben az ami azt mozgatja... ;-) -
#83449 óó basszus jó neked, én nem találtam sehol:S -
#83448 Havernak beszart a ps3-asa.Be illesztem ide a tőle kapott üzenetet,hátha vkinek lesz vmi ötlete.Én amúgy már első körben szervízt mondtam neki mikor a pucolás nem segített.
Üzenet:
hát én meghalok....szétszedtem ps-t , kiemeltem belőle az olvasófejet ,megtisztítottam a blu ray lense-t visszaraktam mindent faszára ééééés kurvára nem olvassa játékokat...viszont felismeri a játékok nevét ill próbálja betölteni mikor meddig jut el....szóval nem halhatot meg az olvasófej mert akkor a játék név beolvasásáig se jutna el ugye? most lehet az a hiba hogy nem volt itthon rubbing alcohol csak vmi cédé tisztító folyadék ? ...néztem ezt a blu ray tisztító cd-t direkt pshez és mindenhol írják hogy nem old meg semmit...nincs vmi ötleted? már csukott szemmel szét és osszerakok egy ps slimet amúgy szeretnéd tiedet is kitisztítom 10 perc alatt
annyit értem el hogy már nincs az hangos csattanás mikor feladja a lemez olvasását...de mostmár mindig megkapom ezt a hibaüzenetet: 80010514
ha van esetleg vmi rubbed alcoholod....ami nem tudom micsoda denaturált szesz de vmi alkohol az biztos és van kedved megnézni egy ps-t belülről átugorhatnál hátha úgy több sikerrel járok...meg megakarom nézni hogy hogyan olvassa a lemezt úgy ha szét van szedve...de már kezdek kifogyni az ötletekből
kibaszott promós gow....az vágta haza az egészet
mintahogy a ps fateknél ugyanezt a hibát a cod black ops okozta
na most csináltam egy restore file systemet mert az azóta hogy lefagyott a ps nem csináltam...elv ez is lehet megoldás
najó nem bírom ez se oldott meg semmit
Kicsit tördelt lehet a szöveg mert facebook levelezést nyomtam be. -
#83447 Ah, most nem... csak a gyepnek élek! -
BlackWolf #83446 Hmm..
Szükséged van egy kis önbizalomra , hogy itt oltogatsz ?:D Inkább egyél egy kis waffen linit.
(a csoki felvidít!) -
#83445 "kitoltam" "beletoltam" "be is húztam"
Hmmm... te voltál ma azzal a bútorszállító autóval az árokba?
(Zala megye, hóhelyzet ismét 15 centi hó miatt -.-) -
st0rmy #83444 Abban egyetértek, hogy már lassan nem érdemes használtan venni, mert lehet már kapni Super Slim 500GB is 50 ezer forint körül, ujjonnan, de... Ha nincs rá keret, akkor nyugodtan vehetsz 40GB-s FAT gépet is. Ugyanis ez a 40Gigás CECHGxxx valamint 80 Gigás tesója a CECHL, az utolsó FAT széria 65 nm-es csíkszélességgel, ami az egyik legstabilabb PS3 széria.
Sokat foglalkoztam a témával, szóval javaslom, hogy ha a legujabb PS3 FAT szériát veszed, használd állítva, jól szellőző helyen, valamint ha kikapcsolás előtt, hagyod 15-20 percet a menübe, hogy lehüljön a rendszer, (igy nem keletlezik akkora feszültség a forrasztásnál, ami a YLOD okozója) akkor nem lesz YLOD hibás. Kollégámnak 5(!) éve van ugyanilyen CECHGO modellje, és més sosem volt baja.
A FAT gépek utolsó szériája véleményem szerint a jó szellőzése miatt, és a 65nm-es csíkszélesség miatt, az egyik legstabilabb széria. De ami elromolhat, az egyszer el is romlik, csak tőled függ mennyi ez az idő, hogy használod a gépet. -
BlackWolf #83443 Kitoltam az Ascension demóját meg beletoltam az 1. részbe a felét kb eddig . Gyorsan be is húztam egy Saga-t(a lemezek álapotából itélve max kipróbálva volt)Nem lett elhasználva se az 1hónap ajándék psn+ se a 2 "bónusz" játék(Már pörögnek is lefelé :D ) Nem is volt rossz biznisz 5db God of War játék + 1 psn+ hónap 9 ezerért :D -
#83442 minden a régi, a sony maradt a balfasz of the year company :) -
#83441 Mea culpa , szó sincs ilyenről.
#83436 : A fifa igenis nagyon jó :D -
#83440 Volt egy glitch,amivel végtelen számú tárgyat,lelket lehetett duplikálni,azzal szerintem semmi akadálya annyit elérni -
darkmore #83439 Hall of Fame-et nem tudom miért nem törölték miután javították a soul duplacate gliccset... (bár lehet valami online közösség összefogott és multiba keverték egymást és trade-el csinálták...) -
Fidolorous #83438 Ez komoly ? A kurvára itt az idő hogy újra vegyek egy jó kis FAT gépet. -
#83437 Ez lett az eredménye a kibax. elpécésedésnek... köszönjük.
DeS-ba belépek a Hall of Fame-be és ilyeneket látok: 999999999999999 lélek 43 óra alatt. Hát persze :-D -
#83436 Már van olyan "jailbreak" vagy hogy is nevezik PSen ami 100% os értékű PSNetworkot tud futtatni. Bármivel multizhatsz kivéve a fifával azt hiszem. Bár melyik idiot játszik ilyet mint a fifa. -
#83435 az igazi szánalom, hogy a sony hogy nem szűri ki ezeket? egy modositott save/adatfájlt csak én képzelem hogy pitiánerség nem megtalálni?
korábban konzol = zárt = csalásmentesség. miért járatják le a platformjukat??? -
#83434 +1 -
#83433 Demon's Souls, Dark Souls multiba is volt belőle.
Okosított PS3, megbuherált save game volt a titkuk... hányinger! -
#83432 Akkor azt írd, hogy CoD multiban sok a csaló, mert ahogy fogalmaztál az kb. az itteni pár embernek szólt... -
#83431 Nagyon idegesítő.. Nehogy el pcsedjen a ps is. :)) -
#83430 Ohhhhhh.Hát ott van bőven!Azt nem tudom,hogy a faszba csinálják meg.Tehnikailag érdekelne a dolog,de nem úgy, hogy én is szeretném csinálni hanem kíváncsiság.Én hackelt lobbyra gondolok,mert nem hiszem,hogy egy pendriven jó helyre bemásolt kis progiról van szó. -
#83429 Ps multira gondoltam. Cod-ban rengeteg van. -
#83428 Ott én is.Hatalmas hp-val rendelkeztek.Alig sebződtek,csak az működött ha kilökted őket a mapról.Aztán vannak olyanok is akik rögtön a meccs kezdetén már varázsolnak és folyamatosan azt csinálják. -
#83427 ennek a beírásnak aztán sok értelme volt. -
#83426 Én GoW Ascension multijában találkoztam csalókkal. -
#83425 ? -
#83424 Mármint hol? -
#83423 Elszomorító hogy már itt is vannak csalók =( -
#83422 A bolt és a gép is megbízható! -
#83421 En ott vettem szeptemberben a gépet. 160 gb-os slimet. Semmi baja nincsen. Korrekt bolt és a szervize ott van közvetlen mellette ha kéne. -
seprioth #83420 Segítség kéne srácok ezek a superslim ps3 mennyire megbízhatóak ? Illetve a konzolstudió bolt mennyire megbízható ? Mert bolti garancia van náluk de 10% felárért lehet még egy + 1 évet venni garit ami nem rossz. -
#83419 Hát szerintem 30alatt jó darabig nem lesz semmi.30nál is a döglődő FAT-at kapod meg.Egy ps2 is jó áron egy 20-as kb szóval nem kell arra számítani,hogy nagyon lemegy az ára.Az emberek meg nem fogják ps2 árán adni a 3as mivel a ps2 is még azért gép,meg jó is. -
#83418 anno a ps2 ára se ment le :( -
#83417 Vagy nagyon sokat várj vagy most vegyél ps3-at.30-50.000Ft közt már mindenfélét kapsz mindenféle extrával. -
#83416 Nem megy le szerintem, egy ideig. max utána a PS4 árával (drasztikusan) szerintem. -
#83415 Nemrég kezdtem ps3-al játszani! Uncharted, Killzone, Ni No Kuni,l Red Dead Redemption, Resident Evil 4 ezek vannak meg. De ha igazán tökös vagy Demon's Souls-t játszol:D ebben az elején vagyok még nagyon. -
#83414 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, ha megjelenik a PS4 akkor a PS3 ára szerintetek mennyire menne le? Mindenképpen szeretnék venni PS3-at, csak minél olcsóbban, ha lehet. -
#83413 uncharted 3, resistance 3, infamous 2, God of War : Ascension -
Freedy23 #83412 Hello! Tudnátok ajánlani az utóbbi 1-2 évből említésre méltó konzolexkluzív játékokat?
legújabb játékok amikkel játszottam PS3-on az a god of war 3, gran turismo 5, szóval van lemaradásom az elmúlt egy-két évben. Idén megjelenő címek közül már ki is néztem párat, Beyond two souls, last of us, gta V, de ezek még viszonylag sokára jönnek, elmúlt évekből meg nem tudom, hogy mivel lenne érdemes játszani.