PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átalakítóval amit megveszel drágán menni fognak a játékok,de közel se gondolkozz olyanban mint ha pc-n tolnál egy fps-t.
Sima egérrel viszont tudsz netezni ps3-on és az xmb_ben is müxik
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha megveszem ezt az átalakítót, akkor már bármilyen egér, ill. billentyûzet rácsatlakoztatható?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Billentyûzetet szeretnék venni, nekem ez a controlleres FPS-zés nem igazán jön össze. Nos ezt nézegetem már egy ideje, de mûködés közben még nem láttam egyet se.
A kérdésem az, használ valaki ilyet, mi a tapasztalat, megéri az árát?
Egy kérdésem lenne is. Olvastam a leírásában hogy milyen formátumokat tud kezelni, ez fõleg filmeknél érdekes. Mert elvileg az mkv formátumot nem ismeri, de nekem szinte minden film a gépen hd és mkv formátumú. Fogja azokat játszani, vagy sem? Idõm még nem volt kipróbálni, most sem vagyok sajna otthon :/
Szeretem a cicákat
Én 1 éve vettem 320-as slimet, 1évvel azelötti gyártásút 2 gamepaddal 45K.-ért.
Majd írj h mik a fejlemények.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Viszont tök üres a saved data lista.
Ha jól értem a fönti szöveg, hogy 24 óránként egyszer tudom másolni, az a copy protected save-ekre vonatkozik csak... Na mindegy, várok egy napot, hátha megjelennek.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
És itt jönnek a gondok, hogy a fenébe másolom vissza õket? Meg sem jelennek a listában, de azt látom, hogy a 120 megát leették az online storage-rõl... Nem akarom az összeset elveszíteni... :o
Errõl mi a véleményetek? 50ért ad hozzá egy távírányítót, gta4-et, és egy fifa 10-et. Képek alapján rendben van. Ha elmegyek megnézni, mire kell figyelni?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Dobozos verzióban végigtoltam õket annak idején, de most a 3. rész után megint kedvet kaptam hozzájuk 😊
vicc nélkül, uncharted. ha megvolt mindhárom, utána visszatérhetsz rá mi az ami még jó 😄
Forza.
1.2.3.4.5.6.7.8.9.
És végül a legjobb találat:
10.
Szinte túl szép hogy igaz legyen. Szóval jelenleg ennyi, erre az utolsóra rákérdezek, és ha ez így igaz, ahogy le van írva, hétvégén el is mennék érte. Mindenesetre várom a véleményket.
Játékhoz külön kell egeret venni átalakítóval mivel a játékok nem kezelnek egérmozgást és ez a speckó cuccos az analógot konvertálja át egérmozgássá.
Eddig is keresgéltem, de akkor összeszedek pár gépet, aminek megfogott a hirdetése, aztán majd késõbb belinkelem.
1.Van Fat ás Slim gép.A Slim gép jóval újabb mint egy Fat gépezet és megbízhatóbb.A különbség a megbízhatóságon,a méreten kívül még több dologban is különbözik.A SLim gép jóval halkabb és jobb a hûtése.Én SLIM gépet vennék mert a FAT az már biztos h régi konzol és ugyebár akkor még nagyobb nanométeren lettek gyártva és kevésbé megbízhatóbbak.Szerintem csak SLimen gondolkozz mert azzal biztosabbra mész.Fat az már van vagy 6 éves is szóval az már szolgált nem is keveset.Ezt vedd figyelembe használt gép vásárlásánál.Nem azt mondom h a FAT tuti rossz de nagyobb a rizikófaktora.
2.A Merevlemez mérete az egyénfüggõ.60GB sztem a minimum és sztem ezalatt nincs is gép.A merevlemezre kerülnek a mentéseid,letöltött DLC-k,Demok,és minden amit storeból leszedsz.A Lényeg h sok játék telepít is fel tartalmat a gépre szóval ha nem is sok de kell a hely.Ezek 1-3Gb körüli méretek és ezekhez még esetleg jön pluszba pár patch is.A merevlemezre még mehetnek fel a képeid,videóid,filmeid és a zenéid is.Ha lemezezel és sok játékod lesz akkor 60Gb bõven jó választás már.Ha efelett akarsz még rajta életet élni akkor nagyobb is lehet.
3.HA használtan veszel akkor a gyártási idõpontról érdeklõdj.Minél újabb annál jobb.Többet úgy sem fogsz megtudni a gazdától mert tuti nem foglya megmondani h pl néha nyekereg a lemez olvasásánál.Mellesleg dvd-nél néha indokolatlanul hangos is tud lenni.Garanciát kérj személyesen az eladótól,pl 1hónap vagy ilyesmi.Minél korrektebb egy hírdetés annál jobb lesz neked is.
4.
Valóban van benne WIFI.Pár mp alatt fel tudsz vele csatlakozni a routeredre,onnan meg a netre.Eléggé erõs wifi fogadó van benne mert a ps simán vesz olyan jelet is amit pl a laptopom nem tud.Én is wifin játszok és semmi para nincsen vele.Multi,letöltés minden rendesen fog menni!Internetezni lehet rajta,sõt bármilyen USB-s egeret rádughatsz és azzal is menni fog a netezés😊A gépelés már körülményesebb mert virtuális billen kell nyomkodnod de ez sztem alap.
5.USb bemenetre bármekkora pendrive rámegy,de csak a FAT32 es formázásút érzékeli.Bármit felteszel pendrivera azt beolvassa a ps,filmet,képet zenét.Filmet is tudsz róla nézni de fel is másolhatod a gépre a cuccokat.Ami még kényelmesebb h a Media playeredbe csinálsz egy tartalommegosztást és wifin keresztül kommunikál a gépeddel,így ami bent van a media tárban azt megjeleníti a ps.Így bazinagy méretû filmeket is le tudsz játszani.Olyan mintha streamelne a gépedrõl de valójában nagyon gyorsan másol és a végén nem is szemeteli tele a ps-t.Kényelmes,egyszerû.
6.Ahogy mondod.Beteszed a lemezt,ha szükséges akkor másolgat egy kicsit a merevlemezedre(ebben nincs választásod).Ha netre vagy kötve akkor fel is patcheli a játékot.Kényelmes és nagyon gyorsan végez vele.Ha mindez megvan akkor indul is a game.
A gép kezelése nagyon egyszerû és átlátható.Amit meg kell említeni:
a.nem másolhatsz fel egész játékot a gépre mint x-en,csak egy részét teszi fel a játéknak így mindig kell egy kicsit olvasnia.
b.a slim gép elég halk szal ha nagyon zajos akkor ott gebasz van
c.a ps3 szeret fagyni,nem sûrûn de azért szokott.Nekem 1 év alatt kb 6szor fagyott le,nem sok de meg kell említeni.
d.vannak gamek amik kifejezetten szeretnek fagyni,pl bf 3(ne gondolj játszhatatlan mennyiségû fagyásra de ami 2nél többször fagy az már említésre méltó).Nekem a fagyásaim közül a legtöbb vmi szervercsatlakozáskor volt,talán ha 2 szer fagyott úgy h játszottam vmivel single.
e.állítva és fektetve is használhatod,de ha állítod akkor vegyél állványt mert könnyen burul!
Nekem ennyi jutott eszembe most hirtelen.Remélem kielégítõek a válaszok.Ha találtál magadnak használtan,nyugodtan nyomd be ide a linket és megnézzük,véleményezzük.
Szia
1. Ott indul a dolog, hogy látom hogy van fat és slim változat. Ezek közt jól gondolom, hogy csak méretbeli eltérés van, valamint az hogy a slim késõbb került kiadásra? Vagy ha más is van, melyik a jobb?
2. Ekkor jön képbe a merevlemez méret. Ezt pontosan mire is használhatom? Azon kívül, hogy lesznek mentéseim, és vannak letölthetõ tartalmak, mire jó még? Melyik méretet érdemes választani?
3. Nézegettem a használtpiacot is. Nem szeretek garancia nélkül venni dolgokat, de ha mégis megtenném, mire kell figyelni a választásnál ezeknél a gépeknél? Mik az árulkodó jelek? Egyáltalán mennyire megbízhatóak?
4. Látom van benne wifi. Ezzel gond nélkül tudok routerre csatlakozni, hogy letölthetõ tartalmakat szerezzek be? Emellett, mennyire lehet internetezésre használni?
5. USB bemenetre mekkora méretû pendrive-ot/külsõ winchestert tud kezelni? Lehetséges lenne így filmet nézni rajta?
6. Ha játszok, itt is csak annyi a teendõm mint ps2-nél, hogy bepattintom a lemezt, és már indul is a játék?
Most ennyi jutott eszembe, és elõre is köszönöm a segítséget!
Olvasni a konzolról pedig mindenhol tudsz.Cikkek,leírások stb.....
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Próbáltam rákötni a ps kontrollerét pc-re, úgy akartam nyomni az új MW-t. Leszedtem a motion progit, csatlakoztattam a cuccost (+rsz indításnál átállítottam amit kell...), de vmiért nem látja a gép a kontrollert. Mi lehet a baj? Próbáltam a reset gombot is de semmi.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.