89387
PlayStation3
-
Roccio #83491 Köszi igen mert automaitkusan oda lép be csak azzal a nyíllal ezek szerint jelzi is... okés így már nem zavar :) -
#83490 Nem passos, csak a VIP kód lett elhasználva, ez 4 pályát jelent,ami egy patchel érkezett. -
#83489 Nekem volt belőle egy special editionom és az nem volt pass-os.Gondolom multi miatt vennéd........örülhetsz mert sokan nyomatják és teljesen korrekt a multi egy pc-hez viszonyítva.Amiben különbözik az a szerúk nagysága és ennyi,jah meg picit jobb a hit-reg mint pc-n.Alapból kb a Vietnam szintjén mozog a hit-reg. -
#83488 Battlefield BC2 multija passos , vagy annak még nem olyan ? Mit szeretnél érte? :) -
#83487 Be van állítva az "auto logon" (azt hiszem így hívják). Háromszöget nyomva a neveden ki tudod kapcsolni, ha zavar. -
Roccio #83486 Sziasztok! Miért van a felhasználói nevem alatt az ikon mellett egy nyíl? -
#83485 Tavaly amikor kijött? mert kb. én rá 2-3 hétre vettem meg annyiért. (kb 19 fontért) -
#83484 az is nagyon jó!!!!
Crysis 2 is jó lenne 1x akcióban:)
Egyébként ha valaki cserélne velem valamire: van egy Motorstormom és egy Battlefield Bad company 2-m:) -
#83483 nem ps, de hitman 8 euro steamen, kár hogy ps3-on nincsenek ekkora kedvezmények -
#83482 húsvéti móka (én még a Far Cry- Hitman- LBPK-t) 50 fontért vettem meg egybe amikor még új volt. Szerintem az is jó ár volt. :D -
#83481 Most nézem,hogy az új tomb raider 19 font UK PS storeban:) -
High end PC #83480 a FLAC-ba rippelt DVD-Audioknál azt írták csak 16bit/96kHz-t adja ki (5.1-nél 24bit/96kHz ennél a formátumnál a max) mert xmbc-ben FLAC-nél 16bit a limit, ez egy 2012-es fórum bejegyzés, aztán hogy tényleg így van-e, nem tudom, de annyira nincs kedvem ilyenekkel szarakodni most, semmi kedvem minden lemezem lerippelgetni :D -
#83479 xbmc, foobar: 24bit/192khz akár (ha a forrás olyan) - tapasztalat :) -
High end PC #83478 "normális lejátszóval"
és itt van a gond, a régi WinDVD-ék és PowerDVD-ék, amik kompatibilisek még a DVD-Audio formátummal, még nem támogatják a HDMI kimeneteket...a Creative lejátszója sem amit az Audigy 2 ZS Platinumhoz adtak (azért trükkösen ki lehet nyomni HDMI-n a hangot mindegyikkel, szarakodtam vele PowerDVD-nél/WinDVD-nél csomót, de 2.0 csatorna 24bit/192kHz fölé sosem tudtam menni)
lerippelve HDMI-n ki lehet adni pl az xmbc-vel az 5.1 csatornás hangot, de csak 16bit/96kHz-vel (fórumokon legalábbis ezt írják).
jobban átgondolva, nem hiányzik ez a szopás sehogy sem, marad újra egy asztali HDMI-s DVD-Audio lejátszó vásárlás, túrok egyet a vaterán, ez van. -
#83477 Akkor muszáj leszek kölcsönözni. Tudtok ajánlani Pest belvárosában valami jó kölcsönzőt? -
#83476 nem
streamelni tudod ps3mediaserver-el -
#83475 Ha letöltök valami bluray filmet gépre, át tudom valahogyan másolni a ps-re? -
#83474 pc/analóg átvitelt felejtsd el MOST :)
le kell rippelni a dvd audio lemezt pécére (pl FLAC-ba) és HDMI-n, normális lejátszóval, bitpontosan kiküldeni az erősítőnek a sokcsatornás, sokkilóherces, sokbites dvd-audio hangot :) -
High end PC #83473 áh, valahogy sejtettem, hogy ez van, hát, akkor kell keresnem egy alternatívát (asztali lejátszó beszerzés, vagy az Audigy 2 ZS-nek a DVD-Audio szoftvereivel együtti újraélesztése, interkonnekt kábelen keresztül)
kössz az infót. -
#83472 a ps3 NEM játszik dvd-audio részt egy dvd-ről (utánagugliztam)
tehát te a dvd-video szegmenst látod csak, annak "butitott" hangját
- ez lehet PCM 2.0
- vagy DD/DTS5.1, amit esetleg a ps3-ad dekodol Multichannel PCM-re
-
High end PC #83471 tehát akkor most kiadja a PS3 vagy sem? :D
(vagyis úgy érted, hogy lejátszás közben amikor kiválasztom az LPCM-et a lejátszó menüjében, kiadja a DVD-Audio hangsávot csak a kép marad a DVD-Videoé? ez lehetséges? nem két külön rétegen van a kettő?) -
#83470 a dvdaudio lemezeken kompatibilitás miatt van dvdvideo sáv is! ha a dvdlejátszód nem tudja kezelni a dvdaudio lemezt, akkor ezt kapod
ha tudja kezelni, akkor be kell állítani/választani, hogy melyik menjen: a dvdvideo vagy a dvdaudio tartalom -
High end PC #83469 elméletileg én is erre gondolok, de van egy gyanúm is:
amennyire tudom, a DVD-Audio egy másik rétegen van rajta, így mikor egy hagyományos DVD-Video lejátszóban játssza le az ember, maga a lejátszás közbeni kép is más (megjelenik az album képe, amit azon rétegen van tárolva, ez a kép más mint a DVD-Audio rétegen levő)
DVD-Audio réteg lejátszásakor viszont a szokásos képnézegetős album kép jelenik meg, az albumhoz kapcsolódóan, ezen a rétegen más a kép, "innen lehet megkülönböztetni" melyik réteget hallgatja az ember (nyilván egy asztali lejátszó LCD-je kiírja melyik réteget játssza le).
na most a PS3 DVD-Video lemezként ismeri fel, annak a rétegnek a videojelét látom ! , azonban mégis Multi channel 5.1 PCM jel megy az erősítőbe lejátszás közben. ez roppant különös, nehéz eldönteni most mi van, de gyanús, én erre gondolok:
csak arra tudok gondolni, hogy a PS3 kiteszi az erősítőre a menüben is tapasztalható "alap" PCM-es Multichannel jelet, amit a hardvere tud, és azon keresztül nyomja ki a Dolby Digital hangsávját, ez viszont egyáltalán nem ugyanaz.... (ilyet a hangkarimmal is tudok csinálni,pl 7.1 Multichannel jelet küldök az erősítőre, ezt a jelet is érzékeli és jelzi vissza az erősítő, közben csak egy mp3-at játszok le :D de ettől semmivel sem lesz jobb).
jó lenne tudni mi van... -
#83468 majd irok privire is, de gyorsba: igen, a dvdaudio lossless hangsávját kicsomagolja multichannel pcm-be és 1:1 kapod a lemezen levő hangot
feltéve, hogy jól végzi a "kicsomagolást" :D -
High end PC #83467 valaki tud arról valamit, hogy mi a helyzet a DVD-Audioval (60 gigás régi PS3-am van)
a menüben alapból Multi channel 7.1-et jelez az erősítő
LPCM-re állítva a lejátszás közben az erősítő Multi channel 5.1-et jelet jelez, bitstream-re állítva meg Dolby Digital 5.0-t. (egyik esetben sem jelez vissza mintavéti frekit)
kérdés, hogy a PS3 vissza tudja-e adni a DVD-Audinak a High Resolution 24bit/96kHz 5.1-es rétegét, vagy csak a menüben is tapasztalható alap Multi channelt adja vissza, mintha kiadná a DVD-Audio rétegét, de valójában mégsem adja ki? -
#83466 Néhány játék telepíti magát néhánynál neked kell kiválasztani kötelezően vagy csak úgy telepíti magát. -
#83465 Egy gyors kérdésem lenne, amire nem jöttem még rá. Játékok helyigényét illetően. van olyan, ami 2 gigát kér és van ami 200kb-ot. A poén csak az, hogy a játék ami 2 gigát kér se foglal 2 gigát ha nem telepítem... akkor hogy is van ez? -
#83464 Ott a pont.Szereti az eredeti játékot stb.....Amúgy gáz neki mert csak 120-as a vinyó,én tudtam rosszul és így is helyhiánnyal küszködik(ps plus) -
#83463 Csak 33 játék kb, Az azért nem olyan sok -
#83462 Az mondjuk igaz.
Nem. -
#83461 Ok, de aki CFW-ért nyúl az nem glóriával a feje felett teszi... annak oka van és nem kizárólag a HDD install.
Te egy CFW-s PS3-al amúgy halál nyugodtan PSN-eznél?
-
#83460 CFW nem egyenlő a lopással. Ugyanúgy megveheti a játékot rá. Ha már a fasz Sony nem engedi a HDD installt akkor ez az egy lehetőség van. -
#83459 Talán nem akar lopni. -
Fidolorous #83458 tegyen föl egy CFW-t és nyomassa winchesterről a játékokat, 320 gigára amúgyis rengeteg ráfér. nem is értem mit parázik feleslegesen. -
#83457 Jah,nem játszott túl sokat de nem is keveset.Szerintem átlagos időtartamokat futott a gép. -
#83456 100db játéka volt.ebből80db lemezes.Elég sok game megfordult a gépében,de rohadtul vigyázott rá.Nem gyújtott rá a közelében,rendesen levegőzött.
Egy promo-s god of war ascension kúrta szét.Játék közben folyamatosan bugozott neki,hang kimaradt,meg ilyenek.Gondolom,hogy a szar minőségű lemez és a bugos játék szétnyekeregtette a gépét.Hozzáteszem a GOW Ascension NEM bugos,DE a promo kiadások azok,gyakorlatilag játszhatatlanok.NE vegyetek olyat mert egy szeméthalmaz.
Amúgy én most elutazok itthonról,kölcsön adom neki a ps-t,de meg kell küzdenie érte:) -
#83455 érdekes... pedig elvileg ez a 320-as Slim a legkisebb esélyű hogy bekakál... nem tudod véletlenül hogy milyen sokat használta a PS-t? itt az első eset miután lehet aggódnom... -
#83454 Slim 320-as.Írtak a gyereknek a konzolokszervízétől,hogy 17ezerért megcsinálják neki. -
#83453 Slim vagy FAT volt a PS? -
#83452 Ha még nem csinált ilyet semmi értelme otthon buzerálni.
Mérje meg kap-e feszt a fejmozgató motor (multiméterrel). Szerelje ki, küldje meg alacsony fesszel nézze meg forog-e, ha nem forog kell egy másik motor, vegye meg szerelje be. Kész.
Egyszerűbb bevinni valami konzolszervizbe. Ne olyan nagy baj ez. Nekik van teszt alkatrészük seperc alatt kiderítik mi a gond, lehet vez. elektronika is, de az nagyon ritka.