PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán, mert az elképzelés onnan indul, h anno voltak cdromok, amik az élére állítottságtól "rosszul" koptak, elhaltak - hogy ez is olyan-e?!
Forza.
es mi a jobb a gepnek, ha allitva van vagy ha fekve ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ps3 exklu autózós a motorstorm széria, a 2-3. részt ajánlani is tudom!
Forza.
szeretnem megkerdezni, hogy ps3-ra van-e barmifajta olyan jatek, ami X360on jelenleg megjelent Forza Horizon (TDU2 az van asszem erre a konzolra) vagy hasonlo ?
illetve, hogy a gepnek mi a jobb:
ha fekve van hasznalva, vagy pedig allitva ?
koszi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Forza.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Sem magyar sem, usa reggel nem tudom hitelesíteni az online pass kódjaimat. Viszont a játékokat újonnan fóliásan vásároltam, tipp esetleg?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ghosting plazmán van, lcdn utánhúzás amire gondolom, hogy gondolsz 😊
azért azt furcsállom, hogy 100hz-re vágysz, miközben az efféle képjavítók aztán tényleg elkurják válaszidõt - mert ugye nem arról van szó, hogy 100hz-en lehetne õket hajtani, csak arról, hogy felkonvertálják az 50-60hze-s jeled: ennek lcd esetén 0 jelentõsége van, hacsak nem szereted, ha a filmek úgy "folynak" ki mint egy homevideo/barátokközt
Forza.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Ha mindent számításba veszünk akkor csak a pattern-es megoldás mûködik de az is csak akkor ha mindennek kalibrálja a színét és nem csak az adott filmnek.
A g
Amit tehetsz.Sajnos a ps3 rendszerén belül nincs lehetõséged állítani a fényerõt és kontrasztot.Illetve van egy trükkösebb megoldás rá amivel lehetséges.Blue Ray filmekben van egy olyan teszt progi amivel te magad be tudod állítani a képet.Ezt Pattern-nak hívják.Patternt csak az eredeti blue ray filmek támogatnak illetve ezekbe van beépítve.Vagy veszel egy blue ray filmet és megpróbálkozol vele,vagy próbálkozol azzal h googlizol patternt magadnak,ezt kiírod dvd-re és így menni fog.Az a baj h nekem nem volt sok idõm ezzel szarakodni de elméletileg ez az egyetlen megoldás a problémára és nem is biztos h a játékos dolgot megoldja.
Összegezve:
1.Keress Patternt-a neten
2.Töltsd le a megfelelõt(mp4 formátumú!!!!!!!!)
3.Írd ki a leírás szerint
4.Indítsd el a dvd-t,és itt állítsd be a képet.
II.lehetõség.
1.Veszel vagy kérsz vkitõl eredeti Blue Ray filmet.
2.Belépsz a film menüjébe
3.pár másodpercig nyomva tartod a háromszög gombot
4.Beírod a kódot:7669(ez mindennél uggyan az)
5.Beállítod a képet.
Elméletileg ez megoldja a problémádat.
Sajnos nekem nincs idõm erre megcsinálni,sem türelmem mostanában.De ha neked sikerül akkor kérlek oszd meg velem is.Amiket leírtam most neked ez kb 4óra éjjelig googlezés eredménye.Ennyit megspóroltam neked.
Mellesleg annyival tudsz segíteni a dolgon h a monitort nem cseszteted annyira,hanem picit lejjebb húzod a fényerõt játékon belül.
Ha kérdésed van írj
23"os Dell U2312HM monitoron játszom (1xDVI , 1xVGA, 1xDisplayPort), ezzel a csodakábellel VGA sloton keresztül. Próbáltam kalibrálni de semmi értelme. Kábelre gyanakodom, bár 6ezer forintért elég húzós ár volt érte, azt hittem rendesen lehet majd HD-t nyomatni (NHL 13 ráadásul csak 720p...), de kipróbáltam 576p-ben és azzal is ugyanez volt a probléma NHL 13-ban.
Kezdek elkeseredni, ugyanis se HDTV nincs itthon, se HDMI nincs ezen a buzi monitoron, a videókártyám meg DVI-n keresztül van rákötve a monitorra, szóval az a slot foglalt...
Elõször is az lenne a kérdésem h milyen kivetítõn nyomod?TV,Monitor,Lcd tv stb......Kábelezés,mindent írj le!Fontos!
2.A kijelzõn magán próbáltad baszkurálni a dolgokat?Kitalálom h ha minél sötétebbre teszed akkor annál jobban eltûnnek a fehérbõl a részletek és olyan minden mintha világítana ezerrel az arcodba.
Ha mindezeket leírtad talán tudok segíteni,de nehéz dolgod lesz.
én iceakostól veszek a kódot és pont 😉
Forza.
Forza.