PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nincs exakt válasz, a fektetve talán(!!!) jobb az optikai meghajtónak

talán, mert az elképzelés onnan indul, h anno voltak cdromok, amik az élére állítottságtól "rosszul" koptak, elhaltak - hogy ez is olyan-e?!

Forza.

bertino
ertem, thx, ezek meg remlenek is, majd szetnezek mire meglesz a gep, mennyiert beszerezhetoek.

es mi a jobb a gepnek, ha allitva van vagy ha fekve ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
tdu/horizon mellett nincs harmadik ilyen játék 😊

ps3 exklu autózós a motorstorm széria, a 2-3. részt ajánlani is tudom!

Forza.

bertino
sziasztok,

szeretnem megkerdezni, hogy ps3-ra van-e barmifajta olyan jatek, ami X360on jelenleg megjelent Forza Horizon (TDU2 az van asszem erre a konzolra) vagy hasonlo ?

illetve, hogy a gepnek mi a jobb:
ha fekve van hasznalva, vagy pedig allitva ?

koszi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
azért ha tudod, mindenképp nézd meg valahol, mûködés közben ! látatlanban nagyon necces ilyesmit vásárolni !

Forza.

JGTC
még nincs, csináljak? Azzal mûködni fog?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

értem. köszi szépen, akkor jövõhéten megrendelem szerintem

arty
UK accod nincs?

Forza.

JGTC
Volna egy problémám PS3 téren, talán tudtok segíteni!
Sem magyar sem, usa reggel nem tudom hitelesíteni az online pass kódjaimat. Viszont a játékokat újonnan fóliásan vásároltam, tipp esetleg?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

arty
nekem a b550en meg... leszarom 😄

Forza.

Vadnokedli
nekem D5500 n 29 ms az input lag :'(

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
talán 16ms
ghosting plazmán van, lcdn utánhúzás amire gondolom, hogy gondolsz 😊

azért azt furcsállom, hogy 100hz-re vágysz, miközben az efféle képjavítók aztán tényleg elkurják válaszidõt - mert ugye nem arról van szó, hogy 100hz-en lehetne õket hajtani, csak arról, hogy felkonvertálják az 50-60hze-s jeled: ennek lcd esetén 0 jelentõsége van, hacsak nem szereted, ha a filmek úgy "folynak" ki mint egy homevideo/barátokközt

Forza.

arty
0 jelentõsége van a 100hz-nek.

Forza.

Vadnokedli
Magyar terméktámogatást felhívom ezzel a kérdéssel vajon érteni fogják mit mondok?<#idiota>

LeventeV
Elméletileg nem. Nem lesz meg az a fájl ami feloldja a trialt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

a TV része biztos jó, de ahogy így gondolkodom az inputlag érdekelne meg hogy van-e ghosting

Vadnokedli
Van egy kérdésem; Ha én már tulajdonosa vagyok egy BF3 Prémiumnak, de fizikális formában azaz Blu-ray en van meg, de PS+ os 1 órás Trialt letöltöm mellé, akkor teljes értékû BF3 am lesz amit tudok lemez nélkül is használni?

edigital oldalán 50hz frissítést ír, de arukereson meg 100hz-t. most melyik a valós?😊

hmm, ez jónak néz ki. utána olvasok, köszi😊

arty
Samsung UE32EH5300 ? kollegám 46"-ban ilyet vett, azt mondta jó... kb 100 körül van.

Forza.

itt a városban nincs MM. köszi a választ, de esetleg tipust tudsz mondani? inputlag miatt nem mindegy.

Figyi most akciózza a média markt a - valszeg tök gagyi - Orion LCD - t 80 ezerért viszont 3D-s usb-re tud felvenni asszem fullhd ledes. Ps3 - on így tudsz 3D - s progikat is pörgetni. Mivel Plusszos vagy kapásból ott a Motorstorm, de több játék is támogatja. Szerintem ár /érték arányban ez most baráti.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

na meguntam a szenvedést... ki milyen LED TVt ajanl? alacsony input lag fontos? fullhdt tudjon, meg 82cm koruli legyen. meg ha lehet 100kba férjen bele... 😄 elore is koszi!

arty
gondolom túl kontrasztosra kódolja a képet a kábeled 😞 a megoldás, hogy ha a játékban van ilyen csuszka, azt lehúzod 😊

Forza.

The Protector
Csak a nagyon fényes játékok lesznek picit zavaróbbak.De ha van film effekt a monitorodban az korrigálni fogja!!Én is bekapcsoltam a movie effektet és így nagyon jó a kép.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

megnéztem a Crysis 2-t (ha már aktiváltam a plust) késõ este, és annál meg nincs ilyen túlzott fényesség. egyébként közben egészen megszoktam az NHL-t, csak furcsa volt a képvilága elsõre.

The Protector
<#eljen>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bpeti72
Hát igen a PS3 csak HDMI-s cuccal mûködik tökéletesen. Ha kábel vagy bármi ilyesmi kell, ebay-en keresgéljetek ott van minden és nagyon jó áron.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

arty
és a többi játék milyen? néztél demokat?

Forza.

The Protector
Szia.googleztem egy sort.mint kiderült ez a jelenség mindenkinél van ezekkel a kábelekkel!Washed out screen problémának hívják.Ha így googlizod akkor rálelsz.Megoldás erre nincsen csak nagyon bonyolult.A lényeg h a kábeleket kéne megbontani és kicserélni belül drótot.........bla bla...ha nem értesz hozzá akkor semmire sem mész vele.Én sem értek ezekhez a dolgokhoz.A legszebb megoldást egy HDFury nevû cucc csinálja ami tökélees képet tud adni!!!!!Ennek a boxnak nincs hibája,minden jó rajta de 75 fontba kerül ami 26ezer ft körül mozog szóval nem éri meg mert ennyiért lassan hdmi-s monitort veszel.Ha a display portos megoldással nem jutsz sehova akkor nincs más megoldás csak egy új tv.
Ha mindent számításba veszünk akkor csak a pattern-es megoldás mûködik de az is csak akkor ha mindennek kalibrálja a színét és nem csak az adott filmnek.

A g

Nem mûködött, ugyanis a displayport volt az input , hdmi-n meg ment az output...

The Protector
A displayportos dolog mûködni fog,de a hangról kell gondoskodnod.Egy kis átalakító doboz az megoldás lenne mind2 gondodra de az ára a kérdéses.

The Protector
HDMI-Display port átalakítóban gondolkozz,Segítek,de az xbox360 topikban segítettek nekem is.rendesek és hozzáértõek.Ott is tedd fel ezt a kérdést,de tedd hozzá h a PS3 VGA kábel neked nem megfelelõ.

Köszi a választ, megpróbálok szerezni HDMI kábelt, hátha sikerül DisplayPorton valami csoda folytán beüzemelni. Ha nem, akkor megpróbálom azt amit te írsz. Köszi szépen!

The Protector
Nah.Akkor 2 csicska csak ideverõdött😊Én meg te.😊Nekem ugyan ilyen kábelem van csak más gyártótól.Nekem Under Control ps3/WII kábelem van.Nekem is ugyan ez a problémám a dologgal de nekem nem olyan vészes viszont nem tökéletes.A lényeg annyi h minél jobban húzod lefelé a brightness-t meg ezeket annál jobban lesz torzabb a kép azaz a fehérek világítanak stb....pl egy karakter akinek fehére a ruhája szinte világít.Gondolom rendesen körülírtam a problémát.A lényeg annyi h a monitorod 70% ban nem fog a natív felbontásodban indulni,kb 720p amit jobb esetben használnak a játékok,sok ez alatt van.Ha olyan gameval nyomod ami 720p-t sem támogat annak klasszisokkal lesz rosszabb a képe.

Amit tehetsz.Sajnos a ps3 rendszerén belül nincs lehetõséged állítani a fényerõt és kontrasztot.Illetve van egy trükkösebb megoldás rá amivel lehetséges.Blue Ray filmekben van egy olyan teszt progi amivel te magad be tudod állítani a képet.Ezt Pattern-nak hívják.Patternt csak az eredeti blue ray filmek támogatnak illetve ezekbe van beépítve.Vagy veszel egy blue ray filmet és megpróbálkozol vele,vagy próbálkozol azzal h googlizol patternt magadnak,ezt kiírod dvd-re és így menni fog.Az a baj h nekem nem volt sok idõm ezzel szarakodni de elméletileg ez az egyetlen megoldás a problémára és nem is biztos h a játékos dolgot megoldja.
Összegezve:
1.Keress Patternt-a neten
2.Töltsd le a megfelelõt(mp4 formátumú!!!!!!!!)
3.Írd ki a leírás szerint
4.Indítsd el a dvd-t,és itt állítsd be a képet.

II.lehetõség.
1.Veszel vagy kérsz vkitõl eredeti Blue Ray filmet.
2.Belépsz a film menüjébe
3.pár másodpercig nyomva tartod a háromszög gombot
4.Beírod a kódot:7669(ez mindennél uggyan az)
5.Beállítod a képet.

Elméletileg ez megoldja a problémádat.
Sajnos nekem nincs idõm erre megcsinálni,sem türelmem mostanában.De ha neked sikerül akkor kérlek oszd meg velem is.Amiket leírtam most neked ez kb 4óra éjjelig googlezés eredménye.Ennyit megspóroltam neked.
Mellesleg annyival tudsz segíteni a dolgon h a monitort nem cseszteted annyira,hanem picit lejjebb húzod a fényerõt játékon belül.

Ha kérdésed van írj

Hali!
23"os Dell U2312HM monitoron játszom (1xDVI , 1xVGA, 1xDisplayPort), ezzel a csodakábellel VGA sloton keresztül. Próbáltam kalibrálni de semmi értelme. Kábelre gyanakodom, bár 6ezer forintért elég húzós ár volt érte, azt hittem rendesen lehet majd HD-t nyomatni (NHL 13 ráadásul csak 720p...), de kipróbáltam 576p-ben és azzal is ugyanez volt a probléma NHL 13-ban.

Kezdek elkeseredni, ugyanis se HDTV nincs itthon, se HDMI nincs ezen a buzi monitoron, a videókártyám meg DVI-n keresztül van rákötve a monitorra, szóval az a slot foglalt...

The Protector
Szia!
Elõször is az lenne a kérdésem h milyen kivetítõn nyomod?TV,Monitor,Lcd tv stb......Kábelezés,mindent írj le!Fontos!
2.A kijelzõn magán próbáltad baszkurálni a dolgokat?Kitalálom h ha minél sötétebbre teszed akkor annál jobban eltûnnek a fehérbõl a részletek és olyan minden mintha világítana ezerrel az arcodba.
Ha mindezeket leírtad talán tudok segíteni,de nehéz dolgod lesz.

na megjött a ps3, üzemel is, csak egy problémám van: NHL-ben alig látni valamit olyan fényes a jég, és a játékosok körvonalai alig látszanak, szóval kb játszhatatlan...

n000rbi
Dettó, hipergyors, nem lehet rá panasz.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Én is. <#alien><#idiota>

arty
ha szeretsz drágán vásárolni, akkor dehogy gond, hiszen kényelmesnek kényelmes (a bankkártyás)

én iceakostól veszek a kódot és pont 😉

Forza.

Vadnokedli
Az gond? <#dumcsi>😄

arty
kényelemsebb, csak iceákosnál számolva kijön 1 font 330forintra, miközben normál vásárlással 360ft lenne ...

Forza.

Vadnokedli
Ja olyan is van hogy soha? 😄

arty
késõbb vagy soha 😄

balkán acc = szopás

Forza.

Vadnokedli
Olyat nem tudsz csinálni, de viszont tudsz utalni pénzt livekodok.com on iceakos-nak és õ küld neked feltöltõ kártya kódokat, 120% ban megbízható. De persze kényelmesebb a bankkártyás dolog(magyar fiókon nem tudom hogy lehet e)

Értem... és ha esetleg bankkártyával vennék valamit PS Storen, abból nem lesz galiba hogy angol az account és magyar cím van a kártyához rendelve?

Vadnokedli
Vagy hetekkel, kiegészítõk nem biztos hogy elérnek hozzád a játékokhoz, de nekem nincs magyar accountom, kérdez meg egy magyar fiókkal rendelkezõ egyént itt a fórumban. Ma lesz elérhetõ U.K. fiókra a Crysis 2 ingyen úgy tudom. Magyarra nem tudom hogy mikor (side note.)

Értem. Egyébként ezt a magyarra késõbb jön dolgot kifejtenéd? Vagyis ugyanazt kapom havonta mint az angol accountos, csak mondjuk 1-2 nappal késõbb?

Vadnokedli
Van kifejezetten 365 napos PS Plusz regisztráció U.K. fiókra, de ez úgy tûnik multi; szóval vagy magyar vagy brit fiókra felhasználhatod.