89387
PlayStation3
  • BlackWolf
    megpróbálom köszi
  • The Protector
    Gyorsan megnéztem.1.20.412-es verzióval megy csak,Esetleg próbálkozhatsz a media player media serverével (tartalom megosztás) bár eléggé fapados de működőképes.
  • The Protector
    Jajaj.Ne a legújabb media servert szedd ée hanem az egyel előttit mert nekem a legújabb+win8 kombóban nem volt jó.
  • BlackWolf
    Nincs vírusirtó telepítve , a tűzfal sincs bekapcsolva se a gépen se routerben :/ Javat a ps 3 media serverrel telepítettem a legfrissebbet . Szal momentán zsákutca :D Nem tudom még arra gondolok , hogy lehet a win8 szarakszik :D

Közben már elég jól összeismerkedtünk a géppel töltögetés , ps store , játékok mennek :D Kicsit furcsa qte knél a kontroller kiosztása xbox után de nem para :D Valahogy amúgy sokkal kiforrottabbnak elegánsabbnak tűnik ez a rendszer mint ami a boxon van.A gép is szép a kontrollerek pehely könnyűek tiszta felüdülés az egész a jasperes fat boxom után ( most ránézek és olyan bumfurdinak tűnik az egész gép meg az xbox kontroller is :D:D )
  • The Protector
    nekem avast-al sem müxik a media server.csak akkor észleli a ps3-at ha teljesen lekapcsolom.
  • masoma
    ha nod32-t használsz kapcsold ki a tűzfal részét
  • shaddam
    Érdekes ez a media server, volt hogy nekem is "stabil de mégse" Legújabb java? Tűzfal rendben? Upnp-t nekem se tud a routerem, nem is írja a ps3, de a media server megy...
  • BlackWolf
    Sziasztok!
    Vettem végül egy ps3at (slim 320gb) media serverként szeretném használni többek közt , hogy tudjak filmet\sorozatot nézni róla hálózaton keresztül. Viszont hiába kapcsolom be a routerben az UPnP kapcsolatot azt írja statusnál a ps , hogy not available ... Viszont 1 órája kb felismerte a gépet meg a gépen is a ps media server a konzolt. Közben elmentem ebédelni most meg visszajöttem és az istennek se tudom őket összehangolni(media server not found) ? valaki találkozott ilyen problémával?

nemtudom miért van fejjel lefelé bocsi :D
    ezt is a képfeltöltő forgatta el....
  • SpeedXHUN
    Nincsen sajnos ez a baj,ha készítenék is,nem tudok hétvégén rá pénzt tölteni!
  • The Protector
    Online számla?
  • SpeedXHUN
    Sztem ott a probléma,hogy ha csak a lemez van meg,akkor az origin accountodon él az online pass,de így ,hogy nekem nincs lemez,így nem tudom elindítani,hiába írja azt a leírás.

Egyébként nem tudtok valami megoldást,hogy vennék UK felöltőkártyát,de nem tudok utalni,mivel holnap nincs a banki nap?:S
  • The Protector
    Pedig sztem egy redeem-et kapsz vagy ilyesmi.Máshogy nem mehet.
  • SpeedXHUN
    Találtam 48 órás bf3 trialt
    https://onlinepass.battlefield.com
    Viszont beírom az accountom ,kiválasztottam,hogy ps3 mra kérem,ki is írta h kész van,de most hogyan töltsem le a játékot?:D Semmi kulcs vagy vmi.
  • The Protector
    Jah.Úgy ahogy Dávidka mondja,ne kockáztass ilyenekkel hacsak nem akarsz ps2-játékokat futtatni arra meg ott a ps2 amit játékpénzen is vehetsz mert annyira olcsó.
  • davidka003
    Akkor ne vegyél olyat. Fos fat gépet nem érdemes venni. Tele van a net használt slim-mel de az új sem olyan vészes. Főleg hogy sokszor lehet venni 0% THM-el is. pl edigital.
  • Ákos90
    Valaki rendelkezik CECHGO4 40gb-os géppel? Mik a tapasztalatok vele? Elégé parázok a ylod hiba miatt. Nem szeretném hogy 1 év után meghaljon a gép a kezeim között.
  • The Protector
    Szerintem ártani nem ártasz vele semmit sem.Ha úgy érzed,hogy ahol van a ps3-ad ott nem mozog a levegő rendesen és nem megoldható vmi oknál fogva, hogy máshova tedd akkor nyugodtan tedd be alá.
  • Ákos90
    Egyébként ps3 alá rakok egy laptophűtőt az ér valamit vagy inkább ne, mert csak pórfogó?
  • SpeedXHUN
    PH!-n is feltettem a kérdést,de hátha itt is kapok választ:)

Battlefield 3 mat lehet venni 1 accountra ,aztán másik gépnek is odaadni?(online pass miatt)
    ketten vennénk haverommal,mivel most 27 font.
  • Anubys
    Nekem pl, 2008 óta teljesen jól megy, szétszedve nem volt, csak a vinyót cseréltem benne. Az tény, hogy van mögötte hely működés közben, de ha nincs bekapcsolva, én is zárt helyen tartom, szintén unokaöcskös miatt.
    Én fektetve használom, bár tény, hogy nem nyúzom egész nap, kb heti 8-10 órát megy átlagosan.
    Ami a tisztítást illeti, a ventivel ki lehet fújatni a port.
  • Vadnokedli
    Hát az tényleg nem jó ha nincs hely neki, a PS3 mögött 30 centi helynek kell lennie mert ott fúja ki a meleg levegőt, ha nincs elég tér neki megfőzöd szép lassan. (Slim ről ezt olvastam)
  • Ákos90
    Értem !Köszönöm a gyors választ. Még annyi kérdésem volna hogy 40Gb-os FAT ps3-ja van valakinek ? Mik a tapasztalatok vele? Olvasgatom hogy szabad helyen kell tartani a gépet nem zárt helyen meg inkább vertikálisan használjuk meg pl hogy pórszívoval takarítsuk. :D (WTF?!) Csak azért kérdezem, mert nálam a konzolok egy zárható szekrénybe vannak unokaöcsém miatt.
  • LeventeV
    És van 1-2 játék aminek idő közben ingyenessé vált a multija. Tehát eredetileg online pass-el jött, de már nem igényli. Pl ilyen az Uncharted 3 és a Mortal Kombat.
  • LeventeV
    2011-től vannak ezek a kódok kb, de nem mindegyik játéknál. Az újabbak közül pl. a Max Payne 3, Tomb Raider, Hitman Absolution multija ingyenes. Ezen kívül lehet találni olyan játékokat használtan amiknek nem használták fel a kódját. Persze ezeknél vigyázni kell, hogy megbízható embertől vedd.
  • Vadnokedli
    Ritka szar, hogy szépen fogalmazzak.
  • Ákos90
    Sziasztok! Hamarosan egy ps3 gazdája leszek és olvastam itt ott hogy hát a használt játékokkal nem lehet multizni és hogy adnak a játékokhoz egy cd kulcsot amit aktiválsz és tudod játszani a multi részét. Ez mindegyik játéknál van már vagy csak 1-2 játéknál? Mióta él ez a dolog a játékoknál?
  • n000rbi
    Hú, ez jó hír :), köszi!
  • Chris Lowe
    Walking dead mától 1 hétig ingyenes. Go psn store!
  • SlickAdam
    erdekel valakit egy 1 eves UK (csak UK-ra jo) PSN Plus elofizu 8000 penzert? ha igen, PÜ! elore szolok, h csak PayPal-al tudjuk megoldani, mert kulfoldon elek.
  • BlackWolf
    Köszi , ha megvan mindenképpen jelentkezek! :D
  • arty
    ha elkéred az eladó accountjához a emailt/pass-t, azt meg tudod változtatni - a felhasznalonevet nem

ha masik accot csinalsz a gepre, az is fogja latni a masik acc jatekait

de ha egyszer masik geped lesz, stb akkor megint kelleni fog az elado acca.... ezert jo ha annak is tudod az adatait
  • The Protector
    Igen,szerintem használd a srác accountját amíg tart neki a ps plus,de közben már csinálhatsz egy accountot magadnak is.Ha lejár a srác accountján a plus és neked tetszik a plus akkor a sajátodra fizess be!Amint lejár a plus a srác accján,többet nem tudsz azokkal a játékokkal játszani.

Van itt még vmi:HA mondjuk amit kapsz gépet azon egy éves plus-ból van vissza 6hónap akkor több játék lesz az accon mintha te alapból befizetnél mert havonta kapsz újabb játékokat plus tagként.Ekkor mérlegeld igazán azt,hogy hova veszel még plust.

Amúgy nem ilyen ördöngős meg stb a rendszer és nagyon felhasználóbarát az egész cuccos.
    Majd ha meglesz a géped akkor írj és fogok még faszább dolgokat mutatni neked amikkel még jobb lesz a géped.
  • BlackWolf
    Tehát míg nem játszottam ki azokat a játékokat amit letöltött az illető akitől veszem a gépet , használjam az ő felhasználó név \ jelszó kombóját . Utána , ha magamnak csinálok accountot és előfizetek azok a tartalmak elvesznek ?, vagy majd hozzá tudom rendelni az új accounthoz? Ennyi érdekelne még igazából.
    és köszönöm a sok hasznos információt :)!
  • dzsedi
    Megnéztem jobban az eladó weboldalát és ott már nem is ugyanaz a termék van a képen.. Inkább hanyagold. Sorry
  • dzsedi
    Ilyesmire gondolsz?
  • airforce
    Erre senki?#83345.
  • The Protector
    ps plus.Befizetsz érte egy összeget(alul írtál).Ekkor havonta fogsz kapni új játékokat és vannak amiket alapból felold neked.Minden hónapban lesz egy új játék és így gyűjtődik a gépedre.Amíg ps plus tag vagy addig tudsz velük játszani.Ha lejár akkor viszont már nem tudsz egyikkel sem játszani csak ha megújítod.A ps plus további kiváltsága az online mentés,több trialt próbálhatsz ki és kapsz kedvezményeket.
    A költségeket alul leírták.
    Ps-en nem kell fizetni az online játékért.nincs olyan h silver meg gold vagy stb......Te döntöd el azt hogy veszel-e plust vagy sem,semmi hátrányod nem származna belőle ha nem vennél mert ugyan úgy tudsz multizni,store-ból demokat leszedni.Ez a te döntésed.
    Ps networkból bármikor tudsz vásárolni.
    A Plus Tagsághoz amit ad a géphez ahoz kapsz egy felhnév/jelszó kombót és ezzel tudsz majd plus szolgáltatásokat igénybe venni.Amikor majd megveszed akkor töröltesd ki a számlázási adatokat a gyerekkel és esetleg írd be a tiédet ha a plust vagy store vásárlást tervezel.Amíg az ő accján játszol addig az lesz a neved ami az övé volt.HA neked mindenhol King123 a neved de a gyerek neve meg Motherfucker attól onnantól multiban meg mindenhol a Motherfucker név alatt fogsz menni és ezt soha nem tudod már megváltoztatni.

Javaslom neked,hogy egy ideig használd az övét majd pedig csinálj saját magadnak egy külön ps accot és helyre áll a világ rendje.

Remélem tudtam/unk segíteni.Üdv
  • arty
    1 évre mondjuk ~10-14ezer ft

minden hónapban kapsz uj játékokat + tudod a régieket is használni, ha "megvetted" (nyilván ingyen, ez csak amolyan "igen, akarom h ez a játék később is meglegyen" esemény)
  • BlackWolf
    Ez a ps plus tagság mit takar ? Én át tudom venni az övét? Mik ennek a költségei ?
    Olyan mint a boxnál , hogy gold előfizetés meg silver ilyesmi? Mennyi ennek a járulékos költésge 1 évre mondjuk ? + Akkor ezek szerint tudok vásárolni ( bérelni ) játékokat a Ps networkön igaz e ?:D
    Ja meg akkor ehez a pl plus tagsághoz tartozik felhasználónév\jelszó kombó emaill címre regisztrálva meg minden ? akkor ezt át kell íratni a nevemre mielőtt elhozom a gépet nem?
  • Tinman #83372
    +1 vágj bele.

Mondjuk a tele a vinyó "bérelt" játékokkal nekem nagyon nem szimpi, de erről a Sony tehet és nem te meg az eladó.

Nekem tele az XBOX360-am vinyója store-ból vásárolt játékokkal, de az az enyém és az enyém is marad... még csak Gold tagság se kell hozzá.