89387
PlayStation3
  • Moby
    Elférne, és nyilván van ebben némi üzletpolitika, ami azt kell mondjam működik. Vagyis nálam működött.
    Mármint előbb voltpsplusom, mint vitám, és én lekaptam az igc-ből a vitás játékokat is. Nemtudom biztosan megmondani, hogy vettem volna-e vitát, ha mindez nincs, de biztosan komoly szerepe volt benne.
  • DarkSector
    Ha van géped akkor jó.
  • DarkSector
    Oks nem is baj olvasni tudok, de olyan sok tinta kell ahoz hogy "Play only PS Vita" vagy "Only download"? vagy ilyesmi üzenet?
  • davidka003

PS Vita Mega Pack (Includes 10 Games and 8GB Memory Card) PS Vita
    £25.99

Ez egész jó ár, nem?

Release Date: 28 June 2013

The following titles are included:

LittleBigPlanet PS Vita
    WipeOut 2048
    MotorStorm RC
    Little Deviants
    Frobisher Says! (with Fun Pack DLC)
    Ecolibrium (with Bronze, Silver, Gold and Platinum game packs)
    Ratchet and Clank: Size Matters
    Lemmings
    Hungry Giraffe
    The HD Adventures of Rotating Octopus Character

Accessories included:

8GB Memory Card

• Vadnokedli
    úgy nem olyan jó, nehéz elmagyarázni a trükköket.
  • Kongy
    Nincs sajna. :(
  • Vadnokedli
    Én igen, van Headseted?
  • Kongy
    Ratchet and Clank All 4 One-nal tolja valaki co-opban? :D Csak azért kérdem mert szerdán jön a Special Edition-öm, és még sosem Ratcheteztem, úgyhogy lehet tanácsos lenne egy kis co-op bemelegítés :)
  • Moby
    A hülyeségre nincs gyógyszer.
    Ha lenne se lehetne eleget gyártani belőle.
    Amúgy igen, azért tudod letölteni, mert ott is tárolhatod, áttöltheted, stb.
    Az, hogy az egységsugarú user a színes képeken kívül mást nem néz meg...nos ez kb a lőtéri döglött kutyát sem.
    Száz ok miatt gyűlölöm a rendszerüket. Ez épp olyan,ami tetszik. Már csak azért is, mert van vitám is, a fasznak sincs kedve minden szarra külön brúzolgatni.
  • DarkSector
    Persze túlzás mert tudjuk hogy a pc-s platform nem a microsoft támogatott készüléke, eszünkbe nem jut hogy futna, de egy sony kézikonzol ami kersztül kasul játsza le a ps játékokat meg a nagygépre vannak ps kézikonzol portok annyira összezavarhat egy új felhasználót hogy tévesen kifizet x ezer ft-ot, ez szerintem nem annyira jelentéktelen dolog, nem fogok most a kardomba dőlni csak ezt én kjavítanám a store-ban.
  • sublimaze
    Ez azért túlzás...
  • DarkSector
    Na valahogy erre céloztam volna.

Valami szelektálás beleférhetett volna, most azért annyi eszem van hogy nem veszek mindjárt ps vita játékot és előtte kipróbáltam egy demoval, de azért ne mondja nekem senki hoyg ebbe 1 ember sem fürdött még meg, és eléggé ciki dolog megvenni 8250ft-ért egy Vita-s Uncharted-et utána telepités pillanatába meg kapsz egy üzenetet hogy ehhez kell PS Vita mert csak a letöltésig volt elég a ps3... :D
  • davidka003
    Ennyi erővel az Xbox Live-on is simán látszódhatnának a PC-s játékok is. Mégse látszanak.
    Egy szar a rendszer, ennyi.
  • DarkSector
    Oks ez valóban figyelmeztet arra hogy megveheted ps3-ra meg elindul a letöltés de nem játszhatod le.

Én laikus azt hittem hogy az azt jelenti hogy PS Vita cím, nem pedig azt hogy csak azon játszható. :)
    A 2-ő közt különbség van.
  • Vadnokedli
    A játéknál a PS VITA jel, írás.
  • DarkSector
    Ok geca az egy szűrő de egy laiks parasztot mint én mi figyelmeztet a megvásárláskor hogy te barom megveheted letöltheted, de játszani kizárólag akkor tudod ha csatlakoztatsz egy Vita-t? :)
  • Moby
    Ottvan legfelül a fikter, ott tudod szűrni platformra.
    Persze lehet bénáskodni is, psn-ben, meg killzoneban :P
  • Bil Ur Sag
    Amúgy nekem a legtöbb "szenvedést" Ps3 platformon a Motorstorm legelső része okozta.
    Volt pár pillanat, amikor azt hittem, hogy belevágom a kontrollert a tévémbe. Hozzá képest minden Killzone utána egy nyugodt, baráti hangvételű teadélután volt
  • Yoda001
    Urak, esetleg lenne valakinek egy eladó Rayman Origins játéka? :)
  • Bil Ur Sag
    Adom! Nekem is a kedvencem az eddigi szériából. Viszont a harmadik rész "lopakodós" küldetése remélem visszaköszön még párszor. Fasza volt a dzsungelban az árnyékokból vadászni az ellenre :)
  • Bil Ur Sag
    Vannak helyek, ahol újratermelődik az ellen, de nem mindenhol. Én örültem neki, hogy bizonyos helyeken bizony nyomulnom kellett előre rendesen, közben foglalni el a kulcsfontosságú pontokat, mert bizony könnyen fűbe haraphatott az ember. Nekem a harmadik epizódból ez hiányzott nagyon. Mind amellett, hogy a három is hatalmas nagy kedvencem, de túlontúl könnyű az az epizód. Persze a hangulat, az izgalmas összecsapások bőben kárpótolják a nehézség hiányát.
  • Kongy
    Hát nemtom, de az biztos, hogy az agyamat a KZ3 egyszer se baszta fel, a KZ2-nek meg kb a felénél járok, és már 10x idegbajt kaptam.
  • DarkSector
    Igen, na majd még1x átböngészem a cuccokat, mert lehet kisbetüs részek vagy el van rejtve de elsőre én ilyet nem láttam.

Most itt vagyok és nem látom, hol írja hogy "Compatible xyz" ?
  • DarkSector
    Kösz, már kezdem érteni, de akkor is FÉLREVEZETŐ az hogy ps3-on fizethetsz egy PS Vita játékot és nem figyelmeztet hogy ezt csak PS Vita készülékkel tudod használni!
  • LeventeV
    De ha a Store-ba rámész egy játékra akkor írja, hogy This product is compatible with PS3, PS Vita stb.
  • DarkSector
    Micsoda, ne kavarj össze még jobban milyen psenesek? :D
  • LeventeV
    PS3 csak a PS1 lemezeket játsza le.
    Azon kívül pedig:
    PS3 lejátsza a store-ról vásárolt PS1, PS2 és PS3 játékokat.
    PS Vita lejátsza a PS1, PSP és PS Vita játékokat.
  • arty
    ps1 lemezek is mennek és a psnesek is
  • DarkSector
    PS-re kellene Resident Evil 1-2-3 pak de 4550ft és cserébe egy kanyiló képet nem látni hogy normál verzió vagy hd 16:9-es felskálászott minőség vagy baszllaksegbe te idióta user hogy kiadtál 5000ft-ot feliratot sem olvasni. :D
  • DarkSector
    Egészen pontosan lemezes formában vagy digitálisan is csak ps1-esek mennek?

mert nem látom át ezeket a dolgokat, hardveresen ugy van PS1-PS2-PS3 lemez és digitálisan PS-PS2-PS3-PSP-PS Vita....:)
  • Vadnokedli
    Én 8 fontért megvettem a Metal Gear Solid-ot még 'anno'
  • Vadnokedli
    Úgy érti a KZ3 szarabb mint a KZ2.
  • arty
    mintha a harmadikban nem spawnolnának bizonyos helyekre a semmiből katonák.... ez alapján ilyeneket kijelentgetni, hogy "magasan veri ezt", kissé erős.
  • n000rbi
    Ps1-es játékot pont tudsz játszani ps3-on. :P
  • DarkSector
    Ja értem mert logikusabb lett volna ha a platform szerint alapba válogatja a dolgokat, akkor még jó hogy nem kezdtem el vásárolgatni, szerintem páran befürödtek már....

Most lehet megveszek egy ps1-es játékot azt nem tudom lejátszani kurvajó.
  • LeventeV
    Egy Store van mindegyik konzolnak. Nem is lenne értelme fenntartani külön 3 Store-t. Írja mindegyik játéknál, hogy milyen konzollal tudod játszani. Plusz a keresőnél is egyből be lehet állítani, hogy milyen platformra keresel játékot.
  • DarkSector
    Srácok most akartam retrozni, gontoltam átnyálazom a store-t egy ps2-es Black hátha letölthető, nem találtam helyette a legszarabb ps-ps2 címeket horro áron...:S

Jó a Resident Evil 1-2-3 azonnali vétel lett volna, ha nem 4550ft lenne.

A kérdésem a következő miért árulnak PSP meg PS Vita játékokat a PS3 store-ban mert a PS1-2 játékokat értem.
    Vagy netán ezekkel ps3-on is lehet játszani!!!!!!:????
  • Kongy
    Én játszok néha.

Ez a Killzone 2 ez mi? Most komolyan. Van 20 ellenség, lelövöm őket, gondoltam egy FPS-ben már csak le kell, és nem, mert újratöltődnek :D Ja hogy el kell mellettük sprintelni.. az más.. Istenem ki volt az az idióta aki ezt a baromságot kitalálta?! Eddig nálam a KZ3 magasan veri ezt.
  • Renátó1985
    Én fogok. Elvileg keddre lesz meg a játék.
  • FuRiONight
    Last of Us multi-ban a Fireflies-hoz csatlakoztam, hogy tudok àtmenni a hunterekhez?

Ám jàtszik valaki multiban vele?