PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
EEE 1899
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
legújabb játékok amikkel játszottam PS3-on az a god of war 3, gran turismo 5, szóval van lemaradásom az elmúlt egy-két évben. Idén megjelenõ címek közül már ki is néztem párat, Beyond two souls, last of us, gta V, de ezek még viszonylag sokára jönnek, elmúlt évekbõl meg nem tudom, hogy mivel lenne érdemes játszani.
Közben már elég jól összeismerkedtünk a géppel töltögetés , ps store , játékok mennek 😄 Kicsit furcsa qte knél a kontroller kiosztása xbox után de nem para 😄 Valahogy amúgy sokkal kiforrottabbnak elegánsabbnak tûnik ez a rendszer mint ami a boxon van.A gép is szép a kontrollerek pehely könnyûek tiszta felüdülés az egész a jasperes fat boxom után ( most ránézek és olyan bumfurdinak tûnik az egész gép meg az xbox kontroller is 😄😄 )
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Vettem végül egy ps3at (slim 320gb) media serverként szeretném használni többek közt , hogy tudjak filmet\sorozatot nézni róla hálózaton keresztül. Viszont hiába kapcsolom be a routerben az UPnP kapcsolatot azt írja statusnál a ps , hogy not available ... Viszont 1 órája kb felismerte a gépet meg a gépen is a ps media server a konzolt. Közben elmentem ebédelni most meg visszajöttem és az istennek se tudom õket összehangolni(media server not found) ? valaki találkozott ilyen problémával?
nemtudom miért van fejjel lefelé bocsi 😄
ezt is a képfeltöltõ forgatta el....
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Egyébként nem tudtok valami megoldást,hogy vennék UK felöltõkártyát,de nem tudok utalni,mivel holnap nincs a banki nap?:S
https://onlinepass.battlefield.com
Viszont beírom az accountom ,kiválasztottam,hogy ps3 mra kérem,ki is írta h kész van,de most hogyan töltsem le a játékot?😄 Semmi kulcs vagy vmi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Battlefield 3 mat lehet venni 1 accountra ,aztán másik gépnek is odaadni?(online pass miatt)
ketten vennénk haverommal,mivel most 27 font.
Én fektetve használom, bár tény, hogy nem nyúzom egész nap, kb heti 8-10 órát megy átlagosan.
Ami a tisztítást illeti, a ventivel ki lehet fújatni a port.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ha masik accot csinalsz a gepre, az is fogja latni a masik acc jatekait
de ha egyszer masik geped lesz, stb akkor megint kelleni fog az elado acca.... ezert jo ha annak is tudod az adatait
Forza.
Van itt még vmi:HA mondjuk amit kapsz gépet azon egy éves plus-ból van vissza 6hónap akkor több játék lesz az accon mintha te alapból befizetnél mert havonta kapsz újabb játékokat plus tagként.Ekkor mérlegeld igazán azt,hogy hova veszel még plust.
Amúgy nem ilyen ördöngõs meg stb a rendszer és nagyon felhasználóbarát az egész cuccos.
Majd ha meglesz a géped akkor írj és fogok még faszább dolgokat mutatni neked amikkel még jobb lesz a géped.
és köszönöm a sok hasznos információt 😊!
A költségeket alul leírták.
Ps-en nem kell fizetni az online játékért.nincs olyan h silver meg gold vagy stb......Te döntöd el azt hogy veszel-e plust vagy sem,semmi hátrányod nem származna belõle ha nem vennél mert ugyan úgy tudsz multizni,store-ból demokat leszedni.Ez a te döntésed.
Ps networkból bármikor tudsz vásárolni.
A Plus Tagsághoz amit ad a géphez ahoz kapsz egy felhnév/jelszó kombót és ezzel tudsz majd plus szolgáltatásokat igénybe venni.Amikor majd megveszed akkor töröltesd ki a számlázási adatokat a gyerekkel és esetleg írd be a tiédet ha a plust vagy store vásárlást tervezel.Amíg az õ accján játszol addig az lesz a neved ami az övé volt.HA neked mindenhol King123 a neved de a gyerek neve meg Motherfucker attól onnantól multiban meg mindenhol a Motherfucker név alatt fogsz menni és ezt soha nem tudod már megváltoztatni.
Javaslom neked,hogy egy ideig használd az övét majd pedig csinálj saját magadnak egy külön ps accot és helyre áll a világ rendje.
Remélem tudtam/unk segíteni.Üdv
minden hónapban kapsz uj játékokat + tudod a régieket is használni, ha "megvetted" (nyilván ingyen, ez csak amolyan "igen, akarom h ez a játék késõbb is meglegyen" esemény)
Forza.
Olyan mint a boxnál , hogy gold elõfizetés meg silver ilyesmi? Mennyi ennek a járulékos költésge 1 évre mondjuk ? + Akkor ezek szerint tudok vásárolni ( bérelni ) játékokat a Ps networkön igaz e ?😄
Ja meg akkor ehez a pl plus tagsághoz tartozik felhasználónév\jelszó kombó emaill címre regisztrálva meg minden ? akkor ezt át kell íratni a nevemre mielõtt elhozom a gépet nem?