PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
A bolt és a gép is megbízható!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bubu13
En ott vettem szeptemberben a gépet. 160 gb-os slimet. Semmi baja nincsen. Korrekt bolt és a szervize ott van közvetlen mellette ha kéne.

EEE 1899

Segítség kéne srácok ezek a superslim ps3 mennyire megbízhatóak ? Illetve a konzolstudió bolt mennyire megbízható ? Mert bolti garancia van náluk de 10% felárért lehet még egy + 1 évet venni garit ami nem rossz.
The Protector
Hát szerintem 30alatt jó darabig nem lesz semmi.30nál is a döglõdõ FAT-at kapod meg.Egy ps2 is jó áron egy 20-as kb szóval nem kell arra számítani,hogy nagyon lemegy az ára.Az emberek meg nem fogják ps2 árán adni a 3as mivel a ps2 is még azért gép,meg jó is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
anno a ps2 ára se ment le 😞

Forza.

The Protector
Vagy nagyon sokat várj vagy most vegyél ps3-at.30-50.000Ft közt már mindenfélét kapsz mindenféle extrával.

Vadnokedli
Nem megy le szerintem, egy ideig. max utána a PS4 árával (drasztikusan) szerintem.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Szabi84
Nemrég kezdtem ps3-al játszani! Uncharted, Killzone, Ni No Kuni,l Red Dead Redemption, Resident Evil 4 ezek vannak meg. De ha igazán tökös vagy Demon's Souls-t játszol😄 ebben az elején vagyok még nagyon.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tommyknockers
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, ha megjelenik a PS4 akkor a PS3 ára szerintetek mennyire menne le? Mindenképpen szeretnék venni PS3-at, csak minél olcsóbban, ha lehet.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

TDC Geronimo
uncharted 3, resistance 3, infamous 2, God of War : Ascension

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hello! Tudnátok ajánlani az utóbbi 1-2 évbõl említésre méltó konzolexkluzív játékokat?
legújabb játékok amikkel játszottam PS3-on az a god of war 3, gran turismo 5, szóval van lemaradásom az elmúlt egy-két évben. Idén megjelenõ címek közül már ki is néztem párat, Beyond two souls, last of us, gta V, de ezek még viszonylag sokára jönnek, elmúlt évekbõl meg nem tudom, hogy mivel lenne érdemes játszani.
megpróbálom köszi

The Protector
Gyorsan megnéztem.1.20.412-es verzióval megy csak,Esetleg próbálkozhatsz a media player media serverével (tartalom megosztás) bár eléggé fapados de mûködõképes.

The Protector
Jajaj.Ne a legújabb media servert szedd ée hanem az egyel elõttit mert nekem a legújabb+win8 kombóban nem volt jó.

Nincs vírusirtó telepítve , a tûzfal sincs bekapcsolva se a gépen se routerben :/ Javat a ps 3 media serverrel telepítettem a legfrissebbet . Szal momentán zsákutca 😄 Nem tudom még arra gondolok , hogy lehet a win8 szarakszik 😄

Közben már elég jól összeismerkedtünk a géppel töltögetés , ps store , játékok mennek 😄 Kicsit furcsa qte knél a kontroller kiosztása xbox után de nem para 😄 Valahogy amúgy sokkal kiforrottabbnak elegánsabbnak tûnik ez a rendszer mint ami a boxon van.A gép is szép a kontrollerek pehely könnyûek tiszta felüdülés az egész a jasperes fat boxom után ( most ránézek és olyan bumfurdinak tûnik az egész gép meg az xbox kontroller is 😄😄 )

The Protector
nekem avast-al sem müxik a media server.csak akkor észleli a ps3-at ha teljesen lekapcsolom.

ha nod32-t használsz kapcsold ki a tûzfal részét
shaddam
Érdekes ez a media server, volt hogy nekem is "stabil de mégse" Legújabb java? Tûzfal rendben? Upnp-t nekem se tud a routerem, nem is írja a ps3, de a media server megy...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Sziasztok!
Vettem végül egy ps3at (slim 320gb) media serverként szeretném használni többek közt , hogy tudjak filmet\sorozatot nézni róla hálózaton keresztül. Viszont hiába kapcsolom be a routerben az UPnP kapcsolatot azt írja statusnál a ps , hogy not available ... Viszont 1 órája kb felismerte a gépet meg a gépen is a ps media server a konzolt. Közben elmentem ebédelni most meg visszajöttem és az istennek se tudom õket összehangolni(media server not found) ? valaki találkozott ilyen problémával?

nemtudom miért van fejjel lefelé bocsi 😄
ezt is a képfeltöltõ forgatta el....

SpeedXHUN
Nincsen sajnos ez a baj,ha készítenék is,nem tudok hétvégén rá pénzt tölteni!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

The Protector
Online számla?

SpeedXHUN
Sztem ott a probléma,hogy ha csak a lemez van meg,akkor az origin accountodon él az online pass,de így ,hogy nekem nincs lemez,így nem tudom elindítani,hiába írja azt a leírás.

Egyébként nem tudtok valami megoldást,hogy vennék UK felöltõkártyát,de nem tudok utalni,mivel holnap nincs a banki nap?:S

The Protector
Pedig sztem egy redeem-et kapsz vagy ilyesmi.Máshogy nem mehet.

SpeedXHUN
Találtam 48 órás bf3 trialt
https://onlinepass.battlefield.com
Viszont beírom az accountom ,kiválasztottam,hogy ps3 mra kérem,ki is írta h kész van,de most hogyan töltsem le a játékot?😄 Semmi kulcs vagy vmi.

The Protector
Jah.Úgy ahogy Dávidka mondja,ne kockáztass ilyenekkel hacsak nem akarsz ps2-játékokat futtatni arra meg ott a ps2 amit játékpénzen is vehetsz mert annyira olcsó.

davidka003
Akkor ne vegyél olyat. Fos fat gépet nem érdemes venni. Tele van a net használt slim-mel de az új sem olyan vészes. Fõleg hogy sokszor lehet venni 0% THM-el is. pl edigital.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Valaki rendelkezik CECHGO4 40gb-os géppel? Mik a tapasztalatok vele? Elégé parázok a ylod hiba miatt. Nem szeretném hogy 1 év után meghaljon a gép a kezeim között.

The Protector
Szerintem ártani nem ártasz vele semmit sem.Ha úgy érzed,hogy ahol van a ps3-ad ott nem mozog a levegõ rendesen és nem megoldható vmi oknál fogva, hogy máshova tedd akkor nyugodtan tedd be alá.

Egyébként ps3 alá rakok egy laptophûtõt az ér valamit vagy inkább ne, mert csak pórfogó?

SpeedXHUN
PH!-n is feltettem a kérdést,de hátha itt is kapok választ😊

Battlefield 3 mat lehet venni 1 accountra ,aztán másik gépnek is odaadni?(online pass miatt)
ketten vennénk haverommal,mivel most 27 font.

Anubys
Nekem pl, 2008 óta teljesen jól megy, szétszedve nem volt, csak a vinyót cseréltem benne. Az tény, hogy van mögötte hely mûködés közben, de ha nincs bekapcsolva, én is zárt helyen tartom, szintén unokaöcskös miatt.
Én fektetve használom, bár tény, hogy nem nyúzom egész nap, kb heti 8-10 órát megy átlagosan.
Ami a tisztítást illeti, a ventivel ki lehet fújatni a port.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Vadnokedli
Hát az tényleg nem jó ha nincs hely neki, a PS3 mögött 30 centi helynek kell lennie mert ott fúja ki a meleg levegõt, ha nincs elég tér neki megfõzöd szép lassan. (Slim rõl ezt olvastam)

Értem !Köszönöm a gyors választ. Még annyi kérdésem volna hogy 40Gb-os FAT ps3-ja van valakinek ? Mik a tapasztalatok vele? Olvasgatom hogy szabad helyen kell tartani a gépet nem zárt helyen meg inkább vertikálisan használjuk meg pl hogy pórszívoval takarítsuk. 😄 (WTF?!) Csak azért kérdezem, mert nálam a konzolok egy zárható szekrénybe vannak unokaöcsém miatt.

LeventeV
És van 1-2 játék aminek idõ közben ingyenessé vált a multija. Tehát eredetileg online pass-el jött, de már nem igényli. Pl ilyen az Uncharted 3 és a Mortal Kombat.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
2011-tõl vannak ezek a kódok kb, de nem mindegyik játéknál. Az újabbak közül pl. a Max Payne 3, Tomb Raider, Hitman Absolution multija ingyenes. Ezen kívül lehet találni olyan játékokat használtan amiknek nem használták fel a kódját. Persze ezeknél vigyázni kell, hogy megbízható embertõl vedd.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
Ritka szar, hogy szépen fogalmazzak. <#sir>

Sziasztok! Hamarosan egy ps3 gazdája leszek és olvastam itt ott hogy hát a használt játékokkal nem lehet multizni és hogy adnak a játékokhoz egy cd kulcsot amit aktiválsz és tudod játszani a multi részét. Ez mindegyik játéknál van már vagy csak 1-2 játéknál? Mióta él ez a dolog a játékoknál?

n000rbi
Hú, ez jó hír 😊, köszi!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Walking dead mától 1 hétig ingyenes. Go psn store!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

erdekel valakit egy 1 eves UK (csak UK-ra jo) PSN Plus elofizu 8000 penzert? ha igen, PÜ! elore szolok, h csak PayPal-al tudjuk megoldani, mert kulfoldon elek.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Köszi , ha megvan mindenképpen jelentkezek! 😄

arty
ha elkéred az eladó accountjához a emailt/pass-t, azt meg tudod változtatni - a felhasznalonevet nem

ha masik accot csinalsz a gepre, az is fogja latni a masik acc jatekait

de ha egyszer masik geped lesz, stb akkor megint kelleni fog az elado acca.... ezert jo ha annak is tudod az adatait

Forza.

The Protector
Igen,szerintem használd a srác accountját amíg tart neki a ps plus,de közben már csinálhatsz egy accountot magadnak is.Ha lejár a srác accountján a plus és neked tetszik a plus akkor a sajátodra fizess be!Amint lejár a plus a srác accján,többet nem tudsz azokkal a játékokkal játszani.

Van itt még vmi:HA mondjuk amit kapsz gépet azon egy éves plus-ból van vissza 6hónap akkor több játék lesz az accon mintha te alapból befizetnél mert havonta kapsz újabb játékokat plus tagként.Ekkor mérlegeld igazán azt,hogy hova veszel még plust.

Amúgy nem ilyen ördöngõs meg stb a rendszer és nagyon felhasználóbarát az egész cuccos.
Majd ha meglesz a géped akkor írj és fogok még faszább dolgokat mutatni neked amikkel még jobb lesz a géped.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tehát míg nem játszottam ki azokat a játékokat amit letöltött az illetõ akitõl veszem a gépet , használjam az õ felhasználó név \ jelszó kombóját . Utána , ha magamnak csinálok accountot és elõfizetek azok a tartalmak elvesznek ?, vagy majd hozzá tudom rendelni az új accounthoz? Ennyi érdekelne még igazából.
és köszönöm a sok hasznos információt 😊!

dzsedi
Megnéztem jobban az eladó weboldalát és ott már nem is ugyanaz a termék van a képen.. Inkább hanyagold. Sorry

dzsedi
Ilyesmire gondolsz?

Erre senki?#83345.
The Protector
ps plus.Befizetsz érte egy összeget(alul írtál).Ekkor havonta fogsz kapni új játékokat és vannak amiket alapból felold neked.Minden hónapban lesz egy új játék és így gyûjtõdik a gépedre.Amíg ps plus tag vagy addig tudsz velük játszani.Ha lejár akkor viszont már nem tudsz egyikkel sem játszani csak ha megújítod.A ps plus további kiváltsága az online mentés,több trialt próbálhatsz ki és kapsz kedvezményeket.
A költségeket alul leírták.
Ps-en nem kell fizetni az online játékért.nincs olyan h silver meg gold vagy stb......Te döntöd el azt hogy veszel-e plust vagy sem,semmi hátrányod nem származna belõle ha nem vennél mert ugyan úgy tudsz multizni,store-ból demokat leszedni.Ez a te döntésed.
Ps networkból bármikor tudsz vásárolni.
A Plus Tagsághoz amit ad a géphez ahoz kapsz egy felhnév/jelszó kombót és ezzel tudsz majd plus szolgáltatásokat igénybe venni.Amikor majd megveszed akkor töröltesd ki a számlázási adatokat a gyerekkel és esetleg írd be a tiédet ha a plust vagy store vásárlást tervezel.Amíg az õ accján játszol addig az lesz a neved ami az övé volt.HA neked mindenhol King123 a neved de a gyerek neve meg Motherfucker attól onnantól multiban meg mindenhol a Motherfucker név alatt fogsz menni és ezt soha nem tudod már megváltoztatni.

Javaslom neked,hogy egy ideig használd az övét majd pedig csinálj saját magadnak egy külön ps accot és helyre áll a világ rendje.

Remélem tudtam/unk segíteni.Üdv

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
1 évre mondjuk ~10-14ezer ft

minden hónapban kapsz uj játékokat + tudod a régieket is használni, ha "megvetted" (nyilván ingyen, ez csak amolyan "igen, akarom h ez a játék késõbb is meglegyen" esemény)

Forza.

Ez a ps plus tagság mit takar ? Én át tudom venni az övét? Mik ennek a költségei ?
Olyan mint a boxnál , hogy gold elõfizetés meg silver ilyesmi? Mennyi ennek a járulékos költésge 1 évre mondjuk ? + Akkor ezek szerint tudok vásárolni ( bérelni ) játékokat a Ps networkön igaz e ?😄
Ja meg akkor ehez a pl plus tagsághoz tartozik felhasználónév\jelszó kombó emaill címre regisztrálva meg minden ? akkor ezt át kell íratni a nevemre mielõtt elhozom a gépet nem?