89387
PlayStation3
  • arty
    1 font + az a 8 óra, amit rászánsz a MELÓRA h végigviszed.... nekem így 30 ezerre jönne ki az ára, ennyire drága játék pedig nem kell :)
  • Kongy
    Ismét eladó pár játékom ha érdekel valakit valamelyik szóljon.
  • DarkSector
    +1
  • Moby
    Nem ütögeti, hanem telipumpálja "tűzzel". Nincs benne semmi sutaság.
    Kibebaszottmocskoskurvamódon durva az egész :)
  • DarkSector
    Jah tudom...csak a 4. rész volt, nekem mondjuk ez nem para, bár pc-re nem tudom melyik rész lesz majd, ha lesz egyeltalán.
  • Vadnokedli
    Már, a főbb rész - se :(
  • DarkSector
    Hát nekem inkább MGS mert a Killzone enyhén nekem csak látványorgia, de mint játék nem sokáig kötne le.

MGS viszont nem exclusive ....
  • Vadnokedli
    Én amivel a PS4 et megveszem minimum karácsonyra magamnak az a MetalGear - Killzone ha kettő közül kéne választanom vagy, ha nem a metalgear akkor Knack/DriveClub/ vagy valami más exkluzív
  • DarkSector
    Egyik játék sem tökéletes, de attól még elég pöpec főleg ami nekem baromira tetszik ez a hiper mozgás, mikor gyorsan mész és csak ilyen szikrákat látsz, nagyon látványos, meg az ellenfelek amiket csinálnak maguk után, a terület bevilágítása, stb.
  • Vadnokedli
    De elég ócska az ahol ütögeti azt az izét amit kihúz a 'lakókocsiból' :D
  • DarkSector
    jah én is láttam miből lesz a cserebogár, szeirntem messze szebb ez a játék mint a watch dogs.
  • Vadnokedli
  • DarkSector
    Aha látom rendesen megoszlanaka vélemények... :P
  • AnuluWork #84558
    Az Uncharted 2 - szerintem - Nepálig nem egy hűha. Viszont a Where am I? tól kezdve csak néztem, annyira szép, semmivel sem csúnyább, mint a cég darabjai közül a 3. rész v. a The Last of Us. (Mondjuk a négy ND közül a TLoU a csúcs, kb. mindenben.)

A három Uncharted közül nekem az első jött be leginkább, bár az volt a legnehezebb is.
  • DarkSector
    :DDDDDDDDDDD
    lol
  • davidka003
    Haze 1 font jelenleg GAME-en.
  • DarkSector
    Aha. :)
    Na majd kiderül. :)

Hze-t én is akartam rendelni de a játék 3 font és a posta is....nem cserebe. :D
  • Kongy
    Úristen ez a Haze ez mi a fasz? XD ez mekkora egy állatság XD semmi értelme.
  • Kongy
    Nem fogsz csalódni egyikben sem, de majd te is meglátod, hogy a 2 magasan a legjobb :)
  • DarkSector
    Thx mindegy megvettem mind a 3 részt ha rövid is elleszek vele remélem... :D
  • Kongy
    Persze. Nem akarok spoilerezni, de sivatag eszméletlenül néz ki.
  • DarkSector
    Igen a Fat szép, de az a fontos hogy menjenek a játékok nem? :D
  • FlyHigh
    Azért LOU miatt sajnálom, hogy eladtam a ps3-at fél éve, de amúgy sem lett volna mostanság rá időm. Gondolkodtam, hogy veszek egyet megint, de ezt a kis időt már kibírom a 4-ig. Lényegében minden komolyabb cím megvolt, idén januárig bezárólag. Hármashoz még annyit tennék, hogy szerintem a FAT gépek voltak a legszebbek(királynő:)), 80-ason kezdtem, aztán frissítettem slimre. TV-monitor témához, bejártam pár típust, végül is a panasonic 42g30-nál kötöttem ki, minden off, fehérhez kellett csak hozzányúlni, nagyon gyönyörű képminőségű 2D plazma. Gondolom hülyén hangzik a plazmán való játék, de nálam max csak ghost volt, ami hamar eltűnt(combosabb hudok). Ezen kívül szvsz minden mellette szól, reakcióidő, valósághűség, ár, fogyasztásával sincs problémám, ugyan úgy beleférek az átalányba.:)
  • DarkSector
    Ja értem, engem az zavar hogy a szinek-fényerő-képélesség róvására megy!
    Bármelyiket is venném.

Amúgy neked és a többieknek is köszönetem az infokért!
  • Moby
    Én nem olvasok róla, fasságokat meg pláne nem. Én használom. Vagyis már csak használnám, de semmi nem jön már 3d-ben. A 3d-nek vége.
  • DarkSector
    ja értem, de azért látványos játék az is nem?
  • DarkSector
    Aha, én meg ezt és ehez hasonlókat elolvastam és azt mondtam KIZÁRT hogy 3d-be nézzek filmet vagy játszan!

csakis érdekességképpen miután lenyomtam vagy megnéztem a tartalmat 2D-ben!
  • Moby
    És a kisebb ám szarabb aktiv3d-s samut meg majdnem 200-ért :( (mondjuk akkor még k.drága volt a passzív).
    Tehát nem, a, jobb 3d a tájékozottak kiváltsága :)
  • Kongy
    Semmi. Korrekt játék, élvezetes, de a 2-nél rövidebb, és kevésbé változatos.
  • Moby
    Én ha jól emlékezem a 42-es passzív lg-met 160-ért vettem...
  • DarkSector
    Ja értem, akkor a jobb 3d az a gazdagok kiváltásga gondolom mert amiket írtál 4-500k-ra tippelek.
  • Moby
    Nem függ a tartalomtól. Az aktív3d lcd egy crosstalkos szar. És sötét. Szal szar, na. Passzívon fasza.
    Uncharted3 meg a gow collection különösen.
  • DarkSector
    A 3.-al mi a gond?
  • Kongy
    Uncharted 2 a ND eddigi legjobb játéka szerintem :) Ezzel együtt az egész UC trilógia legjobbja is.
  • DarkSector
    Igen, ne tudd meg legelőször megvette a tv-t 189-re volt leértékelve.

Mondom baszod te idióta vagy filmekkre 3D akkora ocsmányság hogy max az Avatar ami elmegy de az is csak méélységérzetet ad, legtöbbször.
    Egyetértek veled pénzkidobás.
    Erre mondtam neki, a 189 ezerből 120-ért vettem volna ugyanezt 1080p-be simán és egy konzolt mellé.

Így csinál ez jó a 3d meg hogy smart megy rajta a böngésző meg a skype, mondom arra ott a pc...böngésző meg youtube konzolon is van....:D
    Mindegy hiába látom hogy hülyeségeket csinálnak ismerősök nem tudod megmagyarázni nekik...nem beszélve arról hogy szerintem a 3D elveszti a kép élességét és színkavalkádját!

Uncharted 3 is passzívban fasza csak?
    Vagy azt érdemes meglesni aktívban is?
  • Moby
    Meghát eddig nem is láttam nálad 3d-s játékot. Vagy talán mintha kz3-ad lenne, de az nem nagy szám 3d-ben.
  • Moby
    Felejtő. Fos lesz. Aktiv3d +lcd csak nagyon(nagyonnagyon) prémiumkategóriában oké. Vagy plazmán.
    Lcd-n csakapasszív.
  • DarkSector
    Igazából haverom kiváncsi milyen 3d-be a játék, engem nem érdekel a 3d.

csak mondta vigyem el a gépet neki.
    Hát nem tudom mit próbáljunk meg.

Samsung Smart-ja van asszem.
  • Moby
    Ha az nem jött meg, mit fogsz kipróbálni? :) és min? Remélem nem aktiv3d és lcd...
  • DarkSector
    Köszönöm, de a 3. nem szebb? mert szerintem a sivatagos pályák elég jól mutatnak?
    Vagy a 2. részben szerinted szebb helyszínek vannak? Változatosabb? :)

Amúgy ha minden igaz holnap megyek kipróbálni 3d-be játékokat kár hogy nem érkezett meg az Uncsi 3.