PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a tele a vinyó "bérelt" játékokkal nekem nagyon nem szimpi, de errõl a Sony tehet és nem te meg az eladó.
Nekem tele az XBOX360-am vinyója store-ból vásárolt játékokkal, de az az enyém és az enyém is marad... még csak Gold tagság se kell hozzá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A 6 hónapig használható játékból arra következtetek, hogy az illetõ ps plus tag és annyi van még hátra a tagságából.Ha ez lejár és nem hosszabbítod akkor azokkal a játékokkal már nem tudsz többet játszani csak ha újra elõfizetsz.
Én ugyan ezért a játékkombóért vettem ps3-at és megérte!Ezeket a játékokat kötelezõ lesz nyomatnod és még ajánlom a Resistance,MGS,Infamous szériát.Vágj bele nyugodtan,vedd meg tõle a gépet!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az eladó azt mondja tele van a winchester ps storerról játékokkal amik elvileg még 6 hónapig használhatóak?(ezt nemértem mondjuk)
320 gigás slim 2 rezgõ karral 45 ezer forintért 😊 Megéri ez?
Igazából a God of War - Little Big Planet - Uncharted kombó miatt venném csak a konzolt 😄 de ha jól vettem ki a gameplay videókból tesztekbõl már ezért a 3 játékért és folytatásaiért megéri 40 ropiért venni egy ps3 -at 😄 Vagy tévednék ? érvek ellenérvek
melyik játékokat játszottad végig kontrollerrel, hogy "megpróbáld megszokni" ?
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
PSN ID.: Beegabor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy ez a mass effect annyira köcsögül van megcsinálva. Megmentek valakit és akkor Renegade-ra kapok +5 pontot <#banplz>#banplz> Pedig Paragon akarok lenni.. <#rinya>#rinya>
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
-.-
Qrvára nem normális dolog, hogy pl. egy penre nem menthetem el a mentésem... nagyon sok játék egyszerûen nem engedélyezi a save állás mentését... vegyé' PS+-t paraszt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Oké, van lehetõség az online mentésre, ha plus elõfízetõ vagy, de ha valaki annyira nem ért hozzá?
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Minimum 2 külön fájlba kéne mentenie. Egyszer az egyikre, máskor a másikra és akkor ilyen dolognál tuti egy mentés ép maradna.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Segítséget kérnék. A sógorom játszik a Gran Turismo 5-tel. Tegnap éjjel mentés közben kifagyott a PS3, és most minden mentett állása eltünt a játékból, 0-ról kéne kezdenie.
A mentett állásoknál találtam egy fájlt, ami arról az idõpontról szól amikor történt a fagyás.
Valami "_UAS..........." nevü fájl. Lehet vele kezdeni valamit vagy ennyi volt?
Elõre is köszi a válaszokat!
Na mindegy, megpróbálom kitörölni az emlékezetembõl az olvasottakat 😄 Peace! 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Motion sensing mindkettõben van.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Sixaxis <> Dualshock 3, két különbözõ kontroller. Launch után pár évig csak Sixaxis-t csomagoltak a gépek mellé, amit késõbb leváltott a Dualshock 3, ami szintén sixaxis-képes, de már rezgõmotor is van benne (ezáltal nehezebb). Manapság sixaxist maximum sufni webshopokban adnak gép mellé, mert gyárilag tuti ds3-mal jön ki minden gép.
God of War 4 on PlayStation 4... jól hangzik. 😄
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-a grafika sokat szépült,fejlõdött és jóval élénkebbek a színek
-a harcrendszer sokat változott
1.a full kombókat csak a rage meter feltöltésével csinálhatod meg
2rage meter nõ ha találsz és csökken ha megsebeznek
3rage meter feltöltésekor nagyobbat sebzel,de beválthatod egy hatalmas támadásra
-új játékelem a csapkodd hajolj el idõben minijáték.Az ellenfelet mikor kivégzésnél elkapod akkor ütheted de közben õ is támad,ez ellen el kell hajolnod pont mint a demoban mikor kiszabadulsz
- a láncos kardot belevághatod az ellenfélbe és miközben öt vezeted,támadhatsz mást is.
-a kivégzések sokkal brutálisabbak és kidolgozottabbak
-a belezések,csonkolások látványosabbak
-sokkal több az ügyességi rész mint a gow3-ban.Gyakorlatilag az elsõ 2órában annyit kell másznod mint az elõzõben összesen.
Ugyan úgy megmaradtak az epikus csaták és még a nagyja hátra van😊
-Nincs mentés,checkpoint rendszer van és szinte fél percenként ment a játék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hint:kurvára olcsón szoktam játékot eladni
WindowsŸ or Mac OSŸ computer with
Bluetooth function
A2DP Bluetooth devices
including handphone,iPad and iPhone
Compatible with Windows8
Nem látok itt PS3 at. szóval. nem megy.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Unfortunately, the timer for The Last of Us demo has been changed, and now says that we’ll have to wait until Friday, May 31st to finally get our hands on it. While this delay isn’t great, something to note is that the piece of paper advertising The Last of Us inside God of War: Ascension shows off the old May 7th date, so the demo was likely pushed back to reflect the new June 14th release day. The demo is technically on the GOW disc, but a countdown timer stops you playing it until Sony lets you."