PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát te a dvd-video szegmenst látod csak, annak "butitott" hangját
- ez lehet PCM 2.0
- vagy DD/DTS5.1, amit esetleg a ps3-ad dekodol Multichannel PCM-re
Forza.
(vagyis úgy érted, hogy lejátszás közben amikor kiválasztom az LPCM-et a lejátszó menüjében, kiadja a DVD-Audio hangsávot csak a kép marad a DVD-Videoé? ez lehetséges? nem két külön rétegen van a kettõ?)
ha tudja kezelni, akkor be kell állítani/választani, hogy melyik menjen: a dvdvideo vagy a dvdaudio tartalom
Forza.
amennyire tudom, a DVD-Audio egy másik rétegen van rajta, így mikor egy hagyományos DVD-Video lejátszóban játssza le az ember, maga a lejátszás közbeni kép is más (megjelenik az album képe, amit azon rétegen van tárolva, ez a kép más mint a DVD-Audio rétegen levõ)
DVD-Audio réteg lejátszásakor viszont a szokásos képnézegetõs album kép jelenik meg, az albumhoz kapcsolódóan, ezen a rétegen más a kép, "innen lehet megkülönböztetni" melyik réteget hallgatja az ember (nyilván egy asztali lejátszó LCD-je kiírja melyik réteget játssza le).
na most a PS3 DVD-Video lemezként ismeri fel, annak a rétegnek a videojelét látom ! , azonban mégis Multi channel 5.1 PCM jel megy az erõsítõbe lejátszás közben. ez roppant különös, nehéz eldönteni most mi van, de gyanús, én erre gondolok:
csak arra tudok gondolni, hogy a PS3 kiteszi az erõsítõre a menüben is tapasztalható "alap" PCM-es Multichannel jelet, amit a hardvere tud, és azon keresztül nyomja ki a Dolby Digital hangsávját, ez viszont egyáltalán nem ugyanaz.... (ilyet a hangkarimmal is tudok csinálni,pl 7.1 Multichannel jelet küldök az erõsítõre, ezt a jelet is érzékeli és jelzi vissza az erõsítõ, közben csak egy mp3-at játszok le 😄 de ettõl semmivel sem lesz jobb).
jó lenne tudni mi van...
feltéve, hogy jól végzi a "kicsomagolást" 😄
Forza.
a menüben alapból Multi channel 7.1-et jelez az erõsítõ
LPCM-re állítva a lejátszás közben az erõsítõ Multi channel 5.1-et jelet jelez, bitstream-re állítva meg Dolby Digital 5.0-t. (egyik esetben sem jelez vissza mintavéti frekit)
kérdés, hogy a PS3 vissza tudja-e adni a DVD-Audinak a High Resolution 24bit/96kHz 5.1-es rétegét, vagy csak a menüben is tapasztalható alap Multi channelt adja vissza, mintha kiadná a DVD-Audio rétegét, de valójában mégsem adja ki?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Te egy CFW-s PS3-al amúgy halál nyugodtan PSN-eznél?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szeretem a cicákat
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy promo-s god of war ascension kúrta szét.Játék közben folyamatosan bugozott neki,hang kimaradt,meg ilyenek.Gondolom,hogy a szar minõségû lemez és a bugos játék szétnyekeregtette a gépét.Hozzáteszem a GOW Ascension NEM bugos,DE a promo kiadások azok,gyakorlatilag játszhatatlanok.NE vegyetek olyat mert egy szeméthalmaz.
Amúgy én most elutazok itthonról,kölcsön adom neki a ps-t,de meg kell küzdenie érte😊
http://9gag.com/gag/5135249
Mérje meg kap-e feszt a fejmozgató motor (multiméterrel). Szerelje ki, küldje meg alacsony fesszel nézze meg forog-e, ha nem forog kell egy másik motor, vegye meg szerelje be. Kész.
Egyszerûbb bevinni valami konzolszervizbe. Ne olyan nagy baj ez. Nekik van teszt alkatrészük seperc alatt kiderítik mi a gond, lehet vez. elektronika is, de az nagyon ritka.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Üzenet:
hát én meghalok....szétszedtem ps-t , kiemeltem belõle az olvasófejet ,megtisztítottam a blu ray lense-t visszaraktam mindent faszára ééééés kurvára nem olvassa játékokat...viszont felismeri a játékok nevét ill próbálja betölteni mikor meddig jut el....szóval nem halhatot meg az olvasófej mert akkor a játék név beolvasásáig se jutna el ugye? most lehet az a hiba hogy nem volt itthon rubbing alcohol csak vmi cédé tisztító folyadék ? ...néztem ezt a blu ray tisztító cd-t direkt pshez és mindenhol írják hogy nem old meg semmit...nincs vmi ötleted? már csukott szemmel szét és osszerakok egy ps slimet amúgy szeretnéd tiedet is kitisztítom 10 perc alatt
annyit értem el hogy már nincs az hangos csattanás mikor feladja a lemez olvasását...de mostmár mindig megkapom ezt a hibaüzenetet: 80010514
ha van esetleg vmi rubbed alcoholod....ami nem tudom micsoda denaturált szesz de vmi alkohol az biztos és van kedved megnézni egy ps-t belülrõl átugorhatnál hátha úgy több sikerrel járok...meg megakarom nézni hogy hogyan olvassa a lemezt úgy ha szét van szedve...de már kezdek kifogyni az ötletekbõl
kibaszott promós gow....az vágta haza az egészet
mintahogy a ps fateknél ugyanezt a hibát a cod black ops okozta
na most csináltam egy restore file systemet mert az azóta hogy lefagyott a ps nem csináltam...elv ez is lehet megoldás
najó nem bírom ez se oldott meg semmit
Kicsit tördelt lehet a szöveg mert facebook levelezést nyomtam be.
Szükséged van egy kis önbizalomra , hogy itt oltogatsz ?😄 Inkább egyél egy kis waffen linit.
(a csoki felvidít!)
Hmmm... te voltál ma azzal a bútorszállító autóval az árokba?
(Zala megye, hóhelyzet ismét 15 centi hó miatt -.-)
Sokat foglalkoztam a témával, szóval javaslom, hogy ha a legujabb PS3 FAT szériát veszed, használd állítva, jól szellõzõ helyen, valamint ha kikapcsolás elõtt, hagyod 15-20 percet a menübe, hogy lehüljön a rendszer, (igy nem keletlezik akkora feszültség a forrasztásnál, ami a YLOD okozója) akkor nem lesz YLOD hibás. Kollégámnak 5(!) éve van ugyanilyen CECHGO modellje, és més sosem volt baja.
A FAT gépek utolsó szériája véleményem szerint a jó szellõzése miatt, és a 65nm-es csíkszélesség miatt, az egyik legstabilabb széria. De ami elromolhat, az egyszer el is romlik, csak tõled függ mennyi ez az idõ, hogy használod a gépet.
PSN ID.: Beegabor
Szeretem a cicákat
DeS-ba belépek a Hall of Fame-be és ilyeneket látok: 999999999999999 lélek 43 óra alatt. Hát persze :-D
korábban konzol = zárt = csalásmentesség. miért járatják le a platformjukat???
Forza.
Okosított PS3, megbuherált save game volt a titkuk... hányinger!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."