89387
PlayStation3
-
#84651 Ha valakinek van játéka, egyenlőre cserére gondoltam (kézpénzből kifogytam, max kisebb ráfizetés talán szóba jöhet):
Kínálok:
Forza 2 (x360)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Metal Gear Rising Revengeance (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3 megbeszélés alapján)
Infamous 2 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)
Keresek:
Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
Devil May Cry Collection (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Shadow of Damned (x360)
Neverdead (x360)
God of War Ascension (PS3)
The Last of Us (PS3)
Ha valaki tud valamit privátba keresen köszönöm!I -
#84650 Nem stresszelek rá csak épp útba voltam egy merchant felé.. és hát... baszhattam. :D egy ideig félre teszem, vagy letörlöm. nem tudom még mi lesz. -
#84649 Ja igen. :D
Igazából én Dark Souls-nál már röhögtem ha buktam a lelkeket. Felesleges rástresszelni, mert ez ilyen. -
#84648 tudta a pöccs hogy elveszítem az összes lelket ha meghalok kétszer egymásután.. :D el is ment tőle a kedvem hehe. -
#84647 Miért is? -
#84646 Miért is? -
#84645 Ezt a geci Demon's Soul-t.. :D -
#84644 Közösen szoktunk játékokat venni store-ból haverommal.
Plus előfizetést ha veszek ő is megkapja? -
#84643 Nemcsak nem hangzik jónak, nem is az. Pontosan az egyik nagy húzás volt a választás szabadsága, hogy minden katgoriának más-más az erőssége, gyengesége. -
#84642 Ez így elsőre nem hangzik valami túl jól. Szerintem a játék sava, borsát pont az adtam, hogy több helyen volt lehetőséged eldönteni, hogy milyen járgánnyal vágsz neki a futamoknak. Pl. teljesen más útszakaszon mentem egy rally autóval, mint egy atw-vel. Viszont még nem játszottam vele, nem mondok róla véleményt, mert egy ismerősömnek pl. a harmadik rész a kedvence. -
#84641 Az még kipróbálatlanul árválkodik a polcomon. Már vagy egy éve :) Pedig alapvetően imádom a szériát. De leragadtam a Riftnél. Szépen, lassan gyűjtögetem az eventeket. Igaz, másodszor kezdtem újra a játékot, mert első alkalommal a harmadik verseny után már felkúrtam az agyamat :) Viszont egészen szépen gyűjtöm a "goldokat". 20 trófea is ki van már unlockolva. -
#84640 a harmadikban már járműválasztás sincs :((( -
#84639 Szerintem vágom melyik az. Azt hiszem "ütközés limitált is". Háromszor vagy hányszor dobhatod el a gépet. :) -
#84638 kedvenc futamok közt van a Rift-en v nemtom
Mikor motorral mész, és a fele autó monster (köztük a nagy billencs)
koleszben az a pálya nagy sikert aratott :D -
#84637 ne már :(
Azt nem tudom, nem figyeltem.
Vannak itt azért elmebeteg futamok.
Eliminator verseny: következzen a lehető legszűkebb, "leglejtősebb", legszerteágazóbb pálya...
Tipikusan motorknak és atw-nek fenntartott pálya. Erre válasszon autót! Egy járműosztályból választhatók. Ez pedig a KAMION!!!! Persze ellenfélnek kapásból beszórt 10 motort, pár atw-t egy két buggy-t meg rajtam kívül (hogy ne legyek egyedül gondolom :D) egy másik kamiont. Aki annak rendje és módja szerint az első kanyarig alig jutott el, mert menetrendszerűen kiesett... Egyszerűen hihetetlen nehéz. Kb. 30. nekifutásra (bazi nagy szerencsével) meglett. Egyszer még a kontroller is kicsúszott a tenyeremből, annyira izzadt a kezem. -
#84636 Hát ja, nem néztem össze a gép árakat, de mindet meg kell nézni, valszeg nem az 576-nál lesznek olcsó alapgépek de azt nézze meg aki venni akar. :D -
#84635 Pl amit látok Dobozos PS3 controller 576 nál 15-16 ezer máshol 10-11 ezer. Az OEM eredeti meg 9-10(ami 576nál nincs). -
Prof William #84634 Sziasztok! Megvettem a GOW:Accensionhoz a Blade of Artemis kiegészítőt, de a storeban egyszerűen nem indul el a letöltés. Egy kis "homokórázás" után visszalép a vásárló felületre és hiába nyomok a letöltés gomba ismét sz történik.
Mi lehet a baj? -
#84633 Mondjuk igen csak ezeket tartom alternatíváknak, de a legultolsó hely nekem is az 576 lenne. -
#84632 576 nál nem szabad semmit se venni, én úgy tapasztaltam. kivéve ha 50-70% os akció van pl PlayIT miatt. -
#84631 No problem. :) -
#84630 Ahh, pardon... :) -
#84629 Most a kollega alapgépet akar venni nem játékot. :D -
#84628 Hát, azért lényegesen olcsóbbak angliából. Bár tény, hogy itthon is lehet 2-3k-ért játékot venni, de lényegesen nagyobb a kínálat külföldön. Meg ott nem szokták visszacsomagolni és újként árulni. -
#84627 Itt mazsolázgass:
Konzolvilág
Konzolstúdió
Platinumshop
Gameshop
576 Shope -
#84626 Nem értem külföldről miért lenne értelme rendelni szerintem tök olcsóak a PS3-ak itthon és nem mindegy hogy HOVÁ KELL VISSZAVINNI garancia ügyben. -
Samurai84 #84625 Sziasztok!
Eszelek rajta hogy beruházzak egy PS3ba, érdemes külföldről megrendelni? Mire kell hogy figyeljek ilyen esetben? (NTSC / PAL rendszer vagy ez nem számít). -
#84624 Na, elkezdtem ezt az inFamous 2 gamet ... jó kis anyagnak tűnik, viszont a faszi nekem egy cseppet már túl gyors ... alig érek a kontrollerhez, és már szalad ezerrel ... kicsit zavaró az irányításban. -
#84623 Pacific Riftnek kár, hogy a multiszervereit lekapcsolták
de duelezni még lehet? -
#84622 Pacifict Rift -
#84621 én az elsőt jópár órát játszottam, tetszett is - a második (demo) számomra a zsékategoriás, gagyi folytatás szinonímájának tűnt :) -
#84620 Érdekel, de melyik; apokalippsssz? -
#84619 Hát néha tényleg pokolian nehéz. A speed eventen ha egyszer bukok, vagy kihagyok egy kaput, már buktam is a goldot.
Visszatérve Crack... Neked bejött a második rész. Helyesbíteném a korábbi hozzászólásomat. Demo-val játszottam. De az egy hangulata, fantasztikus atmoszférája nem jött nekem valahogy át. -
#84618 nekem nem jött össze mindben a gold :(
harmadik részben csak kettő nem lett meg, órákig mentem mindkettőt, hiába - kb egy teljes napot szántam a semmire :( -
#84617 Így Rank 6-on ez a Pacifict Rift is eszméletlenül nehéz. Az eliminator versenyszámok függetlenül attól, hogy a legnagyobb mókák, iszonyatosan nehezek. De hát már az elején eldöntöttem, hogy minden versenyszakasz gold lesz, ( az egyben is minden versenyszakaszt első helyre hoztam). így a vége felé már csak össze szedem a többit. Ha valakit ne adj Isten érdekelne egy jó kis Motorstorm multi jelezze. -
#84616 Én negyvenért vettem 3 játékkal, 4gigás memkártyával, szilikonborítással, képernyőfóliával, keménytokkal.
Így mennyi lehetett a gép? 25? :) -
Renátó1985 #84615 Én is azóta agyalok a vita-n mióta lett hozzá néhány játékom a plus-ról. 30 körül érdekelne de annyiért még nem nagyon mennek. -
#84614 biztos fasza a Vita is, csak az ára durva nekem. -
#84613 A másik amit meg említettetek, hogy letölthetek PS3-ra egy-két Vitás játékot, aztán ha megjön a kedvem hozzájuk, vagy csak simán cserélgetni akarom őket, akkor már ott vannak letöltve, csak másolni kell. -
#84612 Nálam is ez volt a helyzet. Akkor vettem egy Vitát amikor már vagy 10 játékom volt. Nálam is abszolút bevált és meg is érte szerintem.