PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a ps3 NEM játszik dvd-audio részt egy dvd-rõl (utánagugliztam)

tehát te a dvd-video szegmenst látod csak, annak "butitott" hangját
- ez lehet PCM 2.0
- vagy DD/DTS5.1, amit esetleg a ps3-ad dekodol Multichannel PCM-re

Forza.

tehát akkor most kiadja a PS3 vagy sem? 😄
(vagyis úgy érted, hogy lejátszás közben amikor kiválasztom az LPCM-et a lejátszó menüjében, kiadja a DVD-Audio hangsávot csak a kép marad a DVD-Videoé? ez lehetséges? nem két külön rétegen van a kettõ?)

arty
a dvdaudio lemezeken kompatibilitás miatt van dvdvideo sáv is! ha a dvdlejátszód nem tudja kezelni a dvdaudio lemezt, akkor ezt kapod

ha tudja kezelni, akkor be kell állítani/választani, hogy melyik menjen: a dvdvideo vagy a dvdaudio tartalom

Forza.

elméletileg én is erre gondolok, de van egy gyanúm is:

amennyire tudom, a DVD-Audio egy másik rétegen van rajta, így mikor egy hagyományos DVD-Video lejátszóban játssza le az ember, maga a lejátszás közbeni kép is más (megjelenik az album képe, amit azon rétegen van tárolva, ez a kép más mint a DVD-Audio rétegen levõ)
DVD-Audio réteg lejátszásakor viszont a szokásos képnézegetõs album kép jelenik meg, az albumhoz kapcsolódóan, ezen a rétegen más a kép, "innen lehet megkülönböztetni" melyik réteget hallgatja az ember (nyilván egy asztali lejátszó LCD-je kiírja melyik réteget játssza le).

na most a PS3 DVD-Video lemezként ismeri fel, annak a rétegnek a videojelét látom ! , azonban mégis Multi channel 5.1 PCM jel megy az erõsítõbe lejátszás közben. ez roppant különös, nehéz eldönteni most mi van, de gyanús, én erre gondolok:
csak arra tudok gondolni, hogy a PS3 kiteszi az erõsítõre a menüben is tapasztalható "alap" PCM-es Multichannel jelet, amit a hardvere tud, és azon keresztül nyomja ki a Dolby Digital hangsávját, ez viszont egyáltalán nem ugyanaz.... (ilyet a hangkarimmal is tudok csinálni,pl 7.1 Multichannel jelet küldök az erõsítõre, ezt a jelet is érzékeli és jelzi vissza az erõsítõ, közben csak egy mp3-at játszok le 😄 de ettõl semmivel sem lesz jobb).

jó lenne tudni mi van...

arty
majd irok privire is, de gyorsba: igen, a dvdaudio lossless hangsávját kicsomagolja multichannel pcm-be és 1:1 kapod a lemezen levõ hangot

feltéve, hogy jól végzi a "kicsomagolást" 😄

Forza.

valaki tud arról valamit, hogy mi a helyzet a DVD-Audioval (60 gigás régi PS3-am van)
a menüben alapból Multi channel 7.1-et jelez az erõsítõ

LPCM-re állítva a lejátszás közben az erõsítõ Multi channel 5.1-et jelet jelez, bitstream-re állítva meg Dolby Digital 5.0-t. (egyik esetben sem jelez vissza mintavéti frekit)
kérdés, hogy a PS3 vissza tudja-e adni a DVD-Audinak a High Resolution 24bit/96kHz 5.1-es rétegét, vagy csak a menüben is tapasztalható alap Multi channelt adja vissza, mintha kiadná a DVD-Audio rétegét, de valójában mégsem adja ki?

Vadnokedli
Néhány játék telepíti magát néhánynál neked kell kiválasztani kötelezõen vagy csak úgy telepíti magát.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kongy
Egy gyors kérdésem lenne, amire nem jöttem még rá. Játékok helyigényét illetõen. van olyan, ami 2 gigát kér és van ami 200kb-ot. A poén csak az, hogy a játék ami 2 gigát kér se foglal 2 gigát ha nem telepítem... akkor hogy is van ez?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Ott a pont.Szereti az eredeti játékot stb.....Amúgy gáz neki mert csak 120-as a vinyó,én tudtam rosszul és így is helyhiánnyal küszködik(ps plus)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
Csak 33 játék kb, Az azért nem olyan sok <#schmoll2>

davidka003
Az mondjuk igaz.
Nem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Ok, de aki CFW-ért nyúl az nem glóriával a feje felett teszi... annak oka van és nem kizárólag a HDD install.
Te egy CFW-s PS3-al amúgy halál nyugodtan PSN-eznél?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
CFW nem egyenlõ a lopással. Ugyanúgy megveheti a játékot rá. Ha már a fasz Sony nem engedi a HDD installt akkor ez az egy lehetõség van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Talán nem akar lopni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tegyen föl egy CFW-t és nyomassa winchesterrõl a játékokat, 320 gigára amúgyis rengeteg ráfér. nem is értem mit parázik feleslegesen.

Szeretem a cicákat

The Protector
Jah,nem játszott túl sokat de nem is keveset.Szerintem átlagos idõtartamokat futott a gép.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
100db játéka volt.ebbõl80db lemezes.Elég sok game megfordult a gépében,de rohadtul vigyázott rá.Nem gyújtott rá a közelében,rendesen levegõzött.

Egy promo-s god of war ascension kúrta szét.Játék közben folyamatosan bugozott neki,hang kimaradt,meg ilyenek.Gondolom,hogy a szar minõségû lemez és a bugos játék szétnyekeregtette a gépét.Hozzáteszem a GOW Ascension NEM bugos,DE a promo kiadások azok,gyakorlatilag játszhatatlanok.NE vegyetek olyat mert egy szeméthalmaz.

Amúgy én most elutazok itthonról,kölcsön adom neki a ps-t,de meg kell küzdenie érte😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Yoda001
érdekes... pedig elvileg ez a 320-as Slim a legkisebb esélyû hogy bekakál... nem tudod véletlenül hogy milyen sokat használta a PS-t? itt az elsõ eset miután lehet aggódnom...

http://9gag.com/gag/5135249

The Protector
Slim 320-as.Írtak a gyereknek a konzolokszervízétõl,hogy 17ezerért megcsinálják neki.

Yoda001
Slim vagy FAT volt a PS?

http://9gag.com/gag/5135249

Tinman
Ha még nem csinált ilyet semmi értelme otthon buzerálni.

Mérje meg kap-e feszt a fejmozgató motor (multiméterrel). Szerelje ki, küldje meg alacsony fesszel nézze meg forog-e, ha nem forog kell egy másik motor, vegye meg szerelje be. Kész.

Egyszerûbb bevinni valami konzolszervizbe. Ne olyan nagy baj ez. Nekik van teszt alkatrészük seperc alatt kiderítik mi a gond, lehet vez. elektronika is, de az nagyon ritka.

The Protector
Ez esetben 5let?Ha értesz hozzá akkor adhatnál tippet is.Köszi.

Tinman
Nem kicsit lámaság ám olvasófejre gyanakodni mindig... az megy tönkre a legritkábban az optikai egységeknél. Ellenben az ami azt mozgatja... ;-)

Szabi84
óó basszus jó neked, én nem találtam sehol:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

The Protector
Havernak beszart a ps3-asa.Be illesztem ide a tõle kapott üzenetet,hátha vkinek lesz vmi ötlete.Én amúgy már elsõ körben szervízt mondtam neki mikor a pucolás nem segített.
Üzenet:
hát én meghalok....szétszedtem ps-t , kiemeltem belõle az olvasófejet ,megtisztítottam a blu ray lense-t visszaraktam mindent faszára ééééés kurvára nem olvassa játékokat...viszont felismeri a játékok nevét ill próbálja betölteni mikor meddig jut el....szóval nem halhatot meg az olvasófej mert akkor a játék név beolvasásáig se jutna el ugye? most lehet az a hiba hogy nem volt itthon rubbing alcohol csak vmi cédé tisztító folyadék ? ...néztem ezt a blu ray tisztító cd-t direkt pshez és mindenhol írják hogy nem old meg semmit...nincs vmi ötleted? már csukott szemmel szét és osszerakok egy ps slimet amúgy szeretnéd tiedet is kitisztítom 10 perc alatt
annyit értem el hogy már nincs az hangos csattanás mikor feladja a lemez olvasását...de mostmár mindig megkapom ezt a hibaüzenetet: 80010514
ha van esetleg vmi rubbed alcoholod....ami nem tudom micsoda denaturált szesz de vmi alkohol az biztos és van kedved megnézni egy ps-t belülrõl átugorhatnál hátha úgy több sikerrel járok...meg megakarom nézni hogy hogyan olvassa a lemezt úgy ha szét van szedve...de már kezdek kifogyni az ötletekbõl
kibaszott promós gow....az vágta haza az egészet
mintahogy a ps fateknél ugyanezt a hibát a cod black ops okozta
na most csináltam egy restore file systemet mert az azóta hogy lefagyott a ps nem csináltam...elv ez is lehet megoldás
najó nem bírom ez se oldott meg semmit

Kicsit tördelt lehet a szöveg mert facebook levelezést nyomtam be.

Tinman
Ah, most nem... csak a gyepnek élek!

Hmm..
Szükséged van egy kis önbizalomra , hogy itt oltogatsz ?😄 Inkább egyél egy kis waffen linit.
(a csoki felvidít!)

Tinman
"kitoltam" "beletoltam" "be is húztam"

Hmmm... te voltál ma azzal a bútorszállító autóval az árokba?
(Zala megye, hóhelyzet ismét 15 centi hó miatt -.-)

Abban egyetértek, hogy már lassan nem érdemes használtan venni, mert lehet már kapni Super Slim 500GB is 50 ezer forint körül, ujjonnan, de... Ha nincs rá keret, akkor nyugodtan vehetsz 40GB-s FAT gépet is. Ugyanis ez a 40Gigás CECHGxxx valamint 80 Gigás tesója a CECHL, az utolsó FAT széria 65 nm-es csíkszélességgel, ami az egyik legstabilabb PS3 széria.

Sokat foglalkoztam a témával, szóval javaslom, hogy ha a legujabb PS3 FAT szériát veszed, használd állítva, jól szellõzõ helyen, valamint ha kikapcsolás elõtt, hagyod 15-20 percet a menübe, hogy lehüljön a rendszer, (igy nem keletlezik akkora feszültség a forrasztásnál, ami a YLOD okozója) akkor nem lesz YLOD hibás. Kollégámnak 5(!) éve van ugyanilyen CECHGO modellje, és més sosem volt baja.

A FAT gépek utolsó szériája véleményem szerint a jó szellõzése miatt, és a 65nm-es csíkszélesség miatt, az egyik legstabilabb széria. De ami elromolhat, az egyszer el is romlik, csak tõled függ mennyi ez az idõ, hogy használod a gépet.
Kitoltam az Ascension demóját meg beletoltam az 1. részbe a felét kb eddig . Gyorsan be is húztam egy Saga-t(a lemezek álapotából itélve max kipróbálva volt)Nem lett elhasználva se az 1hónap ajándék psn+ se a 2 "bónusz" játék(Már pörögnek is lefelé 😄 ) Nem is volt rossz biznisz 5db God of War játék + 1 psn+ hónap 9 ezerért 😄

arty
minden a régi, a sony maradt a balfasz of the year company 😊

Forza.

fook
Mea culpa , szó sincs ilyenrõl.
#83436 : A fifa igenis nagyon jó 😄

Seth
Volt egy glitch,amivel végtelen számú tárgyat,lelket lehetett duplikálni,azzal szerintem semmi akadálya annyit elérni

PSN ID.: Beegabor

Hall of Fame-et nem tudom miért nem törölték miután javították a soul duplacate gliccset... (bár lehet valami online közösség összefogott és multiba keverték egymást és trade-el csinálták...)
Ez komoly ? A kurvára itt az idõ hogy újra vegyek egy jó kis FAT gépet.

Szeretem a cicákat

Tinman
Ez lett az eredménye a kibax. elpécésedésnek... köszönjük.

DeS-ba belépek a Hall of Fame-be és ilyeneket látok: 999999999999999 lélek 43 óra alatt. Hát persze :-D

Vadnokedli
Már van olyan "jailbreak" vagy hogy is nevezik PSen ami 100% os értékû PSNetworkot tud futtatni. Bármivel multizhatsz kivéve a fifával azt hiszem. Bár melyik idiot játszik ilyet mint a fifa.

arty
az igazi szánalom, hogy a sony hogy nem szûri ki ezeket? egy modositott save/adatfájlt csak én képzelem hogy pitiánerség nem megtalálni?

korábban konzol = zárt = csalásmentesség. miért járatják le a platformjukat???

Forza.

Tinman
+1

Tinman
Demon's Souls, Dark Souls multiba is volt belõle.

Okosított PS3, megbuherált save game volt a titkuk... hányinger!

n000rbi
Akkor azt írd, hogy CoD multiban sok a csaló, mert ahogy fogalmaztál az kb. az itteni pár embernek szólt...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

fook
Nagyon idegesítõ.. Nehogy el pcsedjen a ps is. 😊)

The Protector
Ohhhhhh.Hát ott van bõven!Azt nem tudom,hogy a faszba csinálják meg.Tehnikailag érdekelne a dolog,de nem úgy, hogy én is szeretném csinálni hanem kíváncsiság.Én hackelt lobbyra gondolok,mert nem hiszem,hogy egy pendriven jó helyre bemásolt kis progiról van szó.

fook
Ps multira gondoltam. Cod-ban rengeteg van.

The Protector
Ott én is.Hatalmas hp-val rendelkeztek.Alig sebzõdtek,csak az mûködött ha kilökted õket a mapról.Aztán vannak olyanok is akik rögtön a meccs kezdetén már varázsolnak és folyamatosan azt csinálják.

arty
ennek a beírásnak aztán sok értelme volt.

Forza.

LeventeV
Én GoW Ascension multijában találkoztam csalókkal.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Tinman
?

The Protector
Mármint hol?

fook
Elszomorító hogy már itt is vannak csalók =(