PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
A The last of us -ra van valahol valami jó elõrendelési akció?

Az eddigi legjobb amit találtam a lámpa+karkötõ+játék volt.

Ps3-on a varázslós/könyves move-os játék magyar felirat+szinkron is. Ps2-õn az utolsó pár évben jött a 24 the game felirattal, no meg minden évben a fifa szinkron/felirat kombóban.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Laza
Pl szerintem nem halkabb ... az alapzaja rosszabb, mint a Slimé ... legalábbis a saját tapasztalataim alapján. Nálam a Slimnek kb nulla hangja van, max mikor a lemezt olvassa akkor hallok belõle valamit.

Amúgy meg borzalmasan gagyi kopogós mûanyag, már a fedél nyitásának is borzalmas a hangja. Egyébként is ki találta ki azt a hülyeséget, hogy a gép tetején kell betenni a lemezt? Majd ki fogom húzgálni a gépet a helyérõl, hogy hozzáférjek? Ezt nem is értem.

Hogy kevesebbet fogyaszt abszolute nem érdekel ... amennyit játszom vele majd a PC mellett, gondolom max kõkemény 100Ft-os spórolhatnék az SS-el 😄

Alapvetõen ha csak a kinézet lenne a kettõ közötti különbség, nem érdekelne ... de nem csak az.

Ennyi ... direkt nem fejtettem ki elõbb, mert biztos va aki másképp gondolja ... Én meg így gondolom, ezért azt vettem, amit szerettem volna. Mindenki tegyen így 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kirol
Ez nagyon király!

Totti5
A felsoroltak nem a PCs, hanem a konzolos játékokat jelentik. PCst nehéz lenne felsorolni, akkora a lista.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Csak te😊. MS folyamatosan csinálja és PCn rengeteg játék jelenik meg lokalizálva, a hazai terjesztõ közbenjárása álltal.

Fifák, NFSek, Dead Space, AC3, Witcher 2 stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Mellesleg ahogy észrevettem olyan 2008 környékén eléggé divatba vették a magyarítást (Brothers in Arms Hell's Highway, STALKER Clear Sky, Crysis Warhead magyar szinkron) meg elég sok játék (pl autós is: Burnout Paradise) magyar felirattal jelent meg, de valahogy ez a lelkesedés így 2010 utánra alábbhagyott. Vagy csak én vettem ezt észre?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Sine Mora egyedülálló abban a tekintetben, hogy kizárólag magyar hanggal jelent meg. Épp ma olvastam egy angol tesztet, amiben nehezményezte a kolléga, hogy bizony annak, aki el is akar kapni valamit a történetbõl, wall of text-eket kell olvasni, mert az audiót nem érti 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Szabi84
van ezen kívül olyan ps3-om játék ami magyar?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

The Protector
Lokalizálvaaa?Hát ez meglepõ és örömteli.Jól tudok angolul,de egy 100%ban sztorialapú játékban azért lettek volna hiányosságaim.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cloud.strife
Csak magyart árulunk.

www.digimomentsvideography.com

Nem a felállással van a gond, hanem tényleg elég kellemetlen élmény kipattintgatni a lemezt, mert(talán csak én gondolom így) de fokozott óvatosságot igényel. De tényleg számomra ez az egyetlen negatívum a superslim-el kapcsolatban, de amint bent a lemez utána már túl vagyok ezen, szóval számomra emészthetõ a probléma.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Vadnokedli
Meg addig is 'zsírt' éget az ember amíg feláll és kipattintja a lemezt 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Hát vacak egy anyagból van, plusz az optikai egység ilyen béna csúszkafedeles megoldás(csinálhatták volna legalább ps1 alakúra, legalább lenne feelingje 😄), de egyébként nekem is az van és nem bánom igazán, mert a lényeg, hogy játszani tudok vele(igaz lemezt cserélni benne elég kellemetlen élmény mert ugye így mindig kikell pattintani belõle, mert nem köpi ki neked, de hát ez van, legalább képes vagyok tisztességesen játszani egy játékkal 😄).

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Vadnokedli
nekem feltöltõ kéne. csak. 15/16 fontos. az van?

Ezt sosem értem...

Ha nekem a gépem lejátssza a Ps3-as játékokat , valamint megbízhatóbb,gyorsabb, halkabb mint a régi akkor tõlem akár korházzöld is lehet és hasonlíthat egy mûpéniszre is.
Csacsi
Bár nem nagyon járok ide, de júniusba tervezem. Nekem is tudnál jó árat mondani?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

cloud.strife
Ez nálunk folyamatosan olcsóbb. 😄

PS3 12Gb-osra még tudok jó árat adni, csak rendelés elött privibe szóljatok.

www.digimomentsvideography.com

Vadnokedli
Halkabb, kevesebbet fogyaszt. Azt hiszem ez. <#buck><#buck>

Csacsi
Mi a gáz a superslimmel?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Vadnokedli
Na ez az. Igazából csak ezért mondtam. De mi van ha nem ott lakok csak oda hívtalak? 😄

Laza
Másnap visszamegyek (a GPS-ben mentve minden cím) és visszakapod, de nyugtató nélkül 😄

Egyébként viccet félretéve, nem fogadok el idegenektõl semmilyen italt, pont ezért ... mert ha nem is akasztanak be, kirabolhatnak, elvihetik a kocsim, nem hiányzik 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vadnokedli
Fel jössz hozzánk, ki próbálod, megkínállak kávéval teával(itallal). be nyugtatózom az italodat és megerõszakollak. jk. 😄<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Laza
Adott körülmények között tök ugyanaz ... sõt, a Vaterán is durvát lehet szopni a nyomorék eladó/vevõkkel.
Megbízható eladó, személyes átvétel, kipróbálási lehetõség a minimum, ha bármi gyanús nem kell megvenni, és itt még le sem kell ütni elõtte az árút, majd szarakodni azzal miért is nem vetted meg.
Ha meg mégis átbaszna, a személyes kipróbálás miatt tudom hol lakik 😄

Mindkét helyen ésszel kell vásárolni, egyiknél sem venném meg próba nélkül.

davidka003
Csak hardverapro-n veszélyesebb vásárolni, mint vaterán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Laza
Én most vettem használtat még 5 hónap bolti garanciával 40k-ért - 160GB-os Slim.
Mindenképpen ilyet akartam, a Super Slim szerintem borzalmas 😊

A Hardveraprón találsz bõven eladó gépeket.

Vadnokedli

SpeedXHUN
Van egy eladó cod black ops 2-m,akit érdekel,írjon privit!😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

n000rbi
Upsz, azt nem néztem, bocsi 😊 Rá kell kérdezni akkor, hogy valóban akciós-e még.

Cloud, hol vagy ilyenkor? 😄

Vadnokedli
Április 26-30 között. ! <#idiota> Bár kitudja. lehet extended az idõtartama az eksönnek.

n000rbi
Nincs mit, szerintem van Move is náluk 😊 Egyébként nagyon korrekt üzlet, egyik fórumos kollégának van hozzá nem is olyan kis köze 😊

Csacsi
Köszönöm szépen. ez tényleg korrekt. Bár lehet mégsem ez lesz, mert asszonynak kell a Move is 😄

n000rbi
Ez itt a reklám helye 😊 Uncharted+GoW pároshoz ez is bõven elég (pláne, hogy ha jól emlékszem egyik részük sem installál semmit, max a néhány patch, amit majd leszed), ha pedig mégis kellene több hely, akkor lehet bele venni HDD-t is.

Csacsi
PS4-et majd csak szerintem 2 év múlva veszek. 😊

Nincs nekem annyi idõm...a PS2-vel még csak most végeztem 😊

Hiába na. Nem grafika geek vagyok 😊 És idõmilliomos sem 😄

Kongy
Ujonan 12gigas meg 500gigas ps3 super slimet lehet venni de ha 12eset veszel is lehet upgradelni laptop vinyoval a super slimet

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Uncharted God of War komboert meg a ps4 megjelenese utan is boven megeri majd ps3at venni

Csacsi
Értem, akkor már csak egy kedves eladót kell keresnem 😊

n000rbi
Játékfüggõ, sajnos nem minden esetben lehet installálni hdd-re.

Csacsi
Tehát nem telepítünk lemezrõl Winyóra, hogy ne a lemez pörögjön folyamatosan?

Elnézést a hülye kérdésekért.

Vadnokedli
Használtat max Slim-et éri meg venni. Nagy HDD-csak akkor kell ha online is vásárolsz esetleg. Persze az alap így is 120 Giga. (vagy nem?)

Csacsi
Sziasztok. Tudom, hogy nemsokára Jön a PS4, de én le vagyok maradva, és most jutottam el odáig, hogy PS3-at vegyek. Az alábbi játékok miatt. Uncharted összes, God of War összes.

De nem igazán tudom, hogy most melyik éri meg a legjobban. Miért kell nagy winyós, márha kell. Slim, vagy nem slim?

Hol érdemes venni? Használtat megéri?

Köszi elõre is.

Vadnokedli
El is felejtettem.

n000rbi
Pontosan.

n000rbi
Még mindig elég, ha csak beteszi õket a letöltési listába, nem kell leszedni.

Kongy
a ps plusos jatekokat csak a plus elofizetes idotartamaig lehet hasznalni nem? szval ha mosz elofizetek letoltom de nincs idom jatszanibes lejar az elofizu akk nem jatszhatok mar veluk?

Vadnokedli
elsején vedd meg minimum hogy legyen idõd letölteni az összeset. 😄

SpeedXHUN
A jelenlegi plus játékok meddig érhetõek el?
Mert most nincs elõfizum,de hó elején vennék,csak pont akkor van játék váltás asszem:S

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

LeventeV
Azért kapunk 6 új játékot, mert 1 éves az akció és ennek fényében cserélõdik a 3 alap játék (LBP 2, Motorstorm, inFamous 2) + ehhez jön még a 3 szokásos havi játék, amit az Okami, The Cave és a LotR helyett kapunk. Úgyhogy júniustól teljesen új címek lesznek elérhetõk az IGC-hez.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

The Protector
Ha ezek lesznek akkor a régiek is maradnak és ez lesz még hozzá vagy teljesen cserélõdik?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?