89387
PlayStation3
  • Ersiman
    Azt hiszem ez volt az az oldal:

PlayStation 30 Day Trial
  • Kongy
    Igen, elég sokféle befejezése lehet, és nem mind happy end :D Javaslok egy végigjátszást megnézni, ami leirja miket kell tenned a különböző befejezések eléréséért :)
  • davidka003
    Hol kell igényelni? Adsz linket?
  • Renátó1985
    Srácok a Heavy Rain-nek több befejezése is van?
  • Ersiman
    Valószínűleg, én múlt hét végén igényeltem egy 30 napos trialt a Sony FB oldalán és a regisztráció, PSN account létrehozása után, a Redeem Code-ot megadva működik a Plus. Tegnap telepítettem a Kingdoms of Amalur teljes verzióját és már el is kezdtem játszani vele. A többi Instant Game játékot pedig betettem a letöltési listámba, ahogy előttem is írták. Az egyetlen feltétel, hogy attól függően kell regisztrálnod amelyik Store-t használni akarod, én a UK-ba regisztráltam. Viszont ellenőrzi a bankkártyát is a Code elfogadása előtt, hiába ingyenes! Jó ha van egy olyan kártyád amivel lehet neten vásárolni, az enyémet (VISA) elfogadta...
  • drop
    köszönöm a választ
  • n000rbi
    Sajnos nem tudom biztosra :) Esetleg magyar Sony supportnál utánakérdezhetsz, tuti nem hajtanak el.
  • davidka003
    És az teljes értékű kód? Szóval akkor azzal hozzáadhatnám a letöltési listához az aktuális éves játékokat meg a havi játékokat is? Illetve ha úgy aktiválom akkor 2 hónap játékai is meglehetnek?
  • n000rbi
    Egyes lemezes játékokhoz adnak ingyen 1 hónap ps plus-t, ki kell próbálni :) Szerintem egyébként működne. (Nekik a lényeg, hogy előfizess. Az, hogy használni nem tudod gép nélkül, a Te bajod :))
  • davidka003
    Ha nincs PS3-am akkor akár böngészőből is csinálhatok PC-n accountot és akkor előfizetek rá és akkor majd ha lesz év végén PS3-am akkor játszhatok velük. Ez működne így?
  • n000rbi
    A lista havonta változik, tehát ha később fizetsz elő, akkor buktad a korábbi játékokat.

Ami a lényeg:
    Az Instant Games Coll. alatti játékokat nem muszáj letöltened, hanem elég csak elindítani a letöltést és megszakítani. Ilyenkor "Purchased" státuszba kerülnek és ezzel együtt a T e Download list-edben is benne lesznek, ahonnan bármikor le tudod tölteni őket. (akkor is, ha már a havi váltás miatt kikerülnek az Instant Games alól). Persze játszani csak akkor tudsz velük, ha él az előfizetésed.
    Melyikre éri meg befizetni? Itt elég sokan az uk-t preferálják. (DLC-k szempontjából például jobb is ez, hiszen ha itthon vásárolsz lemezes játékot, akkor nagyobb valószínűséggel lesz EU régiós, azaz a uk store-os DLC-ket tudod hozzá használni)
  • arty
    nem, ez egy "nemműködő" macera. hdmi kábel a pécéből a megoldás :)
  • drop
    sziasztok kezdő kérdés ne kövezetek meg,előfizetek ps plus szolgáltatásra és minden hónapba kapott játékot hozzá adódik a instant gameshez?
    ha lejár a hónap akkor törlődik a listából vagy marad mert nem tudom mindet leszedni melyikre érdemes előfizetni uk vagy a us ?előre is köszönöm
  • davidka003
    Amúgy ez miért jobb, mint ha a TV-hez húznék egy HDMI kábelt a PC-ből?
    Jobb TV-ken úgyis 2-3 HDMI bemenet is van.
  • sublimaze
  • n000rbi
    Ha rám hallgatsz inkább a Ps3 Media Server fogod használni.
  • High end PC #84755
    kérdés!
    összekötöttem a PC-t a PS3-al DLNA eszközként (PC-n bekapcsoltam a megosztást), meg is jelenik a PS3-ban a Search Media Service funkció után a PC-m mint media lejátszó, azon belül 4 mappa: zene, képek, videók, lejátszási listák.
    addig eljutottam, hogy a media playerral kell valahogy átküldeni a dolgokat, de órák óta szívok vele, és sehogy sem tudom megcsinálni, hogy a PS3 bármit is lásson, a netes leírások sem segítettek, Win 8 alatt próbálkozok Media Player 12-vel.
    valaki tudna egy részletes leírást adni, hogyan tudnám működésre bírni a megosztást?
    kössz
  • FuRiONight
    A csütörtökön rendelt Modecom bt füles meg is adta magàt, küldöm vissza ès el is àllok a vàsàrlàstòl. Helyette egy hivatalos sony ps3 bt beadását-et veszek ebayröl, nem pròbàlgatok.

Màs: ma kipròbàltam a Ratchet & Clank demo-jàt.

Ez a jàtèk valami hihetetlen jò! Be is szerzek egyet az tuti.

Vagy esetleg nincs valakinek kölcsönbe?
  • DarkSector
    Na szuper.
  • Kongy
    Elvileg hnap :D
  • DarkSector
    Jó de melyik reggelig? :)
  • Kongy
    Mondták PS Blogon h fél7től nem lesz PSN reggelig :D
  • DarkSector
    Csak mert nem enged pl reedem kódot az Uncsi 3-ba beirni...valami service unavaible...
  • dave9004
    viszont a tv-m elromlott :D
  • dave9004
    nekem még megy
  • DarkSector
    Látom PSN off...
  • Renátó1985
    Kösz, holnapra feltöltöm a telefonos headset-et aztan hallani is fogsz
  • Bil Ur Sag
    Jó játékot!
  • DarkSector
    Nem. :D
  • Renátó1985
    Nem értem ez a Turtle beach px21 headset-et ps3 menüben van hang a játékban már nincs.
  • arty
    a hiba nem a nagyobb hdd következménye, hanem az elcseszett update-é
  • Renátó1985
    jövök, igen van
  • FuRiONight
    Van PSN, gyere gamelni!

Am fülesed van?
  • Renátó1985
    Metal gear-eseknek egy kis segítség. Még jó angol mellett is jól jöhet.

MGS4 magyar szöveg
  • davidka003
    Game.co.uk-ről jött Metal Gear Solid 4-emen még kartontok is volt.
    Neked is?
  • DarkSector
    Szabadon cserélhető, de felelőséget is vállalnak?
  • DarkSector
    Nincs, de a következményeket is vállalni kell nem? :)
  • n000rbi
    Ha nem lenne benne a manualban, hogy szabadon cserélhető, akkor esetleg lehetne a usert hibáztatni. Igenis figyelnie kellene erre a sonynak az update-eknél.
  • arty
    mert nincs megtiltva?
  • DarkSector
    Userekre sem kibúvó, mondhatnák hogy miért raknak bele másik hdd-t? :)