89387
PlayStation3
-
Ersiman #84771 Azt hiszem ez volt az az oldal:
PlayStation 30 Day Trial
-
#84770 Igen, elég sokféle befejezése lehet, és nem mind happy end :D Javaslok egy végigjátszást megnézni, ami leirja miket kell tenned a különböző befejezések eléréséért :) -
#84769 Hol kell igényelni? Adsz linket? -
Renátó1985 #84768 Srácok a Heavy Rain-nek több befejezése is van? -
Ersiman #84767 Valószínűleg, én múlt hét végén igényeltem egy 30 napos trialt a Sony FB oldalán és a regisztráció, PSN account létrehozása után, a Redeem Code-ot megadva működik a Plus. Tegnap telepítettem a Kingdoms of Amalur teljes verzióját és már el is kezdtem játszani vele. A többi Instant Game játékot pedig betettem a letöltési listámba, ahogy előttem is írták. Az egyetlen feltétel, hogy attól függően kell regisztrálnod amelyik Store-t használni akarod, én a UK-ba regisztráltam. Viszont ellenőrzi a bankkártyát is a Code elfogadása előtt, hiába ingyenes! Jó ha van egy olyan kártyád amivel lehet neten vásárolni, az enyémet (VISA) elfogadta... -
#84766 köszönöm a választ -
#84765 Sajnos nem tudom biztosra :) Esetleg magyar Sony supportnál utánakérdezhetsz, tuti nem hajtanak el. -
#84764 És az teljes értékű kód? Szóval akkor azzal hozzáadhatnám a letöltési listához az aktuális éves játékokat meg a havi játékokat is? Illetve ha úgy aktiválom akkor 2 hónap játékai is meglehetnek? -
#84763 Egyes lemezes játékokhoz adnak ingyen 1 hónap ps plus-t, ki kell próbálni :) Szerintem egyébként működne. (Nekik a lényeg, hogy előfizess. Az, hogy használni nem tudod gép nélkül, a Te bajod :)) -
#84762 Ha nincs PS3-am akkor akár böngészőből is csinálhatok PC-n accountot és akkor előfizetek rá és akkor majd ha lesz év végén PS3-am akkor játszhatok velük. Ez működne így? -
#84761 A lista havonta változik, tehát ha később fizetsz elő, akkor buktad a korábbi játékokat.
Ami a lényeg:
Az Instant Games Coll. alatti játékokat nem muszáj letöltened, hanem elég csak elindítani a letöltést és megszakítani. Ilyenkor "Purchased" státuszba kerülnek és ezzel együtt a T e Download list-edben is benne lesznek, ahonnan bármikor le tudod tölteni őket. (akkor is, ha már a havi váltás miatt kikerülnek az Instant Games alól). Persze játszani csak akkor tudsz velük, ha él az előfizetésed.
Melyikre éri meg befizetni? Itt elég sokan az uk-t preferálják. (DLC-k szempontjából például jobb is ez, hiszen ha itthon vásárolsz lemezes játékot, akkor nagyobb valószínűséggel lesz EU régiós, azaz a uk store-os DLC-ket tudod hozzá használni) -
#84760 nem, ez egy "nemműködő" macera. hdmi kábel a pécéből a megoldás :) -
#84759 sziasztok kezdő kérdés ne kövezetek meg,előfizetek ps plus szolgáltatásra és minden hónapba kapott játékot hozzá adódik a instant gameshez?
ha lejár a hónap akkor törlődik a listából vagy marad mert nem tudom mindet leszedni melyikre érdemes előfizetni uk vagy a us ?előre is köszönöm -
#84758 Amúgy ez miért jobb, mint ha a TV-hez húznék egy HDMI kábelt a PC-ből?
Jobb TV-ken úgyis 2-3 HDMI bemenet is van. -
sublimaze #84757 -
#84756 Ha rám hallgatsz inkább a Ps3 Media Server fogod használni. -
High end PC #84755 kérdés!
összekötöttem a PC-t a PS3-al DLNA eszközként (PC-n bekapcsoltam a megosztást), meg is jelenik a PS3-ban a Search Media Service funkció után a PC-m mint media lejátszó, azon belül 4 mappa: zene, képek, videók, lejátszási listák.
addig eljutottam, hogy a media playerral kell valahogy átküldeni a dolgokat, de órák óta szívok vele, és sehogy sem tudom megcsinálni, hogy a PS3 bármit is lásson, a netes leírások sem segítettek, Win 8 alatt próbálkozok Media Player 12-vel.
valaki tudna egy részletes leírást adni, hogyan tudnám működésre bírni a megosztást?
kössz -
#84754 A csütörtökön rendelt Modecom bt füles meg is adta magàt, küldöm vissza ès el is àllok a vàsàrlàstòl. Helyette egy hivatalos sony ps3 bt beadását-et veszek ebayröl, nem pròbàlgatok.
Màs: ma kipròbàltam a Ratchet & Clank demo-jàt.
Ez a jàtèk valami hihetetlen jò! Be is szerzek egyet az tuti.
Vagy esetleg nincs valakinek kölcsönbe? -
#84753 Na szuper. -
#84752 Elvileg hnap :D -
#84751 Jó de melyik reggelig? :) -
#84750 Mondták PS Blogon h fél7től nem lesz PSN reggelig :D -
#84749 Csak mert nem enged pl reedem kódot az Uncsi 3-ba beirni...valami service unavaible... -
#84748 viszont a tv-m elromlott :D -
#84747 nekem még megy -
#84746 Látom PSN off... -
Renátó1985 #84745 Kösz, holnapra feltöltöm a telefonos headset-et aztan hallani is fogsz -
#84744 Jó játékot! -
#84743 Nem. :D -
Renátó1985 #84742 Nem értem ez a Turtle beach px21 headset-et ps3 menüben van hang a játékban már nincs. -
#84741 a hiba nem a nagyobb hdd következménye, hanem az elcseszett update-é -
Renátó1985 #84740 jövök, igen van -
#84739 Van PSN, gyere gamelni!
Am fülesed van? -
Renátó1985 #84738 Metal gear-eseknek egy kis segítség. Még jó angol mellett is jól jöhet.
MGS4 magyar szöveg -
#84737 Game.co.uk-ről jött Metal Gear Solid 4-emen még kartontok is volt.
Neked is? -
#84736 Szabadon cserélhető, de felelőséget is vállalnak? -
#84735 Nincs, de a következményeket is vállalni kell nem? :) -
#84734 Ha nem lenne benne a manualban, hogy szabadon cserélhető, akkor esetleg lehetne a usert hibáztatni. Igenis figyelnie kellene erre a sonynak az update-eknél. -
#84733 mert nincs megtiltva? -
#84732 Userekre sem kibúvó, mondhatnák hogy miért raknak bele másik hdd-t? :)