PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eddigi legjobb amit találtam a lámpa+karkötõ+játék volt.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Amúgy meg borzalmasan gagyi kopogós mûanyag, már a fedél nyitásának is borzalmas a hangja. Egyébként is ki találta ki azt a hülyeséget, hogy a gép tetején kell betenni a lemezt? Majd ki fogom húzgálni a gépet a helyérõl, hogy hozzáférjek? Ezt nem is értem.
Hogy kevesebbet fogyaszt abszolute nem érdekel ... amennyit játszom vele majd a PC mellett, gondolom max kõkemény 100Ft-os spórolhatnék az SS-el 😄
Alapvetõen ha csak a kinézet lenne a kettõ közötti különbség, nem érdekelne ... de nem csak az.
Ennyi ... direkt nem fejtettem ki elõbb, mert biztos va aki másképp gondolja ... Én meg így gondolom, ezért azt vettem, amit szerettem volna. Mindenki tegyen így 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fifák, NFSek, Dead Space, AC3, Witcher 2 stb...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Next PC upgrade: 2022
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Ha nekem a gépem lejátssza a Ps3-as játékokat , valamint megbízhatóbb,gyorsabb, halkabb mint a régi akkor tõlem akár korházzöld is lehet és hasonlíthat egy mûpéniszre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
PS3 12Gb-osra még tudok jó árat adni, csak rendelés elött privibe szóljatok.
www.digimomentsvideography.com
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébként viccet félretéve, nem fogadok el idegenektõl semmilyen italt, pont ezért ... mert ha nem is akasztanak be, kirabolhatnak, elvihetik a kocsim, nem hiányzik 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Megbízható eladó, személyes átvétel, kipróbálási lehetõség a minimum, ha bármi gyanús nem kell megvenni, és itt még le sem kell ütni elõtte az árút, majd szarakodni azzal miért is nem vetted meg.
Ha meg mégis átbaszna, a személyes kipróbálás miatt tudom hol lakik 😄
Mindkét helyen ésszel kell vásárolni, egyiknél sem venném meg próba nélkül.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindenképpen ilyet akartam, a Super Slim szerintem borzalmas 😊
A Hardveraprón találsz bõven eladó gépeket.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Cloud, hol vagy ilyenkor? 😄
Nincs nekem annyi idõm...a PS2-vel még csak most végeztem 😊
Hiába na. Nem grafika geek vagyok 😊 És idõmilliomos sem 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elnézést a hülye kérdésekért.
De nem igazán tudom, hogy most melyik éri meg a legjobban. Miért kell nagy winyós, márha kell. Slim, vagy nem slim?
Hol érdemes venni? Használtat megéri?
Köszi elõre is.
Mert most nincs elõfizum,de hó elején vennék,csak pont akkor van játék váltás asszem:S
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0