PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Szerencsétek, hogy ingyen lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
csak köszönök Nektek, 6 év box után vettem egy 12 gb-os új Ps3-at ma.
Ezeket szeretném begyûjteni.:
Heavy Rain, Uncahrted 2,3, Valkyria, Star Ocean International, Ni No Kuni, Metal 4, R&C: Crack in Time.
Van még javaslatotok? (GOW ot próbáltam, nem szerettem meg)
Esetleg mit ajánlatok a gépre egy kislánynak? Wonderbook?
késõbb persze a Last of Us, amire felfigyeltem és erõs system seller hatással bírt. 😊
A Kuni kivételével nagyon jó áron meg lehet már vásárolni használtan a játékokat, ezért is csábultam el...
Nagyon minõségi exkluzívok vannak a gépre, kíváncsi vagyok már rá.
Köszi!
FPS-ek nekem jórészt csak max unalomûzõek, nem az én mûfajom, pláne nem egy wolf.
De haveromnak ez kell. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha lesz akkor is 2-3 hónap. De most postást játszom. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy kérdésem lenne, vagy kérésem lenne, van-e valakinek PS3-ra egy 2009-es Wolfenstein.
Ha van és elcserélhetõ-eladó, akkor jelezze kérem privátba.
Köszönöm!
hangulat az lesz
Nem szeretem Raymant, sosem érdekelt... sõt az elsõ 1-2 óra nagyon meg sem fogott, aztán elnyelt 25 órára.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
by VirusPT
The Rayman Origins is linked to the PS3 version. Are both PS3 and Vita versions going to be avaiable to PS Plus?
by Chris Howe
No it is just the VITA version
Viszont inFamous 2, LittleBigPlanet 2, Motorstorm: Apocalypse ezeknél lejárt az 1 év szóval elvileg cserélõdnek köv hónpban 😄
Annyi lenne igazából amit én nem tudok kibogarászni , hogy a Rayman : origins csak vitara lesz ingyenes vagy cross ? szóval megkapjuk mi is ps3 ra vagy fizetõs marad? Rpg felhozatal lesz bõven ahogy nézem 😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Mert játékok közt csak a sima van elinditom menü sincs,egybõl tölt be a játék😄
Pc-n van menü az elején ott választottam ki,itt nincsen...
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Adversus solem ne loquitor
Plusz kérdés.Last of Us-nak lesz Multija?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
www.digimomentsvideography.com
Nézd meg a Last of Us-t is. Júniusban jelenik meg, szerintem nagyon jó lesz az is, illetve az õsszel megjelenõ Beyond Two Souls is érdekes lesz, ha szereted a Heavy Rain, Fahrenheit stílusát.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Meg lett PS3. Végülis Super Slim lett 12 gigás. Tud valaki ajánlani valami jó gyerekjátékot? Kisfiamnak 5 éves...és érdeklõdik, de csak nem akarnám, hogy God of Warozzon 😄