PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
El se fogják indítani. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi84
Az egy is jó, de nem annyira kiforrott, de ugye a sztori azzal indul!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
szerintem is, de örültem akkor hogy egyáltalán sikerült beszerezni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
az elsõ rész is nagyon jó játék, azzal kezdj 😊

Forza.

Anubys
Jó az, hidd el. Csak a 2 jobb. Az elsõnek vannak apróbb "betegségei", de jó játék. A story miatt sem érdemes kihagyni + olcsón meg lehet venni, akár egybe a full trilógiát.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

davidka003
Vicces lesz majd nézni a sírást a Demon's Souls miatt. 😄
Szerencsétek, hogy ingyen lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ez jó kérdés. A toplistákon általában a 2,3 szerepel az 1 ritkábban. Gondoltam akkor inkább a 2-vel kéne kezdeni.
arty
uncharted 1 miért maradt le?

Forza.

davidka003
11 ezer az rohadt sok egy játékért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szabi84
Ni No kuni-t olcsóbban lehet most én 11ezerért vettem

Sziasztok!

csak köszönök Nektek, 6 év box után vettem egy 12 gb-os új Ps3-at ma.

Ezeket szeretném begyûjteni.:

Heavy Rain, Uncahrted 2,3, Valkyria, Star Ocean International, Ni No Kuni, Metal 4, R&C: Crack in Time.

Van még javaslatotok? (GOW ot próbáltam, nem szerettem meg)

Esetleg mit ajánlatok a gépre egy kislánynak? Wonderbook?

késõbb persze a Last of Us, amire felfigyeltem és erõs system seller hatással bírt. 😊

A Kuni kivételével nagyon jó áron meg lehet már vásárolni használtan a játékokat, ezért is csábultam el...

Nagyon minõségi exkluzívok vannak a gépre, kíváncsi vagyok már rá.

Köszi!
DarkSector
Hát annyira nem volnék oda érte, haverom megkért hogy bizniszeljek ha lehet.
FPS-ek nekem jórészt csak max unalomûzõek, nem az én mûfajom, pláne nem egy wolf.
De haveromnak ez kell. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Az elég jó játék volt, de sajna csak PC-re van meg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Nincs, közvetítek havernak.
Ha lesz akkor is 2-3 hónap. De most postást játszom. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Dark?Mióta van ps-ed?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Üdv.

Egy kérdésem lenne, vagy kérésem lenne, van-e valakinek PS3-ra egy 2009-es Wolfenstein.
Ha van és elcserélhetõ-eladó, akkor jelezze kérem privátba.
Köszönöm!

sure
Jah, majd meglátjuk, melyik évnek a végén...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Én tuti first day veszem a Rayman:Legends -t . Iszonyat jó volt xboxon az Origins 😊 23 éves fejjel rommá játszottuk a haverokkal! Szerintem az új résszel sem lesz ez másképpen

hangulat az lesz

Tinman
NAGYON NAGYON!

Nem szeretem Raymant, sosem érdekelt... sõt az elsõ 1-2 óra nagyon meg sem fogott, aztán elnyelt 25 órára.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
10 fontot megér Xbox-ra azt mondod? Mert szokott néha zavvin lenni annyiért.

Tinman
Rayman Origins minden egyes fillérjét megéri. Picit furán indul, de iszonyat minõségi platform játékká növi ki magát, laza 25 órás játékidõvel.

Oké közben kiderült csak vitara lesz ingyenes :/
by VirusPT
The Rayman Origins is linked to the PS3 version. Are both PS3 and Vita versions going to be avaiable to PS Plus?
by Chris Howe
No it is just the VITA version

Viszont inFamous 2, LittleBigPlanet 2, Motorstorm: Apocalypse ezeknél lejárt az 1 év szóval elvileg cserélõdnek köv hónpban 😄

ps+ következõ hónap
Annyi lenne igazából amit én nem tudok kibogarászni , hogy a Rayman : origins csak vitara lesz ingyenes vagy cross ? szóval megkapjuk mi is ps3 ra vagy fizetõs marad? Rpg felhozatal lesz bõven ahogy nézem 😊

Gran Turismo 6 év végén.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

kirol
Nekem a GoW-Ascension -on eladó, ha érdekel valakit.

SpeedXHUN
Na meg is vettem,feltettem az alap gta 4 et és a 2 kieget,de a kieget hol érem el?
Mert játékok közt csak a sima van elinditom menü sincs,egybõl tölt be a játék😄
Pc-n van menü az elején ott választottam ki,itt nincsen...

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Moby
Fóliásban én már csak ilyet találtam. Vagyis nem is ezt kerestem, last of us-t rendelgettem, és szembejött (genvégi begyûjtésben vagyok, a régit odaadtam valamelyik elõzõ géppel).

Adversus solem ne loquitor

The Protector
Az szép.Én 3Kért.Elsõ kiadás.

Plusz kérdés.Last of Us-nak lesz Multija?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SpeedXHUN
Hnap veszem 12 fontért a gta 4 completet,még akciós,sztem jó ár,plussal még olcsóbb😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Kongy
LittleBIG Planeteket ki ne hagyd ! 😊 Meg a Gran Turismo 5-öt se, ha szereted az autós játékokat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Tegnap vettem hevirént hatezerötér<#falbav>

Adversus solem ne loquitor

Szabi84
demon's souls szuper kultjáték

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

LeventeV
Uncharted 1-3, inFamous 1-2, Killzone 2-3, Heavy Rain esetleg Resistance 1-3, vagy ha szereted az RPG-ket akkor Valkyria Chronicles.

Nézd meg a Last of Us-t is. Júniusban jelenik meg, szerintem nagyon jó lesz az is, illetve az õsszel megjelenõ Beyond Two Souls is érdekes lesz, ha szereted a Heavy Rain, Fahrenheit stílusát.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

God of War sorozat hol a legolcsóbb? illetve milyen exkluzív címeket ajánlanátok még?

PS3 venni = jó üzlet

😊
Csacsi
Tehat akkor ha a god of war 3-at 3.000-el szamolom akkor egy olyan gepert ami nem futott tobbet 20-30 oranal sporolt 6.000-et. Nem ertem mi a rossz uzlet ebben. Gari is van ra 10 honapig. Semmilyen online reg nem volt rajta. Szal szerintem megerte.Hah es nem kellet varnom sem es hazhoz jott ingyen szombat este 18:00-kor.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kongy
Hát bocs, de annyira nem csináltál jó üzletet, mert újonan 48k-ért vettem Gameshopnál pár hónapja.

Csacsi
Használt. Havertól vettem 2 hónapos garanciás. Neki mégsem kell, iiletve Box mániás, és csak a GOW érdekelte, semmi más. Azt kipörgette. 50-ért akarta adni játékkal együtt, mikor mutattam az oldalad. Így aztán 45-be megegyeztünk God of War3-al együtt 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

cloud.strife
Mennyiért vetted és hol? Vagy használtan?

www.digimomentsvideography.com

Laza
Vagy a LEGO játékok ... ugyan Én nem szeretem õket, de egy gyerek biztos jól elszórakozik vele, fõleg ha szeret LEGO-zni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LeventeV
Rayman Origins se rossz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szabi84
én nemrég vettem meg a tetrist psn-en

Anubys
Mondjuk 12 giga lehet, hogy kevés lesz, de nézz körbe a store-on, ha jól tudom, van for kids kategória is. Unokaöcsém 5 éves szintén, imádja a Digger Hd-t, a Sonic4-et meg a Wipeout -ot, mindhez van demo. Naughty Bear-t viszont ne vegyél neki. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Csacsi
Bár lehet kap egy Dirt 3-at, meg kormányt, és pedált 😄

Csacsi
Köszi megnézem õket.

+ 1

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Vadnokedli
little big planet 1 - 2 - karting

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Csacsi
Sziasztok.

Meg lett PS3. Végülis Super Slim lett 12 gigás. Tud valaki ajánlani valami jó gyerekjátékot? Kisfiamnak 5 éves...és érdeklõdik, de csak nem akarnám, hogy God of Warozzon 😄