PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
Uncharted lesz szerintem az egyik.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
ez jó is lenne.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Lassan itt az E3 és a június. Szerintetek mi lesz az idei IGC trió frissítés? Ugye inFamous 2, LBP 2 és Motorstorm Apocalypse volt tavaly. Az én tippem: Killzone Trilogy, Heavy Rain, Twisted Metal.
Itt az új Watch Dogs - Out of Control Gameplay elõzetes !
Európai megjelenés : 2013. november 22. ( Jön mindenre... igen, PS4-re is, késõbb.)

Ez után már a GTA V. nem is kell... <#idiota>
Kongy
jó de azt azért ne felejtsd el, hogy a pun háborúk nem a görögökhöz tartozik, hanem a rómaiakhoz 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
o rly.? hát már egy ideje nem tanulok történelmet, így elfelejtek mindet. <#falbav><#idiota>

Kongy
Hannibál.. köze van neki is a görögökhöz! 😄 Pun háborúk valaki? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
Hannibálhoz lenne köze, de fel bukkanna a játékban?

Kongy
Akárhogy is nézzük az Ascension a leggyengébb a sorozatban. Sajnos a 3. részben minden tartalék puskaport ellõttek, és azt sajnos nem tudják, és szerintem nem is lehet felülmúlni. Ne értsetek félre, szerettem az Ascension-t, de kissé rókabõrnek, és néhol fantáziátlannak éreztem. Nagyon kifulladt már a görög-mitológia téma a Santa Monica-nál, annyira, hogy ELEFÁNTOKAT raktak bele ellenségnek. Mi köze az elefántoknak a görögökhöz? Na mindegy.

Vadnokedli
HDMI Kábel, vegyél egy másikat 1000 forint max. (ne legyen lapos kábelû)

Nivea
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy ma reggel elhangyásodott a kép miközben játszottam kicsit sistergett majd visszajött minden. Asszony is mondta, hogy volt ilyen nála is már. Most már jobb mert amikor elmegy a kép akkor nem sistereg és nem hangyás csak nem érzékeli a ps-t. De ez csak pár másodpercig tart olyan mintha kibe kapcsolgatna gyorsan. Utána olvastam és azt irták mivel ritka hiba ezért nem foglalkoznak vele a szervizekben, ha ott elõttük nem jelentkezik és tudjuk ez hogy szokott lenni ha meg akarunk mutatni vmit. Hdmi-n jelentkezett, átettem scartra (hátha jelentkezik) de nézni alig bírtam igy fél óra után vissza tettem hdmi-re. Találkozott már valamelyikõtök ezzel a hibával vagy ilyennel? Elöre is köszi!

Vadnokedli
Ne add fel ilyen könnyen. 😄

LeventeV
Ne add el. Szerintem nagyon jó játék. Bár a sztori elmarad az elõzõ részektõl, azért sok újítást vittek az egyjátékos módba. A multi meg nagyon szórakoztató szerintem.

kirol
Jó, elegem van belõle, feladom.
.... meg magukat a készítõk.

Ha érdekel valakit a játék, eladó.

The Protector
Én patch elõtt Hardon toltam végig.Nekem pont az ellenkezõ volt a tehnikám,mert az elsõ körben csak varázsoltam,de ott minden ellõttem.Az a baj,hogy a buzi hidrák ellen a védekezés sem jó mert akor is körbe tudnak tekerni és akkor is veszítesz egy kis életet.Nekem az jött be,hogy lassítok,kettõzöm magam és varázslat.Elsõ körben ez tökéletes volt.Utána harc és lassítás,kettõzés.A végén a kentaurt meg szétcsaptam hamar,szintén lassítés,kettõzés és harc-lehetõleg levegõben mert onnan lehet erõseket benyomni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Tényleg parádé az a pályarész, érted fõellenséget könnyebb legyõzni 20x 😄

LeventeV
Szerintem ez a videó nagyon jól elmagyarázza, mit kell csinálj:
http://www.youtube.com/watch?v=Cgv8Bfy5WMM

LeventeV
Én jóval a patch elõtt vittem végig normalon és 30 percnél nem kellett több, pedig nem vagyok egy GoW bajnok.
Elsõ körben próbálj meg tartalékolni a mágiával, hagyd a második körre. Ne siess, csak türelmesen csináld.
Zeusz vagy Hádész kardját használd a harchoz, a mágiához meg csak a Zeuszét.

kirol
Létezik olyan, hogy cheat PS3-on?
Ezen nem létezik, hogy túl lehessen jutni. Iszonyat idegesítõ, ez már közel sem szórakozás és felháborító. Ez a játék kb. 90%-ánál van és közel nem volt ennyire gázos harc eddig. Akkor minek ez a végére, hogy egy kb. lehetetlen harcot beleraknak?

kirol
Hát megpróbálom, de ez azért már durva. Más a kihívás és más a frusztráció.

Itt ezen a videón már az eleje is vicces 1:15-nél.

A gyûrû nem is forgásirányban van blokkolva, de azért attól indul el, hogy kiakasztjuk. Csak kár, hogy rossz irányból fogta az akasztó. 😄

Vadnokedli
Viszont a TV-vel ha tud felvenni, akkor azzal össze tudja. Mármint ha a felvétel a szándék.

davidka003
Sehogy.
A laptopon kimenet van, nem bemenet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nameless1229
Hogyan tudnam összekötni A ps3at a laptoppal?! Felteve ha lehetseges!? Elõre is köszi!

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

LeventeV
Nézz youtube-on videókat, hogy milyen támadásokat érdemes használni a különbözõ körökben. Szvsz ha az elsõ szinten túljutsz úgy, hogy az életednek kb a fele megvan, akkor onnan nyert ügyed van.

kirol
A God of War Ascension Chapter 28 -on hogy lehet továbbjutni? Az Archimeres-es pálya. Elvileg túl durva volt és egy patch -ben könnyítettek rajta. Nekem az 1.4 -es is fent van már, de ki tudnám b@szni az egészet, mert nem lehet így se továbbjutni rajta. Pedig normál a nehézség is. 😞

cloud.strife
12-es természetesen... 😊 Aláírásom.

www.digimomentsvideography.com

Vadnokedli
hol? 500 gigás?

cloud.strife
Jólárasítjuk 5 napig a PS3-at.
39990

www.digimomentsvideography.com

arty
igen! (de fel kell h ismerje a gép, bár ez egy online levõ w7 esetén nem gond)

Forza.

Kongy
aha szval a dualshock3at is lehet pcn tolteni?

arty
én a notebookra szoktam õket rádugni (amig volt move-m)

Forza.

Amiga
Sziasztok! A PS3 move kontrollereket hogyan kell feltölteni? A gép elején van 2 usb-kimenet, arra dugtam rá õket. Villogni is kezdett egy vörös led, de a ps3 egy idõ után kikapcsolt és megszûnt vele a töltés is... Ti hogyan töltitek a kontrollert?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Szabi84
😄 rossz lehet nagyon ha minden törlõdik, fõleg ha régóta van ps, de hogyan tudott bármit is csinálni ha ennyire ügyetlen

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
gow1-2ert gow1-2 hd-t kaptam 500 ft rafizetessel mivel a burnoutot anno haveromtol kaptam.

n000rbi
...és GoW1-2, Burnout nem kerültek korábban pénzbe?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
gow collectiont en 500ftert vettem 576ban mert visszavittem a ps2es gow1-2met xdd ja meg egy burnout takedownt melle.

davidka003
Zavvi:
God of War HD Collection Volume I: Essentials - PS3 £9.99
Resistance 3: Essentials - PS3 £9.99
Ennyiért azért nem rosszak.

The Protector
7890Ft újonnan.Fóliás!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
10-ért is sok.
Olyan 15 fontot talán megér.

Kongy
Amúgy az Infinite elég jól sikerült, szóval mindenképp ajánlott vétel, de Store-on kicsit túl van árazva, sztem dobozosan alig használtan 576-nál megkapod 10ért is.

Kongy
Néztem tátott szájjal, már a PS bekapcsológombján volt a kezem 😄D

Oké semmi ezek csak Dlc-ék a játék 19900 Ft 😄 Túl szép is lett volna

Valaki jászott már a BiosShock új részével? Most 5463Ft magyar ps storeon +-al . Megér annyit?

The Protector
A 3. rész valóban könnyebb lett,de az is eléggé nehéz.Lesznek jó bossharcok benne!

Konty:Jól jártál a Resistance-val.

Kongy
Resistance 2-3 lett megvéve 😄 majd ezek után jöhet a Killzone, ha sikerül belejönnöm 😄

grebber
Én most játszottam a KZ2-öt ott egyedül a fõellenség akit azóta se tudtam kinyírni a legvégén!

A 3. résznek a felénél vagyok és a 2-höz képest sokkal de sokkal könnyebb! Gondolom a végén ide is beraktak egy agybajt okozó fõellent.

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Nekem minden posztapokaliptikus cucc a kedvencem így a Resistance3 nálam csúcsélmény volt.A killzone is remek sorozat.Minden ps3 tulajnak kötelezõ,de ha csak az egyiket szabad ajánlani akkor Killzone2-3.Viszont melegíts a KZ elõtt mert piszok nehéz.

Kongy
resistanceben a toronymagas szornyel tetszenek😄 killzoneban meg a grafika😄

arty
kz szvsz jobb, a resistance nagyob bé kategória

és nyugi, megtanulod a végére 😊 csak ne hardon állj neki...

Forza.