89387
PlayStation3
  • arty
    az nem mentség a sonyra nézve.

ha van megoldás, az legalább valami...
  • davidka003
    Egyébként azoknál volt gond akik 500 GB-nál NAGYOBB vinyót raktak a PS3-ba.
  • davidka003
    Valami hack van hozzá de hivatalos megoldás nincs. Prohardverre linkelt valaki egy cikket.
    Asszem PC-n kell formázgatni a vinyót.
  • Renátó1985
    Sőt azt írja, hogy amennyiben az elmúlt 5 napban voltál bejelentkezve a psn-re akkor prioritást élvezel és talán tudsz játszani online a karbantartás alatt.
  • Renátó1985
    9 óra az eltolódás, de a jelzett időszakban lesz kimaradás, viszont nem végig abban az időszakban, ha jól értem. Szóval akár már 1 óra múlva jó lehet.
  • FuRiONight
    Amint látod, most raktam ki, h nincs psn, szóval a mai játék elmarad.

CoH=Company of Heroes

arty: van 1-2 megoldás igen, a aki panaszkodott azoknál nem gyári HDD volta gépben.
  • Renátó1985
    Már tudom, Company of heroes
  • arty
    lett amugy megoldás a szétkurt hdd-jű juzereknek? (multkori update)
  • Renátó1985
    Kicsit később tudok jönni. Vannak nálunk nem akarok bunkó lenni.
    Darksector: Mi az a CoH?
  • FuRiONight
    PSN Maintenance 9:30am - 4:00pm Pacific on June 25th!

In order to continue to deliver you the best online games experience, we will be performing maintenance on Tuesday, June 25th. This maintenance will start at approximately 9:30am PDT and end around 4:00pm PDT.

During this maintenance period, you may receive a message that states “Sony Entertainment Network is undergoing maintenance” when attempting to access the PlayStation Store or PlayStation Home. If you have signed in to PSN within 5 days prior to the start of maintenance, you may be able to play games online and enjoy apps such as Netflix, HULU Plus and Music Unlimited during this maintenance period.

We will update you with any changes that may occur in regards to this scheduled maintenance. If you would like to receive a notice when PSN is fully restored, be sure to follow the official PlayStation Twitter account and our support Twitter account, @AskPlayStation.
  • DarkSector
    Ja lehet azt nem olvastam, de a TÖBB az mi több? mert van kecisok indie pc-re, de olyan AAA ami kizárólag pc-re van kb 10 cím szerintem azok is mind olyan címek vagy stílusok, ami vagy csak bizonyos Online multis rétegeket mozgat meg, vagy ha single, akkor csak idő kérdése és kiadják konzolokra is, ahogy most a Diablo is, akire aztán szerintem senki nem számolt.

Nem mintha érdekelne engem.

én 1 címet tudok említeni az AAA kategóriában amit én magamnak pc-only címként fenttartok, az a CoH.
  • FuRiONight
    Ha gondolod akkor egy 20perc múlva már tolhatjuk. Tud még valaki jönni KZ3 multira?

Ha gondolod coop is mehetne!
  • Kongy
    Az irigység nála is befigyel :D Látatlanban Last of Us-t fikázni, főleg látványban az azért elég erős :D
  • davidka003
    Game 3 font. 1100 Ft. 6 munkanap mindig az érkezés nálam.
    Zavvi ingyen posta. 8-9 munkanap mindig. Egyszer volt 12 munkanap.
  • dave9004
    gameről és zavviról mennyi a postakölcség Mo-ra?
    Mik a tapasztalatok szállítási idővel kapcsolatban?
  • DarkSector
    "A másik meg az, hogy sokkal kevesebb játék jön konzolra.
    Ha pedig nem akarok unatkozni úgy, hogy mondjuk nincsen PC-m akkor meg kéne vennem a mind2 konzolt és ingem gatyám ráfizetném a játékokra. Ugyan ott vagyok mintha vennék egy PC-t sőt az még többet is tud."

Igaza van kevesebb, DARABSZÁMRA KEVESEBB.
    Ha 10 különböző konzolt vesz akkor is több játék lesz PC-n, csak milyen játékok azok?
  • Vadnokedli
    Na ja. :D röhögsz! röhögök! röhögünk!
  • davidka003
    "A másik meg az, hogy sokkal kevesebb játék jön konzolra."

Érdekes....
  • Vadnokedli
    Fú baszdmeg... Tirexi mester mindenhol ott van.
  • Renátó1985
    Közben megjött nekem is, pedig már letettem róla. Köszönöm, remek állapotban vannak.
  • Vadnokedli
    hát igen. gondoltam hogy ilyesmi. :D de ez az hogy futni kell,.. a vár fal végén meg a rohadt sok íjjász vár.. + 2 kis lovag. :D
  • Renátó1985
    Nem jött meg. Lehet valamelyik kocsmánál lerészegedett a postás, már csak holnap ér ide.
  • n000rbi
    Látom nem érted, miért írtam...tőlem akár walkthrough-t is nyomhatsz itt, de légy szíves SPOILER tag-ben tedd.
  • Bil Ur Sag
    Örülök, hogy tetszik.
  • Laza
    Igen, amivel a szép hosszú hozzászólásom második bekezdése hasonló ... de ez csak egy kis része az egésznek, itt akadnak más egyéb információk is, amikkel extrán ki van még egészítve.
    Gondolom lehet ugyanabban a témába másnak is nyilatkoznia, nem kiváltság
  • n000rbi
    Hehe, még jó, hogy pár hsz.-szel korábban válaszoltam erre, spoiler-tagben
  • Laza
    Melyik részről beszélsz? Mikor a várfalon az első boss után át kell szaladni, a sárkány köröz, és mikor elérsz a vár bejárathoz ott áll kb 3 íjjász, a kapuban meg egy kék szemű lovag?

Eleve ha veszel íjat meg kb 150 nyilat, akkor csak egyszer kell átszaladni a sárkány alatt, utána a legelső bástya tetejéről le lehet nyilazni (100+ kell neki kb).

A másik, hogy a sárkány tüzének hatótávolságát a falon elhelyezett kocsik mutatják. Pl amikor elérsz a vár bejáratához, ahol az íjjászok vannak, nem is kell teljesen közel menni hozzájuk, mert oda már nem ér el a sárkány (ha nem ölted meg), így pikk pakk le lehet vágni őket anélkül, hogy jönne a lovag.

De ha itt gondod van, akkor mi lesz ha itt átmész és bejutsz a Tower Knighthoz? :D

Ez a része a játéknak még halál egyszerű ... nem egy megyek aztán ütök stílusú H'nS játék :)

Lesznek ennél szopatósabb helyek, ahol ki kell használni a tudásod és a felszerelésed.
  • Kongy
    Igen, az :) A zenéje is jó. Kicsit illik most ehhez az esős időhöz :D Amikor esik mindig beugrik a Heavy Rain és ismét kedvet kapok hozzá :D
  • Renátó1985
    Ide mindig utoljára kön a Postás 2-4 között.
  • dave9004
    vaze visszahozod hozzá a kedvem és a game meg külföldi haveromnál van épp kölcsönbe :D
  • Moby
    No, tegnap már fizikailag is a birtokomba került a game, tényleg szép állapotú, a gyűjteményembe való. Ráadásul tuti áron
    Ha van bármikor bármi eladód, szólj! :D
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra gondolsz, amelyik a várfal felett köröz és tüzet okád?

Nem kötelező megölnöd ;) Ha a megfelelő ritmusban szaladsz az őrtornyok között, simán el tudod kerülni. (egyébként ha van párszáz nyílvessződ, akkor az egyik bástyáról lelőheted, bár iszonyat sok időbe telik, vagy akár egy izmos kétkezes karddal le is gyakhatod a várfal egy bizonyos pontján, de varázslattal is legyőzhető :))
  • Bil Ur Sag
    Apropó! Játékok megérkeztek?
  • Bil Ur Sag
    Na akkor már gyülekezünk! Ami örömteli hír :)
  • Vadnokedli
    Hogy löjjem le azt a sárkányt? tell me :D
  • n000rbi
    Ki kell ismerned mindegyik ellenfelet, rá kell jönnöd melyik az a pillanat, amikor megsebezheted stb., nem lehet csak úgy rárohanni mindenkire.

Hidd el, nem nehéz az, ha már ráéreztél. Ezek szerint ez még nem történt meg :)
  • Vadnokedli
    Én most letöröltem ezt a Demon's Soul-t Nem lehet túl vinni azt a rohadt első pályát vagy 8 ezren várnak a vár előtt. ha be is jutok egy óriás lovag fogad.. :D
  • Renátó1985
    Persze, benne vagyok!
  • FuRiONight
    Többen is jelezték h jönnènek KZ3 multizni! Írjátok nyugodtan aki jönni!

Milyen multis jàtèkot èrdemes szerezni?
  • Bil Ur Sag
    Hétvége! Hét közben eléggé későn érek haza mindig melóhelyről. De a hétvége jó!