PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Slim-et érdemes venni véleményem szerint.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Apropó 3000 Ft, ennyiért vettem most Mortal Kombatot PSN-en.. 😄 Végül emellett döntöttem, de lehet még lesz más is 😄
en tegnap fejeztem be az Ascension-t, utana belekezdtem ebbol a PSP-s HD pakkbol a Ghost of Sparta-ba (ez kimaradt anno). siman jo, 60 fps-t <#szeret>#szeret>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ugyis rakapsz, szoval mindet latni akarnad elobb-utobb. vedd meg cdgalaxis-nal az elso HD pakkot. elso ket resz, mai napig fantasztikusak. es sokaig elleszel veluk.
szerintem.
God of Warnak folytatólagos storyja van, vagy nem marad ki semmi ha a GoW 3-mal kezdem?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Lejárt a psn-em, magyaron voltam fent, szeretném megújítani, de látom hogy 15ezerbe kerül ps store-on. Van olcsóbb módja a magyar regnek?
A lent említett ps2-kompatibilis 60 gigásat szerintem ne vegyél, az egyik elsõ széria, hullanak a 60-asok, mint a legyek.
Slim-mel és Superslimmel nincs tapasztalatom.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Forza.
Ha jól emlékszem... rég nem nyúltam hozzá <#nemtudom>#nemtudom>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a ps3 játékok 99%-a nem 1920x1080-ban, hanem kisebb felbontáson (általában 1280x720-ban) fut, így nyilván kissé homályosabb képed lesz, mintha natívan hajtanád
neked kell tudnod, hogy hajlandó vagy-e ezt elviselni vagy sem 😊
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx