PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Én a második részt játszottam hardon, nem volt vészes, az utolsó részt megoldotta valaki trükk nélkül?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kongy
Wáá gyerekek! király vagyok. 😄 Végigvittem az Uncharted 1-et normálon 😄 Hú, heveny agyfaszt kaptam a végefele! Azok a rohadt mutánsok rohadtul nem kellettek volna oda, hát még amikor már mutánsok + emberek egyszerre jöttek... Nem egyszer volt kontrollertörõ mozdulatom, de nem esett semminek baja 😄 Rohadt szivatós játék volt, de tetszett!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
Bõven megéri még a 3. Sõt. Rengeteg olyan nagyszerû, igényes, csodálatos játék él ezen a platformon, melyeket vétek lenne kihagynod. Uncharted széria, Infamous széria, Valkirya Chronicles, Heavy Rain és még sok más. Mire kijátszod ezeket a nagyszerû játékokat, már a négyes széria is megfogja villantani az erejét. Ne habozz! Irány, és vegyél addig is egy hármast.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

LeventeV
Van valami különbség, ami fõként a fogyasztást érinti.
Slim-et érdemes venni véleményem szerint.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Rendben még egyszer köszi a válaszokat 😊

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Kongy
Csak dizájnban. Ha pl vmi szekrényben akarod tartani a PS-t, akkor a Super Slim nem valami praktikus, mert felül kell behelyezni a lemezt, csak erre kell odafigyelni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nincs. nem lehet.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ja és lenne még egy kérdésem 😊 A Fat, Slim és Super Slim modellek között van valami teljesítménybeli különbség?😄

Kongy
Bõven sokat fogod függni szerintem😄 Én 2 hónapja vettem, és azóta is iszonyat sokat játszottam vele, meg marha sok játékot megvettem már rá, szval nekem megérte 😊

Okés köszi a választ 😄 akkor a hetekben beruházok egyre 😊

Kongy
Sztem még bõven megéri 3-at venni, még jövõre is megfogja, mert rengeteg jó széria van ps3-ra, a ps4-re meg lesz kb 30 játék kezdetben.. szval ja, megéri ps3-at venni, már csak a hamarosan érkezõ Last of Us, és a Beyond Two Souls miatt is + ps4 kezdõcímei közül is lesz ami jön 3-ra is (pl új NFS, AC:Black Flag)

Sziasztok! Lehet, hogy nem ide való de azért megkérdezem 😊 Már egy ideje tervezem hogy veszek egy Ps3-at, de most hogy bejelentették a 4-et nem tudom megéri-e megvenni a 3-at :/. Szerintetek várjam meg a 4-et vagy pedig vegyek egy 3-at? 😊 Bocsi ha nem idevaló 😄

Kongy
Ghost of Spartát kb 1 hete vittem végig, kb 2 nekifutásra annyira baszottjó 😄 De komolyan. Ahhoz képest, hogy PSP-átirat, kb God of War 2 szintû a grafikája, teljesen korrekt. A Chains of Olympus annyira nem jött be, bár God of War.. tehát majd valamikor sort kerítek a befejezésére 😄 3000 ft-ért a hülyének is megéri 😄

Apropó 3000 Ft, ennyiért vettem most Mortal Kombatot PSN-en.. 😄 Végül emellett döntöttem, de lehet még lesz más is 😄

3000 ft-ert / db mindet megeri megvenni.😊
en tegnap fejeztem be az Ascension-t, utana belekezdtem ebbol a PSP-s HD pakkbol a Ghost of Sparta-ba (ez kimaradt anno). siman jo, 60 fps-t <#szeret>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Simán. 1080p@60fps és még nem is néz ki rosszul ahhoz képest, hogy psp-átirat.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ezt is megéri megvenni? azt olvastam hogy ez eredetileg PSP-n volt elérhetõ aztán megcsinálták PS3ra is...

Hol? Én annyit találtam errõl a neten , hogy a Collection 1 lett letölthetõ valami baki folytán az usa storeból 1 napig , de aztán javították.

mostmár a god of war 2 is ingyenes
igen

egyébként a GoW 1 ingyenes PS+osoknak asszem. legalábbis van egy God of War HD nekem letöltve... már játszottam is vele

ez lenne az?

egy nagy tortenet, mondjuk ugy. 3. resszel egyebkent NAGY butasag lenne kezdeni, mert a 2. resz oriasi cliffhanger-el er veget, a 3 pedig onnan indul.
ugyis rakapsz, szoval mindet latni akarnad elobb-utobb. vedd meg cdgalaxis-nal az elso HD pakkot. elso ket resz, mai napig fantasztikusak. es sokaig elleszel veluk.

szerintem.

szóval folytatólagos a story? csak azért kérdezem, mert most csak egyre lenne pénzem.

de, kimarad. nyomd abban a sorrendben, ahogy megjelentek.

Na, tudom egy párszor már feltették a kérdést, de...

God of Warnak folytatólagos storyja van, vagy nem marad ki semmi ha a GoW 3-mal kezdem?

Kongy
Én a Tekken Tag Tournament 2-vel szemezgetek, meg esetleg Super Street Fighter IV, de azt PC-n szarráfüggtem😄

Szabi84
nézegettem én is goldenaxe, SSF2T HD remix, de magyar storenon egyik sincs:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
na frankó! heavy rain jöhet

Kongy
Verekedõs játékok akciósok Store-on! Mortal Kombat féláron!! Elég jó ajánlat.

cd galaxisos akció bõvült illetve visszakerültek nagyobb címek aki lekésett róla most pótolhatja
Tibi7
Köszönöm 😊
arty
digicenter.hu
livekodok.hu

Forza.

Tibi7
Asszem most húsvétkor olyan volt hogy 12 helyett 15 hónapra adtak tagságot. De én is hülye voltam, mert mielõtt lejárt az enyém, két héttel elõtte kaptam egy üzenetet hogy ha most veszek egy éveset, akkor 4500-zal olcsóbban kapom meg. Csak vaciláltam, aztán nem vettem észre hogy kicsúsztam az idõbõl. Én barom :/
Tibi7
Ezt te hol nézed? Mert akkor figyelgetném én is 😊
arty
talán 11-12k körül szokott menni a "feltöltõkártya", most épp nemlátok

Forza.

Anubys
Néha akcióznak rajta, karácsonykor és húsvétkor is volt, kb. 75%-ra ócsósítva. Nem tudom, mikor lesz megint, de olyankor érdemes egy évest venni, mivel hozzáadódik a meglévõ idõhöz a plusz év.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

A tv is jelet alakit at,de meg sem lesz homalyosabb a kep pedig nativ felbontasa ugyan ugy 1080p. :-(

Tibi7
Sziasztok!
Lejárt a psn-em, magyaron voltam fent, szeretném megújítani, de látom hogy 15ezerbe kerül ps store-on. Van olcsóbb módja a magyar regnek?
Anubys
Ha nem akarsz okoskodni a géppel, akkor a firmware lényegtelen, psn-hez úgyis frissítened kell. A fat-bõl olcsón tudsz venni 40 gigásat, nekem is olyan van, eddig semmi baja nem volt. A fej lehet cinkes, nézd meg, hogy olvad-e mindent redesen (ps3 játék, ps1 játék, dvd).
A lent említett ps2-kompatibilis 60 gigásat szerintem ne vegyél, az egyik elsõ széria, hullanak a 60-asok, mint a legyek.
Slim-mel és Superslimmel nincs tapasztalatom.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

arty
semmi, ez ilyen. törvényszerû, hogy fullhd lcd monitoron a nemfullhd kép kissé homályabb!

Forza.

Kongy
pl a regi fat ps3ak kozul van ami viszi a ps2es jatekokat is ha ez nalad fontos tenyezo akk fatben gondolkodj

Sziasztok! Szeretnék venni egy PS3-at használtan és segítségeteket szeretném kérni, mikre kell odafigyelni a vásárlásakor? Milyen hibák jöhetnek elõ? Számít, hogy milyen FW van rajta, vagy mikor gyártották?
nem lesz homalyos, olyan lesz, mint amit kinyom magabol a jatek. 50 colos tevemen se homalyos az adott jatek, mert egyszeruen atvalt 720p-be. ha a standard 720p-s felbontastol elter a jatek (lefele ugye), akkor lehet homalyos(abb).

Vadnokedli
Ha csak 1080 ra állítod akkor a 720 as játékoknak a felbontása szar lesz, 720 és 1080p-t bepipálva kell hagyni. ezt a kettõt.

Ha jól emlékszem... rég nem nyúltam hozzá <#nemtudom>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Csacsi
És akkor mi a megoldás FullHd monitoron, hogy ne legyen homályos? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

arty
a ps3 dashboard 1920x1080-ban, tökéletesen jelenik majd meg
a ps3 játékok 99%-a nem 1920x1080-ban, hanem kisebb felbontáson (általában 1280x720-ban) fut, így nyilván kissé homályosabb képed lesz, mintha natívan hajtanád

neked kell tudnod, hogy hajlandó vagy-e ezt elviselni vagy sem 😊

Forza.

Egy kis segítség kellene. Van egy FullHD-s ,HDMI-s monitorom,PS3-mal szeretném ideiglenesen használni. A natív felbontás 1920x1080. Miként jeleníti meg a PS3 ha beállítom 1080p-re? Gondolok itt a felbontásra,mert,ha alacsonyabban használom,mint a natív,homályos,nem elég éles. Sajnos a monitorom másik városban van utaztatni feleslegesen nem szeretném. Ezért í

arty
Bionic Commando Rearmed 1(esetleg a 2)
Renegade Ops
Wolf Of The Battlefield: Commando 3

Forza.

TDC Geronimo
nyamm. Remegõsen várós már az idei E3 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN