PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mikor linkeltem akkor még volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Jól tette aki megrendelte már hamarabb, mert már Heavy Rain sincs például.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
sony <#levele>#levele>
---
ez az essentials tényleg durva akcio, gow3-on még ugy is elagyaltam, hogy igazából semmi kedvem hozzá, de annyit ajnározza mindenki a grafot, h lehet h megnézném 😊))
Forza.
Azt viszont a mai napig nem szoktam meg, hogy Sonyéknál bármilyen shooterben a lövés az nem a ravasz, hanem a R1 és 2. Nagyon gáz. 😊 Már jó fél éve megvan a konzol, s a mai napig elõfordul, hogy lövés helyett hajigálom a grántátot, mert a ravaszt nyomkodom megszokásból. 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A másik pedig, hogy elég sok helyen meg lehet csinálni, hogy valahonnan úgy leszedsz 4-5 ellent, hogy észre sem vesznek.
Engem a folyós rész zavart, menj árral szemben, és kerülgesd a robbanó hordókat. Ezt kihagyhatták volna, a másik a zombik. Nem illettek bele...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ráadásul másodszor veszem. Mondjuk a quantic dreamtõl pont nem sajnálom, beyond is jön elõvételben.
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nincsen semmi baj, olcsó recsitekkel meggyógyítom magam 😊
Adversus solem ne loquitor
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nekem is volt egy olyan szitum h egész reggel egy kaszáspókot üldöztem mikor kiderült,hogy csak megrepedt az egyik lencse a szemüvegemben.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
esetleg azt is írd le, h utálod a kontrollert, az fps-t, hátha még hitelesebb leszel tõle.... 😄
Forza.
elképesztõ szép részek vannak a játékban, késõbb. fantasztikus exkluzív.
Forza.
Ez a közelébe sem megy, de még távolról sem. Mondom, Gears of War szint.
Az hogy a játék milyen az egyéni ízlés kérdése, de a graffal aztán semmi gond nincs.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kár, hogy mind a három megvan már. 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A játék kurva ronda, az elsõ Gears of War nézett ki így vagy 7 évvel ezelõtt talán, s erre írták 2011-es tesztek, hogy káprázatos grafika! Hol? Aki ezt mondja, az vak.
Fájdalmasan fantáziátlan és középszerû a játék, ezért kár volt pénzt adnom. Egy órát bírtam vele, s utána annyira felidegesített, hogy ilyen szar, hogy ollóval szétvágtam a lemezt! :-D
Ilyen exkluzívból köszönöm nem kérek, tele van vele az Xbox is.
nekem a 3 is kihuzta a ~10 órát, hardon, de kétségtelen h a második után van egy kis visszalépés
Forza.
Uncharted 1 8pont a megalapozás
Uncharted 2 9.5 pont a végletekig kidolgozott, gyönyörû, hosszú izgalmas történet változatos helyszínek , pöpec tûzharcok
Uncharted 3 7.5 pont rövid játék a story nekem személy szerint nem jött át , de ami az egészet a nyomorba dönti a mesterséges intelligencia vagy annak hiánya.. Jönnek az enemyk letámadnak aztán befagynak csak állnak bolyonganak jobbra balra .. Végig olyan érzésem volt mintha a továbbfejlesztett közelharci rendszer rájuk lenne erõltetve és megbuggyanna tõle az egész ai. + 6-7 óra volt az egész game hardon mikor a 2 ütötte nálam , ha jól emlékszek a 11 et is normalon.
aki az elsõ elsõként kihagyja, az egy jó játéktól fosztja meg magát (noooooormális???)
aki utólag tolja végig, az meg csak csökkenti az élményt (noooooormális???)
Forza.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Típusa: Playstation 3
Neve: Killzone 3
Ára: 2 990 Ft
Sorozatbeliség: Essentials
Információ: PS3 PAL
Neve: God of War 3
Neve: Resistance 3
Sorozatbeliség:
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Neve: Resistance 3
Sorozatbeliség:
Neve: Uncharted 2: Among Thieves
Sorozatbeliség: Platinum
Neve: Ratchet and Clank: A Crack in Time
Neve: Ratchet and Clank: Tools of Destruction
ÖSSZESEN:
-------------------------------------------------------------------
A rendelt mûvek összértéke: 11960 Ft
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert akkor megveszem én is most.
lehet kapásból 4et be is rendelek!