PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtok ajánlani valami jó cooperatívot? Úgyértem amit így személyesen jó közösen tolni mint pl az lbp. Szóval nem netes coop.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

last of us demo
Szabi84
igen akkor kellett volna😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
Nem igaz. 😄D
Mikor linkeltem akkor még volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szabi84
pár napja akartam a heavy rain-t de már akkor elfogyott:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
Sony PS3 Essentials játékok akciója 2013. május 21–27.

Jól tette aki megrendelte már hamarabb, mert már Heavy Rain sincs például.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
nem jó. választhatóra kellett volna csinálni, hamár el van cseszve a kontroller, de van rá megoldás.... ergo van player aki tudja használni a ravaszokat, van aki nem. erre fel kellene készülni minden ps3as játékban....

Forza.

Vadnokedli
Ha USB 3.0-ás portba dugom a Kontrollert tölteni akkor gyorsabban fog tölteni?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
Szerintem jó így ahogy van, bár tény hogy felcserélték. Szerintem nem véletlen, mert gyárilag folyton lecsúszik róla az ember ujja. <#nemtudom>

davidka003
Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch Zavvin 8600 Ft=25 font

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
gow3ban nem a graf jó egyedül 😄 megalázod Poszeidóntól kezdve Hermészen át Zeuszt, hihetetlen epic játék a szó szoros értelmében 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
igen, sajnos az elcseszett kontroller visszanyalt 😞 legrosszabb, hogy így hiába vettem extra triggerjavitó mûanyagokat, legtöbb játékban nem lehet visszaállítani

sony <#levele>

---

ez az essentials tényleg durva akcio, gow3-on még ugy is elagyaltam, hogy igazából semmi kedvem hozzá, de annyit ajnározza mindenki a grafot, h lehet h megnézném 😊))

Forza.

Én sem tudom, mert utálom az egész FPS mûfajt. Csak azért vettem meg, mert exkluzív, s akkor biztos tud is valamit. Hát nem, egyik kutya, másik eb. :-/

Azt viszont a mai napig nem szoktam meg, hogy Sonyéknál bármilyen shooterben a lövés az nem a ravasz, hanem a R1 és 2. Nagyon gáz. 😊 Már jó fél éve megvan a konzol, s a mai napig elõfordul, hogy lövés helyett hajigálom a grántátot, mert a ravaszt nyomkodom megszokásból. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Egy Halo-val sem játszottam, teljesen hidegen hagy.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Anubys
A technikájuk szerintem ugyanaz minden nehézségi fokon, csak annyi a különbség, hogy többet bírnak, te pedig kevesebbet. Nem tudom, lehet, hogy én vagyok túl hardcore gamer, de nekem nem okozott nehézséget. A fejlövéseket a legkönnyebb akkor összehozni, ha fedezékben vannak, és kilóg a fejük. Ahogy egyik haver mondta anno, hajba kell õket lõni, amíg pihennek a fedezékben.
A másik pedig, hogy elég sok helyen meg lehet csinálni, hogy valahonnan úgy leszedsz 4-5 ellent, hogy észre sem vesznek.
Engem a folyós rész zavart, menj árral szemben, és kerülgesd a robbanó hordókat. Ezt kihagyhatták volna, a másik a zombik. Nem illettek bele...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Moby
#83641 <#nezze>
Ráadásul másodszor veszem. Mondjuk a quantic dreamtõl pont nem sajnálom, beyond is jön elõvételben.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
heavy rain ennyiért kb ingyen van, de én 5k-t se sajnáltam érte. god of war 3, uncharted 2 kombó úgyszint, ha nem lenne meg gondolkodás nélkül venném.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Most viszont már hivatalosan is keciedrágán vettem a hevirént 😄
Nincsen semmi baj, olcsó recsitekkel meggyógyítom magam 😊

Adversus solem ne loquitor

Kongy
1 az, hogy nincs célzássegítés, és én kurva suta vagyok alapbol kontrolleres célzással. Nem az kell, hogy egybõl rávigye a célkeresztet, mint a 2-3-ban, hanem az, hogy legalább ha rácélzok a rohadékra kövesse már picit... De nem, és a mocsok még ki is hajlong a lövéseim elõl. Egy tárat beleeresztek a mellkasába semmi, egyet lövök a fejébe kész... De kurva nehéz fejbetalálni a rohadékokat. A másik idegesítõ dolog, hogy ezek a buzik megkerülnek, nem tudsz ellenük semmit tenni, elölrõl a fedezéket átlövi az egyik, de közben a másik már kerül, és egyet pislogsz már telibe lõ hátulról, full kereszttûzbe kerülsz, egy jólirányzott gránát, vagy 5 mp a kereszttûzben és halott vagy! OKÉ, legyen kihívás, de MINDEZ EASY NEHÉZSÉGEN, az kicsit magas. Na ennyi lenne a gondom az Uncharted elsõ részével. A többi mind király, és rendben van, de a játék szerves része a harc, ami totál frusztráló nekem, aki alapból PC-s játékos, és szarul bánik a kontrollerrel célzáskor. Ja, és mindezt úgy, hogy pl Resistance-eket simán végigtoltam, mert abban volt MINIMÁLIS AIM ASSIST.

Anubys
Idegesítõen hatékony AI? Szerintem pont jó. A 3 ilyen téren kuka, életképtelen ellenfelek hada csinál hülyét az AI-programozóból. Az 1 teljesen korrekt volt. Néha még kissé suta is, amikor a saját csapdájába sétált bele. Amikor sokan voltak, tényleg nehéz volt 1-2 helyzet, de hardon sem csesztem bele a joy-t a TV-be.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Vadnokedli
Baszki, tényleg. Néha takarítani kéne a szemüveget.. <#idiota> Most hogy így néztem tiszta mocsok.. <#banplz>

The Protector
Nem lehet h koszos lett a szemüveged és a GOW3-nál még tiszta volt?
Nekem is volt egy olyan szitum h egész reggel egy kaszáspókot üldöztem mikor kiderült,hogy csak megrepedt az egyik lencse a szemüvegemben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
azt nem értem, ha nem bírod a csõlövöldét, minek játszol csõlövöldével?

esetleg azt is írd le, h utálod a kontrollert, az fps-t, hátha még hitelesebb leszel tõle.... 😄

Forza.

arty
1 óra? magyarán nincs is véleményed... amit leírtál, azt úgy hívják: elsõ benyomás

elképesztõ szép részek vannak a játékban, késõbb. fantasztikus exkluzív.

Forza.

Kongy
akkor huzzal halozni az biztos jobb xd

Nem mellesleg meg ostoba csõjáték, nulla szabadsággal, teljesen fantáziátlan, tucat FPS, legalább 50 ilyen készült már az elmúlt 10 évben, ha nem több.

Nem hiszem. A God of War 3-nál letettem az állam, máig nem láttam olyan szép játékot, mint az.

Ez a közelébe sem megy, de még távolról sem. Mondom, Gears of War szint.

TDC Geronimo
Akkor meg a te szemeddel van valami nagy probléma 😄

Az hogy a játék milyen az egyéni ízlés kérdése, de a graffal aztán semmi gond nincs.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egy 50 collos full hd tvn...

Ebbõl a GoW3, a második áncsártid meg a heavy rain ér valamit. A többi az mind kuka.

Kár, hogy mind a három megvan már. 😞

TDC Geronimo
Ronda? Min játszol 10 éves SD tvn?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok! Megvan az elsõ hatalmas PS3-exkluzív játék csalódásom. Úgy hívják, Killzone 3.

A játék kurva ronda, az elsõ Gears of War nézett ki így vagy 7 évvel ezelõtt talán, s erre írták 2011-es tesztek, hogy káprázatos grafika! Hol? Aki ezt mondja, az vak.

Fájdalmasan fantáziátlan és középszerû a játék, ezért kár volt pénzt adnom. Egy órát bírtam vele, s utána annyira felidegesített, hogy ilyen szar, hogy ollóval szétvágtam a lemezt! :-D

Ilyen exkluzívból köszönöm nem kérek, tele van vele az Xbox is.

Kongy
Egyertelmuen a 2 lett a legjobb, a 3 kicsivrl gyengebb es szamomra az 1 a leggyengebb az idegesitoen hatekony ai miatt. oke ne csak szobrozzon az enemy de ha mar unfair szinten jobb nalad akk gaz van..

arty
nekem uc1 9pont, uc2 10pont, uc3 9pont - így visszagondolva 😊 imádtam minden egyes pillanatot, amit a játékokkal tölthettem,

nekem a 3 is kihuzta a ~10 órát, hardon, de kétségtelen h a második után van egy kis visszalépés

Forza.

Nem is tudom én , ha pontoznám õket :
Uncharted 1 8pont a megalapozás
Uncharted 2 9.5 pont a végletekig kidolgozott, gyönyörû, hosszú izgalmas történet változatos helyszínek , pöpec tûzharcok
Uncharted 3 7.5 pont rövid játék a story nekem személy szerint nem jött át , de ami az egészet a nyomorba dönti a mesterséges intelligencia vagy annak hiánya.. Jönnek az enemyk letámadnak aztán befagynak csak állnak bolyonganak jobbra balra .. Végig olyan érzésem volt mintha a továbbfejlesztett közelharci rendszer rájuk lenne erõltetve és megbuggyanna tõle az egész ai. + 6-7 óra volt az egész game hardon mikor a 2 ütötte nálam , ha jól emlékszek a 11 et is normalon.

arty
pont ezért kell sorban játszani

aki az elsõ elsõként kihagyja, az egy jó játéktól fosztja meg magát (noooooormális???)
aki utólag tolja végig, az meg csak csökkenti az élményt (noooooormális???)

Forza.

samsung123
Jee pont igy erzem en is. Ugyanebben a szisztemaban tolom. De igy jo anz egy csak olyan magas a masodiknak a lece hogy az eszmeletlen

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Kongy
Szegedi Tescoban 700 Ft-ért vettem Battlefield Bad Company-t (PS3ra!) 😄 Ilyen kiárusítás akció keretében sok játékot áron alul adnak 😄

SpeedXHUN
Azt hittem több helyen is lesz essentials akció,de akkor csak cdgalaxis,ha jól látom.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

davidka003
Miért lenne? Ott sosincs ilyen akció.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

SpeedXHUN
ilyen akció nem lesz tescoba vagy auchanbe?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Kongy
Hát az elsõ részt most tolom, eddig a 2-3 etalon, de ez a rész valahogy nem igazán jön be. Az ellenfelek piszok pontosan céloznak, van h fedezéken átlõnek simán, plusz a gránátokat olyan pontosan dobálják, mint annak a rendje. Néhol elég frusztráló, de nem rossz játék. Ha ezzel 2007-ben játszok amikor kijött a szám tátva maradt volna ettõl a grafikától akkor. Így 2013-ban csak szimplán szép.

samsung123
Ezek jönnek a papaához😊 a hármas szám bûvöletében😄

Típusa: Playstation 3
Neve: Killzone 3
Ára: 2 990 Ft
Sorozatbeliség: Essentials
Információ: PS3 PAL

Neve: God of War 3

Neve: Resistance 3
Sorozatbeliség:

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Totti5
Neve: Resistance 3
Sorozatbeliség:

Neve: Uncharted 2: Among Thieves
Sorozatbeliség: Platinum

Neve: Ratchet and Clank: A Crack in Time

Neve: Ratchet and Clank: Tools of Destruction

ÖSSZESEN:
-------------------------------------------------------------------
A rendelt mûvek összértéke: 11960 Ft

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

The Protector
annyi h ocsmányabb vörös a színe a toknak meg a lemeznek.Más különbség nincsen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
De most akkor már vehetõ az akciós áron?
Mert akkor megveszem én is most.

Szabi84
essential mit jelent, mi a különbség a platinum között?

Totti5
bevásároltam😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

samsung123
<#wow1><#csodalk><#vigyor2><#phone>
lehet kapásból 4et be is rendelek!

davidka003