PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazabol gyerekeknek valo. nem ertem miert mondjak ra, h nem, nem az, csak mert idosebb fejjel is elvezik. elvezzek csak, jo jatekok ezek. de officiel gyerekeknek.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
jolvan elnezest ratchet fanok😄D gameplayek alapjan nekem ilyen disney-fele ugrabugranak tunt mint amikkel anno 6evesen jatszottam xd de ki fogom probalni az biztos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nem.

Adversus solem ne loquitor

arty
Nem.

Forza.

Bil Ur Sag
Akkor én egy nagy gyerek vagyok mert így kopaszodó halántékkal is rendkívül élveztem a sorozatot. 😊 Amúgy szerintem korosztályfüggetlen a R&C. De nem feltétlenül gyerek. Fõleg, mert rengeteg poént, nem is igazán fognak érteni gyerekek, már pedig azokból bõven akad a játékban. Tipikusan az az igényes mese, amit felnõtt fejjel is szívesen végigjátszik az ember. Sõt, valószínû az igazi értékeit csak az érettebb korosztály fogja igazán felismerni.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Kongy
Úgy vettem észre, hogy a Ratchet and Clank inkább gyerekeknek való, nem? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
Erõsen fókuszál a harcra, de vannak benne platform részek is természetesen. Továbbá a története szerintem az egyik legjobb amit valaha játékokban láttam. Legalábbis a sötétebb, betegebb hangulatú játékok között mindenképpen. Anno én a God Of War 2-ben ( pedig óriási kedvencem) is hiányoltam azt a platform áradatot ami az elsõ részt jellemezte. Emlékezzünk csak amikor Hades "birodalmából" kellett meglépnünk. Szinte az egész pálya egy tömény platformrész volt. Sosem felejtem el, amikor sikerült végigjutnom rajta (nem kevés halál árán) még fel is üvöltöttem 😄
Ha jó kis platformrészekkel megtûzdelt játékot akarsz még, akkor ott van a Ratchet And Clank sorozat. Hatalmas játék 😊

LeventeV
Nekem nem jött be a Heavenly Sword.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Kongy
Mondjuk én metacritic-re nem adok, szval ha ilyen 50-60-70% egy játék talán adok neki esélyt. Jó példa a Dante's Inferno ami 70-75 körül van, de nekem jobban tetszik, mint a 80-as Castlevania.. szval embere válogatja. A Splatterhouse nekem nem tûnik bejövõsnek, a beat 'em up-okat nem szeretem.

Kongy
Kipróbáltam a Heavenly Sword-ot, nemtom miért de csak UK Store-on van fenn a demója.. na mind1. A grafika rohadtul hangulatos, ahogy a zene is, de ez a harc basszus 5perc alatt monotonná vált, és kb a demóban végig csak harc volt. Nekem egy hack'n'slash-ben kell kis ugrálás is.. 😄 Vagy csak a demó ilyen szar, a teljes játékban van ugrálós rész? 😄

Anubys
Lehet, hogy a 10/10 kicsit túlzó, de szerintem nagyon jól sikerült cucc, belek, vér, hangos metal zene. Legjobb... 😊
No meg a rakás utalás klasszikus horrorokra, a Lovecraft feeling, és nem utolsó sorban a maszk poénjai. A leghangulatosabb horrorjáték, ami nem ijesztgetni próbál -amit, valljuk be, elég kevés játéknak sikerül elérni-, hanem agyatlan belezést nyújt. Én vagy hatszor toltam végig, és minden percét élveztem még hatodjára is.
A metacritic-en is a userek-tõl 7.3 pontot kapott, szóval én nem temetném, de persze ízlések és pofonok... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kongy
ja jó 😄 gondolom ez számlázásnál fontos, hogy valós adatot adj meg, de ez nekem nem lényeg. am én Jack Umbrella vagyok UK Store-on XD

Vadnokedli
nekem magyar címmel saját nevemmel(ami adam shepherd) megy az uksotre <#nemtudom>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kongy
*nem Store-om hanem acc-om na XD

Kongy
Amúgy UK ps store-ból kamunévvel meg cimmel és ugyanúgy lehet vásárolni nem? XD Mmint nem kötelezõ valós adatot megadni igaz? Mert most van 1 magyar Store-om, meg egy UK egy PS3-on.

Kongy
Köszi a tippeket ! Castlevania-t tolom, de annyira nem jön be, igaz kritikailag elismert, de a Dante's Inferno sokkal jobban tetszett, a kritikusokkal ellentétben 😄

arty
+1

Forza.

Vadnokedli
Szerintem egy ruppót nem ér a splatterhouse.. <#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Tinman
Próbáltam, megvettem, rémesen eluntam. Tényleg agyatlan, de túlságosan is az. A 10/10 meg elég durva túlzás.

Nem véletlen a Meta értékelés sem...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Anubys
Kicsit kevésbe szokványos a stílusban, inkább beat'em up, de javaslom, hogy nézz rá a Splatterhouse-ra. 10/10-es agyatlan gyilokjátek.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Seth
Castlevania - Lords of Shadow

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Conan... atomjó!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bil Ur Sag
Heavenly Sword. Egy nagyszerû hack'n'slash. Szerezd be nyugodtan.

Szabi84
Amit alattad említettek az pont olyasmi asszem.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kongy
Tudtok valami fasza hack'n'slash-t ajánlani? Ne legyen nagyon animés stílusú, mint a Bayonetta, inkább God of War/Dante's Inferno-szerû legyen.

Bil Ur Sag
Így a generáció vége felé úgy gondoltam bepótlom még azokat az exkluzív címeket, melyek eddig kimaradtak az életembõl. Ezek közé tartozik a Heavenly Sword is. Utólag csak azt tudom mondani, hogy ha ezt a játékot kihagytam volna, életem legnagyobb hibáját követtem volna el. Fantasztikus a játék! A történet, a hangulata, a harcok, a karakterek. Hihetetlen mennyire jól sikerült játék. Követelem, hogy PS 4-en folytatódjon ez a bizarr, sötét mese 😊

Na elvittem a broken paradise-ig, gondolhatod mennyire örültem most az ottani fogadtatásnak... 😊 most megint pihenek. 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Szabi84
ja igen, az egy nehéz rész volt

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tudom, épp az az agyfasz, hogy egyszer már megcsináltam és erre nem mentette el, vagy nem tudom mi történt... 😄

Kongy
AZT VÁGOM 😄 Jó sokat szoptam vele! Át kell menni egyik házból a másikba RPG-ért, de közbe folyton telibe lõ a rohadt tank, bármelyik nehézségen. Agyfasz de megcsinálható 😄

A vonatos rész is erõsen cumi volt, ott nem egyszer kapcsoltam ki inkább a gépet mielõtt valamiben kárt tennék... 😊 Amúgy arra gondolok amikor a hegyekbe lerohanják a falut és menekülsz a tank elõl az épületek közt, illetve házakban... mindenhol... 😄

Szabi84
a vonatos rész? imádom azt a részt

Ja meg, h interaktív mozi az UC, tény, hogy totál csõjáték, de megnézném ki az aki végigmozizza, mert én jópárszor leizzadtam közbe... 😊 Egyébként egybõl a 3mal kezdtem, aztán az elsõ, most meg a második részben le is dadogtam egy tankos résznél aztán azért nem folytattam egy ideje, mert egyszer már megcsináltam nagynehezen, aztán most valami mentési anomália miatt néhány checkpointtal visszább vagyok... -.-'

Én alapból normalon játszok mindent, az UC-kkal eszembe nem jutott hardon játszani, így is annyit átkozódtam... 😄 Aztán még azt mondják, hogy a konzoljátékok egyszerûek... 😊

Szabi84
Hello! Nyugodtan megveheted, nekem ma jött meg. Kontrollerel játszom!

Kongy
Naigen, az Uncharted 3 is normálon pörgött 😄 és kellemesen kihívó volt, de sose frusztrálóan nehéz, mint az 1 EASY-n.

The Protector
Szerintem az UC3 volt a legnehezebb.Fõleg a kibaszott homokviharos rész.Ott gyakorlatilag a gatyámba szartam Hardon.
Nekem csak a rohadt gránátokkal volt gondom.Volt,hogy 3at is kaptam egyszerre,tökéletes célzással a lábamhoz,de volt olyan is, hogy pont a fedezék párkányára dobták rá.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Az de geci rész volt! Amikor elfogytak egyik oldalról jöttek a másik oldalról! Hát szenzációs volt 😄 Na ott is bõven voltak negyed óránál tovább tartó szarakodások, de már örültem, hogy mutánsok nincsenek XD

Bil Ur Sag
Emlékszem, ahol a leginkább eltököltem a játékkal az az volt, amikor a játék vége felé Sully-val a templomban kell elmozdítani az oltárt, mert az jelenti a tovább vezetõ utat. Nos ott, amikor jöttek a padsorok között a shotgunnal felszerelt martalócok, fentrõl pedig sniperek osztották az áldást, na az hardon eléggé nehéz volt. Neki is mentem párszor mire megcsináltam 😊

Okok, kösz a segítséget!

Kongy
Hallod, ezt easy-n is kikényszeríti ! 😄 Volt, hogy 10 (!) percig tartott egy csata, a játék elején annyira tûz alá vettek. A pofátlanul pontos gránátdobásuknak hála pedig mozgásra kényszerítettek. Ha pedig nem dobtak gránátot, akkor megkerültek, és jól beszoptam. Amúgy NÉHA hajlamos az AI balfaszságra, pl a gránátot a falnak dobja, magát robbantja fel, meg olyan is volt, hogy a gránátvetõs csávó a tárát lõtte ki 😄 A végefele a mutánsok vs emberek rész már nem vészes, mert ölik egymást, neked csak arra kell figyelni, hogy a mutánsok ne kerüljenek közel. Baromi nehéz játék volt, de tetszett!

Bil Ur Sag
Próbáld ki Hard fokozaton. Egy élmény, de tényleg. Meg fogod látni, mivel már egyszer végigjátszottad, nem is lesz annyira húzós. Viszont rákényszerít a játék, hogy a fedezékeket maximálisan kihasználd. Nálam az elsõ rész a kedvenc a szériából.

n000rbi
Szerintem nincs olyan kiadás, ami Move only...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Azzal fogsz tudni játszani Move nélkül is, nekem is dettó ugyanaz van meg 😄 Borítót meg pont leszarom, mert a játék mindenért kárpótol 😄

Nah ezaz, hogy nézem most galaxison, hogy 3000-ért jó lenne(még ez az ocsmány essentials változat is), de ez a move edition dolog frusztrál, hogy nehogy az legyen, hogy nem tudok majd játszani vele... 😊

Kongy
Nem, csak opcionális a Move. DE van egy olyan kiadás amit csak Move-val lehet használni, de azt webshopokban feltüntetik. Nekem a sima Move Edition van meg, és lehet Dualshock 3-al tolni.

Azt nem tudjátok, hogy a heavy rain move editiont csak move-al lehet játszani?

The Protector
Én crushing-on is végignyomtam a 2-õt,a 3-at hard-on de az már botrányosan szopatós volt sok szituban.Nem hinném h a 3-at megpróbálom úgy valaha is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
A Gothic 4 ps3-on is akadozik?

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Jó hát második rész más téma, de ez az elsõ elég nehéz volt, fõleg amikor random a hátam mögé dobott le ellenfeleket, nagyon fair volt.