89387
PlayStation3
-
#84931 Tegnap végigjátszottam a Last of Us-t.Olyan 80%ban mindenhova benéztem,így volt 15óra.
Eszméletlenül jó lett ez a játék.Teljesen patent minden szinten.Hangok,grafika,minden lenyűgöző benne.Összességében 10/10-es game de pár dolgot hiányoltam benne,amivel ezt a poszt.apok. témát még lehettt volna erősíteni.Hiányoztak nekem az NPC-k,szegény emberek és elkeseredett nem kőkemény túlélők.Összességében szerintem megérdemel minden elismerést.
A multija is nagyon jó lett.Ügyes ez a Naughty dog,el tudta intézni azt,hogy mindenki lopakodjon és ne az legyen mint az AC multikban,hogy futozik a sok hülye mindenfele.Itt ha futsz,tuti megdöglesz.Ez nagyon tetszik benne! -
#84930 Tényleg elég jó, de a mentési rendszer elég trükkös. Checkpointokat nem ment, csak helyszínek előtt... ami nem valami jó, mert lehet nincs időm félórát játszani vele egyhuzamban, és akkor ha mentés előtt hagyom abba, oda minden addigi dolog. -
#84929 Közben látom már a Tools Of Destructionnal is nyomod. Legjobb rész. -
#84928 A Motorstorm óriási kedvenc. Előre felhívom a figyelmedet, bitang nehezek. Ha mindent aranyra akarsz hozni (első helyre) akkor kösd fel a gatyád :) A biztonság kedvéért a helyedben beszereznék még egy kontrollert :D -
#84927 Igen? -
#84926 Már csak a bossfightok miatt is. Meg eleve mivel előzmény nem lehet olyan jó, mint egy bosszúhadjárat fináléja szvsz. -
#84925 Miért lenne jobb a 3.rész? :) -
#84924 Az Ascension aligha :D Inkább a God of War 3. Meg persze az 1-2 is zseniális. -
#84923 Korrekt? A ps3 legjobb játéka szerintem a TLOU után. :) -
#84922 Annyit bőven megér. Korrekt kis játék lett. -
#84921 Nagyon zsír.
Már csak egy 10%-os kupon s happy. :D -
#84920 God of War: Ascension PS3
Zavvin 15 font. -
#84919 -
darkmore #84918 Póló nélkül itt:
http://www.supergamer.hu/metal-gear-solid-the-legacy-collection-p-213208.html
Pólós ajánlat pedig innen jött, de ahogy látom most már olcsóbb lett itt is:
http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/metal-gear-solid-the-legacy-collection-ps3-ps3
-
#84917 Köszi a figyelmeztetést, betettem az oldalt a "sohanenyisdmeg" listámba, és a céges hálózatokban is tiltólistára tettem ezt a netszemetet -
#84916 Nagyjából egyetértek, bár kicsit jobban lehúzta a kelleténél. Annyi hiba közel sincs benne, mint amiket említett. De a 8/10 korrekt megállapítás. -
#84915 vagy msik eset:
Honnan tudok venni otp-s mastercarddal online psn kódot UK-s acchoz? :) -
#84914 magyar accal ps+-oznék, akkor az UK-s accommal is játszhatok a plusos játékokon?
mik a megkötések a brit acchoz ha nem azzal fizetek elő plusra?
-
#84913 Ez volt egy korrekt teszt. -
#84912 Józan?! Milyen negatívumok vannak ott te atyaég :DD
-
Ulthane #84911 Végre egy józan The Last of Us teszt -
#84910 így ahogy mondod, köszi.
157 giga még a 320ból :) -
#84909 Settings-System Settings-System information, ha jól emlékszem most így hirtelen. Ott ahol írja, hogy milyen firmware van a gépeden. -
#84908 lame kérdés, de most hirtelen nem találom.
Hol nézem meg mennyi hely van még a HDD-n? :) -
#84907 mgs1 nem fért fel a lemezre? :/ -
#84906 Ezt értem. Nem erre gondoltam, de azért köszi. -
#84905 . METAL GEAR (MSX verzió)
· METAL GEAR 2 (MSX verzió)
· METAL GEAR SOLID (voucher kód)
· METAL GEAR SOLID 2: HD Edition
· METAL GEAR SOLID 3: HD Edition
· METAL GEAR SOLID 4: Trophy Edition
· METAL GEAR SOLID: Peace Walker HD Edition
· METAL GEAR SOLID: VR MISSIONS (voucher kód)
· 2db Ashley Wood Bande Desinee HD grafikus novella (Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2) -
#84904 Kerestem, de nem találtam. Tudnátok linkelni egy képet, hogy pontosan milyen is csomag belülről?
Ennél egy nagyon picivel több info kellene vagy ennyi az egész, plusz a felújított játékok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#84903 hol vásároltad? -
darkmore #84902 Én berendeltem kb. 17e-ért szállítással együtt, utána találtam máshol 15e-ért postával, visszamondtam az elsőt, indoknak beírtam, hogy találtam olcsóbban, felhívtak, hogy akkor beszéljük ezt meg, ingyenesen szállítják és adnak hozzá egy promós pólót is (ezt még nem tudom mifélét), tehát vagy 15ért póló nélkül, vagy 16ért pólóval.
Amúgy ez a legacy nagyon über cucc, már régen ki akartam próbálni az MSX-es részeket, a digitális novel-ek mindig szétfagytak PSP, de már az első képkockákból látszott, hogy pure art!
PS2-őm soha nem volt, nekem ez a cucc egy főnyeremény és már most érzem, hogy a 100 oldalas artbook ketté fogja hasítani az agyamat :)
De pl.: akinek van egy HD collection+MGS4 annak valószínűleg nem éri meg... -
#84901 Ezért sem fog. :) -
#84900 Aki még nem vett ps3-at
-
#84899 Fizetni a fene 8 fontot a postára még pluszban mikor ingyenes amúgy. -
#84898 Ja értem. Köcce -
#84897 Tools of Destruction
Quest for Booty - ez mondjuk csak egy rövidebb kedvcsináló ,lényegében a Crack in Time felvezetése
Crack in Time
-
#84896 game-n is lehet és érdemes is paypallal fizetni! -
#84895 Zavvi.com
Games.co.uk
Meg haver most rendelt valahonnan máshonnan is, csak nem emlékszem rá, mit mondott.
OTP-s Mastercarddal rendelek, de a zavvin lehet elvileg paypal-lal is fizetni - legalábbis ebay store-juk is van, gondolom az oldalukon is lehet.
Általában 3-5 nap alatt megjön a cucc, de érdemes egyszerre több dolgot rendelni és tracked delivery-t kérni. -
#84894 Ja, és ezekben rendes single van. Mondjuk az All 4 One single-je se vészes, de néhol rohadtul érezni, hogy 4 fős coop-ra szánták. -
#84893 Köszi az ötleteket, Motorstorm-okkal már eddig is szemeztem :D
Ratchetből van egy Future Trilogy ami PS3-ra jött ki, és annak a része a Tools of Destruction, Quest for Booty és az A Crack in Time. -
#84892 jatényleg!
és akkor még: blur