!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolek123
Simán XP-t használnék erre a konfigra.
XP-t használok az emberiség hajnala óta, az mellett is maradok.<#pias>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Csibusz
Mivel senki nem válaszolt mindegy is, másik kérdésem lenne... Tele van a tököm a win7 mikor nem ismert fel dolgokat... Adott a gépem: amd x4 630, geforce gt250 512mb, 2giga ram... Tudom mindenki Win7 párti, merthogy az használja ki a 4magos procit meg ilyenek... de van valaki aki amúgy ilyen gép mellett Xpt használ/na?
Csibusz
Hali!
Lenne egy kis problémám, tegnap észrevettem, hogy nem 1 játékban mikor ugye nem elõre töltõdik a map be, hanem közben akad a játék...
Megnéztem a memtest-el a memoriát, és 2.2% már 12 hiba volt.. Most is futtatom a memtestet már 125%nál tart (meddig megy amúgy?😄) és még egy hiba sincs... Mindenféleképpen visszaviszem a memoriát holnap, csak nem értem mi ez... Hátha valaki tud rá mondani valami okosat, köszi😊
morcosqtya
rendben, köszi!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Falkon
Na senki nem ért a Wifi max-hoz?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Fraps-et töltsd le!
Avval lehet képet készíteni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Bruk
Na erre emlékeztem, csak nem tudtam mi a topik címe. Köszönöm szépen!

Itt remélhetõleg segítenek.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Bruk
Sziasztok!

Tudnátok linkelni egy topikot ami általában a zenérõl szól? Keresek egy együttest és ott meg szeretném kérdezni. Ha esetleg lehet itt akkor itt tenném meg.

morcosqtya
Irtó láma kérdés tudom, de nem ismerem a megoldást, ez van <#nemtudom>

Screenshotot akarok játékban, de az alap ctrl+PrntScr nem jó, mert a Ctrl lenyomásakor eltûnik a játékban egy "infó ablak" (Torchlight-ban, tárgy tulajdonságok), így csak anélküli állapotot menti. Viszont éppen az ablak tartalma lenne a lényeg.

Csak segédprogival, vagy van egyéb "hagyományos" megoldás is??
Vannak Torchlight screenshotok, van topicja is, oda is írtam, válasz nincs.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

trident
Szeretném összekötni a gépet a tv-met.
A vga-n van hdmi, dvi, dsub kimenet (asus eah 5750), a tv-n pedig scart és svideo csatlakozó van.

Milyen átalakítók kellenének? Köszönöm a válaszokat!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

portable gdb-em van, megpróbálom vele de majd holnap. Azért köszi a tippet! Ha nem megy, úgyis írok megint:-)
LoDMaSt
a proginak muszáj, nekem látott már olyan vinyót is, amit még a bios, semmi sem, sztem lesz valami megoldás, vagy beállítás, hogy látszódjon/keressen mindenhol vinyót.

@ Hellomarci

Köszi, eszembe jutott, csak sajnos nem látja a gép a vinyót. Eszközkezelõbe igen, de amúgy nem.
LoDMaSt
GetDataBack for NTFS.

@ Hellomarci

Heló!

Egy elég összetett problémára kérném a segítségeteket. Egy haver lehozta a régi gépét, hogy rakjam újra, de mondta, hogy egy mappányi cuccot még mentsek le róla. A külsõ USB-s vinyómra mentettem le, amit sikeresen bekapcsolva és bedugva hagytam. A telepítésnél a formázós résznél véletlen a külsõ vinyómat kezdte volna el formázni, de kiírta, hogy nem tudja formázni. Akkor észrevettem, hogy mekkora hülye vagyok és gyorsan kikapcsoltam. De azóta sajna nem mûködik. Most elveszett róla minden cucc, vagy még meg lehet menteni? Elvileg a formázás nem indult el...PLEASE HELP!
Falkon
Az is jó lenne, ha valaki segíteni magát a Wifimax-ot beállítani!

Falkon
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Wifimax ügyben. Szereztem egy Wifimax-ot, de nem tud se a psp-s, se a telefonom felkapcsolódni. Én az AVG-re gyanakszom. Hogy lehetne a vírusirtóban engedélyezni?
Elõre is köszönöm!

Miki10: Esetleg : Alt+ctrl+del -> fájl -> új feladat -> és a C: Windows-ban, keresd meg az explorer.exe-t. Nem biztos, ha nem az, ne basszatok le! 😊

[/url][/img]
Sziasztok!
mi lehet a baja a gépnek, h ha bekapcsolom akk nem hozza be se az asztalt se a tálcát

ennek mi lehet a baja? és hogyan lehetne megcsinálni?
bardocz
Én is csak szünetekben nézek sg-t, meg hasonlót, azt is telefonról.
[HUN]FaTaL
Jaa, akkor igen 😊 Nálunk nem kell, de felhasználónév van a wifihez mostmár, ami meg etr kódhoz van kötve, szóval nem érdemes. De nem is érdekel, böngészni akarok maximum, vagy a jegyzetet/fóliát nézni amit a tanár vetít.

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
Tökmindegy, mivel a géped mac címét regisztrálni kell, szóval ugyan ott leszel vele.
[HUN]FaTaL
Átírható az is 😄

bardocz
Nálunk bannolják a mac címedet, ha torrentezel.
[HUN]FaTaL
Oldalak nálunk nincsenek, a portok biztosan, sosem próbáltam.

Csirke4
Nálunk tiltva is vannak a torrent oldalak meg a portok is.
Sziasztok!
az lenne a számitógéppel a problémám h most este bekapcsoltam a gépet és nem jött be se a tálca se, az asztal hanem be adott egy fekete képernyõt és a dokumentumokat ablakba.

mi lehet a baja? és hogyan tudnám megcsinálni, lehetöleg újra telepités nélkül?
Fresh Duke
I certainly hope.

A heavy cost. I pay it gladly.

[HUN]FaTaL
<#wilting>

Mond hogy bölcsésznek tanulsz...

berlinboy6329
Akk mire?Meg ki az az idióta aki szokott torrentezni,és h ha ott van elõtte minden akkor nem használja ki?Meg amúgy is..Mi a lófaszt csináljak 2 órán keresztül,mikor nincs óra?Meg órán is..miért ne mehetne jegyzetelés közbe'?...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

pxxl
miért úgy adták, hogy tessék itt egy laptop, van wifi, torrentezzetek 😊 gondolom a wifi azért van hogy valahogy a hálózathoz tartozzanak a gépek, meg ilyenek 😄

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Laptop meg a wifi nem torrentezni való az iskolában. Torrentezz otthon.

[HUN]FaTaL
Fordítva 😊 Passzív csak aktívtól tud, aktív meg mindenkitõl.

berlinboy6329
Ja,de ha nem arra való lenne nem osztogatnának laptopot a hallgatóknak és nem lenne wifi sem.Pedig van mind2 😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

pxxl
nem a feltöltéssel van a baj, hanem egy iskola nem erre való, hogy te ott torrentezz ennyi. tanulni jársz be nem arányt növelni 😄

All hail the double x!

berlinboy6329
Na ritka alkalom,h arra válaszoltak,amit kérdeztem,köszi!!

Még egy utolsó...Mi elõnyük származhat abból,h a feltöltést blokkolják?Miért jó az nekik?Nem tudom megérteni mit tudnak csak a feltöltéssel kezdeni?Nem értem.

pxxl
"mi az a dolog,amit csak õ tudhat?"

õ tudja pl a jelszót a szerver(ek)hez, amin ki tudja nyitni a portot. kis mezei juzereknek semmi joguk nincs suliban. és nem is kell hogy legyen 😄 már ha jó a rendszergizda 😄

All hail the double x!

berlinboy6329
hh csak a rendszergazda tudja?mi az a dolog,amit csak õ tudhat?Nála kell vmit engedélyezni v mi?

pxxl
rendszergazda tudja, de tutira nem fogja kiengedni a suliban 😄

passzív passzívtól tud tölteni, csak aktív nem 😊 (vagy hogy is van...)

All hail the double x!

berlinboy6329
most viszont vhogy 3 embe szedi tõlem nem tudom hogy birtak bent maradni bár csak ilyen langyi6-15 közt megy nekik.:C

berlinboy6329
ahh,az viszont lehet...Nem véletlenül?hmm...Miért lenne letiltva,nem értem..És hogy lehet feloldani?😛

Csak jobb lenne itt iskolában 2mb/s-sel feltolni,mint otthon 64kb/s-sel tökölni.:C

pxxl
jah az egy dolog, de a te torrented attól még lehet passzív. valszeg a tûzfalon nincs kiengedve a pont amit használ, stb. nem véletlenül 😊

All hail the double x!

berlinboy6329
passzív torrent?Utorrent szerint 2190 seeder van meg 1000 leecher:C

Mégis ahogy vki csatizna a gépemhez h töltse tölem a cuccot le is dobja vmi..Sorra jönnek bemaztán esnek is ki egybõl...-.-

pxxl
ez nem wifis dolog, csak passzív a torrent 😊 ez van

All hail the double x!

berlinboy6329
H all!

Lehet hülye kérdés,dee...Iskolai Wifin netezve enged letölteni,egész jó a sebesség,de seednél nem enged senkit csatlakozni hozzám.Mihelyst belépnek,le is dobja õket a kliens...Ez ilyen Wifihez kötött dolog,v ki lehet játszani?

nem gondoltam hogy így kell keresni XDXD kössszi<#puszis>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Falkon

Köszi. Nem találtam zenés topikot, így gondoltam itt talán, vagy ez csak ilyen informatikai fórum?( tudom h hardware-en belül van a topik)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Lacee86
Hm, nem pont erre való a topik, de amúgy Eric Prydz: Call on me

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."