!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
Faszomat, vehetek dvd írót, meg egy rahedli dvd-t, hogy legalább a zenéket tudjam menteni. Pont erre van szükségem most :S
Így meddig használhatom? Ara gondolok, hogy mondjuk 1 hónapig így használom, aztán jönnek értem, és visznek a böribe ;D Csak hogy mikorra idõzítsem ezt a mûveletet.
am sehogy, majd íróval szépen újra rakod, és kikapcsolod a frissítést 😊
All hail the double x!
All hail the double x!
Nem tudja vki,h laptopot h a francba lehet asztali géppel összekötni?USB-vel?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
erre csinálj egy parancsikont
"undll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState" ha nem müxik akkor erre "Rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState Sleep" vmeik csak jó
Mondd nekik hogy ne farrasszanak Teged ezzel a balkani hozzaallassal... <#alien>#alien> Amugy csekkold le a kabeleket, nem e serult valamelyik, probald ki masikkal, a modem is sz@rakodhat.
Saor Alba
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen paraméterrel lehet készenléti állapot parancsikont létrehozni XP-ben?
elõre is köszi!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem teljesen hardware, de hátha tudtok segíteni. Youtube-on hogy lehet kikapcsolni, hogy a videó végén ne adja be azt az ajánlót ? Fekete téglalapban videókat, újrajátszást akar.
Elõre is köszönöm
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Akkor beírnám az egyik eladó gépemet, és nagyon megköszönném valakinek, ha tudna segíteni abban, hogy mennyi lenne a reális eladási ára. Egybe szeretném eladni. Sajnos meg kell válnom tõle, és köszönöm a segítséget!
A monitorra és a hangfalra még van kb. fél év gari.
Alaplap neve Gigabyte GA-M55S-S3 v1
Videokártya ASUS NVIDIA GeForce 8800 GT (512 M😎+extra réz Zalman hûtés
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD103SJ SCSI Disk Device (931 G😎
Lemezes meghajtó SAMSUNG SP2504C SCSI Disk Device (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Optikai meghajtó PIONEER DVD-RW DVR-116D ATA Device
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 3015 MHz (15 x 201) 6000+
Memória 4 GB DDR2 Kingston, Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
Billentyûzet+egér Logitech EX110
Tápegység FSP Blue Storm II 500W
Gépház Aerocool Aeroengine II (fekete)
Design hideg kék neon csõ beépítve
Hûtés Aerocool 12 centis hûtõventillátor 3 db.
Elõlapi panel Cooler Master, feszültségállítással, hangerõkijelzõvel, hõmérsékletszenzoros kijelzõvel
+ Mobile Rack (fekete)
Hangfal Logitech Speaker System Z523
Monitor Samsung SyncMaster P2470HD
Szünetmentes védelem APC Surge Arrest
<#worship>#worship>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Van egy Fujitsu-Siemens Amilo xi 2528-as laptopom. Ugy néz ki,hogy a VGA kártya bedöglött. Szét szeretném szerelni mivel máe nincs rá gari.
Meg is próbáltam, de miután az alján lévõ csavarokat kicsavartam még mindíg nem lehet leszerelni. Két ponton valami mûanyag miatt. Próbáltam már azt is, hogy meg feszítem hátha el ereszt,de nem. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet szét szedni a laptopot? Illetve ha sikerül kiszerelni a Vga kártyát akkor ez is rendelkezik e alaplapi vga kártyával?
2 éve volt egy baleset a Fujitsu Siemens Soundsystem 2.0 (http://hicom-bg.com/osc/popup_image.php?pID=53) hangszórómmal. Éppen bömbölt a zene, mikor hirtelen egy nagy pukkanásra lettem figyelmes. Azóta nagyobb hangerõnél, amikor basszus van eléggé recseg. Még a power gomb is becsúszott és egészen tegnapig egy tollal kellett bekapcsolnom.
Tegnap viszont rájöttem hogyan lehet szétszedni a hangszórót és a Power gombot sikerült is vissza tennem a helyére. A recsegés viszont még nem múlt el sajnos. Valaki meg tudja mondani hogy mi okozhatja ezt a problémát és hogyan lehetne megoldani? Elõre is köszi a segítséget!