64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#57884 Esetleg még egy wi-fis routert beszerezni és azt a másik oldalra vagy, magát a routert mondjuk a ház közepére elhelyezni.:S -
#57883 A külső USB-s antenna sem oldotta meg a dolgot egy kicsit talán jobb lett de abból a szobából ugyanugy alig lehet fogni a wifi jelet. Valakinek valami ötlet? -
#57882 Hali!
Tudtok nekem vmi rendszerdiagnosztikai, vagy helyreállító vagy vmi hasonló programot mondani? Végül is annyi van, a Windows 7-em már több mint 2 éves a gépen. Nincs vele nagy gond, de azért érezhetően lassúcska már. És hát szeretném egy picit helyrepofozni, ha lehetséges, Win reinstall nélkül. Köszi előre minden javaslatot! -
prkweaki #57881 Heló!
Nekem egy problémám lenne hogy a napi első inditáskor kettőt sipol a gépem Felvillant valami Asus listát majd leáll.
Pár másodperc múlva újraindítva simán megy és utána minden rendben.
Bár igen amatőr vagyok, nyugtassatok meg hogy ez nem gáz csak idegesítő.
Köszi! -
#57880 Ventillator csapagyas lett. Vagy lecsereled a ventillatort, vagy veszel egy uj tapot. Mondjuk ilyen mercury tapra nem igazan biznam a gepem aram ellatasat. -
SudoSu #57879 Hali!
Van egy problémám amikor felkapcsolom a konnektort akkor fura sípoló hang jön ki (gép kikapcsolásakor is)(de van olyan amikor nem csinálja) valószínűleg a tápegységből (ahogy belőttem). Valami Mercury Tápom van tudom nem a legjobb de régen ezt nem csinálta. Szóval tudtok valamit tanácsolni vagy ezért vegyek új tápot?
Köszi! -
#57878 Rendelek akkor egyet nem egy nagy összeg. Holnapra meg is jön majd megírom hogy jó lett-e vele. -
karajjj #57877 igen, lehet, hogy egy usb-s vevő megoldás lenne rá -
#57876 Sziasztok!
Az a problémám hogy van egy Linksys WRT54G-s wifis routerem a nappaliban,a hátsó szobában mivel jó vastagak a falak már nem lehet a wifi jelet venni laptoppal. Próbáltam nagyobb antennát tenni a routerre de az sem javított túl sokat a dolgon. Mit csináljak hogy a hátsó szobában is tudjam fogni a wifi-t? A laptopra egy külső wifi antenna megoldás lenne? -
karajjj #57875 Milyen program? Többféle adatot próbáltál írni? Vagy mindegyikkel ugyanazt próbáltad írni ? -
karajjj #57874 Lehet, bár nem olcsó művelet, olyan 10-15 körül szokott lenni. Szóval szerintem arra a gépre mar nem érdemes ennyit költeni. Vegyél hozza egy olcsó USB-s billt, vagy nézd meg ebayen van-w hozza billentyűzet Kínából. -
karajjj #57873 Keress valamilyen flash letöltőt a böngésződhöz, azzal biztos le lehet szedni. -
#57872 Hello
Videót szeretnék letölteni az MTV videótárról.
Milyen programmal lehetséges a letöltés? -
#57871 Régebbi laptopnál lehet billentyűzetet kompletten cserélni?
Egy közel 6 éves acer travelmate 4222wlmi-m van,pár gomb már nem működik,de semmi más baja nincs. Szervizben tudnak vele kezdeni valamit?
Kb mennyibe fájna? -
#57870 Sziasztok! DVD-re próbálnék írni, de mindegyik program azt írja hogy nem lehet. A lemez üres, minden program elkezd írni, majd megáll és kidobja a lemezt (amit ha megfordítok látom hogy nem üres, hanem van rá valami írva). Ha a visszarakom a lemezt üresnek mutatja, de már nem enged rá írni.
Ez csak DVD-vel fordult elő eddig, CD-re simán bírtam írni. Félek hogy a cd írom rakoncátlankodik, de gondoltam megkérdezem itt is, hátha szoftveres probléma... -
#57869 Hali
Egy pendiveról letöröltem valamit, azt vissza lehet valahogy hozni??? -
Ekos #57868 Igen,engedélyezve és első helyen beállítva a [Removable Disk].
Már csak holnap tudok újból belevágni addig nem tudok mást kipróbálni. -
#57867 A LinuxLive USB creator-nak már megkellet volna oldania a problémát.:S
Gondolom engedélyezve vannak a USB meghajtók, illetve hogy be van állítva hogy USB media-ról bootoljon be elsőként.
Boot menüből nem tudod elindítani? -
Ekos #57866 Üdv!
Egy USB-ről telepíthető ubuntu-t szerettem volna készíteni, de nem boot-ol az USB-ről a gép.(beállítottam a bios-ban is )(alaplap:ASUS M4A87TD/USB3)
Ezeket használtam, de egyik sem volt nyerő:
-LinuxLive USB Creator
-Universal USB Installer
Ötletekért, és tanácsokért:Köszönet! -
Ironman2 #57865 Én az adatkábelre gondolok inkább. -
#57864 Szóval baj is volt az olvasással?:S
Lehet hogy az eddig leírtakból a lemez szektorai megsérültek(nem véletlenül futott le a chkdsk parancs), illetve hogy az adatkábel megvan törve vagy a HDD kezd döglődni.
Bár.... a start menü beviteli mezőjébe begépeled a "diskmgmt.msc" parancsot akkor egyszerűbb is lesz a particionálás(ha a win7-ben megvan-e még a program). -
Ironman2 #57863 Köszi a válaszokat! Pusztán azért kérdeztem,mert amióta megvan,szinte nyögvenyelősen ismeri fel a Bios,és a rendszer.Sokszor volt hogy a bios nem találta,és emiatt nem indult a rendszer.De az utóbbi 2 napban már egyre sürübben előfordult,és tegnap a windows indulásakor konzisztencia hibát irt ki,és le is futtatta a chdsk-et.Most hibátlan,és a HD Sentinel szerint is,de azt irta ki hogy 10 ezer alkalommal volt adatátviteli probléma a hdd,és a számítógép között.Valahol olvastam hogy mindenképpen particionálni kell az ilyen nagyméretü winchestert.
A másik meg az hogy lerakott egy botsqm.dat fájlt tegnap.Azt le lehet törölni? -
#57862 További részletek a parancsról a windows7 súgójában találsz. -
#57861 Parancssorba "diskpart" parancs, utána a részletes információért a "?" vagy a "help" parancsot gépeld be. -
karajjj #57860 beteszed a win7 telepítőd, megcsinálod a partíciót, kilépsz, aztán windowsban meg tudod formázni és kész is -
#57859 Egyszerűen Winből. Ha nincs rajta rendszer, akkor minek kellene újratelepíteni? -
Ironman2 #57858 Van 2 vinchesterem.Az egyik 540 gigás,a másik 1 TB-s.
Az 540 gigás van kétfele particionálva C: és D:-re (C:-n van a WIN7)
Az 1 TB-s,meg egyben van.Hogyan tudom particionálni ezt a vinchestert (1 TB-s),hogy független legyen a másiktól,és a rendszert se kelljen ujratelepiteni? -
hentesferi #57857 Sziasztok !
Egy másik topicba írtam már de inkább ide illik.
Nemrég elkezdte a gépem azt a hibát kiírni, hogy "Az NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 2xx.. Képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
Ilyenkor mindig befagy az egér, meg elsötétül a Monitor, majd újra jó lesz egy pár percig... mégis mi lehet ? utána néztem a neten, de megoldást nem sokat találtam, a drivert frissítettem az NVIDIA honlapjáról, a vga nem melegedik túl, leellenőriztem SpeedFan-al.
Mondták Frissítsem a BIOS-t, amitől azért egy kicsit félek, meg hogy valami lehet elállítódott a Biosban.. hát nem tudom.
van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet rá a megoldás ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
és azóta egy enyhe megfigyelés..
Amíg nem indítok el böngészőt, szinte teljesen jól fut a gép... amint elindítom pl a Facebookot, egyből fagyogat az egér 10-20 másodperces ideig... most is txt-be írok meg a szöveget és másolom be utána kommentnek.. teszteltem már film nézéssel is, és akadás mentesen ment, egy hd minőségű film.. de amint beléptem utána az SG-re, egyből befagyott megint, szóval nagyon remélem nem Hardware hiba, esetleg valami tanács, ötlet ? :) -
Axl Rose #57856 Például a lapozófájl (pagefile.sys) és hiperfil.sys miatt.
Pl. ha kikapcsolod a hibernálás lehetőségét (ha nem szoktad használni), alsóhangon visszajön 2 giga. -
#57855 Kösz. Nagyszerű hír. Így könnyen megoldom a cserét. Jövő héten megveszem az új processzort. -
karajjj #57854 jó lesz hozzá a hűtő -
#57853 1.A vírusirtó kicsomagolja a fájlokat ellenőrzéskor(valós-védelemben szintén) így veszhet a hely.
2.Cache tárolás(böngészés során a weblapok fájljai letöltődnek a HDD-re)
3.Vírus(pl.:Malwarebytes Antimalware,Kaspersky removal tool) -
#57852 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy miért van az hogy a C meghajtón egy idő után elfogy a hely?
Win7 64 bites van fent,két partíció,egy C és egy D,a C-n csak a windows van,semmit se telepítek oda,hagytam neki 30 gigat.Felrakok minden frissítést ami kell,marad is kb 2-3 giga,de ahogy játszok,netezek stb valami miatt egy idő után megtelik.Olvasgattam neten,hogy mitől lehet de elég sok verziót találtam,egyik se segített.
Az a baj,hogy nem elég neki a 30 giga,vagy valami feleslegesen ment a C-re?
Köszi előre is a segítséget. -
#57851 2007-es excelben hogyan tudok két fájlt megnyitni egyszerre ú
gy, hogy külön monitorra rakhassam a kettőt? Most csak az excel ablakán belül tudok váltogatni a kettő között, de egyszerre nem tudom a kettőt nézni. -
#57850 Biztos túl lassan írsz! -
#57849 felismeri, nyilván nem isd tudnék ide irni ha nem, csak a gyorsbillenytűk nem mennek :S -
#57848 Elvileg a Windows Sevennek már fel kellene ismernie ezeket.:S -
#57847 Segitség, vettem egy a4tech kb-28g gamer billentyűt, de nem találok win7 drivert, igy viszont nem mennem a gyors billentxűk, pls help -
#57846 Asus P5B-Plus.
A processzor biztos jó hozzá, de a hűtő vajon jó-e.
Ahol láttam ezt a processzort, ott nem volt hozzá hűtő. -
karajjj #57845 tudni kéne, hogy milyen alaplapod van, akkor meg tudom mondani, hogy jó-e hozzá a proci, hűtőt szoktak adni egyébként a procihoz, de ha nem kapsz, 1-2 ezerért nagyon jót lehet hozzá venni