64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
zritya #57924 Sata 2-es cucok működnek sata 3 is ? -
#57923 mibajod? -
#57922 fú nem mondod -
karajjj #57921 szétszed, fejet letisztít alkohollal, összerak, ha működik, örül, ha nem akkor kuka -
#57920 Mert ahhoz meg nem kellett csak a shader model 2.0-t tudo VGA.
Csereld le. Az a kartya mar alkalmatlan barmire es a legalsobb szintu mostani VGA-k is joval nagyobb teljesitmenyuek.
Csak viszonyitaskeppen, hogy megertsd az 5450 7000 forint Afaval manapsag es nem jatekra keszult VGA es megis eg es fold kulonbsegu az FX 5200-hoz kepest. Mivel nem volt osszehasonlithato a leggyengebb Nvidia kartyat vettem alapul, ami meg igy is vagy hatszor !!! gyorsabb az FX5200-nal.
Nezd meg a linkben szereplo 5450-t. Annak ellenere hogy irodai kartya olyan messze van a 5200nal sokkal gyorsabb 8300asanal is, hogy annyiert amennyiert aruljak siman lecserelnem. Ennel olcsobb megoldas csak esetleges hasznalt VGA vetele, ami lehetseges.
http://www.hwcompare.com/448/geforce-8300-gs-oem-vs-radeon-hd-5450/ -
#57919 Meg az az erdekes,hogy a Counter Strike fut rajta..:/ -
#57918 Azert ne dobd ki, mert ha lecsereled. a mai modern kartyakon, mar nem igazan van analog S-video/rca kimenet igy lehet kesobb meg jol johet masodik kartyakent, ha kell regi TVkhez,megjelenitokhoz esetleg a video jel. -
BIZ0906 #57917 sajnos igen legalább is nekem nincs 5letem :( -
#57916 Akkor kuka? -
#57915 Tedd át a DVD olvasót egy másik gépbe,ha ott is produkálja ezeket akkor ez már a negyedik lesz a kukába(vagy az olvasófej nem működik akkor pedig szervíz). Nem tudom hogy más mit javasol. -
BIZ0906 #57914 Elavult a kis vga-d ez van. -
RYO21 #57913 Üdv!
Már lassan a harmadik DVD olvasómat kell a kukába dobnom. Az a problémám, h nem akarja beolvasni a DVD-ket rendessen, pedig előtte tökéletesen beolvasta. Igazából beolvassa őket, de nem lehet róla semmit sem másolni, nem lehet megnyitni, sőt befagy tőle a gép. Ha pl van benne DVD akkor a gép be se akar bootolni. És ez történik már a harmadik DVD-olvasóval. Próbáltam kicserélni az IDE kábelt, de semmit sem segített. A táp tökéletesen működik. Vajon mi lehet a probléma? -
#57912 Sziasztok.Az lenne a kerdesem,hogy Win7-alatt miert nem fut semmi jatek,nvidia fx 5200-as videokartyaval?Nem talaltam drivert sehol. Segitsegeket elore is kosziii :D -
#57911 WTF??? -
#57910 köszi -
#57909 ekrn.exe azthiszem a Nod32-es védelem "rezidens" fájlja(ha van nod32-őd akkor telepítsd újra) -
#57908 sziasztok, ez 2 másodpercenként előugrik, hiába kattintok az ok-ra mindig újra visszajön.
Mit kezdjek vele???
-
Ironman2 #57907 Hali! Nvidia frissitések is feltelepül az Nvidia driverrel.Azt le lehet szedni? A 3d visiont már leszedtem,mert nincs rá szükségem.Physx-be is betelepiti az összes verziószámot ami eddig megjelent.Minek? -
#57906 jó de ez a dvdre vonatkozó teszt, ha 5x elbassza az olvasást egy szektoron a dvd de aztán átmegy azt ez nem mutatja meg -
#57905 Nemcsak sebességmérésére gondoltam:) -
#57904 jó de más dvd-vel nincs gond (csak installkor gyanúsan lassú volt néha). A sebesség az ok, arra van más tool is, a kérdés az, hogy van-e valami komplexebb, amivel jobban kiszűrhetem a hibát. Nem akarom blinkre bevinni gariba a cuccot, főleg, hogy nincs másik itthon és tuti megpestezik majd :D bár ritkán használom -
#57903 Nero CD/DVD Speed-el azt hiszem lehet ilyet végezni.Vagy tedd át egy másik gépbe a meghajtót(nem-e vírusos a géped és beleszól az adatolvasásba:P). -
#57902 Sziasztok
Van valami módja annak, hogy bebizonyítsam egy DVD íróról, hogy beszart? Fél éve vettem egy Samu írót és igazából már eleinte is gyanúsan lassú volt, egy halom játék install 1 óráig tartott kb miközben másoknak töredéke volt, de ezzel nem is foglalkoztam. Most meg raknék fel egyet, be se olvassa a DVD-t, másikat épphogy meg néha elszáll read errorral. Többivel nincs gond, de a lassúságból meg ebből azt gondolom, hogy valami nem stimmol vele. Más DVD olvasóba berakva a fenti problémás dvd-ket semmi gond nincs, egyből beolvassa stb.
Arra gondoltam, hogy sebességtesztet csinálok, de az nem elég indok, van valami hasonló teszt, mint a memtest, amivel látom, hogy mennyit hibázik az olvasás? -
#57901 Őszintén szólva nem tudom, h ilyen adatokat miért egy számológép memóriájában kell tárolni. :/ -
karajjj #57900 gondolt rá, de leszarta magasról -
balcsi70 #57899 Na de akkor ez elég marhán van megoldva.(gyártó nem gondolt arra hogy egyszer az elem is kifogy és akkor cserélni is kell?)hm. -
karajjj #57898 fogalmam sincs, hogy miről van szó, de gondolom eltűnt belőle minden, ha elemcsere után üres, szerintem azzal, hogy kivette az előzőt, elvesztek az adatok -
balcsi70 #57897 Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Egyik kolléganőmnek van egy zsebszámítógépe,két db ez nagyobb fajta lapos gomb elem jár bele.Kifogyott az elem és cserélni szerette volna benne,kb 10 percig volt kivéve belőle.Mikor raktunk ma bele új elemet kiderült hogy minden eltünt belőle telószámok,nevek címek stb. Az lenne a kérdésem hogy ezekből a cuccokból visszalehet hozni valamilyen formában a memóriából az adatokat? Memóriakártyáról már hoztam vissza adatokat de ennek csak belső memóriája van.Valami ötlet? Előre is köszönöm a segítséget. -
#57896 Például megpróbálhatod az AIDA64-el, frissítéshez illetve letöltéshez ad linket. -
TomBond #57895 Ezért írtam hogy az eszköz működik, ilyen a szó szerint vett driverek nem kellenek, csak a kiegészítő funkciókra lenne szükségem. Lehet azzal is előrébb lennék, ha tudnám a nevét annak a programnak, amivel az Fn gomb alkalmazásait tudom aktiválni.
Azért köszönöm a segítséged! -
karajjj #57894 akkor driver detective -
TomBond #57893 Néztem már, de ehhez semmi féle letöltés nem lehetséges! Teljesen üres a letöltő oldal. -
karajjj #57892 asus.com -
TomBond #57891 Van egy Asus EeePC 900HA típusú készülékem és ehhez keresnék Win7-es drivereket. Az lenne a fontos, hogy az "Fn" gombbal működjenek a dolgok (pl. hangerő és fényerő szabályozás, WiFi ki-bekapcsolása, stb). Az eszköz működik, meg a WiFi-je is meg minden, de néha jó lenne kikapcsolni, ha nincs rá szükség. -
DIESEL DOG #57890 Igazán nincs mit... :) -
karajjj #57889 vehetsz olyat, ami üzemel bridge-ként is, az lényegében kiterjeszti a hálózatodat és csak a konnektorba kell bedugni, nem kell bele kábel mert wifin kommunikál a másik routerrel -
#57888 Oh, köszi. Na, ezeknek hnap utána is nézek. :) -
DIESEL DOG #57887 Lehetőségek tárháza áll rendelkezésre...
Nem ártana kitisztogatni a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, defragmentálni, spyware és malware programokat keresni stb...
Amiket én ajánlok: Auslogics Boostspeed vagy AVG PC TuneUp, ez a két program gyakorlatilag egy és ugyanaz, csak a neve más, az AVG megvette az Auslogics liszenszét, illetve CCleaner. Továbbá csak registry tisztításra jó és megbízható a Slow PC Fighter vagy a WinASO cleaner, illetve ami átfogóan tud elemezni, defragmentálni, spyware-t, malware-t keresni, stb. az az IObit féle Advanced SystemCare, utóbbit nagyon ajánlom, nálam bevált, első mélyreható tisztításnál 5 olyan spyware programot talált amit a SuperAntiSpyware meg sem talált. -
DIESEL DOG #57886 Jó lenne tudni a BIOS gyártóját, az alaplap típusát, és persze a BIOS verziószámát... -
#57885 A másik routert azt hogy? Tehát a mostani routerből kijönni egy vezetékkel és a ház másik pontján elhelyezni az új routert? Nem fog igy bekavarni egymásnak a két router?