!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali! nagyon hülye dolgot vettem észre.....ha sokat nézegetem a youtubeon a videókat a flash player egyszerûen összeomlik ráadásul a numerikus billenytûzeten nemtudom haszálni a számokat és caps lock nélkül is nagy betüvel tudok irni valamint az egérgörgö sem scrollol le illetve fel!
És ez csak akkor ha kb egy órát videózgattam a youtubeon.....mi ez??

rendszer tiszta win7 x64 fullosan virus mentes,új driverek a videókártyához,egérhez /g500/ keyboardhoz /razer black widow/

kurvára bosszantó ,de az a legdurvább,hogy még ha el is baszódik fél óra-1 óra mulva megint megy normálisan....

arra gyanakodok a billentyûzet nem birja a logitech egeret vagy forditva

biztos hülyén hangzik ez igy annak aki profin ért a gépekhez,de kurvára bosszantó nekem mezei usernek😛

any idea?

Kaszi46
sziasztok

melyik proci az erõsebb szttek?
Intel Core Duo 1.6 GHz vs Celeron M 530 1.73GHz

azért kérdezem mert nemrégiben telepítettem win7-et egy Fujitsu Siemens Amilo Pro V 3405 Intel Core Duo 1.6 GHz laptopra , és most egy Lenovo 3000 N200 0769-BHG Celeron M 530(1.73GHz) as laptopra kellene felraknom. De már a fujitsu-n is annyira határeset a win7 futtatás, hogyha a lenovo procija gyengébb, akkor inkább felszenvedem az xp-t.

*Posse*T.W.D*

gergely1991
Ha USB-n szeretnél fájlokat másolni a gépedre akkor (talán) belehet állítani a telefonon a beállítások>számítógépes kapcsolatoknál hogy ne KIES programmal hanem mint háttértár mûködjön.
Sajnos viszont olyan megoldást nem tudok ami Wireless kapcsolaton tudnál feltölteni.
Például a http-s (webes felületû) feltöltök nem jók(pl data,dropbox stb.)?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

tigeroo
van egy samsung galaxy mini telefonom, és csináltam egy párszáz mb-os videót.

namost, a KIES segédprogram nem akar mûködni, meg amúgyis, szeretnék valami olyan megoldást amivel wifivel tudok feltölteni tárhelyre.

gmail feltöltés nem oké, mert "túl nagy a fájl"
valami megoldást tudtok mondani amivel közvetlenül a telefonról tudok valamilyen ingyenes tárhelyre feltölteni?
SötétBarom
Má megoldottam, elmartam csajom laptopját..

IDE azért nem megy, mert nem alaplapi, hanem van egy IDE kártya, amire rá vannak dugva 😄 Ami azon van vinyó (meg a dvd olvasó) egy elég régi darab, a zenéimet meg a fotóimat tartom csak rajt, a optikát meg csak azért tettem bele, hogy tudjak windowst telepíteni, aztán szerintem repül is 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

gergely1991
Például másold át pendrive-ra a alaplapi lemez tartalmát.
És mi az hogy win7 alatt se a hdd se a optikai meghajtó se megy? Milyen géped van?😄
A windowsnak támogatnia kellene az IDE hardvereket. Jumperelés rendben?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SötétBarom
Gyerekek.. Parádésan megszopattam magam.

Új telepítés, win7 64bit, a következõ a gond: az egyik vinyó meg a dvd egy ide vezérlõre van dugva, ami driver nélkül nem megy. Viszont az alaplapi hálókártya sem, aminek a driverei az alaplap cdjén vannak... Viszont így nincs net, ami meggától a driverletöltésben.. Ideas? 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

gergely1991
Nyomogasd az F8-at majd kiválasztod az rendszerhiba utáni leállás letiltása funkciót (vagy Sajátgép>tulajdonságok>speciális>Indítás helyreállításnál az automatikus újraindításról a pipát eltüntetted majd OK gomb)és egy kékhalál képernyõt látsz lejegyzed és guglizod.
Ha a POST tesztnél fagy le az egész😮kozhatja a HDD megtört vezetéke,vagy hibás hardver amiért nem tud tovább lépni.
Ha a hiba a POST teszt után van:Vírusellenõrzés(Kaspersky Rescue Disk,Malwarebytes antimalware)

Miért nem tudom start menü leállítással leállítani a gépet? Mindig újraindul helyette és a press del to bios setup képernyõ is percekig van ilyenkor. Biosban pedig nem piszkáltam.

Ráadásul ha a bios képernyõnél nyomva tartom a bekapcsológombot mert máshogy nem hajlandó leállni a gép, akor pl az utorrent elfelejti a beállításait, ezt könnyû észrevenni mert mindig beállítom h ne keressen frissítést, ilyenkor meg rögtön ugrik az ablak h új verzió. Mitõl vannak ezek?
Sziasztok!
Nem vagyok valami nagy szakértõ számítógép témában, segítséget szeretnék kérni. A számítógép elvileg mûködik, mert elindul ha bekapcsolom és zúg is, viszont se a monitor nem kapcsol be, se az egér, se a billentyûzet nem világít, tehát egyik sem reagál. Jelenleg laptopról írok. Mi lehet a gond? :/

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

gergely1991
Virusgyanús dologról lehet szó: malwarebytes antimalware,kaspersky rescue disk(van usbre is),hitmanpro

gergely1991
Ha elòtte nem produkálta akkor esetleg driverupdate.

Sziasztok!Lenne egy nagy gondom:az utóbbi 1-2 napban megörült a gépem,akármelyik játékot is szeretném telepíteni,mindegyiknél hibát talál,állandóan ezt írja ki közben:the source file is corrupted.Mitõl lehet ez?

Hegi90
mindezt addig, amíg be nem zárom a játékot.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Az mitõl lehet, hogy ha elindítok egyes játékokat, és utánuk pl egy youtube-ot (chrome), vagy egy WMP-t, akkor nincs hang? Sõt, a WMP, foobar, VLC egyenesen hibát dobnak...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gergely1991
Például a távoli segítségnyújtás funkció jó erre azt hiszem.

bukmop
Üdv!
Biztos lesznek még jobb tanácsok is az enyémnél, de én TeamViewer-t használok, igaz ezt mind két gépre fel kell telepíteni! Viszont van App-ja okostelóra is, így arról is tudom a gépeket irányítani. Nem olyan villám gyors a reagálása, de "felügyelni" jó.

Probléma:
van két sz.gép, ezeket össze kellene "kapcsolni" oly módon hogy az egyiken egy /pl./billentyûzet kombinációval megjelenjen a másik gép asztala,és azt használni is szeretném, úgy mintha a távoli gépnél ülnék.
köszi.

már megy.
lehetett az a baj,hogy 2.5 Mbit/s-es nettel azt állítottam be a routeren,hogy 5.5 Mbit/s sebességgel ossza meg a netet?Azért állítottam erre,hogy biztos a teljes netet megossza.Most automatikuson van és megy.(igaz jelszó nélkül,de megy)

PSN ID:misi2mezei

nem jó ezek után sem:S

gergely1991
Semmi köze a "bekapcsoláshoz" az csak a CMOS RAM-ot látja el alacsony feszültséggel.

ForzaInter
a bekapcsoló gomb kábele át lett kötve az újraindító gombra és belehetett kapcsolni.. kb 2 órája megy is a gép. ugy látszik csak a bekapcsológombbal volt gond..

Yo, Bitch!

gergely1991
És ha áramtalanítanád mondjuk néhány percre?:S

Mi lehet a baja a wifimnek?
Valamiért csak simán kikapcsolt a routeren a wi-fi és a net is.A wifi led világitója csak simán kialudt a routeren viszont a net jele ugyan úgy világított mint máskor csak nem ment.Ezért reseteltem a routert és visszaállítottam a netet ami már megy is.A wifi-t is bekapcsoltam,de nem akar menni.Beállítottam a nevét,jelszót meg mindent amit kell.Sugározza is a jelet,de az eszközök nem akarnak rácsatlakozni...Próbáltam már jelszó nélkül is úgy sem megy.Ha meg valami véletlenszerû oknál fogva rámenne akkor sem megy a net hiába van rácsatlakozva.Mi lehet a gond?D-Link 2641R router

Kicsit magas nekem ez hogyan kell kezelni.Egy nõ meg mindig pofázik közben

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kösz dízel! Meglesem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Van olyan külsõ progi amivel lehet chatelni a játékok alatt,úgy hogy közben nem kell megállítani,meg kilépni a játékból? Nem a Steamra gondoltam!!!

MR ME
amiatt be tudnád kapcsolni 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ForzaInter
most már be sem tudom kapcsolni.. az létezik, hogy az alaplap eleme 1 hónap alatt lemerült? mert azt is olvastam, hogy amiatt is lehet ez..

Yo, Bitch!

gergely1991
Elképzelhetõ hogy a bekapcsológomb, de akkor szerintem 30 percnél kissé hamarabb kellene úgy leállnia,ráadásul ha úgy van beállítva akkor egy apró nyomás(nem tartjuk lenyomva folyamatosan) hatására a Windows leállítási folyamatát látod(úgy mint:kijelentkezés, mentés,leállás).

ForzaInter
igen, csak a winyó nem lett kicserélve, megnézem másik gépbe akkor. de olyat is olvastam, hogy bekapcsoló gomb beragadása is okozhat ilyen problémát, lehet ezért van ugyanez az új alkatrészekkel is.. mert az nem letezik hogy valamelyik új alkatrész romlott el, mert akkor elvileg nem ugyannak a problémának kéne elõjönnie ami a régi alkatrészeknél is volt..

Yo, Bitch!

gergely1991
Táp alaplap csere is volt?És ha a HDD-t áteszed egy másik gépbe?

wollnerd
Szóval nincs senkinek tapasztalata ebben? <#zavart2>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ForzaInter
Nekem most olyan probléma van a gépemmel, hogy magától ki-be kapcsol ha kikapcsolom, erre ébredtem az éjszaka.. Reggel bekapcsoltam bírt kb fél órát és kikapcsolt magától.. Mitõl van ez? Kb. 1 hónapja lett a gépben kicserélve minden alkatrész a winyó kivételével, új alkatrészekre nem használtakra... Régi alkatrészekkel is ugyanezt csinálta, ki-be kapcsolt ha ki volt kapcsolva meg újraindult, ezért lett felújítva az egész gép.. Most mi a fenétõl jött elõ újra ez a probléma? 1 hónapig kb tökéletesen mûködött, nem létezik, hogy új alkatrészeknél ugyanez a probléma jön elõ.:@

Yo, Bitch!

Danny1987
kiprobáltam elindulni elindult de leállt.

Kivettem a vinyot és megfordítottam most megy.

A tépra milyen mérést lehet csinálni hogy megtudjam hogy jó-e vagy sem?

Live for nothing or die for something.

És igen, ez volt a +oldás, köszönöm!

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

gergely1991
Csináld úgy hogy ha leáll akkor akkor csak húzd ki(ne cserélj vezetéket!!) kb 4-5 percre aztán dugd vissza és úgy próbáld meg.
Nagyobb valószínûséggel táp lesz.

Danny1987
erre van valakinek valami javaslata?
Most már az adatkábeleket cserélgetem hogy elinduljon.
Táp lehet gond?

Live for nothing or die for something.

Köszönom mind 2töknek!!

wollnerd
A legfrissebb van fent! És ATI HD 6000 sorozat van ha jól emlékszem...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

12346
Szevasztok!

Nem tudom mennyire passzol ide, de már mindenhol kérdeztem😊
Volna egy régebbi Acer Travelmate, friss XP SP3-al, ami olyat próbukál, hogy akksi nélkül gyönyörûen megy. Amint beszúrom az akksit, elkezd kegyetlenül lassulni, és a végén gyakorlatilag fagy egy fél percen belül. Akksi kivesz-betesz, restart: ezt követõen XP csilingelés, hogy belépett, és ennyi. Kurzor középen marad. Csökkentett módban, BIOS-ban, boot közben viszont hibátlanul megy akksival is. Ha valaki tud valami tippet, köszönöm szépen! Már sikítok tõle😊

Vagy Open Office-al is megtudod csinálni!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Ha van MS Office a gépen akkor abba beilleszted és elmented pdf-ként.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

és ugyan ez pl van több PDF file és ezeket eszbe tenni!

sziasztok lehet egy elég noob kérdést fogok fel tenni de JPG file-okat olyan 30-40db-ot hogy lehet betenni 1db PDF fileba? vagy hogyan lehet át konvertálni/megszerkeszteni válaszokat elõre is köszönöm!!!

gergely1991
Például videodriver frissítés?

wollnerd
?

Danyi95
Köszi, tényleg jó!<#worship>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

aTube Catcher

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro