!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez csak akkor ha kb egy órát videózgattam a youtubeon.....mi ez??
rendszer tiszta win7 x64 fullosan virus mentes,új driverek a videókártyához,egérhez /g500/ keyboardhoz /razer black widow/
kurvára bosszantó ,de az a legdurvább,hogy még ha el is baszódik fél óra-1 óra mulva megint megy normálisan....
arra gyanakodok a billentyûzet nem birja a logitech egeret vagy forditva
biztos hülyén hangzik ez igy annak aki profin ért a gépekhez,de kurvára bosszantó nekem mezei usernek😛
any idea?
melyik proci az erõsebb szttek?
Intel Core Duo 1.6 GHz vs Celeron M 530 1.73GHz
azért kérdezem mert nemrégiben telepítettem win7-et egy Fujitsu Siemens Amilo Pro V 3405 Intel Core Duo 1.6 GHz laptopra , és most egy Lenovo 3000 N200 0769-BHG Celeron M 530(1.73GHz) as laptopra kellene felraknom. De már a fujitsu-n is annyira határeset a win7 futtatás, hogyha a lenovo procija gyengébb, akkor inkább felszenvedem az xp-t.
*Posse*T.W.D*
Sajnos viszont olyan megoldást nem tudok ami Wireless kapcsolaton tudnál feltölteni.
Például a http-s (webes felületû) feltöltök nem jók(pl data,dropbox stb.)?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
namost, a KIES segédprogram nem akar mûködni, meg amúgyis, szeretnék valami olyan megoldást amivel wifivel tudok feltölteni tárhelyre.
gmail feltöltés nem oké, mert "túl nagy a fájl"
valami megoldást tudtok mondani amivel közvetlenül a telefonról tudok valamilyen ingyenes tárhelyre feltölteni?
IDE azért nem megy, mert nem alaplapi, hanem van egy IDE kártya, amire rá vannak dugva 😄 Ami azon van vinyó (meg a dvd olvasó) egy elég régi darab, a zenéimet meg a fotóimat tartom csak rajt, a optikát meg csak azért tettem bele, hogy tudjak windowst telepíteni, aztán szerintem repül is 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És mi az hogy win7 alatt se a hdd se a optikai meghajtó se megy? Milyen géped van?😄
A windowsnak támogatnia kellene az IDE hardvereket. Jumperelés rendben?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Új telepítés, win7 64bit, a következõ a gond: az egyik vinyó meg a dvd egy ide vezérlõre van dugva, ami driver nélkül nem megy. Viszont az alaplapi hálókártya sem, aminek a driverei az alaplap cdjén vannak... Viszont így nincs net, ami meggától a driverletöltésben.. Ideas? 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha a POST tesztnél fagy le az egész😮kozhatja a HDD megtört vezetéke,vagy hibás hardver amiért nem tud tovább lépni.
Ha a hiba a POST teszt után van:Vírusellenõrzés(Kaspersky Rescue Disk,Malwarebytes antimalware)
Ráadásul ha a bios képernyõnél nyomva tartom a bekapcsológombot mert máshogy nem hajlandó leállni a gép, akor pl az utorrent elfelejti a beállításait, ezt könnyû észrevenni mert mindig beállítom h ne keressen frissítést, ilyenkor meg rögtön ugrik az ablak h új verzió. Mitõl vannak ezek?
Nem vagyok valami nagy szakértõ számítógép témában, segítséget szeretnék kérni. A számítógép elvileg mûködik, mert elindul ha bekapcsolom és zúg is, viszont se a monitor nem kapcsol be, se az egér, se a billentyûzet nem világít, tehát egyik sem reagál. Jelenleg laptopról írok. Mi lehet a gond? :/
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Biztos lesznek még jobb tanácsok is az enyémnél, de én TeamViewer-t használok, igaz ezt mind két gépre fel kell telepíteni! Viszont van App-ja okostelóra is, így arról is tudom a gépeket irányítani. Nem olyan villám gyors a reagálása, de "felügyelni" jó.
van két sz.gép, ezeket össze kellene "kapcsolni" oly módon hogy az egyiken egy /pl./billentyûzet kombinációval megjelenjen a másik gép asztala,és azt használni is szeretném, úgy mintha a távoli gépnél ülnék.
köszi.
lehetett az a baj,hogy 2.5 Mbit/s-es nettel azt állítottam be a routeren,hogy 5.5 Mbit/s sebességgel ossza meg a netet?Azért állítottam erre,hogy biztos a teljes netet megossza.Most automatikuson van és megy.(igaz jelszó nélkül,de megy)
PSN ID:misi2mezei
Yo, Bitch!
Valamiért csak simán kikapcsolt a routeren a wi-fi és a net is.A wifi led világitója csak simán kialudt a routeren viszont a net jele ugyan úgy világított mint máskor csak nem ment.Ezért reseteltem a routert és visszaállítottam a netet ami már megy is.A wifi-t is bekapcsoltam,de nem akar menni.Beállítottam a nevét,jelszót meg mindent amit kell.Sugározza is a jelet,de az eszközök nem akarnak rácsatlakozni...Próbáltam már jelszó nélkül is úgy sem megy.Ha meg valami véletlenszerû oknál fogva rámenne akkor sem megy a net hiába van rácsatlakozva.Mi lehet a gond?D-Link 2641R router
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Yo, Bitch!
Kivettem a vinyot és megfordítottam most megy.
A tépra milyen mérést lehet csinálni hogy megtudjam hogy jó-e vagy sem?
Live for nothing or die for something.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Nagyobb valószínûséggel táp lesz.
Most már az adatkábeleket cserélgetem hogy elinduljon.
Táp lehet gond?
Live for nothing or die for something.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem tudom mennyire passzol ide, de már mindenhol kérdeztem😊
Volna egy régebbi Acer Travelmate, friss XP SP3-al, ami olyat próbukál, hogy akksi nélkül gyönyörûen megy. Amint beszúrom az akksit, elkezd kegyetlenül lassulni, és a végén gyakorlatilag fagy egy fél percen belül. Akksi kivesz-betesz, restart: ezt követõen XP csilingelés, hogy belépett, és ennyi. Kurzor középen marad. Csökkentett módban, BIOS-ban, boot közben viszont hibátlanul megy akksival is. Ha valaki tud valami tippet, köszönöm szépen! Már sikítok tõle😊
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro