64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Solten
  • Yoda001
    mivel colorsit házam van, ezért egy sima, gyári colorsit táp van, ami 450W-s, és körülbelül 2+fél éves, ha a táp a baj, az még a legkisebb gond, mert nem olyan drága már egy jobbfajta, ahogy néztem őket, amit "DJ RX7" mondott, hogy formázzam, már volt legalább 5-6-szor formázva azóta, amióta megvettük, és semmit sem javult.. amikor kb 3-4 hónapos volt a ház, minden este amikor kikapcsoltam a gépet, kihúztam a konnektorból is, és az egyik reggelen csak néztem, hogy írja, állítsam be az időt, dátumot, miről bootljon, és azóta az a legelső ablak ami feljön gép bekapcsolásakor, hogy "CoreCell-Extreme Chip you’ve ever needed"... kerestem googleban a problémát ezzel kapcsolatban, ez másoknak alaplapoknál volt
  • Hayni
    Csak nekem nem segített senki :(:(
  • David2
    nah ezt letiltottam, kézin volt eredetileg

máshol olvastam, h driver és ramhibázásnál is kiirja ezt, azért holnap egy memtestet még megejtek

kössze a segítséget!
  • Csibusz
    legújabb:S
  • DJ RX7
    Próbálj ki újabb videó kártya driver-t. Sajnos jobb ötletem nincs.
  • Csibusz
    Na asszem de nem biztos del lehet xD hogy megoldódott:) Egyszer restartoltam azóta mge egy leállítás beindítás éás most assze mok...de azt is megtudnád mondani miért van az hogy a a gépet nemtudom ödsszekötni a Tv-vel már? mert idáig sikerült... csak most az egyik nap nem..a tulajdonságoknál a TV-nél csak 640x480-as és 8bit-es:S Nemtudom miért de már nagyon idegesít:S ÉS ha ráklikkelek arra hogy megjelenítse azt amit az asztalon látok..akkor elmegy a képernyő..persze azóta nem próbáltam mert félek ismét besz@rik a gép:S
  • DJ RX7
    Formázz le mindent teljes wipe a winyóm, mert meglehet hogy a "gamer" windows hagyott maga után kacatokat és ez okozza problémát. Ha ez sem segít akkor írány a szervíz.
  • DJ RX7
    Próbáld meg resetelni a bios-t. 30mp-ig tartsd nyomva a reset gombot. Ha nem reseteli akkor vedd ki 5-10 percre az elemet a gépedből. Szerintem ezzel rendbe jöhet minden.
  • DJ RX7
    Lehet, hogy éppen a buherált windows a baja.
  • DJ RX7
    Próbálj ki régebbi drivereket is.
  • DJ RX7
    Szerintem ugyan az a problémád mint nekem, megjelentek a hibás szektorok. Formázd le a teljes winchesteredet míg nem késő mivel a bad sector a sok kékhalállal egyre több lesz.
  • DJ RX7
    Sziasztok!
    Van egy WD Caivar Sata2 80g-os winchesterem. Teli van a szerencsétlen bad sectorral és állandóan kékhalálozik. Fizikai sérülés nem történt vele szerintem a rengeted újraindítás és lefagyást okozta benne a károkat. Kipróbáltam KillDisk nevű programot, ami floppy-ról formázza. Teljes wipe-ot csináltam de sajnos ez sem jött össze. Az volt a furcsaság, hogy miután formáztam rajta maradta minden. :) (1 óra leforgás alatt)
    Szerintetek próbáljak ki más formázó programot, vagy zárjam le a hibás szektorokat? Ha esetleg hibás szektor zárásra kerülne a sor, akkor milyen programot tudnátok ajánlani? (Vagy egyáltalán lehetséges ez, vagy mehet a kukába?)
    Köszi előre is!
  • Solten
    Kapcsold ki az indexelő szolgáltatást:

Start->Futtat, ítd be: services.msc

Dupla klikk Indexelő szolgáltatásra, tiltsd le.
  • mnorbert0308
    Hello!

A problémám valamilyen szinten romlott. ugyan is amikor elinditok egy szervert a cod kilép a windowsba majd ez a szveg fogad " az iwmp3.exe hibát észlelt ezért leállt, A KELLEMETLENSÉGÉRT ELNÉZÉSÉT KÉRJÜK" nos itt mi a teendő???mert már 4napja nem codoztam egy normálisat, jah am ha a singlet akarom inditani akkor meg azt irja a kis aranyos hogy " fastfile for zone "commom" appaers corrupted.....
  • Solten
    Táp hiba is lehet.. Milyen tápod van és hány éves?
  • Yoda001
    help pls..
  • desigo
    nézelődj
  • tommyg
    azt tudom :)
  • norbi56
    #37613 HAHHÓ VALAKI???
  • davidka003
    Teszt nélkül is egyértelmű, hogy FSP nagyon jó táp.
    Valami 0,0001 a meghibásodási arány.
  • tommyg
    fsp tápokról valamilyen teszteket tudnátok linkelni?
  • Kontrakcio
    szevasztok! mikor bekapcsolom a laptopot nem jut el a boot menüig... mitöl van?:O mindent észlel és lát de nem tom elinditani a rendszer telepitését... mint ha befagyizna...
  • David2
    helló!
    érdekes problémával állok szemben. Most raktam újra a rendszert, és kékhalálokat kapok ilyen üzenettel:

BAD_POOL_HEADER

konfig: Asus a8n-e/AMD Athlon x2 4200@ 10*235/ A-Data Vitesta 2*512 566Mhz/ Hitachi 1Tb
    a memóriák 1es és 3as slotban vannak

widows meg buherált: Daytona 2008as féle verzió
  • geri777
    igen felraktam azt a k litle kodeket vagy mit
  • Solten
    Dualban akkor fognak menni ha szinte csontugyanaz a két modul.
    Szal' vegyél 2GB-os kit-et ezt az 1.5GB-t meg passzold el.
  • MagyaR
    Jaja. 1 giga mellé mégegyet. És akkor lenne 2 db 1 gigásom és egy fél gigásom. De már mindenki mond nekem mindent pl. hogy ha a kettő 1 gigás mellé beraknék még 1 felet, akkor az visszafogná a teljesítményt kicsit. Lassabb lenne összességében. Ez igaz?

Szal veszek még 1 gigát. Akkor duálba mehet a 2 db 1 gigás. És ha a maradék felet is berakom a gépbe, akkor az semmit nem befolyásol, azonkívül, hogy féllel több gigám lesz? :).
  • trident
    nem feltétlen biztos, de directx frissítés, hangkártya driver frissítés, codec telepítés?(pl. k lite codec pack standard)?
  • geri777
    Hellosztok ujra raktam tegnap este a gépet
    felraktam mellé a hankártya driverét és ha pl nézek egy filmet killépek a lejátszóbol akkor nincsen hang ujra kell inditanom a gépet hogy legyen hang mi lehet a probléma?
  • norbi56
    olyan problémám van h ujraraktam a win xp-t feltettem a legfrisebb nvidia drivert de a vezérlőpulton nincs 32 bit-es szín izé csak 4 bit-re enged rámenni a rendszer és csak 800x600-ban PLS HELP
  • Mirk
    volt-e már itt szó CRT invalid display type-os hibaüzikről és ezzel járó lefagyásokról ati kártyával?
  • Yoda001
    hi, már többször is néztem a topikot, látom azért tud segíteni mindenki mindenkinek, ezért is teszem fel a kérdést: mitől lehet az, hogy amint bekapcsolom a gépet (ez csak reggelente van, napközben nem szokott kikapcsolva lenni, soha), akkor változóan, 2-5 perc között egyszercsak internetezés közben lefagy (függetlenül attól hogy egy üres oldalt/egy jól "megtelt" flashes, akármilyen oldalt nézek), amikor resetelem már semmi baja.. őő.. probáltam már futtatni mindenféle vírus/spyware írtót, ezekből a vírusírtók mindig kb fél óra scannelés után, a spywareírtóktól soha nem indult újra a gép, szóval a lényeg, akármilyen vírusírtót probálok, mindig újraindul/kékhalál (ez attól füg hogy windowsban mit állítottam be, ha rendszerhiba van akkor kékhalál, ha pedig ez nincs bepipálva akkor pedig újraindul magától, és egy ilyen kattanás van)... kérdeztem már másokat is, aztmondják lehet hogy, ram/winchester probléma - amikor van ez a 2-5 perc közötti újraindulás, néha csak elsötétedik a kép, semmire nem reagál a gép, csak a resetre - am, lehet kicsit "megfogalmazatlan" amit írok, igazság kicsit fáradt vagyok, sry, és thx a segítségetet előre is, a gép: amd athlon 64 3200+, 1gb ram, ati x800xt vidkari, meg van még 2 wincsi+egy dvd olvasó, és egy 450W-s alap, házhoz kapott táp
  • Banyapapa
    azt hogy legyen kék ablak,lehet bekell állitanod a vezérlöpultban.
    De nem akarok nagy baromságot mondani,de lehet valami izzaszto progival elö lehetne csalogatni pl 3dmarkt,superpi,prime95.meg egy kis memtest-el (bár memtest kéket nem dob,de memoriat meglesheti)

• rooney8
    Üdv!

Már beírtam a Photoshop Munkák topokba, de hátha tudtok segíteni.

Az mitől lehet, hogy elkezdek ps-ezni és kb. 15-20 perc múlva először lefagy a ps, aztán fokozatosan minden, végül már semmit se tudok csinálni és akkor resetelek. De ez mindig csak akkor van, amikor ps-ezek. Már újraraktam a ps-t is. Egyépként CS3-am van. Help pls!

Tök idegesítő, csinálok egy képet, már majdnem kész vok erre meg lefagy
  • shrike7973
    A logó új, de a problem változatlan:D
    Amugy ma egész nap futott a gép, játszottam, töltöttem, neteztem, de semmi kékhalál...érdekes egy dolog...
  • Csibusz
    ja és még kiegészítés képpen csak az hogy azóta asztal jobbklikk tulajdonságok és akkor beállítások és a klonra rámegyek a a tvre ott csak 640x480 és 8 bit... röhejes csak hátha ez is segít..de nemtudom nemhiszem hogy a videokari lenne a ludas...
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy gondom.. Összekötöttem a gépet a Tv-vel (Gforce 8600GT 256mb) és semmi gond nem volt de az egyik nap beakartam állítani hogy jelenítse meg a Tv-n az azstalt, és ráklikkeltem az alkalmazásra erre, kikapcsolt a monitor ..újraindítottam a gépet és mikor a bootskin bejött utána nem töltött be nem reagált a rendszer..Na csináltam egy Op. Rendszer telepítést.. hátha jó lesz.. aham a nagy .... és ezeke után már nem tudom rárakni a Tv-re a gépet.. sőt most azt csinálja hogy kikapcsolom a gépet begkapcsolom és utána asszem 3-at sípol a gép és nem reagál a monitor... Valaki ötlet mert eléggé idegesít...
    előre köszike
  • shrike7973
    Elmondaná mégis vki hogy akkor mitévő legyek a géppel?
  • tommyg
    lehet
  • mnorbert0308
    gondolod a játékkal lenne a gond?