Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom.. Összekötöttem a gépet a Tv-vel (Gforce 8600GT 256mb) és semmi gond nem volt de az egyik nap beakartam állítani hogy jelenítse meg a Tv-n az azstalt, és ráklikkeltem az alkalmazásra erre, kikapcsolt a monitor ..újraindítottam a gépet és mikor a bootskin bejött utána nem töltött be nem reagált a rendszer..Na csináltam egy Op. Rendszer telepítést.. hátha jó lesz.. aham a nagy .... és ezeke után már nem tudom rárakni a Tv-re a gépet.. sőt most azt csinálja hogy kikapcsolom a gépet begkapcsolom és utána asszem 3-at sípol a gép és nem reagál a monitor... Valaki ötlet mert eléggé idegesít...
előre köszike