Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
mivel colorsit házam van, ezért egy sima, gyári colorsit táp van, ami 450W-s, és körülbelül 2+fél éves, ha a táp a baj, az még a legkisebb gond, mert nem olyan drága már egy jobbfajta, ahogy néztem őket, amit "DJ RX7" mondott, hogy formázzam, már volt legalább 5-6-szor formázva azóta, amióta megvettük, és semmit sem javult.. amikor kb 3-4 hónapos volt a ház, minden este amikor kikapcsoltam a gépet, kihúztam a konnektorból is, és az egyik reggelen csak néztem, hogy írja, állítsam be az időt, dátumot, miről bootljon, és azóta az a legelső ablak ami feljön gép bekapcsolásakor, hogy "CoreCell-Extreme Chip you’ve ever needed"... kerestem googleban a problémát ezzel kapcsolatban, ez másoknak alaplapoknál volt