Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
hi, már többször is néztem a topikot, látom azért tud segíteni mindenki mindenkinek, ezért is teszem fel a kérdést: mitől lehet az, hogy amint bekapcsolom a gépet (ez csak reggelente van, napközben nem szokott kikapcsolva lenni, soha), akkor változóan, 2-5 perc között egyszercsak internetezés közben lefagy (függetlenül attól hogy egy üres oldalt/egy jól "megtelt" flashes, akármilyen oldalt nézek), amikor resetelem már semmi baja.. őő.. probáltam már futtatni mindenféle vírus/spyware írtót, ezekből a vírusírtók mindig kb fél óra scannelés után, a spywareírtóktól soha nem indult újra a gép, szóval a lényeg, akármilyen vírusírtót probálok, mindig újraindul/kékhalál (ez attól füg hogy windowsban mit állítottam be, ha rendszerhiba van akkor kékhalál, ha pedig ez nincs bepipálva akkor pedig újraindul magától, és egy ilyen kattanás van)... kérdeztem már másokat is, aztmondják lehet hogy, ram/winchester probléma - amikor van ez a 2-5 perc közötti újraindulás, néha csak elsötétedik a kép, semmire nem reagál a gép, csak a resetre - am, lehet kicsit "megfogalmazatlan" amit írok, igazság kicsit fáradt vagyok, sry, és thx a segítségetet előre is, a gép: amd athlon 64 3200+, 1gb ram, ati x800xt vidkari, meg van még 2 wincsi+egy dvd olvasó, és egy 450W-s alap, házhoz kapott táp