64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
az a nagy bajom van most hogy frissiteni akartam a Windows XP-t beraktam a telepitő CD-t, telepités, frissités, fel is másolt egy csomó fájl-t, aztán ujraindult hogy onnan folytassa de vmi fájlt hibásnak vél... nem tudtam tehát befejezni a frissitést, azóta pedig mikor bekapcsolom a gépet mindig telepiteni akarja a Windows-t. Kb 5 másotpercre előjön egy rész ahol tudokválasztani hogy telelpitse vagy inditsa el rendesen a winfost, ha elinditom akkor simán megy. DE ha nem nyomok semmit akkor 5 másotperc mulva elindul a telelpités... hogyan tudom azt onnan kiszedni?? elöre is kössz!!! -
warriorGula #41680 megoldódott, nem szedtem le az előzőnek a software-t -
Szia. Ha Firefoxot használsz, akkor szedj le hozzá egy olyan kiegészítést, hogy DownloadHelper. Nekem ebből a 3.5.1-es verzió van, ami a letöltött videó fáfjlt, ami ugye többnyire .flv formátumú, képes konvertálni pl avi-ba.
#41676: Fogadd meg Met tanácsát, gondolom már úgyse garanciás a nyomtató. :) Am végülis a patronok is be tudnak száradni, de a csíkos nyomtatás szerintem jellemzően a fej hibája szokott lenni. -
miki10 #41678 Sziasztok!
Melyik jobb monitor? az LCD vagy a TFT?
és a két monitor közt mi a különbség?
-
ki lehet szedni a fejet, alkoholos fülpiszkálóval tisztítsd le vagy akár be is áztathatod picit (csak a végét) -
Hát sajnos én is elvégeztem a patrontfejisztítást.. és nem lett nagyon szerencsém, ilyenkor a patron megy tönkre vagy a nyomtató?... -
puma1 #41675 Sziasztok! Olyan ügyben szeretném a segítségeteket kérni,hogy Youtubról szeretnék videót letölteni és kellene hozzá program.Ha lehet lyan legyen ami egyből WMA_ba konvertálja! Segítséget köszönöm előre is -
warriorGula #41674 helo (mégmielőtt mondanátok akármit is, tudom hogy van vagy 1000 sajat topicja a mondandónak de ott rohadtul elvesztem)
szal van egy 5.1 hangrendszer (genius) 2szer3 bedugoval (front right ,right left...) es az aux amit eddig nem hasznaltam...alaplapos hangkartyahoz (eddig)kettessével egyessitettem az oanokat mint pl front right-front left, és igy működött is
de en ezzel nem elegedtem meg...mért ne bonyolitsam ha lehet egy 5.1 es hangkartyaval? (c media valami számok...) itt az alaplapi hangkartyas 3 hellyett vagy 6 jack bedugo van...akárhova dugdosom ebbe az 5.1 kabeleit egyesitve vagy anélkül nem akar megszólalni
ami kéne:
-kábelek összedugdosásának részletes leirasa (valahogy igy hogy az 5.1 front rightot a hangkartyan a Front-Speaker be)
-mit kell beallitani azon kivul hogy a windows es a driver tudja hogy 5.1 rol van szó
-esetleges problémák -
Hali
Az íróm bármilyen lemezt elQr ezzel az üzenettel (progifüggetlenül):
Vadi új az író - azt hittem hogy a régi hibás mert ezt csinálta de az új is ilyen...ötletek? -.-'' -
Próbáld tisztítani a nyomtatófejet, és ha javul utána a nyomtatás minősége, akkor szerencséd van...nekem nem volt szerencsém. -
Márió92 #41671 BIZ: Sztem is...de ha nem frissítettem volna fel...akkor nem tudnék rá számot tenni...meg amúgy is én sem azzal hallgatom a zenét a gépen. :) -
Igen. Közben rájöttem mivel volt a gond, csak figyelmesebben el kellett olvasnom a pittyegés leírást. Beletettem az ebben a gépben lévő VGA-t és elindult. Szóval a VGA a hibás. -
Hát sajna régebben.. mert kifogyott a színes és csak fekete volt azzal nyomtattam is... de most ugye újratőltettük a patront..és hát csíkos.. meg van mikor foltosan nyomtat... most persze fekete nincs benne és színes van... de akkor csak a patron megy tönkre? vagy maga a nyomtató? -
Mármint meg lehet adni GTA-nál h melyik gomb mit csinál, csak pont az "egérhez" nem lehet dolgokat rendelni (azaz h "fel néz" "le néz" "jobbra néz" "balra néz" :( -
Az a baj, hogy sehol sem lehet pl a gta-nal megadni h melyik gomb mit csinál. :( Forrasztgatni pedig nem szivesen forrasztgatnám:) Gondolom megoldható szoftveresen is, csak semmit sem találok... -
a. ahol definiálod a funkcióhoz a gombot ott próbáld meg rákényszeríteni,(szép magyaros lett).
b.van egy másik is, de csak akkor működhet ha van egy forrasztópákád meg egy kis kézügyességed... -
És a gamepadra valaki válasz?:) -
#41652re valaki?
Vagy esetleg valami olyan programot, amivel ténylegesen lehet mérni a vinyó VALÓS sebességét. -
BIZ0906 #41663 Hát én inkább kihagynám a WMP11 egy nagy kaki. -
Márió92 #41662 Naah megoldódott a problémám. :)
Mellesleg az volt a gond, hogy a Windows Media Player nem volt felfrissítve a 11-es verzióra...és így nem engedte.
Szval ha vkinek ilyen gondja van akkor az frissítse a WMP-t. :)
-
Márió92 #41661 Sziasztok.
Az a problémám lenne, hogy újraraktam a windows...minden okés vele...éés akkor most jön az mp4...szeretnék rá számot tenni...bedugom az usb-t...majd rá az mp4-et...kiírja hogy az eszköz sikeresen telepítve használatra kész...majd előhozza azt az ablakot mikor választhatók hogy mit szeretnék vele csinálni. Lejásztani Winampal, vagy windows media playerrel...ehh...1ik sem jó nekem, mivel én számot szeretnék rá tenni. :S Windows intézőben/Sajátgépben meg sem jelenik az ikonja...(elöző winnél...ami mellesleg ugyanez volt...ott kihozta.)
(Van hozzá program...dee az sem érzékel semmit...pedig mikor bedugom az mp4-et elkezdi tölteni is...a gép is kijelzi...de csak megnyitni engedi...pl winampal...de ahogy megnyitja a winampot..."a program szabálytalan műveletet hajtott végre...ezért leáll...bla-bla-bla. " hibaüzit kapom)
Nah igen...mi a teendő, hogy felismerje rendesen?? -
Rég nem nyomtattál vele? Az én Canon i350-esem így ment tönkre, ez is ugyanígy csíkosan nyomtatott, és én is nagyon ritkán használtam. Nézd meg, hogy fejtisztítás után javul-e a minőség. -
Valaki? :/ Itt ülök laptopnál és nézem a gépet, ahogy folyton újrakapcsol.. Mit tegyek? -
És akkor is sípolt? -
Gery Sniper #41657 420 W-os táp van benne, meg egy 9600 GT videó kari! -
hello.. gondom lenne a nyomtatómmal... Canon MP160
Nyomtatok vele és csíkosan nyomtat de nagyon megpróbáltam beállítani neki azt a patronos hülyeséget.. de semmi eredmény:( Kérlek ha valaki talán akármit is tud segítsetek -
No, beraktam ennek a gépnek a RAM-ját és ezzel sem ment, akkor alaplap lesz? -
A RAM része a dolognak igaz, de ez nem okoz ilyet, mert nekem is 4 GB RAMom van és 32 bites Vistát használok (64esra nina punkbuster :()
Nekem ez inkább tűnik táp problémának. Hány W-os táp és videokártya van a gépben? -
Gery Sniper #41653 Sziasztok! Nemrég vettem egy gépet, core 2 procival és 4 giga rammal, és játék közben folymamtosan ujrainditja magát! Ugy hallottam a 32 bites op. rendszerek nem tudják használni a 4 giga ramot, ha 64-bitest tennék fel megoldódna a probléma? -
Lenne egy elég komoly problémám. Asszem kezd beszarni az egyik vinyóm, de nem tudom, hogy miért vagy hogyan, vagy hogy egyáltalán mi ez. Van 2 vinyóm, egy 250 és egy 160 GBs. A 160ason van 2 partíció, az egyiken a windows, a másikon a programjaim vannak. Az utóbbi időben elég sok baj van ezzel a vinyóval. Pl ha letöltöttem bármelyik partíciójára pl torrenttel, hajlamos volt lefagyni tőle a gép (ezt a másik vinyó nem csinálta). Most újratelepítettem az egész cuccot, ennek a vinyóját min2 partcióját töröltem és újra létrehoztam, majd az egyikre Vista, a másikra meg a programok. Mintha a Vista telepítése már tovább tartott volna, mint régebben, de mondom oké. Amikor próbáltam feltenni a Crysist és 3 óra alatt tette fel azt a 6 GBs játékot, az már érdekesebb volt. Ugyanez a játék el sem indul rajta, mert ha rányomok, hogy induljon, elkezd világítani a gépen a led (vinyó használat) és úgy is marad. Feladatkezelő vagy bármi más program nem indul, kikapcsolni sem akar magától, csak ha én nyomom hosszan a gombot.
HD sentinel szerint tökéletes a vinyó állapota. Csináltam sebességmérést rajta HDTune-al és az olvasási teszt (írásit nem tudtam a trial verzió miatt) min2 vinyó esetében hasonló értékeket adott (átlagban a 16GBsnél 11,7 MB/s, a 250GBsnél 55,3 MB/s). Csináltam vele valami hibakeresést is, az se mutatott vele semmit.
Mi a fene lehet a baja? Eddig legalább telepíteni normális sebességgel tudott, meg rendesen mentek rajta a játékok. -
Köszönöm.
Eszerint memória. Mekkora az esélye, hogy két memória egyszerre menjen tönkre? Egyikkemmel sem megy. -
Egyik: http://www.hardwareoc.hu/forum/index.php?showtopic=1653
Másik: http://www.computerhope.com/beep.htm -
vhol ph-n le van írva h mit jelentenek a pittyegések pontosan -
Amikor kiszedtem, akkor is ugyanolyan hangot adott. Nem kellett volna megszűnnie a pittyegésnek? -
Én VGA-ra tippelek. -
Elszállt a gépem:(((. Tegnap még semmi baja. Ma indításnál csak sípol, egy hosszút és három rövidet, majd kb. 5 másodperc és még egy rövidet. Monitoron nincs kép(Tv-n sem), nem jön be még a BIOS sem. Ventik pörögnek. Kivettem az elemet és vissza,ki vga-t, így is van hang, memóriát ki, be egy másik slotba. Nincs változás.
Alaplap: ASUS P5K-E WIFI
Alaplap? -
Hali all!
Dlink Dl 524-es routerem van és azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehetne könnyen és gyorsan átállítani az ip-m.
Adsl -em van dynamic ip-vel.
-
Valaki #41634? :/ Próbáltam utánakeresni neten, se nem sok mindent találtam, amit meg mégis, az nem jött be.. -
vizoo #41643 Na ez nekem is új :)
Köszi, megmondom havernak nézzen utána biosban. :) -
power (on/off/last state) after power fail opció