Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • KILLER2
    Lenne egy elég komoly problémám. Asszem kezd beszarni az egyik vinyóm, de nem tudom, hogy miért vagy hogyan, vagy hogy egyáltalán mi ez. Van 2 vinyóm, egy 250 és egy 160 GBs. A 160ason van 2 partíció, az egyiken a windows, a másikon a programjaim vannak. Az utóbbi időben elég sok baj van ezzel a vinyóval. Pl ha letöltöttem bármelyik partíciójára pl torrenttel, hajlamos volt lefagyni tőle a gép (ezt a másik vinyó nem csinálta). Most újratelepítettem az egész cuccot, ennek a vinyóját min2 partcióját töröltem és újra létrehoztam, majd az egyikre Vista, a másikra meg a programok. Mintha a Vista telepítése már tovább tartott volna, mint régebben, de mondom oké. Amikor próbáltam feltenni a Crysist és 3 óra alatt tette fel azt a 6 GBs játékot, az már érdekesebb volt. Ugyanez a játék el sem indul rajta, mert ha rányomok, hogy induljon, elkezd világítani a gépen a led (vinyó használat) és úgy is marad. Feladatkezelő vagy bármi más program nem indul, kikapcsolni sem akar magától, csak ha én nyomom hosszan a gombot.
    HD sentinel szerint tökéletes a vinyó állapota. Csináltam sebességmérést rajta HDTune-al és az olvasási teszt (írásit nem tudtam a trial verzió miatt) min2 vinyó esetében hasonló értékeket adott (átlagban a 16GBsnél 11,7 MB/s, a 250GBsnél 55,3 MB/s). Csináltam vele valami hibakeresést is, az se mutatott vele semmit.
    Mi a fene lehet a baja? Eddig legalább telepíteni normális sebességgel tudott, meg rendesen mentek rajta a játékok.