Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • warriorGula
    helo (mégmielőtt mondanátok akármit is, tudom hogy van vagy 1000 sajat topicja a mondandónak de ott rohadtul elvesztem)
    szal van egy 5.1 hangrendszer (genius) 2szer3 bedugoval (front right ,right left...) es az aux amit eddig nem hasznaltam...alaplapos hangkartyahoz (eddig)kettessével egyessitettem az oanokat mint pl front right-front left, és igy működött is
    de en ezzel nem elegedtem meg...mért ne bonyolitsam ha lehet egy 5.1 es hangkartyaval? (c media valami számok...) itt az alaplapi hangkartyas 3 hellyett vagy 6 jack bedugo van...akárhova dugdosom ebbe az 5.1 kabeleit egyesitve vagy anélkül nem akar megszólalni
    ami kéne:
    -kábelek összedugdosásának részletes leirasa (valahogy igy hogy az 5.1 front rightot a hangkartyan a Front-Speaker be)
    -mit kell beallitani azon kivul hogy a windows es a driver tudja hogy 5.1 rol van szó
    -esetleges problémák