14421

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
ósenben akcijós a szúnyogháló xD -
várj. de : ) -
az éjszaka közepén kb a 30. csípést tolta belém, szóval abban a helyzetben az orromon is lecsaptam volna egy baseballütővel ha arról van szó
-
Szerintem nem egyazon dologról beszélünk. :) -
nekem is tele van szúnyog vérrel, nem tudom mi a meglepő rajta 
-
Monitor képernyőjén csaptad agyon a szúnyogot? 
2494HS-emen nem mernék ilyesmire vetemülni, inkább elhessegetném, minthogy esetleg megsértsem a monitort...egy szaros szúnyog miatt. :D -
Megvakargattam :D
De nem kosz. :S -
egy kettő meg valahol még összehasonlításokat is találtam annak idején, de azt most nem találom
20 ms sztem még belefér, afelett kezd kellemetlenné válni -
Mennyi inputlag elfogadható egy TVnél erősen játékra használva?
Most mértem meg, és szerintem nem vészes.
kép -
persze cserélniük kell egyből
de azért mindenképp vakargasd meg nehogy csak kosz szívasson xD -
Én vettem egy XL2370 -et LED -es, igaz 23", de brutális a képe.
Sajnos pont a közepén van egy pixelhiba.
Fekete háttérnél látható csak.
Samsungnál él a 3 napos pixelhiba garancia? Vagyis cserélik is egyből? Holnap hívom is fel a boltot, h viszem vissza.
Nagyon sajnálom, h hibás, igaz észre se lehet venni, de mivel kiszírtam, a bekapcsolástól kezdve azt keresi a szemem.
B@ssz@ meg, pont én járok így mindennel. -
Nadi #10578 Ezt néztem én is, be is rendeltem a délután folyamán 85 000-es áron.
Köszönöm a segítséget! -
Samsung SyncMaster P2770H
-
Nadi #10576 Sziasztok!
Sürgősen monitorra lenne szükségem, max. 90-100k értékben. Nálam "a méret a lényeg" elv működik, minél nagyobb monitort szeretnék. TV tunerre nincs szükségem. 27" körül gondolkoznék.
Ötletek? -
link -
vki erre? Melyik monitor a legjobb ezen a honlapon ar/ertek (max 200font)? -
"Szerintem a Samsung 23" XL2370 LED -es lesz a végeredmény! "
Jo dontes... -
Na bejártam (sajnos ma volt időm) minden plázát, ew, sat., mm, euron., stb...
Nézegettem, hogy meik monitor hogy néz ki.
Célpontjaim:
Samsung P2770H
Samsung XL2370 LED
LG W2486-PF LED
Az árak horror árban voltak megadva (a samuk 110k körül mozogtak!) Míg itt a led-es samu 72k.
Az LG képe nem nagyon nyerte el a tetszésemet.
A két samu között hezitálok. Jó lenne a 27"-os, de sajnos nem led-es, a ledesnek meg gyönyörű a képe, de csak 23"-os.
Szerintem a Samsung 23" XL2370 LED -es lesz a végeredmény! 3D-t meg asszem elvetem egy kicsit, majd késöbb. A gépem meg megtoldom még egy vga-val, h a full hd-t valamennyire ki tudjam használni. Azt annyi.
Valakinek van valami kivetése ez ügyben?
Esetleg tud valaki ennél jobb ötlettel szolgálni, monitorvásárlási ügyben?
Azt megköszönném! -
Aha.
Hát én is ilyen vagyok :D
Sokszor utánanézek valaminek mielőtt megveszem :) -
A GYÁRTÓ OLDALÁN 5 ms -et ÍR !!!!
Az LG W2453TQ-ra!!!
Árgépen, meg Ipon -on csak 2ms!
Akkor hogy is van ez????
Járj jól utána, mielőtt kidobod a pénzed valami retekre!
Amit meg majd cask otthon veszel észre, hogy pudvás belül!
Én 1 hónapja nem tudok dönteni, mit vegyek.
Már mindent végigbogarásztam, de írnak mindenhol mindenféle adatokat.
Az a legbiztosabb, ha a gyártó oldalán megnézed, mi-mit tud, és csak utána a boltban meg az árát. -
biztos lemegy pár ezrest az ára
2 hónap múlva is ráérsz akkor agyalni,fölösleges most -
Aha.
Értem.
Köszi mindent.
De az én elképzelésem csakis az LG!
És egy ilyen.
az a 2 másodperc húz engem,és a minél kevesebbi fogyasztás
Belátom,tényleg rá kell pakolni még egy kicsit,de az semmi.
Le van tojva.Muter is beleegyezett.Ám ez a monitor amit mutattam kb 2 hónap múlva nem csökken az ára? XD. mert akkorra befejezem a saját szobámat,+ jön az őj íróasztalom és valamikorra akkor tervezném a monitort is.
Szal az a 2 hónap.. -
2-3 ezrest tegyél még hozzá
23-asban 2333SW vagy 24-esben 2433LW
3 év garancia,3 napos pixelhiba gari,DVI csati,fullHD,5 ms -
45 000Ft -
21-22 colig inkább 1680 x 1050-as felbontásút vegyél
23-24 colnál már 1920 x 1080-ast
kis méretben fölösleges a sok képpont,nem fogod jobban élvezni
mi a max összeg amit rá akarsz költeni? -
Sziasztok
Na segítettek megtalálni ezt a gyönyörű Topikot.
Tanácsra lenne szükségem. :/
Monitor választás előtt vagyok és én FULL HD (1080)-ra gondoltam.
A márka ami meg fogottt az az LG.
Az 21,5 "-os volt. De azt ajánlották,hogy FULL HD az nem néz ki valami jó olyan méreten.
Szerintetek?
Ebben kérném a segítségeteket,
Heló -
Robcuskilla #10563 ja van olyan is, amire azt írta ki a tévé mindig hgy nincs jel... :D mányifik -
vegyél egy dvi-hdmi kábelt -
Robcuskilla #10561 sziasztok!
nekem az lenne a gondom, hogy:
- van egy full hd lg lcd tv-m, amit szeretnék összekötni a pc-vel,
- megtettem, nem hdmi kábellel, hanem a tévé monitor bemenet, videókari dvi, szal monitor kábellel,
- nvidia vezérlőpult analóg kijelzőként ismeri fel és hallottam már olyat, hogy hiába full hd a tv, meg a monitor, ebben a pc-s összekötő módban nem feltétlenül tudja a hd-t a tv...
- ennek ellenére a monitor klónozása funkciót választottam, hátha az kivágja a full hd monitor képet az egyébként full hd tévére..., baromi logikus lenne :))
- tuképp megtörént, ha a tévé távirányítót megnoymom, hogy jelezze ki az aktuális állapotot, az is azt jelzi, hogy 1920x1080 60 hz, rgb csati...
- szép is... de a tévé képernyő bal oldalán egy vékony fekete sáv van, és letakar a monitoron megjelenített képből egy vékony sávot...
- asztalt hiába mozdítom, a sáv marad sajnos, mintha az lenne kvázi a tévé "széle" szal az elmozdított kép a sávban halad... ettől eltekintve viszont nagyon szép... ezzel a szépséghibával.. hogyan lehetne, hogy klónozással a full hd monitor felbontás is teljes egészében megjelenjen a tévén 1:1, mert elvileg ebben a nagy felbontásban teszi ki a klónozott képet... de az a rohadt fekete sáv mégis elrontja az összképet. és semmive sem tudom kiteneni fullra, semmi auto adjust meg ilyesmi nicns
ötlet, megoldás?
köszi -
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, ha beszerzek egy Samsung 2333HD 23" Full-HD LCD monitor TV-t és csak simán rádugom a koaxkábelt ami a kinti lepkeantennából jön (azaz m1, tv2, rtlklub) akkor fogok látni valamit? Elméletileg tv tuneres. Csak nem vágom mit jelent a földi digitális adás. Ami sima antennával jön, az analóg jel, de attól még digitális? Ebben a témában nem vagyok valami szaki. Illetve ha 4:3-as képarányban jön a cucc akkor két fekete csíkot fogok látni vagy széthúzza mint a mostani plasma tv-k bucira a tvbemondó fejét. Vagy lehet kinagyítani és legfeljebb a felső részek elmaradnak, de az aránya megmarad? Mondjuk azt se néztem, hogy van e hangfal beépítve a cuccba, de mondjuk egy 2.1-es aktiv hangfallal ez megoldható. Köszönöm a válaszokat!! -
A nagy bajom az, hogy ebben a boltban csak regi tipusokat lehet kapni, LG-bol pedig a nekem legmegfelelobbet (W2363V) egesz Angliaban nem lehet kapni.. :((((
-
zadorjan #10558 kösz
jo monitor de vettem egy samo 2370H-t és nagyon zsír
nem natív felbontásokban is álom , nem ilyennek képzeltem szóval bátran ajánlom, mert féltem a full hd tól, de pozitívan csalódtam. -
Vasarolj egy ilyet szvsz: link. Alacsonyabb (non nativ) felbontasoknal is eles kepet ad, es kedvezo az ara (ertelmesebb nem full HD 21-22" ~40k) -
zadorjan #10556 holnap jön meg az új konfig és szerintem épp ideje monitort cserélni.
full hd-t kizárnám mert komollyabb gémek alatt szenvedés kategória, tehát kéne valami jo kis 22-es 1650-es felbontású és DVI-os Ezek kihaló félben vannak sajnos.
Anno 2 éve nagyon teccett a samo 226CW, de ezt már nem árulják. Valami hasonló tudásút tudna valaki ajánlani
Ja és sokat nézek filmeket is. -
sarokcsiszoló? 
legjobb megoldás a sok sikálás és reménykedés, az itt felsorolt anyagokon kívül (víz/spec folyadék+mikrószálas kendő) mind károsítani fogja a monitort... csak példának kedvéért, én még zsebkendővel sem vagyok hajlandó hozzányúlni, mert az is össze-vissza karcolja a felületét.
viszont nagy mennyiségű beleölt idővel nekem már sikerült levakarnom elkent, vérrel teli szúnyogot, kéznyommal és a szúnyog által hagyott kellemes folttal együtt, szóval megkockáztatom, hogy kis türelemmel minden lekapható durvulás nélkül is a monitorról
-
Ez szép és jó, de én most arról a speciális esetről beszélek, amikor az nem hozza le a koszt. -
Csak tiszta vízzel vagy speciális monitorra való folyadékkal szabad tisztítani (természetesen csak mikroszálas kendővel). -
nem igazán értek hozzá, én mindig ezzel tisztítottam majd gyorsan letöröltem, és nem igazán rajtok rajta karcolást. ( bár lehet szerepet játszik benne h erősen rossz a szemem
)
-
ablaktisztítót nemnagyon szabad lcd-re, mert marja a legfelső vékony réteget -
ablaktisztítót ráfujod, letörlöd puha anyaggal.