14421
  • desigo
    ósenben akcijós a szúnyogháló xD
  • somdav95
    várj. de : )
  • Calver
    az éjszaka közepén kb a 30. csípést tolta belém, szóval abban a helyzetben az orromon is lecsaptam volna egy baseballütővel ha arról van szó
  • fery02
    Szerintem nem egyazon dologról beszélünk. :)
  • somdav95
    nekem is tele van szúnyog vérrel, nem tudom mi a meglepő rajta
  • fery02
    Monitor képernyőjén csaptad agyon a szúnyogot?
    2494HS-emen nem mernék ilyesmire vetemülni, inkább elhessegetném, minthogy esetleg megsértsem a monitort...egy szaros szúnyog miatt. :D
  • bajgunar
    Megvakargattam :D
    De nem kosz. :S
  • Calver
    egy kettő meg valahol még összehasonlításokat is találtam annak idején, de azt most nem találom
    20 ms sztem még belefér, afelett kezd kellemetlenné válni
  • pointer4
    Mennyi inputlag elfogadható egy TVnél erősen játékra használva?
    Most mértem meg, és szerintem nem vészes.
    kép
  • desigo
    persze cserélniük kell egyből
    de azért mindenképp vakargasd meg nehogy csak kosz szívasson xD
  • bajgunar
    Én vettem egy XL2370 -et LED -es, igaz 23", de brutális a képe.
    Sajnos pont a közepén van egy pixelhiba.
    Fekete háttérnél látható csak.
    Samsungnál él a 3 napos pixelhiba garancia? Vagyis cserélik is egyből? Holnap hívom is fel a boltot, h viszem vissza.
    Nagyon sajnálom, h hibás, igaz észre se lehet venni, de mivel kiszírtam, a bekapcsolástól kezdve azt keresi a szemem.
    B@ssz@ meg, pont én járok így mindennel.
  • Nadi
    Ezt néztem én is, be is rendeltem a délután folyamán 85 000-es áron.
    Köszönöm a segítséget!
  • desigo
    Samsung SyncMaster P2770H
  • Nadi
    Sziasztok!
    Sürgősen monitorra lenne szükségem, max. 90-100k értékben. Nálam "a méret a lényeg" elv működik, minél nagyobb monitort szeretnék. TV tunerre nincs szükségem. 27" körül gondolkoznék.
    Ötletek?
  • Solten
    link
  • Tetsuo
    vki erre? Melyik monitor a legjobb ezen a honlapon ar/ertek (max 200font)?
  • Solten
    "Szerintem a Samsung 23" XL2370 LED -es lesz a végeredmény! "

Jo dontes...
  • bajgunar
    Na bejártam (sajnos ma volt időm) minden plázát, ew, sat., mm, euron., stb...
    Nézegettem, hogy meik monitor hogy néz ki.
    Célpontjaim:
    Samsung P2770H
    Samsung XL2370 LED
    LG W2486-PF LED
    Az árak horror árban voltak megadva (a samuk 110k körül mozogtak!) Míg itt a led-es samu 72k.
    Az LG képe nem nagyon nyerte el a tetszésemet.
    A két samu között hezitálok. Jó lenne a 27"-os, de sajnos nem led-es, a ledesnek meg gyönyörű a képe, de csak 23"-os.
    Szerintem a Samsung 23" XL2370 LED -es lesz a végeredmény! 3D-t meg asszem elvetem egy kicsit, majd késöbb. A gépem meg megtoldom még egy vga-val, h a full hd-t valamennyire ki tudjam használni. Azt annyi.
    Valakinek van valami kivetése ez ügyben?
    Esetleg tud valaki ennél jobb ötlettel szolgálni, monitorvásárlási ügyben?
    Azt megköszönném!
  • belapeter
    Aha.
    Hát én is ilyen vagyok :D
    Sokszor utánanézek valaminek mielőtt megveszem :)
  • bajgunar
    A GYÁRTÓ OLDALÁN 5 ms -et ÍR !!!!
    Az LG W2453TQ-ra!!!
    Árgépen, meg Ipon -on csak 2ms!
    Akkor hogy is van ez????
    Járj jól utána, mielőtt kidobod a pénzed valami retekre!
    Amit meg majd cask otthon veszel észre, hogy pudvás belül!
    Én 1 hónapja nem tudok dönteni, mit vegyek.
    Már mindent végigbogarásztam, de írnak mindenhol mindenféle adatokat.
    Az a legbiztosabb, ha a gyártó oldalán megnézed, mi-mit tud, és csak utána a boltban meg az árát.
  • desigo
    biztos lemegy pár ezrest az ára
    2 hónap múlva is ráérsz akkor agyalni,fölösleges most
  • belapeter
    Aha.
    Értem.
    Köszi mindent.
    De az én elképzelésem csakis az LG!
    És egy ilyen.
    az a 2 másodperc húz engem,és a minél kevesebbi fogyasztás
    Belátom,tényleg rá kell pakolni még egy kicsit,de az semmi.
    Le van tojva.Muter is beleegyezett.Ám ez a monitor amit mutattam kb 2 hónap múlva nem csökken az ára? XD. mert akkorra befejezem a saját szobámat,+ jön az őj íróasztalom és valamikorra akkor tervezném a monitort is.
    Szal az a 2 hónap..
  • desigo
    2-3 ezrest tegyél még hozzá
    23-asban 2333SW vagy 24-esben 2433LW

3 év garancia,3 napos pixelhiba gari,DVI csati,fullHD,5 ms
  • belapeter
    45 000Ft
  • desigo
    21-22 colig inkább 1680 x 1050-as felbontásút vegyél
    23-24 colnál már 1920 x 1080-ast

kis méretben fölösleges a sok képpont,nem fogod jobban élvezni
    mi a max összeg amit rá akarsz költeni?
  • belapeter
    Sziasztok
    Na segítettek megtalálni ezt a gyönyörű Topikot.
    Tanácsra lenne szükségem. :/
    Monitor választás előtt vagyok és én FULL HD (1080)-ra gondoltam.
    A márka ami meg fogottt az az LG.
    Az 21,5 "-os volt. De azt ajánlották,hogy FULL HD az nem néz ki valami jó olyan méreten.
    Szerintetek?
    Ebben kérném a segítségeteket,
    Heló
  • Robcuskilla
    ja van olyan is, amire azt írta ki a tévé mindig hgy nincs jel... :D mányifik
  • somdav95
    vegyél egy dvi-hdmi kábelt
  • Robcuskilla
    sziasztok!
    nekem az lenne a gondom, hogy:
    - van egy full hd lg lcd tv-m, amit szeretnék összekötni a pc-vel,
    - megtettem, nem hdmi kábellel, hanem a tévé monitor bemenet, videókari dvi, szal monitor kábellel,
    - nvidia vezérlőpult analóg kijelzőként ismeri fel és hallottam már olyat, hogy hiába full hd a tv, meg a monitor, ebben a pc-s összekötő módban nem feltétlenül tudja a hd-t a tv...
    - ennek ellenére a monitor klónozása funkciót választottam, hátha az kivágja a full hd monitor képet az egyébként full hd tévére..., baromi logikus lenne :))
    - tuképp megtörént, ha a tévé távirányítót megnoymom, hogy jelezze ki az aktuális állapotot, az is azt jelzi, hogy 1920x1080 60 hz, rgb csati...
    - szép is... de a tévé képernyő bal oldalán egy vékony fekete sáv van, és letakar a monitoron megjelenített képből egy vékony sávot...
    - asztalt hiába mozdítom, a sáv marad sajnos, mintha az lenne kvázi a tévé "széle" szal az elmozdított kép a sávban halad... ettől eltekintve viszont nagyon szép... ezzel a szépséghibával.. hogyan lehetne, hogy klónozással a full hd monitor felbontás is teljes egészében megjelenjen a tévén 1:1, mert elvileg ebben a nagy felbontásban teszi ki a klónozott képet... de az a rohadt fekete sáv mégis elrontja az összképet. és semmive sem tudom kiteneni fullra, semmi auto adjust meg ilyesmi nicns
    ötlet, megoldás?

köszi
  • Troyan
    Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, ha beszerzek egy Samsung 2333HD 23" Full-HD LCD monitor TV-t és csak simán rádugom a koaxkábelt ami a kinti lepkeantennából jön (azaz m1, tv2, rtlklub) akkor fogok látni valamit? Elméletileg tv tuneres. Csak nem vágom mit jelent a földi digitális adás. Ami sima antennával jön, az analóg jel, de attól még digitális? Ebben a témában nem vagyok valami szaki. Illetve ha 4:3-as képarányban jön a cucc akkor két fekete csíkot fogok látni vagy széthúzza mint a mostani plasma tv-k bucira a tvbemondó fejét. Vagy lehet kinagyítani és legfeljebb a felső részek elmaradnak, de az aránya megmarad? Mondjuk azt se néztem, hogy van e hangfal beépítve a cuccba, de mondjuk egy 2.1-es aktiv hangfallal ez megoldható. Köszönöm a válaszokat!!
  • Tetsuo
    A nagy bajom az, hogy ebben a boltban csak regi tipusokat lehet kapni, LG-bol pedig a nekem legmegfelelobbet (W2363V) egesz Angliaban nem lehet kapni.. :((((

• zadorjan
    kösz
    jo monitor de vettem egy samo 2370H-t és nagyon zsír
    nem natív felbontásokban is álom , nem ilyennek képzeltem szóval bátran ajánlom, mert féltem a full hd tól, de pozitívan csalódtam.
  • Solten
    Vasarolj egy ilyet szvsz: link. Alacsonyabb (non nativ) felbontasoknal is eles kepet ad, es kedvezo az ara (ertelmesebb nem full HD 21-22" ~40k)
  • zadorjan
    holnap jön meg az új konfig és szerintem épp ideje monitort cserélni.
    full hd-t kizárnám mert komollyabb gémek alatt szenvedés kategória, tehát kéne valami jo kis 22-es 1650-es felbontású és DVI-os Ezek kihaló félben vannak sajnos.
    Anno 2 éve nagyon teccett a samo 226CW, de ezt már nem árulják. Valami hasonló tudásút tudna valaki ajánlani
    Ja és sokat nézek filmeket is.
  • Calver
    sarokcsiszoló?

legjobb megoldás a sok sikálás és reménykedés, az itt felsorolt anyagokon kívül (víz/spec folyadék+mikrószálas kendő) mind károsítani fogja a monitort... csak példának kedvéért, én még zsebkendővel sem vagyok hajlandó hozzányúlni, mert az is össze-vissza karcolja a felületét.

viszont nagy mennyiségű beleölt idővel nekem már sikerült levakarnom elkent, vérrel teli szúnyogot, kéznyommal és a szúnyog által hagyott kellemes folttal együtt, szóval megkockáztatom, hogy kis türelemmel minden lekapható durvulás nélkül is a monitorról
  • CattiBrie
    Ez szép és jó, de én most arról a speciális esetről beszélek, amikor az nem hozza le a koszt.
  • Lacee86
    Csak tiszta vízzel vagy speciális monitorra való folyadékkal szabad tisztítani (természetesen csak mikroszálas kendővel).
  • somdav95
    nem igazán értek hozzá, én mindig ezzel tisztítottam majd gyorsan letöröltem, és nem igazán rajtok rajta karcolást. ( bár lehet szerepet játszik benne h erősen rossz a szemem )
  • kifli
    ablaktisztítót nemnagyon szabad lcd-re, mert marja a legfelső vékony réteget
  • somdav95
    ablaktisztítót ráfujod, letörlöd puha anyaggal.