PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legtobbszor laikusok kernek segitseget, akik meg a d-sub/dvi-vel se vannak tisztaban. Azt feltetelezni hogy ez egy Samsung fan topik, szimpla hazugsag, hiszen lejjebb ajanlottam Acer-t (igyekszem az adott penzbol, tudasom szerint a leheto legjobbat...). Neveben benne van hogy ajanlas, tehat senki sincs fegyverrel kenyszeritve a vetelre, vagy megfogadja v. nem. Nem kotelezo. Ahogy a topikot se olvasni ha nem tetszik.
Saor Alba
Saor Alba
Elolvasod a szakoldalak tesztjeit (ezert vannak, hasznald a vilaghalot) es majd rajoszz... <#vigyor1>#vigyor1> Ami van olyan jo mint egy Samsung azokert joval tobbet kernek (ar/ertek ugye).
Konkretan arrol az Acer-rol nem talaltam tesztet, vannak a dragabb tesoirol, de ha ennyire frusztral, hasznalhatod a Google-t es keress neki... <#vigyor>#vigyor>
Egyszerubb modszer btw, ha bebattyogsz egy elektronikai uzletbe (hulyeazartnemvagyok pl), es szepen megnezegeted, megvizsgalod az egymas melle rakosgatott peldanyok kepminoseget.
Saor Alba
Amúgy kisebb kéne, mert akkor a felette lévõt is kik kéne cserélni 😄
"The trees move. Do you not see it?"
Mert már lecserélném a képcsövest, úgy látom muszáj lesz az OLED-re várni.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Saor Alba
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
szal akkor miért is ne azt ajánlanánk?
Meg vettem a HannsG-t, a válaszaitok ellenére. Vettem hozzá dvi kábelt is, azzal kötöttem össze. Eddig nincs vele semmi gondom, de viszonyítási alapom sincs, mivel ez az elsõ LCD monitorom, CRT 17" után. Hogyan tudom bekalibrálni, vagy az annyira nem fontos?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
LG L1942T-BF
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Két felhasználói értekelés van,mind a kettõ 10/10-es <#nevetes1>#nevetes1>
Az átlag pedig 8,9*,mert ebben már benne van a szakmai értékelés is!
TESZTET AKAROK!!!<#violent>#violent>
"The trees move. Do you not see it?"
Nekem egy komplett leírás kellene,vagy fórumos cucc,esetleg személyes tapasztalat!
De,azért köszi a segítséget!<#wave>#wave>
Az ACER V233HABD (37 ezerért)monitorról nem találok a neten sehol egy normális leírást.(sõt,semmilyt sem<#szomoru1>#szomoru1>)
Valaki ez ügyben nem tud segíteni???
Ha,az átlagos szintet megüti,akkor valószínû az ára miatt ezt választanám!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár feltûnt hogy a töltõképernyõnél sem volt, így egy grafikai bug lehetett.
Saor Alba
Továbbra is kérdésem,hogy az ACER V233HABD (37 ezerért)megéri-e,vagy valakinek személyes tapasztalata van-e esetleg.
Most egy 17" Acert használok,már vagy 3 éve és megbízható!
Fõleg az ár miatt választanám,mert ez 37 eft körül van.
Amit még kinéztem LG w2363v 58 eft,a másik pedig a Samsung 2494 hs 57-58 eft.
Durva árban a különbség, és ha az Acer csak kicsivel rosszabb,mint a másik kettõ akkor inkább az Acer!<#conf>#conf>