PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP2465 PVA Panel:
Samsung XL2370 panel:
Saor Alba
valami ledest néztem ki én is, csak nem volt rá péz :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ez jelentheti azt, hogy már az utolsókat rúgja?
Pár hete volt vele olyan gondom, hogy valami a monitor alaplapján elromlott, és egyáltalán nem kapcsolt be.. el kellett vinnem szervizbe ahol fél óra alatt megszerelték.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ha közel van hozzád, akkor meg nem látod át, és forgatnod kell a fejed, böngészés közben 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Saor Alba
Bár nekem egyedül épp ezek a dolgok nem teljesen tetszenek, amik feljöttek most témának, pl ez a látószög meg a dönthetõség.
De végülis a látószög annak is betudható, hogy én világéletemben CRT-s voltam és számomra még szokatlan ez az LCD-s világ és még szoknom kell, hogy ha picit is fentebbrõl nézem, már világosodik, alulról nézve meg fordítva.
Dönteni meg ezt a fajtát elég határozottan kell, mert ilyenkor tulajdonképp egy fémlemezt hajlít az ember, de nem kell miatta aggódni, elég masszív fémlemez.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ha felállok, kb hasmagasságban van a monitor nekem, és rendesen látom a színeket. néha a fehér megy át rózsaszínbe, meg a fekete zöldül, de akkor már közel vagyok hozzá.
az ágyam az kb 3 méterre van a monitortól, és egyáltalán nem látni semmilyen változást a színeken.
jah és lehet dönteni, meg fordatni is.
All hail the double x!
ui.: Jó lenne ha HDMI bemenet lenne a monitoron. 😊
Saor Alba
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
#9696: probald ki Te is a monitorodhoz (Samsung oldala...).
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
http://www.geeks.hu/tippektrukkok/080507_tft_monitor_kalibralasa_hazilag
http://www.geeks.hu/tippektrukkok/091001_monitor_helyes_beallitasa_windows_7_tel
Az elsõt egy QuickGamma nevû programmal csinálták, a másik ugye win7-es megoldás.
De ha a legjobbat akarod kihozni, akkor kell a mérõmûszer (illetve én úgy tudom, hogy ehhez kell még program is, ami ugye plusz pénz), ami nem egy olcsó mulatság, de fórumokon lehet olyan embereket találni, akiknek van ilyen ketyeréjük, és ilyennel foglalkoznak.
Mert nekem gõzöm sincs, hogy most MagicTune-ben mely csúszkákat mi szerint állítsak.
#9693: Köszi Solten, de ezt kihagyom. 😊
De én is magamtól állítottam be, úgyhogy egyenlõre ez nekem is megfelel, majd esetleg késõbb foglalkozok vele.
Amúgy meg sok jót hallottam itt is, ott is arról a monitorról ami neked van... 😊
van egy ilyen fujitsu-siemens lcd monitorom, még évekkel ezelõtt vettük a másik géphez, de a garancia lejárta után elkezdett szarakodni. az történik, hogy bekapcsolom a gépet, monitor bekapcsol, majd ki, majd be és ez így megy tovább. mindkét gépen. általában megoldja az, hogy ha kihúzom negyed órára a konnektorból, de ez se mindig, meg elég macerás. de most pl bekapcsolt rendesen.
mit csináljak vele?
György
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szerintem ezért nem érdemes netrõl leszedni kül. színprofilokat egy adott típushoz...én is eddig csak kézzel állítottam be a monitor menüjében, még nem foglalkoztam ezzel
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Saor Alba
Mert látok MagicTune-ben ilyen opciót, de igazából nem igazán értem, hogy mi szerint kell állítgatnom azokban az 5 lépésekben a csúszkákat.
Nem tudom érnék-e el vele valami lényeges különbséget, mert amúgy színre szerintem ennél nem lehet jobb (legalábbis én nem tudom elképzelni), de ha pl el lehet vele érni esetleg jobb feketét, akkor annál inkább érdekelne a dolog. 😊
Az Acer v233 HABD-ról van szó???
Több órát kerestem a neten errõl a monitorról,de szinte semmi értelmes infó!<#eplus2>#eplus2>
Tehát jó áron van egy full hd-s monitor kb 37 ezer ft,(23"),de úgy néz ki zsákbamacsak.
3 napos pixelgari nincs!<#wilting>#wilting>