14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#10707 Attol fugg, milyen szempontbol. Mert pl. lathatosag szempontjabol nem a monitor tipusatol, hanem a meretetol es a felbontasatol/betumerettol/dpi-tol fugg.
A regi CGA es azelotti CRT kijelzoket kozelrol kellett bamulni, ha tozsdeadatokat nezegettel rajt, viszont a szemed nehany ev alatt erezhetoen romlott... -
#10706 hmm, ezen még gondolkodom :) -
#10705 Én úgy tudom, hogy PDP az háromszoros, az LCD ötszörös. -
#10704 az nemprobléma (: -
BenceYCE #10703 Ez nekem eddig bevált, még COD-ra is :) -
#10702 Háromszorosa. -
#10701 Igazából netezésre szinte minden LCD nagyjából jó, viszont az ideális nézési távolság az a képernyőmagasság ötszöröse lesz. -
#10700 netezésre is használható tv (: -
#10699 TV kell, vagy monitor? -
#10698 Na megjott az LG E2350V occsoer'. LEDes hatter, alacsony fenyero stb.
Kellemes, semmi extra. Recsego muanyag boritas, ocska talp, de amugy teljesen jo.
Ezert az arert nem is vartam mast.. filmre, jatekra, melora hasznalom.
Es hal'isten nem "Glossy"! :) -
#10697 kéne valami monitor, de inkább akkor már tv-t vennék, és azon tudnék normálisan netezni is... max 140ért valaki ajánlana valamit? -
#10696 http://prohardver.hu/hir/tuneres_monitortrio_samsung.html -
Inquisitor #10695 Inkább nem ebben az árkategóriában. 2000-ben volt a kezemben egy IBM fullos noti, röpke 2 millió volt áfa nélkül. Nos 15"-os kijelzője volt, nagy valószínűséggel nem TN, ls 1600-as felbontása. (Volt még benne All-in-wonder Radeon is TV tunerrel, FireWire, DVD író, ezek ma nem nagy szám persze.) Akkoriban az olcsó notikban (értsd 300.000 alatt!) olyan panelek voltak, hogy gyakorlatilag csak szemből lehetett látni ... -
#10694 Eddig csak itt olvastam az apple által használt panelekről. Aztán utánnaolvastam és tényleg HQ TN panelek (paradoxon) vannak a notebookokban, viszont nem a fogyasztás miatt, hanem szimplán fillérbaszásból (mint írtam, az iPhoneban és az iPadben is IPS panelek vannak, szóval a fogyasztás nemtéma). -
#10693 Akkor csak az iPhone meg az iPad aksija bírja el az ilyen sokat fogyasztó paneleket?:) -
#10692 Dehogy van bennük IPS. Olyat nem raknak notebookba, sokat zabálnak. -
Solt #10691 Az U2410 elég baráti... elgondolkodom... :) -
#10690 Kukkold meg azokat a Delleket, amiket kicsit lejjebb a kollegának ajánlottunk. Azok is IPS-esek és az elektronikájuk is rendben van. -
Solt #10689 Elképesztő ahogy kinéz... elment a kedvem az otthoni 22"-s LG-től, meg a HP laptopomtól is... :S -
#10688 LG IPS panel van bennük, viszont képjavító valahonnan máshonnan van, ami megdobja az egészet. -
Solt #10687 Pici off:
Volt szerencsém picit csesztetni egy MacBook Pro-t... hogy annak milyen kijelzője van... csak lestem! Kristály tiszta, tűéles kép! Ha van valakinek tapasztalata ilyennel, mondhatna valami monitort ami tudja ezt a színvonalat! :)
on -
#10686 Venom HDMI kabel PS3-hoz es XBox-hoz.. ez jo minosegu? Eleg egy HD-monitorhoz? -
#10685 enyém egyértelműen vihar után nem kacsolt be
bár van villámhárító és túlfesz védelem is lehet nem szerette a zord időjárást -
#10684 nekem ugyanez volt a régi moncsimmal, tápcsere volt nekem is.
ugy néz ki a samsungok egy részének volt egy ilyen tipikus hibája. -
#10683 tegnap készült el,ma hoztam el
tápcsere,alkatrészre várni kellett de legalább most hibátlan... -
#10682 nincs mit -
#10681 -
DonSzykla #10680 Kösz sikerült bevált működik 1000 hála érte, én mit kerestem és semmit se találtam. -
#10679 ennyit találtam: "Turn the monitor off, then hold the left button down while turning it on again." -
DonSzykla #10678 Sziasztok akadt egy kis problémám a ( AOC 2236Swa TFT/LCD ) monitorommal egyszerűen a monitorom menüje lezárt nem tudom hogy hogyan és mikor csak egyik nap nézni akartam valamit a menübe és azt írja ki hogy ( OSD Locked ) mikor be akarok lépni a menübe, már vagy 6x megnéztem a hozzá adott CD-t ( a CD a kézikönyv ) de semmit se ír róla hogy mi ilyenkor a teendő.
Nézegetem a neten is hasonló monitorok leírását olyanokat írtak hogy tartsam lenyomva a menü gombot azt akkor kiold de nem működöt, meg hogy van a hátulján vagy valahol egy gomb amivel restaltolni lehet a monitorokat de ilyet se igen találok rajta úgy hogy tud valaki valamilyen megoldást?
-
#10677 LOL -
Big Bad Ryder #10676 Oké értem, kösz a válaszokat -
#10675 ha már ennyien beszóltak akkor bizony a kva anyád -
#10674 kimondom, amire mindannyian gondolunk: a srác ismerőse intelligenciája alapján erősen Taigetosz-pozitív. -
#10673 ismerősöd érdekes figura lehet. -
#10672 Ismerősöd ha még nem látott valamit, miért mond véleményt róla?
-"Széthúzza a képet!" -
Dobronski #10671 Ismerősöd hülye. -
#10670 Nem húzza szét. -
Big Bad Ryder #10669 Helló, érdekelni mit gondoltok a szélesvásznú monitorokról, illetve arról, hogy széthúzza-e a képet egy ilyen. Most tervezek venni egy 20'' 1600*900 16:9 monitort viszont az egyik ismerősöm szerint hülyeség, mert széthúzza a képet pl böngészőben és hasonlókban. Szerintetek? -
Jammer #10668 Nos egy jóbarátom Pénteken hozza (debreceni vagyok...) úgyhogy már nagyon kiváncsi vagyok rá... :) Köszi mégegyszer.