1287
Újra támadnak az idegenek!
  • MX Maximus
    Ha jól tudom, nem az volt a játék készítőinek célja hogy az UFO 1 és 2-t megcsinálja nagyobb grafikszba, hanem hogy hasonló gém legyen az UFO Aftermath. Szerintem a gém oké. De ha hasonlóbb gémet akarsz látni az UFO-hoz képest, Keress rá a Google-ben a Project Xenocide-ra. Amennyire csak lehet megpróbálnak hűeh maradni a gémhez. Ja és csak 8500 vagy annál nagyobb radeonnal fut el a Béta verzióju letölthető shareware install. Várj csak, itt a címe a Xenocide oldalnak. Majd nézzétek meg a képeket. www.projectxenocide.com
  • Kange
    Ismét megkérdezem, hogy nem tud valaki esetleg egy magyar verzió lelőhelyet?
    előre is köszi!
  • AnarchoiD
    3 ?:) nemvagy magadnal 3. szar volt , ez a resz viszont melto utodja az elso 2 -nek
  • Cat #1020
    Help! Remélem már eléggé a végén vagyok és az alien Queen fejlesztéshez valami Reticulan generalt kéne megtalálnom, ő hol leledzik?
  • Kange
    és a magyar verziót meg lehet valahonnan szerezni?
    nem tudtok "lelőhelyet" a bolton kívül? :-)
  • AnarchoiD
    boltban megkapod MAGYARUL ;)

van kozkezen amugy magyar verzio ... de kulon magyaritas , nemigazan van
  • AnarchoiD
    fura szurkek azok friendek nem ? en segitettem nekik ... azota van is 2 "szurke" karakterem (kar hogy emberi armourokat nemlehet rajuk aggatni)....
  • AnarchoiD
    maximus, haaaaat a plazma fegyverekkel nekem rossz emlekeim vannak, az ufok nagyresze imunisnak tunik ;)
  • MX Maximus
    ANYÁS!!! Nekem nagyon bejött ez a gém. Mennél többet nyomulok vele annál inkább élvezetes. Most fedesztem fel a Warp detonator-t. 7500-as warp dammage. 1 lövés, és a bio armoros ufó kifekszik. Igaz csak 8 méteres a fegyver lőtávja és nem lehet újratölteni, kivéve a bázisokon. De azért az enhanced plazma shotgun se rossz. Imádom ebben a gémben a fegyvereket. Főleg amikor egy ellenséges Reticulan szemei közt sülnek el.
  • Frank99
    kár, hogy egy kicsit később nem biztos lesz idő széthajtogatni...
  • ceas
    crack
  • AnarchoiD
    hat lassukcsak kb minden emberemnel van loszer ahoz acuccerhez ;) (az csak hatizsakban fer el, es a csajt mar felboritana) azonta mar van jobb jatekszerem : warp alapu combat armor -ra szerelheto nyalanksag
  • blazini
    Hi!
    Király a játék csak egyre nehezebb ahogy viszem végig.Már 10-es embereim vannak,alien sun armorral de kb.kettőt belémlőnek és végem úgyhogy nagyon kell taktikázni, hogy ne szedjenek le. Egyépként pacth hol található?
  • BaLeeX
    Ja a másik meg, hogy mikor nekem meglett az anti-biomass bázis utána már nem igazán foglalkoztam a bázisok foglalásával, mivel nemsokkal utána lehetett menni a holdra. Inkább pörgettem az időt.
  • BaLeeX
    Ja kösz, 1.2-es patch-el könnyű. Próbáltad volna előtte abszolválni ezt az akciót...
  • gonosz
    nem veszited el, csak akkor ha beinditod az idot. ha az elfoglalas pillanataban atallitod antibiomassra es ugy inditod el akkor semmi vesz.
  • AnarchoiD
    ha elfoglalod nem anti biomass type -ju lessz a bazis ? miazhogy elveszted ?
  • AnarchoiD

nezzetek milyen aranyos joszaga van Preeti -nek ;) ha jonnek az alienek, lekapja a hatarol, szethajtogatja es szarra lo vele mindent ;) (kar hogy a loszert mar kulon embernek kell hordoznia ;)
  • Frank99
    no problemo ...
  • Frank99
    én meg neked válasszoltam...

csak hogy tudd, hol és mi a Detonátor...

• Frank99
    www.drivers.hu

havi top10.

• Kange
    Hi
    nincs meg valakinek az Ufo: Aftermath magyarúl?
    Ha bárkinek megvan, pls. dobjon meg egy maillal...
    Nagyon kéne...
    Köszi!
  • zsamiatt
    aaz xp seknek egy megoldá sok problémára
    emuláljátok a gamét 98/me ben!
    nekem sokmindent megoldott.Elöte sokszor kilépet a járték meg ilyenek.Probáljátok ki.Amugy tegnap végig vittem.Nem egy nagy dura nás a vége meg egy erötle sz*r :( Le is töröltem ez az a játék amit soha többé nem akkarok látni.
    üdv
    Attila
  • BaLeeX
    Nem nehéz annyira az area 51-es küldetés tapasztalatom szerint. A lényeg, hogy ha fent kész vagy, legyen egy gyors embered aki elszáguld lent a cuccért aztán pucolhatsz vissza vele a kezdőre.
    Ne nagyon delegálgass küldetéseket, főleg ne az elején, mivel nem fognak fejlődni az emberek, nem kapsz új bázisokat és esélyed sem lesz később. Én amiket delegáltam: a bázisfoglalós biomasszás küldetéseket, mivel ha elfoglalod egyszerre elveszted.
  • steweee
    na, már ázsia az enyém. menni kéne az area 51-re arizónai sivatagba.nehéz? mer van 7 emberem, kettő újonc, kettő sérült, a többi 3 jó.nem tudom megvárni míg meggyógyulnak, mert már high a sürgősségi fokozat. tényleg, mi van akkor ha nem megyek ki egy helyszínre? még nem próbáltam ki, mindig delegáltam egy csapatot.de gondolom ide mindenképp el kell menni. meg érdekel is hogy mi van ott. szóval elég lesz ennyi ember? és miért csak ilyen kevés a rendelkezésre álló katona?mondjuk egy küldiben leszednek 4et mert vmi rosszul sül el, akkor mikor tudom pótolni?eddig mondjuk csak egy emberem halt meg, az is amikor benyitottam egy ajtón és egy géppuskás nagyfejű monster tüzet nyitott kettőjükre, egyiknél colt4 másiknál kala burstön, gondoltam elég lesz, de egyszerre hanyatlottak holtan a padlóra.bázisfoglalós küldi utolsó szörny. nem volt kedvem újra játszani - normalon.
  • Kange
    Nem tudtok valahol magyarosítást?
    Ugyanis az angolom elég szerény... :-((((
    Előre is köszi!
  • MX Maximus
    Nekem tetszik a gém. Kicsit nehéz de azért király. Nemtudom ismeritek azt a módszert hogyha elfoglalják 1 bázisod akkor betöltöd az azelőtti mentést ugyanis így talán elkerülhető a veszteség. Akiknek kevés a RAM-juk, azok hátrányban vannak ebben az esetben.

Egyébként a gémben az volt húzós amikor 2 szigeten lévő bázisom volt. Sajna az egész föld biomassza volt, de aztán hála az égnek, sikerült kifejleszteni a biomassza elleni bázisokat. Remélem sok van még a gémből!
  • BaLeeX
    Jelentem, amikor én először kezdés előtt bementem a profil menübe, nekem is Easyn volt. Az mondjuk lehet, hogy az 1.1 vagy 1.2 patch felrakása után átállítódik hard-ra.
  • steweee
    akkor összesen csak 12 vagy 14 emberem lehet? mert ugy 6v7 a heliben meg 6v7 férőhely a többinek, de azok között lehet sérült vagy tréninges.nem kevés ez? meg nem értem hogy van pl: kalasnyikovom de nincs hozzá lőszerem, mert teszem azt két tárral találtam és egy következő küldiben előttem.borzasztó!
  • AnarchoiD
    nem azzal van a gond , normalisan megy "ez" is , csak eppen gyors egy kicsit ;)
  • AnarchoiD
    nem kell visszaolvasnom, a windowsos verzioval szenvedtem .. kelett hozza paccs mert nvidiam van es kelett paccs ami lassitotta a gepet ... ;) de ez sem elegge ;)
  • BaLeeX
    Én az orosz pálya alsó szintjét csináltam meg így. Mondjuk az 51-es körzetet is hasonló módon. Bár így is volt pár alien hulla. Nem rossz taktika ezekre a pályákra.
  • BaLeeX
    UFO1-2-nek van Windowsos verziója. Olvass vissza, van link is. Azt szedd le. Az is gyors, de 5 sec-es sebességgel már tűrhető a földgömbön, az akció közbeni scroll meg egyéb sebességet meg lehet állítani profin a ? gomb alatt és így egyáltalán nem gyors. UFO 1 a legjobb! :)

Jó, mondjuk nekem XP 1800+-om van 512 rammal ehhez mondtam, hogy még tűrhető a sebessége 5sec-nél a földgömbön, ha atomerőműved van akkor már lehet, hogy nem bírsz rákattintani egy repülő UFO-ra, mert olyan gyorsan megy.
  • AnarchoiD
    hat en ugycsinaltam hogy amig hat ember bujocskazott az aliennekkel, a 7. vegigsprintelte a palyat, eredmeny : 6 halott es jol leserult 7. ;)
  • Augustus Gigo
    Szintúgy csináltam mint te!
  • AnarchoiD
    hat elvileg ott vannak ahova legutobb mentek (ami csak military lehet), de ha kifejleszted a teleportot (jatek elejen) akkor mindig abbol a military-bol indulnak ami a missionhoz legkozelebb van
  • steweee
    hogyan lehet több bázison több emberem?felvenni nem lehet csak kapni, korábban írták, de hogyan tudom eldönteni hogy melyik bázison legyenek?és a felszerelés egy közös alapból megy? bármelyik bázison lévő embereket felszerelhetem a rendelkezésre álló cuccokkal?
  • AnarchoiD
    ezt a default profilet enis beszoptam ;) ( most igy utolag vettem eszre , ezert volt olyan piszoknehez ;)

a gyartas egy erdekes dolog , nem gyarthatsz csak fejleszthetsz/kutathatsz (amit a develop csinal gyartas cimen az egy vicc) eleg erdekes, a 3 pancelomhoz mar gyartottak 37(!) sisakot ... micsinaljak ennyi rohambilivel ? :)

gyartashoz kell a 3. tipusu bazis, "enginering" loszert nemfogsz tudni gyartani akkorse, max energy cell-t...

- vegre az 51 -esbol kijutott az emberem, bar 6 szuper emberem banta.. ;( bruhahah egyre jobb leszek a gamaban, newbieket treningezem es amig gyogyul a csapatom, a toltelek emberekkel xp-zek... nemis olyan rossz...

- ami meg tetszik, amikor ufo-t foglalok, minden emberem lecvsereli az rpg-t savgranatokra, es onnantolkezdve karbatett kezzel varom amig az utolso alien is feloldodik a savfelhoben ;)

- probaltam jatszani a ufo 1/2/3 -al de mind iszonyuan gyorsak a gepemen, es olyan gyorsan scrolloz, hogy nemtudom megtalalni a terepet ;) ufo 4 nagyon kaki volt, de most azt toltom lefele hogy ujra szembesulhessek vele ;)
  • steweee
    hogyan lehet gyártani fegyvereket meg lőszereket. most kezdetem el vele játszani, a kutatásra már rájöttem. mondjuk nem volt nehéz, de addig nem lehetett míg nem volt kutatóbázisom. alapban militaryt meg engineert kaptam. viszont nem tudok gyártani semmit. hogyan kell? már van combat armorom + géppuskák meg RPG de nem tudok lőszert gyártani
  • PTW
    rohadjon meg ez a jatek!
    az oke hogy egy jatek nehez sot az jo is mert annal izgalmasabb de amikor egy jatek CSAL ES ESELYT SEM AD az gusztustalan!!!!
    szerintem szegyen ez a game ! jobban tetek volna ha az egy utan befejezik!.
    (bocs az orjongesert)