1287
Újra támadnak az idegenek!
-
maxius #1105 Apró tippek:
Ha retikulánok ellen harcolsz, kapcsolj sétára, mert akkor lopakodó üzemmód van, és te 7-en simán lepuffantod, mire felfogta, hogy lőnek.
Az ellen tök hülye: ha lát folyamatosan lő rád, ha nem odajön, ahol utoljára látod, így 1 emberrel integetsz neki, majd vissza fucc a sarokba, ahol a kivégzőosztagod már vár rá. -
maxius #1095 Kösz mindent! -
Msjava a chathez???
A java virtual machine-re gondolsz???
Jogi viták miatt nem lett az XP része, de megoldható a későbbi install.
Vagy a Service pack 1-et rakod fel amiben benne van, vagy letöltöd ezt és ezzel menni fog -
maxius #1092 Nekem jól megy XP-n, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, kiv. nincs chathoz msjava...
Ti hogyan csináltátok az 51-es területet 8túl jó stukkóik vannak a dögöknek! -
radical@work #1091 Hülye. Jól megnevettettél.
XP óta már nem divat szidni az Ms oprendszerek stabilitását, max a biztonsági réseit. Egy rendszeresen windowsupdatelt xpvel, hivatalos driverekkel semmi gond nincs.
-
Érdekes, ember még nem hallottam igy fikázni az Xp-t... hát ilyenis van... Szerintem jobb mint a ME, nekem jobban bevált, stabilabb, jobb, szebb :))) és minden játék megy, legalábbis nekem... -
steweee #1088 sp1-el vagy anélkül?a sercice packelt-el minden jól megy -
Gyro #1085 GÁZ! GÁZ! GÁZ!
Incorrect data versionnal indít a játék és 2008 körül állandóan kifagy. Korábban is volt egy-két fagyás de újratöltés után mindíg folytatni tudtam... ezidáig. Próbáltam win98 kompatibilitási módban, amit itt a fórumon ajánlottak de az sem segített. A gépemen Xp van, a legújabb driverekkel és directxel és elég combos ahhoz hogy ne legyen emiatt gondom. Fent van az 1.2-es patch is és a magyar verzsönnel tolom (tolnám)...
Ha valaki tudja a megoldást kérem írja meg...
Előre is köszönöm... -
hat ahoz van egy kuldi (nekem azsiaban volt) ahol egy alien spaceship-et lehet "durrantani" (de ugyremlik fejlesztenikell hozza elozoleg) -
sziasztok, 1 kérdéssel lehetne több?
A gém indulásakor nem jön be semmi, kikapcsol a monitorom :)A játék megy alatta csak nem látok semmit ugye. A drivert újat raktam fel, refresh rate 60, stb, de akkor is. Minden megy csak vid jelet nem kap :)
WinXP. Másnak is volt ilyen? -
sazsmadar #1079 Hali! És honnan töltötted le a magyar ufót? [email protected]
-
steweee #1077 ha egy embert leparalizálnak, akkor hogyan lehet azt leszedni róla?rálövök egy psi fegyverrel? -
radical #1076 A holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi őket. -
boeder #1075 Elküldtem a mailt -
boeder #1073 nekem TFT monitorom van és működik. tuti nem az lehet a gond. -
balty #1069 Lehet folytatni. Csak előfordulhat mint nálam, hogy nehéz fokozaton volt a defult profile. Így meg átnyomatta easyre. Kicsit vicces lett így a játék, modhatni értelmetlen. -
radical@work #1062 a holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi őket. -
nekem egyszerunek tunt, mindenki vitte a jokis tavcsoves fegyveret, egy ember meg annyis savgranatot amennyit elbirt.. akit nem lehetett lesniperelni, ott kozelmentem es dobtam 3-4 granatot .. sima menet volt (azta 2-3-4 fajta transgent /alient aki jott siman legyalultak a mesterloveszeim)
-
ez kulonos en mar 2hete felraktam a magyarra az 1.2 -es patch -ot .... ( http://pcdome.gyaloglo.hu )
szal mi jott ki ma ? :) -
Rasim #1054 Mármint persze "linken":) -
Rasim #1053 Szerintem nézd meg a gamecopyworld-ön, vagy a lejjebb látható kinken! -
radical@work #1051 A holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi őket. -
MOD-ok...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
UFO Aftermath -funoknak kötelező! - ha még nem ismernétek. MOS-ok vannak rajta.
------------------------------------------ -
Magyarítása: itt van!
Ez a hivatalos magyarításból származik, és csak a szövegekre, menükre terjed ki!
-
radical@work #1047 a holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi őket. -
Rasim #1046 Hali skacok!
Irány a magyarítások fóruma, ott találtok linket a magyar szöveges file-okhoz! -
sazsmadar #1044 Te találtál valahol hozzá magyarítást? -
sazsmadar #1042 Hali! Van egy korrekt kis oldal a neten. Lehet, hogy velük kellene felvenni a kapcsolatot. A címét ide nem írom ki nehogy valami buzgó mócsing lépésekt tegyen ellenük. Ha érdekel [email protected] -
boeder #1041 Nem tudna nekem valaki küldeni magyar verzióhoz crackot.
Nagyon kéne. [email protected]
Előre is thx. -
ezt enis vallalom ;) -
na, magyart leszedtem, szinkronhangok az idegeimre mentek ;) -
sziasztok!
ha küld valaki egy anonym ftp szerver címet, ahova fel lehet tolni, akkor én szívesen feltolom a magyar gammát...
csak szóljatok!
-
Egyetértek veled. Kb. annyira hozott izgalomba a játék, hogy nekiültem, hogy én is végigtolom aztán pár nap után a hold misszió utolsó termében lévő csápos szörnyekhez értem amiket nem tudtam kinyírni. Na azóta nem próbáltam még újra, ez volt vagy egy hónapja. Ennyire izgalmas a game. Inkább nekiugrottam az UFO1-nek és (majdnem)végig nyomtam még1szer. -
boeder #1036 Na akkor mivan. Megvan neked vagy sem? Felrakod vagy nem?
thx -
Nem ér annyit, hogy még egyszer lekapard.
Ez a játék jó lehetett volna, de leegyszerűsítették a végletekig, kiherélték a jó részeket, és csak nagyon kevés plusszt raktak bele.
A vége felé járok, és csak úgy randomra dobálja a küldetéseket,minden rendszer nélkül, csak hogy hosszabbnak tűnjön a játék.
Az egy csapatszállító helikopter amit használhatok p*csafüst, hiába teleport meg minden, néha lehetetlen odaérni egy küldetésre.
Csak a nagy előd miatti tisztelgésből viszem végig, és utána el is felejtem gyorsan.
Kár érte
-
bakker, haver, nyomj már nekem egy e-mail-t, hogy meg tudjuk dumálni a részleteket!! :-) -
es a savek 100% ban kompatibilisek vele
(jo vadak a hangok meg vannak benne helyesirasi hibak, de legalabb magyar, es a mienk ;)))))) -
nekem is nagyon kéne...
Pls mail-t!!!! -
lelohelyet nem, de en mar megleltem ;)