1287
Újra támadnak az idegenek!
  • maxius
    Apró tippek:
    Ha retikulánok ellen harcolsz, kapcsolj sétára, mert akkor lopakodó üzemmód van, és te 7-en simán lepuffantod, mire felfogta, hogy lőnek.
    Az ellen tök hülye: ha lát folyamatosan lő rád, ha nem odajön, ahol utoljára látod, így 1 emberrel integetsz neki, majd vissza fucc a sarokba, ahol a kivégzőosztagod már vár rá.
  • maxius
    Kösz mindent!
  • Terra
    Msjava a chathez???
    A java virtual machine-re gondolsz???
    Jogi viták miatt nem lett az XP része, de megoldható a későbbi install.
    Vagy a Service pack 1-et rakod fel amiben benne van, vagy letöltöd ezt és ezzel menni fog
  • maxius
    Nekem jól megy XP-n, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, kiv. nincs chathoz msjava...
    Ti hogyan csináltátok az 51-es területet 8túl jó stukkóik vannak a dögöknek!
  • radical@work
    Hülye. Jól megnevettettél. XP óta már nem divat szidni az Ms oprendszerek stabilitását, max a biztonsági réseit. Egy rendszeresen windowsupdatelt xpvel, hivatalos driverekkel semmi gond nincs.
  • Wanax
    Érdekes, ember még nem hallottam igy fikázni az Xp-t... hát ilyenis van... Szerintem jobb mint a ME, nekem jobban bevált, stabilabb, jobb, szebb :))) és minden játék megy, legalábbis nekem...
  • steweee
    sp1-el vagy anélkül?a sercice packelt-el minden jól megy
  • Gyro
    GÁZ! GÁZ! GÁZ!

Incorrect data versionnal indít a játék és 2008 körül állandóan kifagy. Korábban is volt egy-két fagyás de újratöltés után mindíg folytatni tudtam... ezidáig. Próbáltam win98 kompatibilitási módban, amit itt a fórumon ajánlottak de az sem segített. A gépemen Xp van, a legújabb driverekkel és directxel és elég combos ahhoz hogy ne legyen emiatt gondom. Fent van az 1.2-es patch is és a magyar verzsönnel tolom (tolnám)...
    Ha valaki tudja a megoldást kérem írja meg...
    Előre is köszönöm...
  • AnarchoiD
    hat ahoz van egy kuldi (nekem azsiaban volt) ahol egy alien spaceship-et lehet "durrantani" (de ugyremlik fejlesztenikell hozza elozoleg)
  • Frankie
    sziasztok, 1 kérdéssel lehetne több?

A gém indulásakor nem jön be semmi, kikapcsol a monitorom :)A játék megy alatta csak nem látok semmit ugye. A drivert újat raktam fel, refresh rate 60, stb, de akkor is. Minden megy csak vid jelet nem kap :)

WinXP. Másnak is volt ilyen?
  • sazsmadar
    Hali! És honnan töltötted le a magyar ufót? [email protected]
  • steweee
    ha egy embert leparalizálnak, akkor hogyan lehet azt leszedni róla?rálövök egy psi fegyverrel?
  • radical
    A holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi őket.
  • boeder
    Elküldtem a mailt
  • boeder
    nekem TFT monitorom van és működik. tuti nem az lehet a gond.
  • balty
    Lehet folytatni. Csak előfordulhat mint nálam, hogy nehéz fokozaton volt a defult profile. Így meg átnyomatta easyre. Kicsit vicces lett így a játék, modhatni értelmetlen.
  • radical@work
    a holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi őket.
  • AnarchoiD
    nekem egyszerunek tunt, mindenki vitte a jokis tavcsoves fegyveret, egy ember meg annyis savgranatot amennyit elbirt.. akit nem lehetett lesniperelni, ott kozelmentem es dobtam 3-4 granatot .. sima menet volt (azta 2-3-4 fajta transgent /alient aki jott siman legyalultak a mesterloveszeim)
  • AnarchoiD
    ez kulonos en mar 2hete felraktam a magyarra az 1.2 -es patch -ot .... ( http://pcdome.gyaloglo.hu )

szal mi jott ki ma ? :)
  • Rasim
    Mármint persze "linken":)
  • Rasim
    Szerintem nézd meg a gamecopyworld-ön, vagy a lejjebb látható kinken!
  • radical@work
    A holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi őket.
  • IMYke2.0.0.0
    MOD-ok...

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    UFO Aftermath -funoknak kötelező! - ha még nem ismernétek. MOS-ok vannak rajta.

• IMYke2.0.0.0
    Magyarítása: itt van!
    Ez a hivatalos magyarításból származik, és csak a szövegekre, menükre terjed ki!

• radical@work
    a holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi őket.
  • Rasim
    Hali skacok!
    Irány a magyarítások fóruma, ott találtok linket a magyar szöveges file-okhoz!
  • sazsmadar
    Te találtál valahol hozzá magyarítást?
  • sazsmadar
    Hali! Van egy korrekt kis oldal a neten. Lehet, hogy velük kellene felvenni a kapcsolatot. A címét ide nem írom ki nehogy valami buzgó mócsing lépésekt tegyen ellenük. Ha érdekel [email protected]
  • boeder
    Nem tudna nekem valaki küldeni magyar verzióhoz crackot.
    Nagyon kéne. [email protected]
    Előre is thx.
  • AnarchoiD
    ezt enis vallalom ;)
  • AnarchoiD
    na, magyart leszedtem, szinkronhangok az idegeimre mentek ;)
  • Kange
    sziasztok!
    ha küld valaki egy anonym ftp szerver címet, ahova fel lehet tolni, akkor én szívesen feltolom a magyar gammát...
    csak szóljatok!
  • BaLeeX
    Egyetértek veled. Kb. annyira hozott izgalomba a játék, hogy nekiültem, hogy én is végigtolom aztán pár nap után a hold misszió utolsó termében lévő csápos szörnyekhez értem amiket nem tudtam kinyírni. Na azóta nem próbáltam még újra, ez volt vagy egy hónapja. Ennyire izgalmas a game. Inkább nekiugrottam az UFO1-nek és (majdnem)végig nyomtam még1szer.
  • boeder
    Na akkor mivan. Megvan neked vagy sem? Felrakod vagy nem?
    thx
  • Terra
    Nem ér annyit, hogy még egyszer lekapard.
    Ez a játék jó lehetett volna, de leegyszerűsítették a végletekig, kiherélték a jó részeket, és csak nagyon kevés plusszt raktak bele.
    A vége felé járok, és csak úgy randomra dobálja a küldetéseket,minden rendszer nélkül, csak hogy hosszabbnak tűnjön a játék.
    Az egy csapatszállító helikopter amit használhatok p*csafüst, hiába teleport meg minden, néha lehetetlen odaérni egy küldetésre.

Csak a nagy előd miatti tisztelgésből viszem végig, és utána el is felejtem gyorsan.
    Kár érte
  • Kange
    bakker, haver, nyomj már nekem egy e-mail-t, hogy meg tudjuk dumálni a részleteket!! :-)
  • AnarchoiD
    es a savek 100% ban kompatibilisek vele

(jo vadak a hangok meg vannak benne helyesirasi hibak, de legalabb magyar, es a mienk ;))))))
  • Kange
    nekem is nagyon kéne...
    Pls mail-t!!!!
  • AnarchoiD
    lelohelyet nem, de en mar megleltem ;)