UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a ruszki pályán a kinti idegenek leirtása után azt csináltam, hogy a bázis falán a zöld kockához legközelebb átszórtam egy rakás sav meg frag gránátot, utána egy nagyon kis helyen felrobbantottam a falat, és a lyukon keresztül nagy nehezen levadásztam a rakétásokat. De az igazi gáz az hogy a masszakutatáshoz kellene szereznem egy planterbõl egy node-ot, de bent mindenki raksival mászkál és zárt helyen nincs hova menekülni, az advanced laserrel meg nem lehet egybõl lelõni senkit...

Ez az összecsukható railgun hogyan mûködik? Mert már sikerült legyártanom egyet, de nem tudom odaadni az embereimnek. Hova kell rakni? Kézbe vagy a hátizsákba? Nekem azt sem írja hogy milyen ammo kell hozzá.

Tono34
A 2. rész is letölthetõ ugyanarról a helyrõl:
www.abandonware-france.org

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az egy dolog.battleshipbe kint volt 2 alien mondom de jo lesz
bemegyek 10 en vannak.szerintettek hogy lönekl szarrá?mint atom.4 rakétása van akor plasmások psisek simán kicsináálnak.
BaLeeX
Easy.

Én is kb. az orosz pályán döbbentem rá elõször, hogy ez mégsem teljesen egy agyatlan lövöldözõs cucc aminek addig tûnt, hanem taktikázni is kéne. Ez késõbb egyre erõsödött. Pedig én normalon játszottam. Sky armor esetleg segíthet de inkább heavyt armort pakolj az ürgékre ha lassuak is de legalább nehezen lövik szét õket.
Próbálj pár kocka távolságot tartani az emberek között a rakétavetõs ufók miatt és pakold tele magad medikitekkel. Mire belépsz a bázisra úgyis elfogy az összes. Bent meg imádkozz, hogy ne találkozz sok pici aliennel. Fegyverek: advanced alien laser gun és advanced alien plasma gun. Esetleg valakinek ha van akkor rakétavetõ. Gattling gondolom még nincs, pedig sok gondot megoldana.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ez engem is érdekelne
Üdv mindenkinek!
Megvan már vkinek a magyar verzió? Mert ha igen, akkor beírhatná ide, hogy miként lett magyarítva. Úgy értem, hogy pl úgy mint a Chrome, amiben csak a data könyvtárat kell felülírni, és már full magyar feliratos, vagy esetleg nem ily egyszerû.
BaLeeX
Ne hagyd, hogy elszinezõdjenek a területeid. Nekem egész játék során max 1-2 szer fordult elõ, hogy sárga vagy piros lett valamelyik. Csinálj meg gyorsan valami küldetést a közelében és el is tûnik a szinezés ahogy észrevettem.

A massza meg barna szinû.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

nem tudtam megvédeni és 2 is eltünt
igy
amugy azn egyik katonai volt.milyen szinü ez a massza?
BaLeeX
Az is lehetm hogy ilyen is van. De nekem eddig akármilyen bázist támadott meg battleship meg akármi mindig volt lehetõségem védeni.
Onnan tudod meg, hogy látod a térképen. Nehéz nem észrevenni merre terjed...

Knox
Hello!

Kérdésem lenne: az uj peccsel végre mukodik 9600pro-n? Még mindig nem tudtam megnézni! nálam egyszeruen lefagy az ebadta a menuben akármit is csinálok! egyesek meg már végigvitték!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

a piros akor lett mikor megtámadtak.de lehet igazad van.
És mitöl lehet az hogy eltünt támadás meg minden nélkül egy egy bázisom?mert nem támadták meg és szinte minden küldetésen kinvoltam eddig.
Honan tudom hogy melyiket fenyegeti a biomassza?
Shep
Tehát akkor azt a csókát akinek a mérnöki képességei jók rá kell állítani az ügyre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BaLeeX
zsamiatt: anti biomass a bimoassa ellen jó csak azokat kell átalakítanod azzá amiket nagyon fenyeget a biomassza. Ez visszatartja a terjedését. Narancs ill. citromsárgát nekem akkor adott ha elbuktam 1-2 küldetést azon a területen azaz valami olyasmit jelenthet, hogy nõ az idegen befolyás az adott területen. Lehet, hogy ebbõl következik, hogy ha piros akkor csak úgy támadás nélkül elfoglalják a bázisodat.

Shep: csak ez a 3 van amit írtál. A mérnöki tudja csinálni a development cuccokat, de csak azokat amikre abban a menüben vannak, hogy ready for development vagy vmi ilyesmi.

Shep
Srácok Development bázist/épületet hogy lehet csinálni? mert nem tudok csak mérnökire, katonaira, meg kutatóira váltani, és a developmentes dolgokat nem tudom kikutatni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja és hogy miért tünik el egy egy bázisom.nem támadták meg.egszer csak kirja base cpatured és ennyi....... 😞
Valaki megmondaná nekem mire jo a az anti biomas basis?minden bázist át kell minösiteni azzá?
Mit jelent a narancs iletve citrom sárga jelölés?A piros az tudom hogy megtámaadtak.
Elöre is köszi a segitséget
BaLeeX
DE, tudsz gránátot dobni. Nem pont a négyzet közepére bõven elég ha a négyzet valamelyik szélsõ kockájába dobod vagy ha kicsit mellé szerintem még akkor is jó. Simán attack gomb és mehet a gránát. De lehet plazma, vagy rakétavetõ is akár amivel megsemmisíted.

BaLeeX
Szóval gattlingal írtottad ki a százlábúakat?

Uberlama
gatling 4 the win 😄

amugy holdas pályára elõször kevés lõszert vittem mentem volna be az utolso szobába és nem volt lõszerem 😄DD néztem egy nagyot 😄 aztán kövi nekifutásra mindenhova ahol méh hely volt lõszert tettem igy mondjuk kb elég 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

vannka olyan missionok, hogy fel kell vmi objectet robbantani. NA azokat mivel és hogyan lehet robbantani, gránáott nem tok rádobni, másom meg nics robbanóanyag

BaLeeX
Ha most amit mondasz az a játékban abban különbözik, hogy az egyik piros a másik meg zöld színû akkor abban különböznek, hogy a pirosban 2x annyi energia van, mint a zöldben. De minkettõ ugyanazokhoz a fegyverekhez jó (lézerek, plazma dolgok),

BaLeeX
Ha a patch nem javított rajta akkor ez normális. Illetve nagyon nem normális, mivel teljesen logikátlan és full használhatatlanok ezért ezek a fegyverek egyszer próbáltam ki, elég is volt. Mire elõcsomagolta a faszi simán leszedték a kis micskok.
Bár az is lehet, hogy valahogy meg lehet oldani csak mi vagyunk bénák, nemtudom...

Mi a különbség a POWER cell és az ENERGY cell között? Lézerekhez melyik kell?
lene egy kérdése?A nagyobb fegyvereknél hogy lehet megoldani hogy ne csomagolja mindig össze a muki?
Biztos tudjátok mire gondolokElöször lerakja az állványos gépuskát,lövele majd ujra összeszedi és csak utána tud löni a következö célpontra.Valahogy ezt meg lehet szüntettni?
Dutch Flander
Öcsémnél sokat fagyott itt-ott. Aztán jött az 1.1a patch. Hááát, nem lett sokkal jobb a helyzet, de a v1.2 végre élvezhetõvé tette a játékot. Most már mentések közben SEM fagy ki soha, és a game zökkenõmentesen fut (ahogy annak kell).

Mellesleg a config: WinME, 900-as Thunderbird, Radeon 7000
A grafikával semmi baj nincsen!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Sid Meier és a Microprose. Ennyit elég volt anno mondani az ufora, és látatlanban már a kedvenced volt, látva a temérdek korábbi kiváló projektet. Aztán leültél játszani és mégjobban a kedvenced lett. Nagyon hiányzik ez a két név a mai játékokból...

Ennek ellenére nemrossz ez a rész. Nyomába sem ér az 1, de még a 2nek sem, de el lehet vele játszani. Az eleje elég agyaggalamb vadászat, de utána már picit a taktika is számit. Ne add fel, szánj rá kis idõt.

Az megmaradt az elsõ részbõl, hogy csak gránáttal itt is lehet zökkenõmentesen haladni =)

BaLeeX
Más. Most tettem fel a fixet az UFO1-hez és megtaláltam a magyarítást is hozzá és elindítottam kb. 17 körül. Most tudtam elszakadni csak elõle most is csak azért mert egy alien gránát kinyirt egyszerre vagy 5 emberem és kilépett 😊

Az új UFO sehol nincs ehhez képest se hangulatban, se másban. Aki még nem játszott vele javaslom tegye félre az elõítéleteit a grafika miatt elsõ ránézésre és kezdjen el vele játszani. 5x olyan jól meg van csinálva, mint az Aftermatch pedig 10 éves játék. Éppen egy város terror közepén vagyok és eléggé szívok. Veteránon kezdtem a játékot.

BaLeeX
Szerintem a demo bugos.

Hadd kérdezzem már meg, mert roppantúl érdekelne:

DEMO-t próbáltam ki az elõbb, de a képernyõn a kép a feje tetején áll, és így eléggé érdekes játszani. Magyarúl megfordítja a képet a program. Nincsen erre valami gyógyszer? Esetleg más tapasztalt ilyet? Mert én még életemben nem láttam egyetlen játék alatt sem ilyen jellegû hibát. Azt azért ne tanácsoljátok, hogy állítsam a monitort a tetejére😊) Azt azért még se...
Tono34
Innen letölthetõ az UFO 1-2 magyarul.

http://loogoos.hu/leirasok/ufo1.html

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Terra
Felrakta már valaki az 1.2-es patchet??

Nálam a grafika kicsit darabos lett a tactical pályákon.

Másnál is elõfordult ez???

What I do, and what I listen.That defines me.

mûxik, thx

ok, kiprószálom, köszi =)

Van valahol a polcok mélyén egy "feltápolt" régi 486os direkt a dosos régi gammáknak (bátyám szinte fanatikus módon gyûjti mai napig ezeket), de nincs kedvem elõásni =)

Igen, nálam is hasonlót produkált..

BaLeeX
Jó géppel alázzák a szar gépben lévõ radeonokat, max sebességben de képminõségben akkor sem nagyon.
Mondjuk Gef3 széria környékén és elõtte még egész tûrhetõek voltak bár már akkor is inkább 8500-at vettem Gef3 helyett és érthetõen nem bántam meg. De ez nem az a fórum szal hagyjuk abbe.

BaLeeX
Ne nézzéééé, kérdezéééé!

Magyar leírás nincs, ismertetõ van pl. a Gamestarban de az egy kalap =%!=+%"/(%.

Szóval ha bemész egy bázisról onnan nem kell kijönnöd. Mivel vagy meg kell védened vagy el akarod foglalni. Ha el akarsz menekülni, akkor az abort missionnal tudod megtenni (bal felsõ sarokban valahol). Egyesetben kell majd kijönnöd bázisról ha valamit meg kell szerezned ott, ilyenkor egy emberrel felkapod a cuccot és visszarohansz a zöld négyzetbe és már kész is a küldetés.

Frank99
sajnálhatod.

jó géppel jó kártyák azok.

alázzák a Radeonokat...

csak akkor nem , ha holmi cégek DIREKT arra írnak tesztprogramot ...

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

sziasztok! van valahol egy magyar leirás a játékról mert sok dolgot nem értek. pl ha bemegyek a bázisra nem tudok kijönni meg stb
BaLeeX
Meglessük.
Bár nekem már csak az utolsó szobában lévõ lényeket kellene kiírtanom de ahogy néztem a parch leírását egy csomó ésszerûtlen dolgot kijavít. Pl. fegyverek erõsségén is változtattak (az általunk gyártott hybrid fegyverek erõsebbek lesznek van olyan fegyver ami gyengébb) meg ha biomasszában elfoglalunk egy bázist az alapban anti biomass bázis lesz meg ilyenek.

BaLeeX
Sosem volt szutyok nvidia kártyám.

BaLeeX
UFO 1 DOS és Windows verzió letöltése

Most már csak a magyarítást kerítse elõ valaki, mert tuti, hogy volt az UFO1 hez és a 2höz is!

asszem igen, de a törés szerintem pár nap múlva jön, ha kell.
este viszem haza a patchet, így...

lwb
Törött patch is van már? Mert ugye ez felülírja a crackelt exe-t... Vagy nem?

kigyütt az újabb patch! 😊)
na, akkor elkezdek vele végre játszani.

BaLeeX
Kijött az 1.2 patch. Nem tudom beidézni mi mindent javít, mert ez a gagyi fórum nem engedi!

PsychoStarfish
Engem nem is bántottak. Nem tudom miért egyszerûen bementem volt bent 2 reticulan azokat lekaptam, de azok az izék nem bántottak, így kiszedtem a falon a csöveket =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

BaLeeX
Akinek nem jelenik meg az alien ship szerzõs küldetés annál valami gebasz van, mert nekem a Queens lair küldetés kikutatása után egyszerre megjelent a küldetés (ázsia közepén volt nálam) és ha megcsináltam már lehet is építeni az ûrhajót.

Aki végigjátszotta kérdés:
Hogyan oldottátok meg az utolsó szobában lévõ idegenek likvidálását? Mindekit simán szarrálõttem gattlingokkal de ezeket szinte sebezni sem tudom és vannak vagy 10-en...

BaLeeX
Vért izzadva de az orosz bázis pályáját 4 advanced (!!!) alien laser gunnal és 3 advenced (!!!) alien plasma gunnal oldottam meg, de a benti részen alig találkoztam idegennel mert rohantam a cuccal, mint az õrült. Aztán nemsokkal utána (bázis védés, ufo crash meg ahol recuitansok vannak) lehet szerezni gattling gunt amit heavy armorra lehet szerelni na az már brutális csak lajhárok lesznek az embereidbõl de 1250 a sebzése. Onnantól már könnyebb a játék határozottan.

BaLeeX
Gránáttal vagy olyan fegyverrel ami nagyobb területre hat. Elég ha a sárga négyzet szélét jelölöt meg támadásnak, azt pedig meg lehet és akkor is felrobban. Én alien plasma gunnal szoktam pl. felrobbantani ha a szélére lõsz. Gránáttal is simán fel lehet robbantani.