1287
Újra támadnak az idegenek!
  • MX Maximus
    SIKERŰLT A SZ*ROS BIOMASSZÁT PICIT VISSZATASZÍTANI! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI SEGÍTETT!
  • AnarchoiD
    ize ;) a mentett allasok nem lesznek kompatibilisak ... ;) azt ugye tudod ? :)
  • Elizabetty
    Magyarosítás olyan van hozzá, hogy full 2cd és magyar felirat, szövegek meg ilyenek. Boltba megveheted.

Az újabb ATIkkal lehet gondja a játéknak vagy valami más gondja lehet, nekem is csak addig volt gond amig a teljesítmény-minőség csúszka teljesen teljesítményen volt. Ja 8500-am van (9100-ra átflashelve).

Most megleplek! én boltban vettem,teljesen legális csak angolul!Ezért kéne a magyarosítás!
    Nekem 9500as radeonom van 9700-ra huzva és semmi gond!
    Igen ez a játék azt állítja be magának a progiba amit a kártyád használl,teheát ha nincs élsímítás meg stb.akkor csak szar képet kapsz!Rajtavan akkor jót,és minél jobbra állítod annál szebb lessz a kép!Magyarosítás kéne!

• Augustus Gigo
    Szal akkor a patch megoldja a biomass problemet? no küldetés vele kapcsolatban című problémát? akkor rakom is fel hamarjába
  • AnarchoiD
    kb 96 jatekidom van benne eddig ( kis megszakitasokkal es ujrakezdesekkel) es meg soha nem fagyott...
  • AnarchoiD
    hat en pont hogy a langszorot imadtam kozelharcra (5m es 3900 -as sebzes ;) valamint 3 csavomnal rpg -k vannak ;)

gondolj bele mijen elvezet egy ilyen brigaddal capture-olni idegent, hogy ne haljon meg azonnal ;)

(azota durvultam be hogy egy orosz bazison elkapott par raketas (9db ;) urleny es 1perc alatt kinyirta a tapos csapatom, ;)
  • AnarchoiD
    kb 4x kezdtem ujra a gammat, es fontolgatom hogy megvegyem boltban .. annyira begutt ;) , kerdes hogy alokalizat game -ba atvihetok-e a mentett allasaim ? :)
  • AnarchoiD
    hat nemtom, nekem a bimass ellepte a vilagot ;) es csak nem jott a kuldi .. aztan utanaolvastam a hivatalos forumban, megpeccseltem a gamet es lam gyutt a kuldi ;)
  • BaLeeX
    Próbálkozz tovább biomassos küldikkel.
    Én is azt tettem. Mindenki mondta, hogy ha jön biomass node-os küldetés azt kell megcsinálni, mert az termeli a biomasszát. Nos csak nem akart ilyet adni de egyik biomasszás küldetés után beadta, hogy kutathatom a Biomass *** theory-t. Kb. 5.-7. biomassos küldetsem után.
  • Spenser
    Szasztok valaki tud dni egy linket az 1.2 pechnek a Carckjéhez
    Kösszi...
  • Legion
    A fasz kivan az ilyenekkel. És még elvárják hogy vegyem meg a boltam a 12 ropis eredeti játékot ami úgy szar ahogy van!
    Legalább egy normális peccset kiadnának hozzá amivel télleg működik. Napokat kell szarozni egy játékkal hogy végre normálisan menjen peccs új driver új directx kodekekkel szórakozni, de még az sem biztos, hogy az adott oprendszereden futni fog.
    Egyébként a játék nagyon tetszik, de így nem tudom foytatni.
  • TTomi
    bocsi! bal felső-középső rész
  • TTomi
    jobb felső sarok, kis kockából nyíl mutat másik kis kockába.
    enter the next area v. valami hasonló
    és akkor igy
  • BaLeeX
    Magyarosítás olyan van hozzá, hogy full 2cd és magyar felirat, szövegek meg ilyenek. Boltba megveheted.

Az újabb ATIkkal lehet gondja a játéknak vagy valami más gondja lehet, nekem is csak addig volt gond amig a teljesítmény-minőség csúszka teljesen teljesítményen volt. Ja 8500-am van (9100-ra átflashelve).
  • Elizabetty
    Sziasztok valaki tud magyarósítást a játékhoz?

Senki?

Akkor nem szereti az ATIt az UFO?Miért? Nálam semmi gondja!
  • oz
    A kutatásokkal hogy állsz? Ha jól emlékszem, meg kell jelennie egy Queen's Lair nevű kutatásnak, aztán a többi adott lesz.
  • Elizabetty
    Sziasztok valaki tud magyarósítást a játékhoz?
  • Hyder
    9700 pro, 3ghz és ugyanez a gond...

szal a progi
  • fucko
    Hat mer megint elbasztad.
  • Legion
    Üdv!
    Az a problémám, hogy mióta kb. a Föld 1/6-át elfoglaltam, a földgömbös résznél kegyetlenül beszaggat, de CSAK ha elindítom az órát! Ha áll az óra kurva szép sima a scroll, a taktikai résznél sincs semmi gond, de ha elindítom az időt a buzi földgolyó kb mp-ként 2-t fördul!!
    Peccset fölraktam így is szar.
    3.8-as catalyst, 9000pro, 1.3-as duron. Tudom, hogy nem csúcskategória, de ez a hirtelen lassulás szerintem nem indokolt. Ha valaki tud segíteni plíz tegye mehg!
    Korábban olvastam, hogy valakinek 900-as procival meg 8500-as radeonnal simán megy...
  • oz
    Nu, végigvittem, bár a végén már nagyon untam, csak az első két rész iránti nosztalgia miatt gürcöltem. Nagyon nagy csalódás volt az egész. Nagyon leegyszerüsödött a játék, szinte mindent kiszedtek belőle, ami jó volt az első két részben. Taktikázni szinte semmit nem kellett, ahogy jöttek a jobb riflék, távolról lehetett mindenkivel végezni szinte egy sortűzzel. Egyedül az alien bázisok (hajók) belső területe volt szivatós, meg a saját bázis védelme (bár csak easyn játszottam). És itt sem sokat lehetett taktikázni, amikor egy szűk szobában állva három irányból jön az áldás.
    Az is furcsa volt, hogy szinte alig kellett idegen cuccot használni. Bio armor, rakétavető, a többi egyszerű golyós rifle, gránátvető, meg persze sok gránát. Néha belső területekre advanced alien plasma gun, microslug accelerator, azt ennyi.
    Kipanaszkodtam mag. Most uninstall.
  • bakker
    Majd feltalálod az olyan bázist ami a Biomasszát visszanyomja. Nekem most 4 ilyen bázisom van.

Legnagyobb gondom mégis hogy nehéz a game.

Nem tud valaki valami Cheetet ?
  • MX Maximus
    "=2 (bocsi)
  • MX Maximus
    MIT TEGYEK A BIOMASSZA ELLEN? MÁR A FÖLD 3/4 RÉSZE BIOMASSZA. CSAK " BÁZISOM VAN MÁR HÁTRA? MIT TEGYEK?
  • Augustus Gigo
    és utána már lehet kutatni azokat a dolgokat, amiknek feltétele a biomass?
  • Augustus Gigo
    biomass mintát hol lehet találni? vgy csak az orosz bázis után lehet?
  • lwb
    Lenne egy kérdésem: a biomasst mivel lehet megállítani? Valami anti biomass base-t látok lejjebb, de ehhez mi kell, hogy kifejleszthessük? Nem nálam, hanem havernál van ez a gáz (patcheletlen verzió), de azt mondja, hogy amit lehetett, már kifejlesztett és nem kap épkézláb új küldetéseket...
  • radical
    Ez inkább egyszerűen sz@r...
  • zsamiatt
    azt kéne megtudnihogy lehet megoldani hgy a nehéz fegyvereket ne csomagolják össze
    vices hogy ugyan oztt áll meg se mozdul de ha e körön belül nem lö összecsomagolja ha közben megjelenik egy alien akor meg kell várni mig összecsomagol majd ujra ki
    ez azért vicces.
  • oz
    Én is szenvedtem egy kört, és lehetetlennek tűnt elsőre, de aztán a következő taktikával gyakorlatilag sérülés nélkül úsztam meg a dolgot:
    Mindenkin sun armor, mindenkinél valamilyen sniper rifle (és nem plasma vagy laser). Az első pillanatban mindenki felszaladt a kaputól legtávolabbi sarokba. Ezután egy ember (a leggyorsabb, excelent speeddel), elkezdett orientálódni az út felé, a szálen. Meglátott egy rediculan, egyből küldött rakétát az egyedüli emberre. De közben a sarokból mindenki elkezdte lőni, így második lövésre már nem maradt idő. Az egyetlen emberkével futkostam fel alá, a hátul lévők voltak a mészárszék. A szúk kapun is előbb egy ember be, kicsalta a többieket, a hátul lévők takarítottak.
  • Terra
    Ne keresd a magyarosítást mert nincs.
    De van belőle Full 2 cd-s magyar verzió!
    hangok, leírás minden!
    A cdgalaxisban 10 ropi.
  • BaLeeX
    Annak éri meg leginkább, aki nem játszott az első 2 résszel... Ez szinte csak a nevében hasonlít rá. Ha ezt végignyomtad kezdj neki a régi UFO1nek (írtak itt pár cimet ahonnan le lehez szedni) eszméletlen minőségi és kidolgozottságbeli ugrást fogsz észrevenni. Esetleg van magyarítás is az UFO1-hez meg a 2 höz is csak nekem a 2 nincs meg, mondjuk az nem is tetszett annyira.
  • konoko
    Értem.
  • konoko
    Meg. Mivel a Jagged Alliance, Commandos és egyéb hasonló stilusok egyikével már ugyis játszottál, ezzel is boldogulni fogsz.
  • konoko
    Miért törölték?
  • konoko
    Korábban volt egy link, ott van egy fix...exe amivel fut. Nálam legalábbis műxött.
  • Hmuda
    Most szedtem le és nekem is nagyon kellene!!!
  • Aquli
    Nem tudtok megoldast hogyy az ufo1 mukodjon geforcon is?
  • Dutch Flander
    Előbb inkább ide írok!

A Radeon beállításai közt van egy olyan opció, hogy alternatív pixelközéppont (alternate pixel (?)). Az ilyen problémákra találták ki, igaz nekem is Radeonom van, az említettt probléma mégsem jelenkezett nálam!
    Megjelenítés tulajdonságai -> Beállítások -> Speciális -> D3D

Jut eszembe, a játék nem OpenGL-ben fut? Mert akkor nem biztos, hogy ezzel meg lehet oldani...
  • gonosz
    mostanaban valahogy elcseszik a strategiai gamek nehezsegi szintjet.
    eloszor egy homeworld2, mostmeg ez...
    nehol nevetsegesen konnyu, neha meg elvezhetetlenul szivatos, atmenet nelkul.