UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.abandonware-france.org
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
bemegyek 10 en vannak.szerintettek hogy lönekl szarrá?mint atom.4 rakétása van akor plasmások psisek simán kicsináálnak.
Én is kb. az orosz pályán döbbentem rá elõször, hogy ez mégsem teljesen egy agyatlan lövöldözõs cucc aminek addig tûnt, hanem taktikázni is kéne. Ez késõbb egyre erõsödött. Pedig én normalon játszottam. Sky armor esetleg segíthet de inkább heavyt armort pakolj az ürgékre ha lassuak is de legalább nehezen lövik szét õket.
Próbálj pár kocka távolságot tartani az emberek között a rakétavetõs ufók miatt és pakold tele magad medikitekkel. Mire belépsz a bázisra úgyis elfogy az összes. Bent meg imádkozz, hogy ne találkozz sok pici aliennel. Fegyverek: advanced alien laser gun és advanced alien plasma gun. Esetleg valakinek ha van akkor rakétavetõ. Gattling gondolom még nincs, pedig sok gondot megoldana.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Megvan már vkinek a magyar verzió? Mert ha igen, akkor beírhatná ide, hogy miként lett magyarítva. Úgy értem, hogy pl úgy mint a Chrome, amiben csak a data könyvtárat kell felülírni, és már full magyar feliratos, vagy esetleg nem ily egyszerû.
A massza meg barna szinû.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
igy
amugy azn egyik katonai volt.milyen szinü ez a massza?
Onnan tudod meg, hogy látod a térképen. Nehéz nem észrevenni merre terjed...
Kérdésem lenne: az uj peccsel végre mukodik 9600pro-n? Még mindig nem tudtam megnézni! nálam egyszeruen lefagy az ebadta a menuben akármit is csinálok! egyesek meg már végigvitték!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
És mitöl lehet az hogy eltünt támadás meg minden nélkül egy egy bázisom?mert nem támadták meg és szinte minden küldetésen kinvoltam eddig.
Honan tudom hogy melyiket fenyegeti a biomassza?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Shep: csak ez a 3 van amit írtál. A mérnöki tudja csinálni a development cuccokat, de csak azokat amikre abban a menüben vannak, hogy ready for development vagy vmi ilyesmi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mit jelent a narancs iletve citrom sárga jelölés?A piros az tudom hogy megtámaadtak.
Elöre is köszi a segitséget
amugy holdas pályára elõször kevés lõszert vittem mentem volna be az utolso szobába és nem volt lõszerem 😄DD néztem egy nagyot 😄 aztán kövi nekifutásra mindenhova ahol méh hely volt lõszert tettem igy mondjuk kb elég 😄
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Bár az is lehet, hogy valahogy meg lehet oldani csak mi vagyunk bénák, nemtudom...
Biztos tudjátok mire gondolokElöször lerakja az állványos gépuskát,lövele majd ujra összeszedi és csak utána tud löni a következö célpontra.Valahogy ezt meg lehet szüntettni?
Mellesleg a config: WinME, 900-as Thunderbird, Radeon 7000
A grafikával semmi baj nincsen!
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Ennek ellenére nemrossz ez a rész. Nyomába sem ér az 1, de még a 2nek sem, de el lehet vele játszani. Az eleje elég agyaggalamb vadászat, de utána már picit a taktika is számit. Ne add fel, szánj rá kis idõt.
Az megmaradt az elsõ részbõl, hogy csak gránáttal itt is lehet zökkenõmentesen haladni =)
Az új UFO sehol nincs ehhez képest se hangulatban, se másban. Aki még nem játszott vele javaslom tegye félre az elõítéleteit a grafika miatt elsõ ránézésre és kezdjen el vele játszani. 5x olyan jól meg van csinálva, mint az Aftermatch pedig 10 éves játék. Éppen egy város terror közepén vagyok és eléggé szívok. Veteránon kezdtem a játékot.
DEMO-t próbáltam ki az elõbb, de a képernyõn a kép a feje tetején áll, és így eléggé érdekes játszani. Magyarúl megfordítja a képet a program. Nincsen erre valami gyógyszer? Esetleg más tapasztalt ilyet? Mert én még életemben nem láttam egyetlen játék alatt sem ilyen jellegû hibát. Azt azért ne tanácsoljátok, hogy állítsam a monitort a tetejére😊) Azt azért még se...
http://loogoos.hu/leirasok/ufo1.html
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nálam a grafika kicsit darabos lett a tactical pályákon.
Másnál is elõfordult ez???
What I do, and what I listen.That defines me.
Van valahol a polcok mélyén egy "feltápolt" régi 486os direkt a dosos régi gammáknak (bátyám szinte fanatikus módon gyûjti mai napig ezeket), de nincs kedvem elõásni =)
Mondjuk Gef3 széria környékén és elõtte még egész tûrhetõek voltak bár már akkor is inkább 8500-at vettem Gef3 helyett és érthetõen nem bántam meg. De ez nem az a fórum szal hagyjuk abbe.

Magyar leírás nincs, ismertetõ van pl. a Gamestarban de az egy kalap =%!=+%"/(%.
Szóval ha bemész egy bázisról onnan nem kell kijönnöd. Mivel vagy meg kell védened vagy el akarod foglalni. Ha el akarsz menekülni, akkor az abort missionnal tudod megtenni (bal felsõ sarokban valahol). Egyesetben kell majd kijönnöd bázisról ha valamit meg kell szerezned ott, ilyenkor egy emberrel felkapod a cuccot és visszarohansz a zöld négyzetbe és már kész is a küldetés.
jó géppel jó kártyák azok.
alázzák a Radeonokat...
csak akkor nem , ha holmi cégek DIREKT arra írnak tesztprogramot ...
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Bár nekem már csak az utolsó szobában lévõ lényeket kellene kiírtanom de ahogy néztem a parch leírását egy csomó ésszerûtlen dolgot kijavít. Pl. fegyverek erõsségén is változtattak (az általunk gyártott hybrid fegyverek erõsebbek lesznek van olyan fegyver ami gyengébb) meg ha biomasszában elfoglalunk egy bázist az alapban anti biomass bázis lesz meg ilyenek.

Most már csak a magyarítást kerítse elõ valaki, mert tuti, hogy volt az UFO1 hez és a 2höz is!
este viszem haza a patchet, így...
na, akkor elkezdek vele végre játszani.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Aki végigjátszotta kérdés:
Hogyan oldottátok meg az utolsó szobában lévõ idegenek likvidálását? Mindekit simán szarrálõttem gattlingokkal de ezeket szinte sebezni sem tudom és vannak vagy 10-en...