UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stranger
Asszem felteszem már én is, olyan szépeket írkáltok róla. Hadd ne olvassam már végig az egész topicot, mondja már el valaki lécci, hogy mit érdemes felpakolni hozzá, pl magyarosítás van hozzá?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Wanax
Az Ufo 1 két neve ha jól tudom abból alakult, hogy az egyik névvel az europai piacon jelent meg, a másik pedig az ameriaki piacos neve volt 😊 ezenkivül semmi különbség nincs a két verzio között (tuttommal...)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

via_mala
OFFTOPIC
Na ja. Specifikusan XCom-ra jó megoldás, de van azért párezer jó kis DOS-os játék még azon kívül.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Encore
Én az Xcom1fix nevû 4kb-os progit töltöttem le hozzá és most tökéletesen fut XP alól, hanggal képpel+ mindenel. Egyszerûbb mint egy dos emulátort futattni.
via_mala
Ha van legalább 1 GHz-es procid, akkor van egy jó kis DOS x86 emulátor: DosBOX 0.60. Ha gyengébb a géped az sem baj, csak egy kicsit szakadozottabb lesz a kép, de mivel az X-Com úgysem eksöngém így ez nem számít. (Asszem a minimum elvárás a PII 400 MHz hozzá.)
Én már kipróbáltam, és tényleg mûködik, még a hangja is megvan a játékoknak, ami a PCI buszos hangkártyákon normál DOS-ban sem ment, úgyhogy inkább ezt installáld fel (kevesebb, mint 1 M😎, mint egy DOS partíciót szenvedj fel a gépedre!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Encore
kösz, már megoldottam, sikerült találnom egy fix-elõ progit hozzá most már tökéletesen megy Xp alól is.
Tudom hogy az aftermath-nak semmi köze az x-comhoz. 😊

Encore
Végig toltam az Aftermath-t. Régen végig toltam az elsõ és második rész is és ezzel kapcsolatban van 2 kérdésem :
1, Újra megszereztem az Ufo1-et, de ennek nem enemy unknow az alcíme hanem Defense, mi a különbség a kettõ között?
2, Nem megy a game. A kép torz és nem látni tisztán semmit. Hogy tudnám futtani anélkül, hogy Dos partíciót kellenne létrehoznom? Sem XP sem Me alól nem megy és nem akarok ez miatt külön Dos partíciót létrehozni..
Ufo fanoknak ajánlom ezt az oldalt :
www.projectxenocide.com
Pár lelkes fiatal, hobbi szinten elkezdett írni egy game-t ami teljesen az Ufo1-re épül. Saját játék lesz, nem pedig Ufo tuningolás de szinte egy az egyben ugyanaz lesz.
Encore
És a "mezõ gépfegyver"? 😊))
Nemtom, de örülök neki, és nem hinném, hogy hiba, csak sokáig húztam az area 51-et...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Tono34
Köszi
Még tegnap este beadta a küldetést, csak még idõm nem volt rá. Majd holnap talán ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MIMACSKA
köszi

www.extragyongy.hu

Nekem nem kellett az 51-es, hogy felfedje az oroszt...

MIMACSKA
Sziasztok
Most szereztem meg a játékot és érdeklõdnék, hogy nem tud-e valaki valahol egy viszonylag jó leírást hozzá
elõre is köszi

www.extragyongy.hu

Tono34
Köszi,
Az Orosz Area 51-et véletlenszerûen adja?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Olyat honnan lehet kikutatni, hogy Dreamland project ?

Biomasszás bázishoz csak fejlesztés után jutsz. Asszem biomass valamit kell kifejleszteni researchben. Nem tudsz hozzá semmit megszerezni hogy fejleszthesd, én talán az orosz küldetés után kaptam meg az esélyt. Utána automatán állíthatod át a bázisaidat biomassra.

Hali!

Nekem Clevo M400E notebookom van és ezen próbálom nyomni a játékot. De ahogy elindítom, 5 perc múlva kilép Win-be. Nagyon idegesítõ! Néha azt írja ki, hogy kevés a virtuális memória! De más játékok simán mûködnek. Szóval nem értem... Vki tudna segyteni?? Ötletem sincs, mi lehet a gond... :-(

Köszi!

Balázs
Shep
Ja igen sky armourban vannak az embereim, + plasma fegyver 3 nál 4 nél meg távcsöves

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Srácok kéne egy kis segítség már elég nagy területet biztosítottam, a biomassza most kezd elõjönni, viszont a küldetések elég durvák, pl. lezuhant ufo európai városban kimegyek, de kapásból ha elmozdulok az indulóhelyrõl 4 skyarmour -os/a kék búrás/ ufonauta jön és alien rakétavetõvel rongyá lõnek 4 irányból, egyszer sikerült kerülgetnem a rakétákat sikerült is leszednem 2 csókát, de ekkor a pálya másik felébõl egy majom 3 emberemet átirányította, így aztán nem sok esélyem van. Van vki vmi tippje mit lehetne kezdeni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
lool...:-)

TÖKÉLETESEN lehet XP alatt játszani. egy év alatt 2x fagyott ki, de mindkét esetben hardwerhiba volt, egyszer a hangkártya, 1x + a videokartya ment el....

A ME volt az eddigi legszarabb oprendszer, ami a géepemen volt.

mérföldekkel jobb annál a win98 se is....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Apró tippek:
Ha retikulánok ellen harcolsz, kapcsolj sétára, mert akkor lopakodó üzemmód van, és te 7-en simán lepuffantod, mire felfogta, hogy lõnek.
Az ellen tök hülye: ha lát folyamatosan lõ rád, ha nem odajön, ahol utoljára látod, így 1 emberrel integetsz neki, majd vissza fucc a sarokba, ahol a kivégzõosztagod már vár rá.

Kösz mindent!

Terra
Msjava a chathez???
A java virtual machine-re gondolsz???
Jogi viták miatt nem lett az XP része, de megoldható a késõbbi install.
Vagy a Service pack 1-et rakod fel amiben benne van, vagy letöltöd ezt és ezzel menni fog

What I do, and what I listen.That defines me.

Nekem jól megy XP-n, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, kiv. nincs chathoz msjava...
Ti hogyan csináltátok az 51-es területet 8túl jó stukkóik vannak a dögöknek!

Hülye. Jól megnevettettél. XP óta már nem divat szidni az Ms oprendszerek stabilitását, max a biztonsági réseit. Egy rendszeresen windowsupdatelt xpvel, hivatalos driverekkel semmi gond nincs.

Wanax
Érdekes, ember még nem hallottam igy fikázni az Xp-t... hát ilyenis van... Szerintem jobb mint a ME, nekem jobban bevált, stabilabb, jobb, szebb 😊)) és minden játék megy, legalábbis nekem...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

sp1-el vagy anélkül?a sercice packelt-el minden jól megy

GÁZ! GÁZ! GÁZ!

Incorrect data versionnal indít a játék és 2008 körül állandóan kifagy. Korábban is volt egy-két fagyás de újratöltés után mindíg folytatni tudtam... ezidáig. Próbáltam win98 kompatibilitási módban, amit itt a fórumon ajánlottak de az sem segített. A gépemen Xp van, a legújabb driverekkel és directxel és elég combos ahhoz hogy ne legyen emiatt gondom. Fent van az 1.2-es patch is és a magyar verzsönnel tolom (tolnám)...
Ha valaki tudja a megoldást kérem írja meg...
Elõre is köszönöm...

AnarchoiD
hat ahoz van egy kuldi (nekem azsiaban volt) ahol egy alien spaceship-et lehet "durrantani" (de ugyremlik fejlesztenikell hozza elozoleg)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Frankie
sziasztok, 1 kérdéssel lehetne több?

A gém indulásakor nem jön be semmi, kikapcsol a monitorom 😊A játék megy alatta csak nem látok semmit ugye. A drivert újat raktam fel, refresh rate 60, stb, de akkor is. Minden megy csak vid jelet nem kap 😊

WinXP. Másnak is volt ilyen?

Hali! És honnan töltötted le a magyar ufót? [email protected]

Nyugalom a hosszú élet ritka!

ha egy embert leparalizálnak, akkor hogyan lehet azt leszedni róla?rálövök egy psi fegyverrel?

A holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi õket.
Elküldtem a mailt
nekem TFT monitorom van és mûködik. tuti nem az lehet a gond.
Lehet folytatni. Csak elõfordulhat mint nálam, hogy nehéz fokozaton volt a defult profile. Így meg átnyomatta easyre. Kicsit vicces lett így a játék, modhatni értelmetlen.
a holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi õket.

AnarchoiD
nekem egyszerunek tunt, mindenki vitte a jokis tavcsoves fegyveret, egy ember meg annyis savgranatot amennyit elbirt.. akit nem lehetett lesniperelni, ott kozelmentem es dobtam 3-4 granatot .. sima menet volt (azta 2-3-4 fajta transgent /alient aki jott siman legyalultak a mesterloveszeim)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
ez kulonos en mar 2hete felraktam a magyarra az 1.2 -es patch -ot .... ( http://pcdome.gyaloglo.hu )

szal mi jott ki ma ? 😊

Mármint persze "linken"😊
Szerintem nézd meg a gamecopyworld-ön, vagy a lejjebb látható kinken!
A holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi õket.

IMYke2.0.0.0
MOD-ok...

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
UFO Aftermath -funoknak kötelezõ! - ha még nem ismernétek. MOS-ok vannak rajta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Magyarítása: itt van!
Ez a hivatalos magyarításból származik, és csak a szövegekre, menükre terjed ki!

a holdon a csápos genyókat mivel kell lenyomni? mert gatling alig sebzi õket.

Hali skacok!
Irány a magyarítások fóruma, ott találtok linket a magyar szöveges file-okhoz!
Te találtál valahol hozzá magyarítást?

Hali! Van egy korrekt kis oldal a neten. Lehet, hogy velük kellene felvenni a kapcsolatot. A címét ide nem írom ki nehogy valami buzgó mócsing lépésekt tegyen ellenük. Ha érdekel [email protected]

Nem tudna nekem valaki küldeni magyar verzióhoz crackot.
Nagyon kéne. [email protected]
Elõre is thx.