1287
Újra támadnak az idegenek!
  • Serpa
    igen, lelőtték a vadászaim.
    úgymond újragyártja a gépeket ezáltal ?
  • maxius
    Ugyanarra? Ez max. azért lehet, mert katonai, és lelőtték a vadászgépeit
  • Encore
    Ahoy!
    Nem tudom miért változtatja a bázis a tipusát, változtasd vissza. Ha rákatinttasz akkor lehet. Alapból katonai lesz minden bázis.
    Biomassza mintát majd az egyik küldetés során tudsz szerezni.
    Ki fogja írni hogy melyik küldetés lesz az! De nem kell semmi extrát csinálni, mindenkit likvidálsz és a küldetés értekelésénél ott lesz hogy meg van a minta.
  • Serpa
    Szia !

Kérdés:
    miér van, hogy néha magától változtatja a bázis típusát ? (ugyanarra)

Elkezdődött a barnulás. (Észak-Amerika és Nyugat-Ausztrália)
    biomassza-mintát, hogy lehet szerezni ?
  • Encore
    Lesz még egy bázisos küldetés (olyan mint az area 51-es volt) csak az valahol oroszországban, és majd ott megkapod őket.
  • viktor2
    Hello!

Sikerült megszereznem a dreanland fájlok összegzését az 51-es körzetből de magát dreamland fájlokat nem azok hol lehetnek???

• Shep
    Ez is olyan lehet mint a Terror from deep magyar verziója, abban a kedvencem a Durrbele gránát volt.
  • Encore
    Az nem programhiba, hanem rajtad kívűl vannak még csapatok akik szeretnék megmenteni a világot és ezért néha kiirja hogy a csapataid megoldottak egy küldetést. De néha elveszítik a mission-okat.
  • Shep
    Sikerült megcsinálni, mostmár tudom a railgunt is használni, de vmi eszméletlen nehéz holmi ez 60 kg, mondjuk brutál is, egy pillanat alatt szétkapta az ellent.
  • Encore
    Akkor nem tudom mi lehet az a sárga. Próbáld újra, csak a kültéri rész a nehéz mert bent a bázison gyorsan lehet végezni ugyanis nem muszáj ott mindenkit kinyirni csak oda rohansz a csomagért meg vissza, útközben 3 idegent kilősz és kész.

Serpa : Akkor hamarosan érkezik a biomassza.. :)
  • Shep
    Hát nekem erős kontúru sárga, lehet ez vmi más, sajnos nem tudom mi mert mikor átváltott ilyenre a terület azt az üzenetet pont nem olvastam el,

Az orosz bázison én is így csináltam, csak hát vmi nem jött össze, na megpróbálom mégegyszer, heavy armor van rajtuk, igaz olyan lassúak benne mint a fene, de hát ez legalább véd vmit nem úgy mint az alien sky armour
  • Encore
    A földgömön elkezd bebarnulni a terep. Ha Európából kezdted a játékot akkor kelet felől (Kína) indul meg a földgömb bebarnulása. De majd lesznek olyan építhető bázisok amelyek megpróbálják visszaszorítani.
  • Encore
    Az jó kis fegyver, azért nem tudja cipelni mert még nincs kikutatva. Sárga? Erre nem is emléxem, talán inkább barna nem? Mert akkor az biomassza.
    Orosz bázis : Ha jól értem akkor még a felszinen vagy nem pedig magában a bázisban. Én ezt úgy oldottam meg hogy a beton kapu előtt (az udvaron) lévő párat lelődöztem, majd a beton fal mögöttieket (5 vagy 6 dög van ott) úgy likvidáltam hogy kirobbantottam a betonfalat (persze előtte szét kell szórni az embereidet hogy ha rakétát kapsz akkor csak egy sérüljön), és lelődöztem a mögötte álló alieneket.
    egyébként szerintem érdemes ezen a küldetésen a nehéz páncélt használni (ha már van) mert az kibir 1 rakétát.
  • Shep
    Srácok van vmi railgun ágyú vagy mi és nem tudja egyik emberem se cipelni mi ennek az oka? nincs még megkutatva, nem is ember használja? Ha vmelyik területem sárga azzal mi van? biomasszás?

Az orosz bázisra vmi tippet pls, az kapu előterében lévő 6-ot megöltem, de utánna bent van egy aki vmi csodafegyverel lődöz, mert ha eltalál kapásból meghal az emberem, biztos elteleportálja :)

• Terra
    Az 1.3 as angol patch Crack-jét próbáltad már a magyar patch-hez???

Általában működni szokott, szerintem megér egy próbát.
  • Encore
    Sajnos nem tudom. Én még az alap verziót nyomtam végig, nem kellett patcheket keresgélnem.
  • Encore
    A piros X azt mutatja hogy ott felrobbant egy vadászgép vagy egy ufó légiharcban. Csak egy jelzés nincs jelentősége és egy idő után eltűnik!
  • Stranger
    AHHA, most hogy mondod, asszem nekem a magyar van meg:)
  • zaki
    magyarul is megjelent a game, szal van... nekem is az van meg a magyar verzió, de még ki se próbáltam a gammát
  • Encore
    Van hozzá magyarosítás. Olvasd vissza a fórumot, valahol lesz egy magyarosítás oldal és onnan jutsz el a magyarításig.
  • Stranger
    Asszem felteszem már én is, olyan szépeket írkáltok róla. Hadd ne olvassam már végig az egész topicot, mondja már el valaki lécci, hogy mit érdemes felpakolni hozzá, pl magyarosítás van hozzá?
  • Wanax
    Az Ufo 1 két neve ha jól tudom abból alakult, hogy az egyik névvel az europai piacon jelent meg, a másik pedig az ameriaki piacos neve volt :) ezenkivül semmi különbség nincs a két verzio között (tuttommal...)
  • via_mala
    OFFTOPIC
    Na ja. Specifikusan XCom-ra jó megoldás, de van azért párezer jó kis DOS-os játék még azon kívül.
  • Encore
    Én az Xcom1fix nevű 4kb-os progit töltöttem le hozzá és most tökéletesen fut XP alól, hanggal képpel+ mindenel. Egyszerűbb mint egy dos emulátort futattni.
  • via_mala
    Ha van legalább 1 GHz-es procid, akkor van egy jó kis DOS x86 emulátor: DosBOX 0.60. Ha gyengébb a géped az sem baj, csak egy kicsit szakadozottabb lesz a kép, de mivel az X-Com úgysem eksöngém így ez nem számít. (Asszem a minimum elvárás a PII 400 MHz hozzá.)
    Én már kipróbáltam, és tényleg működik, még a hangja is megvan a játékoknak, ami a PCI buszos hangkártyákon normál DOS-ban sem ment, úgyhogy inkább ezt installáld fel (kevesebb, mint 1 MB), mint egy DOS partíciót szenvedj fel a gépedre!
  • Encore
    kösz, már megoldottam, sikerült találnom egy fix-elő progit hozzá most már tökéletesen megy Xp alól is.
    Tudom hogy az aftermath-nak semmi köze az x-comhoz. :)

• Encore
    Végig toltam az Aftermath-t. Régen végig toltam az első és második rész is és ezzel kapcsolatban van 2 kérdésem :
    1, Újra megszereztem az Ufo1-et, de ennek nem enemy unknow az alcíme hanem Defense, mi a különbség a kettő között?
    2, Nem megy a game. A kép torz és nem látni tisztán semmit. Hogy tudnám futtani anélkül, hogy Dos partíciót kellenne létrehoznom? Sem XP sem Me alól nem megy és nem akarok ez miatt külön Dos partíciót létrehozni..
    Ufo fanoknak ajánlom ezt az oldalt :
    www.projectxenocide.com
    Pár lelkes fiatal, hobbi szinten elkezdett írni egy game-t ami teljesen az Ufo1-re épül. Saját játék lesz, nem pedig Ufo tuningolás de szinte egy az egyben ugyanaz lesz.
  • Encore
    És a "mező gépfegyver"? :)))
  • maxius
    Nemtom, de örülök neki, és nem hinném, hogy hiba, csak sokáig húztam az area 51-et...
  • Tono34
    Köszi
    Még tegnap este beadta a küldetést, csak még időm nem volt rá. Majd holnap talán ..
  • MIMACSKA
    köszi
  • maxius
    Nekem nem kellett az 51-es, hogy felfedje az oroszt...
  • MIMACSKA
    Sziasztok
    Most szereztem meg a játékot és érdeklődnék, hogy nem tud-e valaki valahol egy viszonylag jó leírást hozzá
    előre is köszi
  • Tono34
    Köszi,
    Az Orosz Area 51-et véletlenszerűen adja?
  • Tono34
    Olyat honnan lehet kikutatni, hogy Dreamland project ?
  • Cat #1139
    Biomasszás bázishoz csak fejlesztés után jutsz. Asszem biomass valamit kell kifejleszteni researchben. Nem tudsz hozzá semmit megszerezni hogy fejleszthesd, én talán az orosz küldetés után kaptam meg az esélyt. Utána automatán állíthatod át a bázisaidat biomassra.
  • Bazsi
    Hali!

Nekem Clevo M400E notebookom van és ezen próbálom nyomni a játékot. De ahogy elindítom, 5 perc múlva kilép Win-be. Nagyon idegesítő! Néha azt írja ki, hogy kevés a virtuális memória! De más játékok simán működnek. Szóval nem értem... Vki tudna segyteni?? Ötletem sincs, mi lehet a gond... :-(

Köszi!

Balázs
  • Shep
    Ja igen sky armourban vannak az embereim, + plasma fegyver 3 nál 4 nél meg távcsöves
  • Shep
    Srácok kéne egy kis segítség már elég nagy területet biztosítottam, a biomassza most kezd előjönni, viszont a küldetések elég durvák, pl. lezuhant ufo európai városban kimegyek, de kapásból ha elmozdulok az indulóhelyről 4 skyarmour -os/a kék búrás/ ufonauta jön és alien rakétavetővel rongyá lőnek 4 irányból, egyszer sikerült kerülgetnem a rakétákat sikerült is leszednem 2 csókát, de ekkor a pálya másik feléből egy majom 3 emberemet átirányította, így aztán nem sok esélyem van. Van vki vmi tippje mit lehetne kezdeni?
  • Frank99
    lool...:-)

TÖKÉLETESEN lehet XP alatt játszani. egy év alatt 2x fagyott ki, de mindkét esetben hardwerhiba volt, egyszer a hangkártya, 1x + a videokartya ment el....

A ME volt az eddigi legszarabb oprendszer, ami a géepemen volt.

mérföldekkel jobb annál a win98 se is....