UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Na ja. Specifikusan XCom-ra jó megoldás, de van azért párezer jó kis DOS-os játék még azon kívül.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Én már kipróbáltam, és tényleg mûködik, még a hangja is megvan a játékoknak, ami a PCI buszos hangkártyákon normál DOS-ban sem ment, úgyhogy inkább ezt installáld fel (kevesebb, mint 1 M😎, mint egy DOS partíciót szenvedj fel a gépedre!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Tudom hogy az aftermath-nak semmi köze az x-comhoz. 😊
1, Újra megszereztem az Ufo1-et, de ennek nem enemy unknow az alcíme hanem Defense, mi a különbség a kettõ között?
2, Nem megy a game. A kép torz és nem látni tisztán semmit. Hogy tudnám futtani anélkül, hogy Dos partíciót kellenne létrehoznom? Sem XP sem Me alól nem megy és nem akarok ez miatt külön Dos partíciót létrehozni..
Ufo fanoknak ajánlom ezt az oldalt :
www.projectxenocide.com
Pár lelkes fiatal, hobbi szinten elkezdett írni egy game-t ami teljesen az Ufo1-re épül. Saját játék lesz, nem pedig Ufo tuningolás de szinte egy az egyben ugyanaz lesz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Még tegnap este beadta a küldetést, csak még idõm nem volt rá. Majd holnap talán ..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most szereztem meg a játékot és érdeklõdnék, hogy nem tud-e valaki valahol egy viszonylag jó leírást hozzá
elõre is köszi
www.extragyongy.hu
Az Orosz Area 51-et véletlenszerûen adja?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem Clevo M400E notebookom van és ezen próbálom nyomni a játékot. De ahogy elindítom, 5 perc múlva kilép Win-be. Nagyon idegesítõ! Néha azt írja ki, hogy kevés a virtuális memória! De más játékok simán mûködnek. Szóval nem értem... Vki tudna segyteni?? Ötletem sincs, mi lehet a gond... :-(
Köszi!
Balázs
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
TÖKÉLETESEN lehet XP alatt játszani. egy év alatt 2x fagyott ki, de mindkét esetben hardwerhiba volt, egyszer a hangkártya, 1x + a videokartya ment el....
A ME volt az eddigi legszarabb oprendszer, ami a géepemen volt.
mérföldekkel jobb annál a win98 se is....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha retikulánok ellen harcolsz, kapcsolj sétára, mert akkor lopakodó üzemmód van, és te 7-en simán lepuffantod, mire felfogta, hogy lõnek.
Az ellen tök hülye: ha lát folyamatosan lõ rád, ha nem odajön, ahol utoljára látod, így 1 emberrel integetsz neki, majd vissza fucc a sarokba, ahol a kivégzõosztagod már vár rá.
A java virtual machine-re gondolsz???
Jogi viták miatt nem lett az XP része, de megoldható a késõbbi install.
Vagy a Service pack 1-et rakod fel amiben benne van, vagy letöltöd ezt és ezzel menni fog
What I do, and what I listen.That defines me.
Ti hogyan csináltátok az 51-es területet 8túl jó stukkóik vannak a dögöknek!
XP óta már nem divat szidni az Ms oprendszerek stabilitását, max a biztonsági réseit. Egy rendszeresen windowsupdatelt xpvel, hivatalos driverekkel semmi gond nincs.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Incorrect data versionnal indít a játék és 2008 körül állandóan kifagy. Korábban is volt egy-két fagyás de újratöltés után mindíg folytatni tudtam... ezidáig. Próbáltam win98 kompatibilitási módban, amit itt a fórumon ajánlottak de az sem segített. A gépemen Xp van, a legújabb driverekkel és directxel és elég combos ahhoz hogy ne legyen emiatt gondom. Fent van az 1.2-es patch is és a magyar verzsönnel tolom (tolnám)...
Ha valaki tudja a megoldást kérem írja meg...
Elõre is köszönöm...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A gém indulásakor nem jön be semmi, kikapcsol a monitorom 😊A játék megy alatta csak nem látok semmit ugye. A drivert újat raktam fel, refresh rate 60, stb, de akkor is. Minden megy csak vid jelet nem kap 😊
WinXP. Másnak is volt ilyen?
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
szal mi jott ki ma ? 😊
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a hivatalos magyarításból származik, és csak a szövegekre, menükre terjed ki!
Irány a magyarítások fóruma, ott találtok linket a magyar szöveges file-okhoz!
Nagyon kéne. [email protected]
Elõre is thx.