1287
Újra támadnak az idegenek!
-
maniac001 #1247 lehet. Sőt pszi fegyvereket is ki lehet fejleszteni. Te tudod a megoldást a biomassza gondomra? -
Bat #1246 Lehet ebben az UFOban is pszi képességeket használni? -
maniac001 #1245 Hello.
Én EU-ban kezdtem el, és most Dél-Amerikában terjed a biomassza. Már a fél kontinens fertőzött és azt írta az egyik küldetésben hogy szerezhetek biomassza mintát. Vége a küldinek, vissza a bázisra de semmi. Nem elérhető a biomassza kutatás mert nincs még minta. Mit tegyek? Úgy terjed mint a pletyka. Hogy a francba szerezzek biomassza mintát???? -
szerintem új játékot kell kezdeni, meg tán van vmi külön konfigoló exe is, de már nem emléxem pontosan -
sazsmadar #1243 Lehet, hogy valalyik hardware rel összeakad. Mert nálam is hibákat dobál ki néha. A játék közben írja ki azt a szar dumát, hogy a következő memoria címen nem hajtható végre a következő utasítás.
Megpróbáétam az angol, ill a magyar erzió. Mind a kettőnél ezt a hibaüzenetet kapom. És ez a gond továbbra is fent áll winfos újratelepítés után is. A múltkorába csináltam egy bios frissítés, azóta a hiba üzenet kevesebb.
Ismerősömnél meg tökéletesen fut, hiba nélkül, ugyanarról a lemezről feltéve.
Lehet, hogy nála is valami ilyesmi probléma van. -
sziasztok!meg tudna valaki mondani hogy hogy a turoba tudnam atallitani a nehezsegi szintet mert en is benyaltam a patcheles utani hard fokozatot es rohadt a jatek nagyon -
Lehetséges, nekem is xp van és simán ment.
-
Maga a win98 Se lehet a probléma!
Persze nem biztos de nekem XP (angol, no service patch) és
gond nélül ment. -
Hello! Haveromnak nem indul el a játék, kezdi tölteni aztán megszakad. Assert fatal hibát ír ki: Unable to allocate nv vertex array range of size.
Tudnátok segíteni? Win 98SE van a gépen.
-
Ja a MS mindig olyan rugalmas... :) -
konoko #1237 Persze hogy volt plasma kisfegyver az 1ben, de itt most a kinézetére értette. Egy-az-egyben a Halo plasmafegyvere, de ez persze nem nagy gond, miértne? (Az ebből fakadó jogi problémáikat meg majd megoldják az MS-tal) =) -
http://ufo.myexp.de/?id=news lapon vannak képek a készülő játékból, és a fegyverek között lévő pp. teljesen úgy néz ki, mint a HALO-ban.
Amúgy érdemes a HALO-t megnézni, ha egy kicsit is érdekel az FPS. -
Nem láttam a Halo-t, úgyhogy nem tudom hogyan érted?! A kinézete vagy a működése hasonló? Egyébként UFO 1-ben is volt plazma pisztoly akkoriban meg nemigen volt Halo. -
A plazma pisztoly kissé HALO-s... -
konoko #1233 Annyira nem jó ez a topik, hogy a game nélkül csak úgy olvasmány szintjén szórakoztató legyen =) -
ki is probálod a játékot ?
-
-
aha, bár érdekesebb lett volna egy Mr és egy Mrs :) -
neked is ott van a "Mr." a nevük előtt ? -
csalinak jók. Ja és úgy emléxem hogy nagyon lassuak is. -
francba; pedig milyen jók is voltak azok a "tank"-ok.
talán ha kiképzem őket, vmire jók lesznek, mondjuk "csali"-nak.
-
Hali! Tank az nem lesz.
A két idegent sztem nem érdemes használni. Én egy küldetésre elvittem őket de nagyon gyengék voltak, az embereimhez képest. Az idegen páncélt kár pazarolni rájuk (sőt azt sem tudom lehet-e). inkább csak színesíti a játékot a két idegen mintsem hogy hasznos legyen. -
szia !
szép lassan haladok előre !
naa ...
most volt egy olyan mission, hogy 2 "old grey" -t kell kimenekíteni egy területről.
sikerült is.
ott vannak az embereim közt, érdemes őket bevetni ?
idegen páncélt nem tudok rájuk rakni, lehet egyáltalán ?
vmi "tank" féle eszközt ki lehet majd fejleszteni és bevetni, mint ahogy az előző részekben ? -
na megvan.. :) -
hiába csináltam meg sa kuldit mikor holtestet kell szerezni meg élot is, nem kutatják a tudosok, azt mondja hogy nincs, pedig már 3 kuldiben is lottem ilyet, élot is meg halotat is -
Néha megéri egy egy anti biomassza bázist csinálni, de én inkább azt csináltam hogy ahogy megjelent egy olyan küldetés ahol bázist tudok szerezni (és távol van a biomasszától) akkor azt elfoglatam. így pótolva az elvesztett bázisaimat.
Abszolút nem használtam az idegen páncélokat, nehéz páncélban nyomultam végig, mert kellett az ereje a rakétások ellen!
Legtöbbször már csak velük (retucal)-okal fox találkozni! -
jaja, 1.3 magyar patch-hez van torés? -
Hat az a biomassza nem tul jo dolog, es csak a bazissal tudsz ellene hatekonyan vedekezni/fellepni ellene. Asszem megeri ;] -
ok.
most csináltam meg az "orosz-bázis" küldetést.
elég komoly volt ...
nehezebb volt az amerikainál (egyik legjobb emberem el is vesztettem)
most már csak "retucal" faj jön ellenem (így is marad ?), megspékelve alien
-rakétavetővel --> tudnak zúzni vele.
anti-biomassza bázis ér vmit ?
alien-páncélok közül vmelyik megéri ?
most ennnyi.
várom válaszaid
-
Igen valószínű hogy ők ilyenkor azonnal visszafoglalják.
Felesleges olyan küldetést is megcsinálni ami a biomasszában van (kivéve ha valami nem hétköznapi küldetést rak oda). -
az miért történt, hogy ahogy elfoglaltam egy alien bázist (ami biomassza területen volt = talán ezért ?), egyből visszafoglalták az alienenek ?
-
-
JÖN AZ ÚJ UFO!!!!!!!!!!4
Ufo : Alien invasion!
nem azok csinálják akik az aftermath-t hanem egy másik csapat! teljesen olyan lesz mint az első rész volt (úgyértem hogy lesz bázis menedzselés, vásárlás stb) lesz benne multi is. Itt lehet megnézni a honlapjukat :
http://ufo.myexp.de/?id=news
vannak screenshotok is! Q2 igencsak módosított engine hajtja majd a játékot! -
ja bocsi! :))))
Nem lesz alien vadászgéped hanem csak tuningok lesznek az alap vadászokhoz (fegyver,hajtómű).
A szállító gép ami fel visz majd a holdra az idegen űrhajó lesz, amit majd egy küldetés alkalmával kell elfoglalnod.
de semmi többb -
#1204 -
Én is magyart toltam végig. Jó a magyarítása csak 1-2 elnevezés fura.
Hát én is azt hittem hogy egy igazi X-com lesz de nem az lett. Attól még persze nagyon jó kis game lett.
De akkor is az első rész a etalon! -
nekem sem tetszett az elején, de ahogy "belemelegedtem" egyre jobb lett ...
-
Az akkor nagyon jó lesz, bár az a helyzet, hogy kicsit csalódtam a játékban, de lehet, hogy csak nem merültem el benne igazán. Az első kettőt végigtoltam, ezt is végig kellene.
THX
-
sziasztok!
Játszik valaki a magyar verzióval?
Mondjatok már légyszi véleményt róla, mert most töltöm, de nem tudok róla semmit. Az angollal játszottam még "régen", de az nem annyira jött be. minden le van fordítva, mint régen? -
lesz vmi újfajta (alien-alapú) vadászgépem ?
mint az előző részekben ?