UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy érdemes a HALO-t megnézni, ha egy kicsit is érdekel az FPS.
talán ha kiképzem õket, vmire jók lesznek, mondjuk "csali"-nak.
A két idegent sztem nem érdemes használni. Én egy küldetésre elvittem õket de nagyon gyengék voltak, az embereimhez képest. Az idegen páncélt kár pazarolni rájuk (sõt azt sem tudom lehet-e). inkább csak színesíti a játékot a két idegen mintsem hogy hasznos legyen.
szép lassan haladok elõre !
naa ...
most volt egy olyan mission, hogy 2 "old grey" -t kell kimenekíteni egy területrõl.
sikerült is.
ott vannak az embereim közt, érdemes õket bevetni ?
idegen páncélt nem tudok rájuk rakni, lehet egyáltalán ?
vmi "tank" féle eszközt ki lehet majd fejleszteni és bevetni, mint ahogy az elõzõ részekben ?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Abszolút nem használtam az idegen páncélokat, nehéz páncélban nyomultam végig, mert kellett az ereje a rakétások ellen!
Legtöbbször már csak velük (retucal)-okal fox találkozni!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
most csináltam meg az "orosz-bázis" küldetést.
elég komoly volt ...
nehezebb volt az amerikainál (egyik legjobb emberem el is vesztettem)
most már csak "retucal" faj jön ellenem (így is marad ?), megspékelve alien
-rakétavetõvel --> tudnak zúzni vele.
anti-biomassza bázis ér vmit ?
alien-páncélok közül vmelyik megéri ?
most ennnyi.
várom válaszaid

Felesleges olyan küldetést is megcsinálni ami a biomasszában van (kivéve ha valami nem hétköznapi küldetést rak oda).
Ufo : Alien invasion!
nem azok csinálják akik az aftermath-t hanem egy másik csapat! teljesen olyan lesz mint az elsõ rész volt (úgyértem hogy lesz bázis menedzselés, vásárlás stb) lesz benne multi is. Itt lehet megnézni a honlapjukat :
http://ufo.myexp.de/?id=news
vannak screenshotok is! Q2 igencsak módosított engine hajtja majd a játékot!
Nem lesz alien vadászgéped hanem csak tuningok lesznek az alap vadászokhoz (fegyver,hajtómû).
A szállító gép ami fel visz majd a holdra az idegen ûrhajó lesz, amit majd egy küldetés alkalmával kell elfoglalnod.
de semmi többb
Hát én is azt hittem hogy egy igazi X-com lesz de nem az lett. Attól még persze nagyon jó kis game lett.
De akkor is az elsõ rész a etalon!
THX

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Játszik valaki a magyar verzióval?
Mondjatok már légyszi véleményt róla, mert most töltöm, de nem tudok róla semmit. Az angollal játszottam még "régen", de az nem annyira jött be. minden le van fordítva, mint régen?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Nem tudom miért változtatja a bázis a tipusát, változtasd vissza. Ha rákatinttasz akkor lehet. Alapból katonai lesz minden bázis.
Biomassza mintát majd az egyik küldetés során tudsz szerezni.
Ki fogja írni hogy melyik küldetés lesz az! De nem kell semmi extrát csinálni, mindenkit likvidálsz és a küldetés értekelésénél ott lesz hogy meg van a minta.
Kérdés:
miér van, hogy néha magától változtatja a bázis típusát ? (ugyanarra)
Elkezdõdött a barnulás. (Észak-Amerika és Nyugat-Ausztrália)
biomassza-mintát, hogy lehet szerezni ?
Sikerült megszereznem a dreanland fájlok összegzését az 51-es körzetbõl de magát dreamland fájlokat nem azok hol lehetnek???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Serpa : Akkor hamarosan érkezik a biomassza.. 😊
Az orosz bázison én is így csináltam, csak hát vmi nem jött össze, na megpróbálom mégegyszer, heavy armor van rajtuk, igaz olyan lassúak benne mint a fene, de hát ez legalább véd vmit nem úgy mint az alien sky armour
Orosz bázis : Ha jól értem akkor még a felszinen vagy nem pedig magában a bázisban. Én ezt úgy oldottam meg hogy a beton kapu elõtt (az udvaron) lévõ párat lelõdöztem, majd a beton fal mögöttieket (5 vagy 6 dög van ott) úgy likvidáltam hogy kirobbantottam a betonfalat (persze elõtte szét kell szórni az embereidet hogy ha rakétát kapsz akkor csak egy sérüljön), és lelõdöztem a mögötte álló alieneket.
egyébként szerintem érdemes ezen a küldetésen a nehéz páncélt használni (ha már van) mert az kibir 1 rakétát.
Az orosz bázisra vmi tippet pls, az kapu elõterében lévõ 6-ot megöltem, de utánna bent van egy aki vmi csodafegyverel lõdöz, mert ha eltalál kapásból meghal az emberem, biztos elteleportálja 😊
Általában mûködni szokott, szerintem megér egy próbát.
What I do, and what I listen.That defines me.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB