UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze hogy volt plasma kisfegyver az 1ben, de itt most a kinézetére értette. Egy-az-egyben a Halo plasmafegyvere, de ez persze nem nagy gond, miértne? (Az ebbõl fakadó jogi problémáikat meg majd megoldják az MS-tal) =)

gazo
http://ufo.myexp.de/?id=news lapon vannak képek a készülõ játékból, és a fegyverek között lévõ pp. teljesen úgy néz ki, mint a HALO-ban.
Amúgy érdemes a HALO-t megnézni, ha egy kicsit is érdekel az FPS.

Encore
Nem láttam a Halo-t, úgyhogy nem tudom hogyan érted?! A kinézete vagy a mûködése hasonló? Egyébként UFO 1-ben is volt plazma pisztoly akkoriban meg nemigen volt Halo.
gazo
A plazma pisztoly kissé HALO-s...

Annyira nem jó ez a topik, hogy a game nélkül csak úgy olvasmány szintjén szórakoztató legyen =)

Serpa
ki is probálod a játékot ?

Serpa

Encore
aha, bár érdekesebb lett volna egy Mr és egy Mrs 😊
Serpa
neked is ott van a "Mr." a nevük elõtt ?

Encore
csalinak jók. Ja és úgy emléxem hogy nagyon lassuak is.
Serpa
francba; pedig milyen jók is voltak azok a "tank"-ok.

talán ha kiképzem õket, vmire jók lesznek, mondjuk "csali"-nak.

Encore
Hali! Tank az nem lesz.
A két idegent sztem nem érdemes használni. Én egy küldetésre elvittem õket de nagyon gyengék voltak, az embereimhez képest. Az idegen páncélt kár pazarolni rájuk (sõt azt sem tudom lehet-e). inkább csak színesíti a játékot a két idegen mintsem hogy hasznos legyen.
Serpa
szia !
szép lassan haladok elõre !

naa ...
most volt egy olyan mission, hogy 2 "old grey" -t kell kimenekíteni egy területrõl.
sikerült is.
ott vannak az embereim közt, érdemes õket bevetni ?
idegen páncélt nem tudok rájuk rakni, lehet egyáltalán ?

vmi "tank" féle eszközt ki lehet majd fejleszteni és bevetni, mint ahogy az elõzõ részekben ?

Tikal
na megvan.. 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hiába csináltam meg sa kuldit mikor holtestet kell szerezni meg élot is, nem kutatják a tudosok, azt mondja hogy nincs, pedig már 3 kuldiben is lottem ilyet, élot is meg halotat is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Encore
Néha megéri egy egy anti biomassza bázist csinálni, de én inkább azt csináltam hogy ahogy megjelent egy olyan küldetés ahol bázist tudok szerezni (és távol van a biomasszától) akkor azt elfoglatam. így pótolva az elvesztett bázisaimat.
Abszolút nem használtam az idegen páncélokat, nehéz páncélban nyomultam végig, mert kellett az ereje a rakétások ellen!
Legtöbbször már csak velük (retucal)-okal fox találkozni!
Tikal
jaja, 1.3 magyar patch-hez van torés?

PiszkosFred
Hat az a biomassza nem tul jo dolog, es csak a bazissal tudsz ellene hatekonyan vedekezni/fellepni ellene. Asszem megeri ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Serpa
ok.

most csináltam meg az "orosz-bázis" küldetést.
elég komoly volt ...
nehezebb volt az amerikainál (egyik legjobb emberem el is vesztettem)

most már csak "retucal" faj jön ellenem (így is marad ?), megspékelve alien-rakétavetõvel --> tudnak zúzni vele.
anti-biomassza bázis ér vmit ?
alien-páncélok közül vmelyik megéri ?

most ennnyi.
várom válaszaid

Encore
Igen valószínû hogy õk ilyenkor azonnal visszafoglalják.
Felesleges olyan küldetést is megcsinálni ami a biomasszában van (kivéve ha valami nem hétköznapi küldetést rak oda).
Serpa
az miért történt, hogy ahogy elfoglaltam egy alien bázist (ami biomassza területen volt = talán ezért ?), egybõl visszafoglalták az alienenek ?

MX Maximus

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Encore
JÖN AZ ÚJ UFO!!!!!!!!!!4
Ufo : Alien invasion!
nem azok csinálják akik az aftermath-t hanem egy másik csapat! teljesen olyan lesz mint az elsõ rész volt (úgyértem hogy lesz bázis menedzselés, vásárlás stb) lesz benne multi is. Itt lehet megnézni a honlapjukat :
http://ufo.myexp.de/?id=news
vannak screenshotok is! Q2 igencsak módosított engine hajtja majd a játékot!
Encore
ja bocsi! 😊)))
Nem lesz alien vadászgéped hanem csak tuningok lesznek az alap vadászokhoz (fegyver,hajtómû).
A szállító gép ami fel visz majd a holdra az idegen ûrhajó lesz, amit majd egy küldetés alkalmával kell elfoglalnod.
de semmi többb
Serpa

Encore
Én is magyart toltam végig. Jó a magyarítása csak 1-2 elnevezés fura.
Hát én is azt hittem hogy egy igazi X-com lesz de nem az lett. Attól még persze nagyon jó kis game lett.
De akkor is az elsõ rész a etalon!
Serpa
nekem sem tetszett az elején, de ahogy "belemelegedtem" egyre jobb lett ...

Mészy
Az akkor nagyon jó lesz, bár az a helyzet, hogy kicsit csalódtam a játékban, de lehet, hogy csak nem merültem el benne igazán. Az elsõ kettõt végigtoltam, ezt is végig kellene.
THX

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mészy
sziasztok!
Játszik valaki a magyar verzióval?
Mondjatok már légyszi véleményt róla, mert most töltöm, de nem tudok róla semmit. Az angollal játszottam még "régen", de az nem annyira jött be. minden le van fordítva, mint régen?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Serpa
lesz vmi újfajta (alien-alapú) vadászgépem ?
mint az elõzõ részekben ?

Serpa
igen, lelõtték a vadászaim.
úgymond újragyártja a gépeket ezáltal ?

Ugyanarra? Ez max. azért lehet, mert katonai, és lelõtték a vadászgépeit

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Encore
Ahoy!
Nem tudom miért változtatja a bázis a tipusát, változtasd vissza. Ha rákatinttasz akkor lehet. Alapból katonai lesz minden bázis.
Biomassza mintát majd az egyik küldetés során tudsz szerezni.
Ki fogja írni hogy melyik küldetés lesz az! De nem kell semmi extrát csinálni, mindenkit likvidálsz és a küldetés értekelésénél ott lesz hogy meg van a minta.
Serpa
Szia !

Kérdés:
miér van, hogy néha magától változtatja a bázis típusát ? (ugyanarra)

Elkezdõdött a barnulás. (Észak-Amerika és Nyugat-Ausztrália)
biomassza-mintát, hogy lehet szerezni ?

Encore
Lesz még egy bázisos küldetés (olyan mint az area 51-es volt) csak az valahol oroszországban, és majd ott megkapod õket.
Hello!

Sikerült megszereznem a dreanland fájlok összegzését az 51-es körzetbõl de magát dreamland fájlokat nem azok hol lehetnek???

Shep
Ez is olyan lehet mint a Terror from deep magyar verziója, abban a kedvencem a Durrbele gránát volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Encore
Az nem programhiba, hanem rajtad kívûl vannak még csapatok akik szeretnék megmenteni a világot és ezért néha kiirja hogy a csapataid megoldottak egy küldetést. De néha elveszítik a mission-okat.
Shep
Sikerült megcsinálni, mostmár tudom a railgunt is használni, de vmi eszméletlen nehéz holmi ez 60 kg, mondjuk brutál is, egy pillanat alatt szétkapta az ellent.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Encore
Akkor nem tudom mi lehet az a sárga. Próbáld újra, csak a kültéri rész a nehéz mert bent a bázison gyorsan lehet végezni ugyanis nem muszáj ott mindenkit kinyirni csak oda rohansz a csomagért meg vissza, útközben 3 idegent kilõsz és kész.

Serpa : Akkor hamarosan érkezik a biomassza.. 😊
Shep
Hát nekem erõs kontúru sárga, lehet ez vmi más, sajnos nem tudom mi mert mikor átváltott ilyenre a terület azt az üzenetet pont nem olvastam el,

Az orosz bázison én is így csináltam, csak hát vmi nem jött össze, na megpróbálom mégegyszer, heavy armor van rajtuk, igaz olyan lassúak benne mint a fene, de hát ez legalább véd vmit nem úgy mint az alien sky armour

Encore
A földgömön elkezd bebarnulni a terep. Ha Európából kezdted a játékot akkor kelet felõl (Kína) indul meg a földgömb bebarnulása. De majd lesznek olyan építhetõ bázisok amelyek megpróbálják visszaszorítani.
Encore
Az jó kis fegyver, azért nem tudja cipelni mert még nincs kikutatva. Sárga? Erre nem is emléxem, talán inkább barna nem? Mert akkor az biomassza.
Orosz bázis : Ha jól értem akkor még a felszinen vagy nem pedig magában a bázisban. Én ezt úgy oldottam meg hogy a beton kapu elõtt (az udvaron) lévõ párat lelõdöztem, majd a beton fal mögöttieket (5 vagy 6 dög van ott) úgy likvidáltam hogy kirobbantottam a betonfalat (persze elõtte szét kell szórni az embereidet hogy ha rakétát kapsz akkor csak egy sérüljön), és lelõdöztem a mögötte álló alieneket.
egyébként szerintem érdemes ezen a küldetésen a nehéz páncélt használni (ha már van) mert az kibir 1 rakétát.
Shep
Srácok van vmi railgun ágyú vagy mi és nem tudja egyik emberem se cipelni mi ennek az oka? nincs még megkutatva, nem is ember használja? Ha vmelyik területem sárga azzal mi van? biomasszás?

Az orosz bázisra vmi tippet pls, az kapu elõterében lévõ 6-ot megöltem, de utánna bent van egy aki vmi csodafegyverel lõdöz, mert ha eltalál kapásból meghal az emberem, biztos elteleportálja 😊

Terra
Az 1.3 as angol patch Crack-jét próbáltad már a magyar patch-hez???

Általában mûködni szokott, szerintem megér egy próbát.

What I do, and what I listen.That defines me.

Encore
Sajnos nem tudom. Én még az alap verziót nyomtam végig, nem kellett patcheket keresgélnem.
Encore
A piros X azt mutatja hogy ott felrobbant egy vadászgép vagy egy ufó légiharcban. Csak egy jelzés nincs jelentõsége és egy idõ után eltûnik!
Stranger
AHHA, most hogy mondod, asszem nekem a magyar van meg😊

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

zaki
magyarul is megjelent a game, szal van... nekem is az van meg a magyar verzió, de még ki se próbáltam a gammát

Encore
Van hozzá magyarosítás. Olvasd vissza a fórumot, valahol lesz egy magyarosítás oldal és onnan jutsz el a magyarításig.