UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
Saját magát is képes gyógyítani mindenki, ezért jó ha a csapatból mindenkinél van elsõsegély doboz

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

nekem kitutottek egy emberemet es sehogysem sikerult hasznalni a medkitet. kezbevettem a kitet, odamentem stb nem mukodott. tutorial-ban jo volt, az elso eles kuldiben nem.
SecMan
Az objektumhoz dobj oda egy gránátot. Ez tugy teheted hogy a gránátot a kézbe teszed, megnyomod az attack gombot és megjelölöd hova dobja, nyilván ha zöld nyíl van akkor tudja odadobni.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Ujból elakadtam😊 Hogy kell ezt a küldetést megcsinálni mert már 1 gramm ufo nincs a pályán😊 Destroy the objects in the destination area. Az objektummal nemtok semmit se csinálni Help pls Thx
Nemtom 😊 en nem vettem fel, hanem 1t eszmeletlenre lottem (amikor meg van eletcsikja, de mar nem mozog 😊 ) a tobbit kiirtottam, es elfogadta.

Kevin: hogy kell felvenni az alient? mert nekem sehogy se megy
Hmuda
Nemondjátok már, hogy lineáris. Az hatalmas gáz lenne.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ott az a lenyeg, hogy legyen legalabb 1 alien aki nem halt meg csak eszmeletlen. Felkapod (vagy kinyirod a tobbit) es mission completed. Felvenni csak kezbe lehet, ha felvetted akkor irany a zold negyzet es gyoztel 😊

SecMan: ez a mission objective
Capture at least one specimen of any transgenant
Sztem csak egy gond van a jatekkal,megpedig az hogy csak egy csapat foldi egysegem lehet.Ezzel vmi iszonyatosan megkotik a jatekos kezet.Na meg hianyzik az is hogy enmagam iranyithassam a interceptorom/avalanchom itt meg minden automatan.De amugy teccik minden mas benne,a real time meg meg is edesitette a dolgot,habar a turn-based verziokat imadtam.

felbontast lehet allitani valahogy?
mintha 1024 -re lenne fixalva 😞
Hmuda
gifánál:gigánál

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Na ezért utáok a kolira járni:

"Minimum share size is: 10240 MB"

Fazért nem tudnak 3 gifánál nyugton maradni?

Hmuda
"cable kapcsolattal nem megfelelö. slot:10 / hub:6 arány. 3 slot kell hubonként."

Ez mi a rák?

Hmuda
Én meg pont oda nem járok. 😄

hm akkor hogy megy fx-en? 😊)
Szerencsére itt az Etherlords 2 , amiben csak kellemesen lehet csalódni !

"vessetek a mókusok közé" :)

Sajnos 1et kell értenem Pixie kollegával. Nem sok köze van ennek a gamának ahhoz amit leutánozni próbált(XCom széria). Bár az is igaz hogy én legjobban akkor lettem volna megelégedve ha az elsõ részt egy az egyben átmentik mai színvonalu grafikus környezetbe , megspékelve egy jó sztorival , pár új ellenfél/terep/fegyver....hát ez nemigazán jött össze😞. szomorú

"vessetek a mókusok közé" :)

Goodwill
kolin csak 6 embernek van meg... 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Grave Digger
Úgy tudod használni, hogy a fegyvert lerakod és az elsõsegély dobozt berakod a kezedbe a kiválasztott jáétkos panelján. majd odamész a gyógyítani kívánt ember mellé és jobbgombbal rákattintva kijelölöd hány adagot adsz neki. elindítod az idõt és már gyógyítja is.

Hmuda
Faxért nem tudja senki megosztani DC-n már.

SecMan
Új bázist nem tudsz építeni, csak elfoglalni lehet majd mission keretében. Mi a mission objective, ahol elakadtál?

Hali!
Segitene vki ebbe a játékba van 1 kis gondom. Leöltem minden ufot a pályán és van 1 zöld keret a pályán ott mit kell csinálnom? Ha beállok a zöld keretbe és next levelt nyomok semmi nem történik vki help pls. Még vmi hogy tudok ujabb bázisokat létrehozni? mégcsak 2 van.... Thx a helpet
NEMsokára nálam is vadászidény kezdõdik!

Frank99
thanx, közben rájöttem..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

SecMan
Nem is kell bele multi, ez nem olyan.

IMYke2.0.0.0
Maga a Játék!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Eye-scream
Optionsba kapcsoljátok ki a Vertex miafaszt és úgy asszem menni fog.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Grave Digger
Nahh csátok, mentem dolgozni😞

Grave Digger
És sikerült megoldanom a szöveg elmosódásának problémáját is😄 A vidkari opengl beállításai a teljesítményre voltak hegyezve, nem a minõségre. Most legjobb minõségben a játékban már minden überfasza😄DD

Grave Digger
Jahh és 85hz-n megy, mert 1024-be csak ennyit bír ez a szar monitorom😞

Grave Digger
hát nekem ATI kártyám van (9700), de semmi gondom nincsen. Nem szaggat, nem fagy, tökéletesen megy. Jahh, nekem a 3.7-es cati van fenn. egyebet nme tok elmondani, kérem kaccsolja ki😄DD

Ott van felul hogy next level vagy mi.De ne a abortot nyomd.

Frank99
az elsõ bázis elfoglalásánál kinyírtam mindenkit, beállok a zöld négyzetbe, kinyitok ajót, semmi sem történik.

Hogy lépek be a bázisba, vagy mi a gond???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Köszönöm

Grave Digger
Nekem nem kellett serial a telepítésnél, sztm neked sem kell😄

zippofcy
Meg tudna valaki dobni egy serial numberrel? Az nfo file elveszett es igy nem tudom felinstallalni, igy csak a helyet foglalja a 2CD a vinyomon.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Jacek
dev-ufoa
dev-ufob

Valaki volna olyan kedves és megadná az iso fileok pontos nevét?

Dynamic
Nem tudom.Én amikor a launcher.exe-re klikkeltem egy kis ablakban feljött, hogy régi a vid.kártya(gef.) drivere, rakjak fel újat.Megfogadtam.Felraktam és jó lett.
Kumesz
Igazad van állt ha nem irnak oda semmit akkor angolul van csak hát azt irták hogy mostanába megjelenik magyarul is ugyhogy inkább megvárom azt!Nem mintha nagyon gond lenne az angol de Ha ilyenek lesznek benne hogy SZUBORBITÁLISRÉSZECSKE sugárzó akkor azért lehet megakadok!

SecMan
Lehet hogy a hiba bennem van, de nem azért kéne írniuk hogy milyen nyelvû merthogy több verzió is van? Ha meg nem írják az nem azt jelenti hogy angol?

Na mind1, ha valaki tud mondani egy helyet ahol magyarul van fenn, az szóljon légyszi 😊

Kumesz
Hy All!Már lelehett szedni magyarul is mert ahol én megtaláltam nem irják róla hogy magyar vagy angol!

SecMan
nem tudsz bázist építeni, mission-be jön hogy ezt és ezt a bázis most el tudod foglalni. És ha elfoglalod akkor a tied.

Kérdés: annak milyen következménye van ha a mission-t már erõkkel csináltatom meg? (delegate?)

SecMan
Nekem nagyon bejön!! Mondjuk kár hogy a bázis nem olyan részletes mint az Enemy Unknown-ban, de azért jó kis játék! Sokkkkkkkkal(!) szebb mint amilyennek a képeken tûnt! Már szereztem egy új bázist és épp most szerzek mégegyet, szóval azért haladok! 😊 NAGYON TETSZIK!!😊 Minden -fannek kötelezõ!!

CS@
Bár még nem sokat játszottam vele ,de kérdésem azé lenne :
Mikortól és ,hogy lehet további bázisokat építenem ?
THX !

Hyder
konfiggal nekem sincs gondom 3,06 P! és 1ghz dual ddr, de amint elérem a közel 17-18 bázist, egyszerûen játszhatatlan a main mapon, a föld alig forog, az idõ ugy megy mintha diát néznék =(

Steam: [HUN]Feriggno

Vukodlav
Jól látom, hogy ezt csak 1024x768-ban lehet játszani???

HIP-HOP jön Vuk

KM
Engem épp most szedtek szét. Nagyon bejön ez a játék!

Grave Digger
bazze nagyon vezér, kutatok mint atom😄 Ufo-k hullanak mint a legyek😄 Van négy emberem, egyre skillesebbek, Ufotemetõt csinálok a földbõl😄DDD