UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PsychoStarfish
Ez az 1.1-es update merre van? Én nem találtam sehol. Valaki help plííííz =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Hol tartasz? Amig csak kint kolbászoltam még elment a grafika, de ha bemész egy UFO-ba vagy UFO bázisba... pfhujj! Elmosott csúnya textúrák. Átláthatatlan stb. Na megyek vissza játszani 😊

tudom, de nem nyomnám úgyse végig megint az UFO 1-et, kicsit uncsi lenne.

Hajj. Nekem nem tetszik ez az aftermath, egyszerûen csúnya és hiányzik belõle minden! Leszedtem az UFO1-et! 😊 (könnycsepp a szemben). Az még most is szebb mint ez, vannak benne színek! (Kis kék ûrhajók! Hagyományos szürke ufok). Jobb a kezelése, de sajnos játszhatatlanul gyors.

Grave Digger
Nem tudom, nekem 9700-em van és minden patent

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Sziasztok!
Másnak is lefagy a játék vagy csak nekem.
Mikor elkezdeném a játékot minden megfagy és lehet újraindítani.
Radeon 9600 pro kártyám van, lehet hogy a kártya a bûnös?
Hyder
UFO.AFTERMATH.UPDATE.V1.1A.CRACKED-DEViANCE/

Steam: [HUN]Feriggno

Grave Digger
Bazze mekkora láma vagyok😄 alapból milyen nehézségi fokon kezdi a gép a játékot? Mert csak tegnap vettem észre, hogy van easy, medium és hard fokozat. Egybõl el is kezdtem egyet easy-n, mert mindig legyaktak😄DDD Ez viszont túl eccerû, viszont már nme kezdek újat nehezebben, ahhoz már megint túl sokat játszottam

Tud valaki valami csalást vagy trainert a játékhoz, mert már kétszer kellett újrakezdeni és így nagyon szar hogy egy küldetés után állandóan folyamatosan pusztulni kezdek.

0Fritz0
Ha az idegenek nagyon alázzák a csapatodat, annak két oka lehet: Hanyagoltad a küldetéseket (sokszor delegáltál) és emiatt nem fejlõdtek az embereid, vagy hard a fokozatot választottad. Amennyiben mindkét tény igaz, nincs más hátra mint hátradõlni és élvezni a világvégét!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Goodwill
amúgy ufo2 volt a király 😉

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
pf, erre nem is gondoltam, köszi 😊

Thx! Majd jobban megnézem.

Hi all!
Nem tudom, nekem is ment az élõ alienek cipelése, csak nehéz volt feléjük menni, de nem ez miatt írtam. Valaki elmondaná hogy hogyan lehet külömbözõ tréningeket adni az embereimnek? Mert mindnkiél csak egyfélére bírok nyomni, így értelmét nem látom annak hogy miért van ott a többi fajta. Pl. van egy rakás solderem, de scoutot vagy azt a psi-s micsodám egysem.

Lazarus
Én nem láttam az UFO1-et, így 3. nekifutásra nagyon tetszik a játék 😊

Vannak benne nagyon gusztustalan elhomájosított videók
hi! volt vkinem olyan problémája hogy indításkor azért nem megy mert video is out of range, vagy vmi ilyesmi,120Hz akarja meghajtani a monitort,midegy mit állítok be a launcher.exe-be.elõször azt hittem hogy a viddriver miatt,feltettem a legújabb 45,23-as WHQL-est,de így sem jó?mit lehet tenni?

Demon Eyes Kyo
Remélem a peccshez hamarosan lesz krekk.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Demon Eyes Kyo
Nekem minden alap és nem megy :-(

SecMan
Szerintem az Ufo 1 hangulatát visszahozni már soha nem fogják, ez a játék se hozta volna azt a hangulatot még akkor se ha egy az egyben ugyanaz(csak grafban más persze). Remélem értitek 😊

Jah, amúgy az Ufo 1 demójával anno játszott valaki? Én annak hatására szerezem be 😊. Igaz hogy akkor még nem tudtam angolul annyira hogy értettem volna, ezért örülök annyira hogy anno valaki lefordította...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Goodwill
amúgy eléggé leegyszerûsítették a játékot, nagyon kár érte....bár így is végig fogom jáccani

Goodwill
medikitet hogy a rákba kell használni? Aki sérült (tehát nem halt meg, csak fexik a földön) azt fel lehet ébreszteni? 😊

SecMan
Hát, nekem ilyen még nincs és addig szeretném nyomni 😊, szóval a crackhez tudnál adni egy linket, vagy esetleg mailben el tudnád küldeni ha szépen megkérlek?

grebber
Az miért van hogy csak 1024x768 as felbontás van a játékban?

Next PC upgrade: 2022

SecMan
Régi krekkel mûködik, vagy várni kell egy új crakcelt exere
?

Kritikus Jim
Lehet cipelni, nekem sikerült.... csak kézbe kell venni.
Én csináltam meg úgy missiont hoyg lelüttem egyet felkaptam elszaladtam mert nagyon lõttek.
SecMan
A magyar verzió csak akkor jobb ha nem érted az angolt 😉

patch? honnan lehet leszedni? crack van hozzá? mit változtat?

Frank99
elkapnyi egy élõt....

legalább egy élõ maradjon a pályán...

legalábbis nekem így Mission succes volt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lazarus
"Capture at least one specimen of any transgenant"

Ez mit jelent? Ilyenkor mit kell csinálni?
Lazarus
Tévedtem, sajnos nem lehet ingyenesen nyomni, pedig tényleg jó lenne 😞
Lazarus
Élõ alient hogyan lehet felvenni/elvinni? Elvileg lehet valahogy mert kellenek a kutatásokhoz... Van egy olyan feladatom hogy találjak egy spice vagy mit de nincs a pályán olyan... akkor abort?
SecMan
Az asszem a laser puskákba kellenek majd, de elõbb persze ki kell kutatni...

Hali!
Az energia cell-el mit lehet kezdeni? Nemtom sehogyan se használni
SecMan
Szerintem is nagyon rendben van a játék, csak a bázisrendezést és a menedzsment részét hiányolom kicsit, de amúgy az X-com sorozat méltó folytatása(lenne). Fõleg a 3. rész után....

SecMan
Épületeket nem tudsz építeni. 3 féle bázis van: katonai, kutató, gyártó. Ezt úgy tudod beállítani a bázisnál hogy jobb klikk és change type... bázist pedig csak elfoglalni lehet(jön majd pár ilyen mission). Kutatót, mérnököt, katonát nem tdusz felvenni. A kutatás/gyártás gyorsaságát az határozza meg hogy hány olyan típusú bázisod van. Katonákat pedig idõvel fogsz kapni.

Szólj ha van még kérdésed 😊

NeoMaN
Szasztok!
Katonák, mérnökök, tudósok vételezése hogyan megy? Automatice?
Épületet hogyan tudok építeni?
Vesszek meg, de nem találok ilyen opciókat!!
Monnyuk csak most kezdtem.
Segítene valaki?
THNX!

Lazarus
Hi!

Van egy egy ojjektum amit szét kéne destroyolnom de nemtudom mit kell csinálni.. :/

A katonáim nem hajlandóak gránátot dobni rá (narancs színû négyzetben van)

Mit kell csinálni? Elõre is thx!
Nagyon vadorzó a gamma! Királyság!!!

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az energia cellát hogyan tudom használni? Mert gondolom én énis magam köré tudom tenni mint az alienek. Vki help pls. Mit kell hozzá ki fejleszteni. Thx a helpet.
Kritikus Jim
kb mekkora volt már akkor a biomassza?
Mert nekem most kezdett el nõni, és szeretném szétrugni a seggét a sok mocsoknak.

1: szerintem nem lehet, bár logikus lenne hoyg lehessen, de majd megnézem.
2. a, Fogsz egy mukit elveszed a fegyvereit (lerakod a földre ), és odaküldöd. Azt nekiállnak buzerálni, a másikkal, aki követi meg széjjellövöd a kocsonyás kis agyukat.
2. b, Kifejleszted a psyonic helmetet.
probald meg kikapcsolni a vertex shadert a launcherben. bar nekem fut siman.
Kritikus Jim
Hm, csak egy dolgot mondjatok meg: A biomassza mintát honnan a rákbõl lehet beszerezni? 😊
SecMan
Nekem is ATI-m van (8500) és simán fut.

Demon Eyes Kyo
Nekem még mindig nem megy, pedig mindent kipróbáltam, szintén ati tulaj vagyok. Remélem hamarosan lesz peccs.

Tenyleg lehet tobb csapat?En eddig nem ugy vettem eszre.Ha tudod ird mar le hogy kell pls.

ak47el? LOL😄

Sziasztok!
A dexterit hogyan tudom növelni mert sehogy se akkar növekedni.
A warcraft3-nak igenis jó a menete, nem hhiába az volt a 2002-es év játéka. Sõt inkább a menete a jobb mint a grafika.
hogy lehet uj bazist szerezni?
csinalom sorban a "to expand, eliminate all ..." kuldeteseket de semmi
Pheel
Nekem mindig vissza kell térnem a jó öreg kézigránáthoz. Kifejlesztek 1-1 fegyvert, ami egy darabig hatékony, aztán valahogy mindig marad a kézigránát. Minden más hatástalan az alien-ek ellen. Persze már a gránát is kezd elavulni, mert már 3-4 is kell 1-1 ellen 😊

Elég érdekes. Pl a plasma gun is tök béna. 😞
Grave Digger
Hát nekem sikerült ráállnom az élienre és nem úgy, hogy útba esett és lestoppoltam a játékot, hanem kijelöltem azt a részt ahol feküdt és odament az egyik csicskám😄