1287
Újra támadnak az idegenek!
-
MSGT #575 Hali!Magyaritas meg nincs hozza ugye? -
Elindult? =) -
Izmael #573 Köszönöm!!! Köszönöm!!!
Mennek a lányok!!! -
NVidia karid van ugye? =) Legújabb driver fent van? Patch fent van? Ha így sem megy akkor kapcsold ki az élsimítást és az anisotropic filtering-et. Lehet így menni fog. -
Izmael #571 Sziasztok!
Az indításnál a következő hibaüzenetet írja ki:
129. Unable to allocate NV vertex array range of size:8192.
Aki tudja, mi lehet a baj, kérem segítsen és neki adom mind a két 17 éves, örögbefogadott, kóreai lányomat!!!!
THX -
Én is észrevettem, kezdtem is egy új játékot egyből :) -
Hát megoldható, hogy ne kelljen felvenni. Gyakd le az összes ellent de legalább egy maradjon életben. Mivel nem lesz több rohangáló idegen a küldetének vége és még élő is van (incapacitated) ezért succesful lesz a küldi. -
Na, ez baj... -
megy valakinek 9600pro-n? és ha igen hogyan oldotta meg? THX -
blazini #566 Köszi
Az előbb írtam hogy kifagy mikor az idegent föl akarom venni mikor még él.Ezellen nem tudsz valamit? Az baj ha nem viszek el egy élő ufot sem?
-
Na fasza. 3.8-as catalystel megint akadozik mint állat a game amikor sok bimassza van =) Jöhet az újabb peccs =) -
Építeni nem tudsz bázist se a bázison épületeket. 3 fajta bázis van (egyenlőre). Tehát rákattintasz az egyik bázisra és a change type-al megváltoztatod a típusát. (Military, Research, Engineering) A katonai bázisról szállnak fel a vadászgépek és a csapatszállító helikopter. A research a kutatásért felelős. Minél tömm kutató bázis van annál gyorsabban kutathatsz ki valamit. A harmadik a mérnöki fejlesztésekért és "gyártásért" felelős. Itt lehet "kutatni" például a plasma fegyver használata után, azaz, hogy hogy kell használni. Ezen kívöl itt gyárthatsz már kifejlesztett fegyvereket. Idegen fygvert nem tudsz gyártani, azt csak zsákmányolni lehet. Remélem segített a dolog. =) -
blazini #563 De hogy tudok építeni vagy mikor? -
3 fajta bázisod lehet, katonai , fejleszté és épitő vagy mi, azt tudod változtatni, a belső területekre hagyjad a fejlesztő és épitőket és a hátarra végig katonait -
blazini #561 Egyépként fontos bevinni a bázisra egy élő ufot? mert ha nekem ott kifagy akor nemtudom mi lesz! -
blazini #560 Jó neked lassan én is megyek haza és játszok!
,de előtte az elején mi az amikor ráklikkelsz valamelyik bázisra kiír valammi change... valamit! Az a kutatáshoz kell végigcsinálni vagy miért? -
nem volt ilyen nekem még, (jah 10 óta most tudok először kilépni mert még1 csata meg még1 bázis csak és lépek ki cimű helyzet van :D ), én most már kifejlesztettem minden szart és most nagyon nem halad a fejlesztés mert bőven lenne még mit de a következőkhöz mindig kell vmi, azóta csomo csatám volt meg bázis meg mittomán de még nem enged tovább illetve vmi area51 nevada meg ilyesmit emlegetett egyszer hogy ott kéne körülnézni, szal msot akkor elindulok amerika fele is picit hátha ott van vmi. Amugy már nincs katonám 10es szint alatt és 12es is vagy 3 van már, mind super heroic a fegyverében meg sun armor meg mittomén és nagyon nincs ellenfelem :DD -
blazini #558 Mindenki Játszik! -
blazini #557 Ping-Pong! -
blazini #556 HI!
Valakinek volt már olyan hogy ha fel akarom venni az egyik ufot amelyik még él hogy hazavigyem akkor egyszerűen kifagy, de csak az élőknél!
Ha volt már ilyen mit csináltatok?
-
Nem tudod irányitani őket. (Ahogy Ninja is mondta) A fejlesztgetésekkel csak nő az esélye a sikeres légicsatáknak. Amit csinálhatsz az visszavonulás, vagy ha nem akarod megnézni a csatavideót akkor annak átugrása. -
Elfoglalt bázisokból szevákhatsz olyan fegyókat. Szóval foglalgass el bázisokat és egyszercsak lesz. Ja erről jut eszembe. Kicsit szúrta az oldalamat a dolog. Amikor felfedezel egy idegen bázist, rohansz, elfoglalod, új fegyverek kerülnek a cuccaid közé. Eddig ok. De idegen bázisból nem értelemszerű hogy laser gun meg ilyenek kerülnek hozzán és nem egy glock? Még akkor is ha eredetieg egy idegenek álltal efoglalt földi bázis az, akkor is kéne hogy legyen idegen fegyver ott. Nah =) Csak ennyit akartam. -
gonosz #553 van mar vagy 5 heavy armorom , de nem talaltam meg racsatolhato weapont.. hogy kell szerezni olyant? -
A kis számlálóval szerintem azt tudod beállítani, hogy hányszor lőjjön az UFO-ra az embered. -
De tényleg van ilyen mission. Mindenkit kiírtottam már, vártam hogy megadja a küldetést de csak nem adta meg. Odamentem ölbekaptam az egyik még elő szörnyikét, qrva lassan elcammogott vele az emberem (nagyon jól néz ki ahogy cipeli az ufot) a zöld keretbe és már meg is adta küldit. -
Eleg szupi ez a gama kezd nagyon tecceni... csak meg sajna a legi harcokkal nem vagyok tisztaba... maga a legi csatakat nem nekem kene lefojtatni? Hol lehet tunningolni a repulo gepeket? -
Gratula!
-
Eleg szomoru :)))
Koszi a valaszokert! -
1. gránátot kell dobni a sárga négyzetbe: gránátot a kézbe, attack button, és kijelölöd hova dobja(zöld nyil ha tudja oda dobni)
2. szerintem meg lehet adni hogy pl. lőjön 2-t menjen arrébb lőjön 3-at. de nem szoktam használni szóval nemtom pontosan de szerintem erre jó.
Egyéb: eszem f*szom megáll itt a biomasszától. Ugyanis most gyorsan kéne kikutatnom minden szart, közbe jön a massza, támadnak az ufók és csak 1 squadom van, és már azt se tudom hogy kivel vagyok akkora a káosz... -
Jo akkor masik kerdesem az lenne hogy aszongya a miszio hogy menyek es lojek szet valami dolgot de nem szornyet hanem valami fontos epulet vagy mi. Ott a dolog sarga kockaban de nem tudom mit kell ot csinalni mert hiaba mondom nekik hogy "tamadja vazzeg" az megsem lo oda :(
Masik meg az hogy amikor kijelolom hogy lojjon egy ufora mi az a kis szamlalo ... ahanyszor lojjon? -
#481 -
szedd le a patchet meg a hozza valo dolgot es megoldva problémád
lejjebb megtalálod a linket -
Nincs ilyen mission :), igaz hogy azt írja, de a lényege hogy 1 élő, ám nem mozgóképes idegen maradjon. Az idegen akkor nem halt meg, ha: -embereid azt mondják hogy target down
-van még kis piros vagy sárga csík a feje felett és fekszik
Amúgy katonáid nem lövik tovább ha kifeküdt, csak ha erre külön parancsot adsz. -
Viszont nem ertekveled egyet mert vannak azok a kuldig ahol hatarozotan fel kell oket venni olbe es elvinni egy bizonyos pontra ... szal :)_ -
Aha jovan :))) -
Nem na... mitomen... szal megyek lovok rea de akkor ha raviszem a kurzort akkor vagy zold a celtabla vagy piros. En nem tudom hogyan kulomboztetem meg hogy ha mar halott e vagy csak ki van utve...
Masik az hogy ha odaalok egy szorny ele es mondom hogy lojjon bele akkor ha tobszor nyomom a jobb gomdot elkezd felfele szamozni... az mit jelent? -
Most fejtsem ki fölöslegesen? -
Micsoda bo valasz.... -
Én sem azt mondtam, hogy azt mondtad
-
Talán úgy lőjed hogy ne öljék még, pl. csak egy emberrel lövöd és ha már kifeküdt akkor ne lődd tovább, ennyi...