1287
Újra támadnak az idegenek!
-
kk köszi : D -
Csinálj magadnak új profilt és ott lehet. -
sorry megvan : D -
hol lehet nehézségi szintet állitani mert csak nyomom game azt már indul is nem kérdi milyen nehezet akarok ? -
na itten volna, csak pls szedjetek le hamar, mert nem szeretném sokáig tárolni
KLIKK -
Patchel ugye működnek a régi mentések? -
danke -
Köszi, már megoldódott, de remélem mások hasznát veszik. -
Peccs-krekk -
Én meg mozdulni se tudok FG nélkül, de mostmár müxik anélkül. :D
Azért kösz GD. -
Köszi, végre vki. :-) -
felrakom az en oldalamra onnan szedjetek le, amíg nem lesz máshol gyorsabb. -
hát egyelőre semmilyen változást nem tapasztaltam a peccs felrakása óta. Igaz még nem tartok annyira elől, hogy biomassza meg ilyen nyalánkságok. viszont enemy base az nagyon durva:DDDD -
Már órák óta próbálkozok a gamecopyworldön de semmire nem mentem. -
Csak az a gond vele, hogy szar a link... :P -
Én még nem jöttem rá hogy lehet több csapat, szerintem csak egy lehet. Ha a többiekkel akarsz írtani akkor a 3 kúl katonabácsit szedd ki a csapatból :) -
És most egy láma kérdés... Egyszerre csak egy csapatom lehet
, mert van 3 kúl katonabácsim és mindent ők nyomnak de én szeretném szívatni a többi kopaszt is!
Sehol sem látok squad-váltó gombocskát...
-
Jaja, első részben mennyire paráztam folyton az idegen bázisokon :). Nameg a legelején amikor örülsz hogy az embereid még élnek és úgyahogy van felszerelésük és erre jön egy terror :)
Szerintem sokkal monotonabb lett a játékmenet amiért a bázissal/pénzzel nem kell foglalkozni. Most csak jönnek a küldetések, kimész, gyaksz, vissza. Régen pedig missionök közt is kellett rendesen dolgozni... -
Rasim #443 Hi!
Az akinek nem rontotta el a patch a gamet lát vmi szemmel követhető változást? Vagy csak olyan bugokat javít, amik még nem jöttek elő? -
Ámen!
-
Most mi bajotok az UFO-k kinézetével?!
Elég nyomasztóan hat a szürkék bázisán keresztül osonni kicsiny csapatunkkal a hullákkal teli műtők és az "idegen" berendezések között és ez pont így jó!
-
Nekem semmi gondom nincs a peccsel:D -
Sziasztok nekem miota felraktam a patch-et azota ujra inditja a gépet nonsztop. Mi lehet a probléma? -
Nekem is ugyanez a problémám még mindig, pedig peccselve is van már és a játék konfigjában még a hangot is letiltottam. Mindent kipróbáltam és még mindig szivat.. ! :-( -
köcc -
A legutzolsó hírben kint van. De az 5 linkből 2 nem jó a maradék 1-ről sem akarja tölteni.
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?dev-ufo1!rar -
Megmutadnád hol? Én nem találom... -
Ma maradjon fent még mindenképpen majd. Kösz. -
Már fenn van a gamecopyn -
Nekem remek =) Addig eldöcögök a 1.0-ával =) -
sacc 4 korul tom felrakni, akkor érek haza mostani számításaim szerint -
Ohh. Értem =) -
persze, h emléxem. de sajna nem public ftp -
ok ok. Köszi, de ha elárulod, hogy te hol találtad az is jó =)Persze ha még emlékszel =) -
amúgy 5mb az egész update + crack -
estefelé felteszem sajátra
de nem tartpm ott sokáig, nem csípem ezeket =)
de melóidő után majd írom a linket ha addig nincs fent más public helyen -
pont most akartam beírni. télleg nincs törés, de nekem is kelene. -
gamecopy-n nincs fent a crack. Másvalahol? -
A globe-on amikor a biomass nő ezerrel és már túl nagy nrm fog akadni és lassan (játszhatatlanul) menni az idő max idősebességen sem. Szóval ezt javítja, meg még pár Directors cut dolgot, de ezeket nem tudom. -
mármint a crack merre van? =)