UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nálam egyébként nem szaggat, nagyon simán megy, pedig minden fullra van állítva (igaz p4 2.4, Radeon 9700, 512 ddr)😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Akinek szaggat a játék, az tegye fel a legújabb drivert, mert nem szereti a régebbi verziókat!
Nekem így már jó lett😊
Szóval ami királyság volt 1000 éve ma már nem biztos, hogy bejön.

Amugy sincs mani a telcsimen.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébként biztos, hogy amit megszereztetek az végleges verzió ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Szóval, ufóra fel!

akinél nem szaggat a játék eleje óta, annál is elõfordult, hogy 18+ bázisnál már alig játszható a main mapon a game, annyira szaggat és alig lehet forgatni a bolygót
5let?
swapfile ki van kapcsolva, de nemhinném, h ez lenne a gondja, mert 18- nál még simán ment minden
Steam: [HUN]Feriggno
vagy azt csak késõbb ad?
van néhány hullám, és e nélkül nem lehet õket feboncolni
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Milyen lett az Aftermath szerintetek?
www.youtube.com/aabyssx
Egyszerûen nem értem.Mondjuk nekem a menü megy, meg a terepet is aránylag simán tudom mozgatni a kurzorral vagy az egérrel, de ha olyan területhez érek ahol az embereim vannak egyszerûen behal a scroll nem megy tovább, csak vagy 5 másodperc múlva ugrik egyet.A katonák animációja meg vagy 0,01 fps.Szóval ez elég durva egy "mezei" kis stratégiától.
Pl. a közelmúltban megjelent Silent Storm demó lényegesen jobban futott, szebb grafikával.

Saint of Underworld N/Me
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Mert én logikusan ide raknám :
http://smsweb.cjb.hu/warezcenter/iso-games/UFO.AFTERMATH-DEViANCE/CD2/dev-ufob.rar
de itt nincs.
Nekem most jön lefele.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"