UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Dehogyis!!! Olyan, mint a régi.

Akik kiváncsiak az elõzõ részekre...ITT megtalálhatja mind a 3-mat...

Frank99
Van, aki épp ezt várta, azt a hangulatot, amit nem adnak a mostani csicsamicsa, de semmitmondó játékok...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Grave Digger
Bazze kibaszott nagy játék😄DDD, csak egy gondom van vele, hogy (nem tudom, lehet, hogy felbontásfüggõ) a szövegeket alig lehet elolvasni 1024*768-ban. Kibaszottul elmosódott az egész. Ha valaki tud rá megoldást várom😄 Egyébként a pause-val szinte olyan, minthe körökre lenne osztva😄
nálam egyébként nem szaggat, nagyon simán megy, pedig minden fullra van állítva (igaz p4 2.4, Radeon 9700, 512 ddr)😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Dynamic
Figyelem!
Akinek szaggat a játék, az tegye fel a legújabb drivert, mert nem szereti a régebbi verziókat!

Nekem így már jó lett😊
Teperinke
Nekem nem jött be. Annakidején szerettem az UFOt amigán, de az 10 éve volt és a játékmenet semmit se változott. Csak a grafika javult mai szintre. Meg nem kell a floppykat cserélgetni
Szóval ami királyság volt 1000 éve ma már nem biztos, hogy bejön.

ha csak feleolyan jo mint a regi ufo akkor nagyonis.
Hmuda
Á, most azért nem adok ki 400 ft-ot hogy leszedjem, a DC meg ingyen van. 😄DD

Amugy sincs mani a telcsimen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
WC-n fent van nem?

Egyébként nem ez az a bûnronda felülnézeti tikatikai eksön gém?
Hmuda
faxom, senkinek nincs megosztva dc-n. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Cobra.
Biztos AMD-re van optimalizálva
Egyébként biztos, hogy amit megszereztetek az végleges verzió ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BaLeeX
Az szép lenne ha ilyen gépen szaggatna.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Eye-scream
Hát én csak kb 5 percet nyomtam, de akadási gondom nincs.(2200+os AMD, GeForce MX440, 512 DDR) Ellenben annyira azért nem szép a játék, hogy akér egy Ghz-es gépeknél is akadnia kéne. Talán lesz majd peccs😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

KM
Hozza a régi hangulatot, legalábbis az elsõ küldetés teljesítése után ez a benyomásom. A szaggatásról annyit, hogy az intró nekem is abnormálisan belassul, de a játék tökéletesen fut (2200XP, Radeon 9700 Pro, 512 mega DDR), nincsenek akadozások, a karakterek siman mozognak.
Szóval, ufóra fel!

Hyder
kérdés:

akinél nem szaggat a játék eleje óta, annál is elõfordult, hogy 18+ bázisnál már alig játszható a main mapon a game, annyira szaggat és alig lehet forgatni a bolygót

5let?

swapfile ki van kapcsolva, de nemhinném, h ez lenne a gondja, mert 18- nál még simán ment minden

Steam: [HUN]Feriggno

Frank99
hogyan lehet Research Facility-t telepíteni?

vagy azt csak késõbb ad?
van néhány hullám, és e nélkül nem lehet õket feboncolni
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

szerintem csak az enemy volt jo a terror from the deep mar kevesbe. aftermathra kivancsi leszek..
aabyssx
Régi XCom fan-ok (Enemy Unknown/Terror from the Deep játékosok, akiknek az Apocalypse már nem jött be annyira, az Interceptor-nál meg már leszúrták magukat)!

Milyen lett az Aftermath szerintetek?

www.youtube.com/aabyssx

GanXstaZolee
kellene nekem cd2: r01 tudom nem ez a jo forum de crcs ez a demo 😊)) vki tudna kuldeni irc-n mondjuk?

Hát attól, hogy a beállításoknál kikapcsolható minden pause, ha valakinek úgy jobban bejön. Én személy szerint jobban szeretek minden lépést megtervezni, azaz inkább a körökre osztott stratégiákat szeretem, de vannak akik real-time nyomják a dolgokat. Pl. ez is egy jó pont a játék javára, mert úgy állítod be ahogy neked jó.😊
Teperinke
Mitõl lenne már realtime ez???

Cobra.
pl a Freelancer elakad a 3. missziónál, ha fent van egy bizonyos codec (nem tudom melyik, én nem szennyezem a gépem codec pakokkal)

pluhi
Szal ok a grafika? Mert amilyen screenshotokat láttam, hát az hányás volt.
Cobra.
Akinél szaggat, annál nem lehet, hogy fent van valami codec pak, ami bezavar ?

Jacek
hat nekem az volt! volt file amit 5x lehuztam hatha ott a hiba😊) hatha csereltek azota😛

CS@
nem az

Dynamic
Nem tudom, de ez a szaggatás vajon valami bug lehet, vagy ennek így kell lennie?
Egyszerûen nem értem.Mondjuk nekem a menü megy, meg a terepet is aránylag simán tudom mozgatni a kurzorral vagy az egérrel, de ha olyan területhez érek ahol az embereim vannak egyszerûen behal a scroll nem megy tovább, csak vagy 5 másodperc múlva ugrik egyet.A katonák animációja meg vagy 0,01 fps.Szóval ez elég durva egy "mezei" kis stratégiától.
Pl. a közelmúltban megjelent Silent Storm demó lényegesen jobban futott, szebb grafikával.
Birk@
necseszki

Birkus Maximus

Jacek
ja csak a warezcenteren a masodik cd crc-s

Grave Digger
Ma hajnalban szektoid halál lesz😄DDD

Grave Digger
Én ma direkt ezért (nahh yo nem ezért, csak olyan sznob dolog volt mondani😄) vettem egy 2.4-es procit azzal már mennie kell😄D

Grave Digger
faszom a dc-be, mindenki ezt tölti, oszt nem tok csatlakozni 5 óra alatt mindössze 100 mega jött le. Sms-rõl már lejött volna az egyik cd😞 De most 5 kilot el kellett kúrnom a warezcenterre, mert játszani akarok vele😄DD

tényleg nagyon csúcs , csak a magamfajta szegénykölök gépén már nem nagyon futkorászik athlon 1,2 gef2 256 ram... 😊

Saint of Underworld N/Me

Methylisocloro

Hát, azért csak tudnak még jó játékot csinálni, mert ez tényleg nagyon jó.Stratégia, akció, rpg, szóval van benne minden, párosulva gyönyörû grafikával és mindez nagyon jól vegyítve. A kezelés egy kicsit bonyolult elsõ ránézésre, de könnyen elsajátítható egy-pár órai játékkal. A játékmenet real-time elvileg, de minden cselekedetnél leállítható úgyhogy akár körökre osztott stílusban is lehet játszani. Nem is ragozom tovább, ez egy gyöngyszem, csak ajánlani tudom.😊)
Pheel
Okosan is lehet tölteni. Pl több embertõl szeded egymás mellett a rar-okat és akkor a sok 10k-ból is lehet max sávszélesség. 😊
BaLeeX
Valaki írjon már elsõ benyomást a játékról egy pár mondatban. Itt vagyok a melóhelyen, de elkezdtek tölteni egy linux iso-t az ma már nem lesz kész és nincs is hely több dolognak szal max hétfõn kezdhetem el leszedni addig hagy irigykedjek, hogy mit veszítek.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX

SecMan
Ha minden jól megy akkor este már a szektoidok hallgatni fognak 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Grave Digger
Nekem dc-n jön most lefelé sajnos csak 18k-val:I. De nagyon várom már, aztán reszkessetek idegenek😄DD

CS@
Oks ! megvan tárgytalan.

CS@
Igen? Akkor pliz áruld már el hol van.
Mert én logikusan ide raknám :
http://smsweb.cjb.hu/warezcenter/iso-games/UFO.AFTERMATH-DEViANCE/CD2/dev-ufob.rar
de itt nincs.

SecMan
YIPPI! Megtaláltam szerveren! Már jön is lefele 65k-val!! (dc-n ehhez azért szerencse is kellene😊)

SecMan
mindent csak ezt nem! DE ha neked megvan a játék, és T1 v. T3-ad van akkor szólj és mailben megbeszéljük.

Eye-scream
A fizetõs ftp rulzik.
Nekem most jön lefele.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Kandurex
mondjon már valaki véleményt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CS@
A warezcenteren tényleg hiányos ,úgyhogy egy 2 -es CD RAR –ért én is hálás lennék.

Rosco
bounce.warez.hu (SMSweb)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Carlos
warezcenter.cjb.hu
bár 500Ft egy heti töltés... 😊
De ott fennvan az ISO

Þór vígi þessi rúnar

BaLeeX
Írjatok valami olyan warezoldalt ahonnan le lehet tölteni légszi.