Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati kártyákkal csinálja ezt, az árnyékokat teljesen ki kell kapcsolni, akkor javul a helyzet.
Inkább konkrétabban leírom a hibát. Amikor scrollozok, akkor beakad nagyon durván, és nagyon lassan kezdi el kirajzolni a tárgyakat. Nem csak full városban csinálja hanem tök csupasz fás terepen is ugyanez. Zoomolás mértéke sem befolyásolja, sõt semmilyen grafikai beállítás.
Hi. Újra felraktam a játékot, és akad. Ami elég érdekes egy vadi új gépen. Volt már ilyen valakinél? Megoldás rá?
A gép MSI Radeon 4830, athlon x2 7750, gigabyte ma770-ud3. Rajta sp3-as 32 bites xp-vel.
A gép MSI Radeon 4830, athlon x2 7750, gigabyte ma770-ud3. Rajta sp3-as 32 bites xp-vel.
Hát nem tudom mi a baja . Nekem is kiszokott lépni a letöltött cuccoknál ezért nem használom az U drive-t<#email>#email>
Üdv mindenki
Ez egy kellemes meglepetés, nem is gondoltam volna, hogy itt még aktív fórumot találok.
Ez egy kellemes meglepetés, nem is gondoltam volna, hogy itt még aktív fórumot találok.
Sziastok!
Nekem lenne egy problémám: letöltöttem a sima sínröl a magasvasúti átjárót, de nem tudom használni mert amikor megyek rajta a felénél kilép az Idrive-bõl, amugy az is érdekes hogy az egyik mapon megy a másikon meg nem.<#nemtudom>#nemtudom>
Nekem lenne egy problémám: letöltöttem a sima sínröl a magasvasúti átjárót, de nem tudom használni mert amikor megyek rajta a felénél kilép az Idrive-bõl, amugy az is érdekes hogy az egyik mapon megy a másikon meg nem.<#nemtudom>#nemtudom>
<#violent>#violent><#taps>#taps>
Üdv!
Megoldódott a probléma. Én ezt a nyitható hidat /PEG CSK2 3x Avenue Draw Bridge/ a Simtropolis.com-ról töltöttem le. Regisztrálva is vagyok oda. Ezzel semmi gond. Csak azt nem tudtam, hogy milyen textura hiányzik.
Amit ír, a PEG CSK2, ez valószínûleg nem textúra. hogy micsoda, arra még nem jöttem rá.
De azon az oldalon, ahol a híd van, van még két oldalnyi a csatornához kapcsolódó fájl.Ezeket letöltöttem, és azóta mûködik a híd.Hogy ezek közül melyik, ami kellett, nem tudom<#vigyor4>#vigyor4>
Megoldódott a probléma. Én ezt a nyitható hidat /PEG CSK2 3x Avenue Draw Bridge/ a Simtropolis.com-ról töltöttem le. Regisztrálva is vagyok oda. Ezzel semmi gond. Csak azt nem tudtam, hogy milyen textura hiányzik.
Amit ír, a PEG CSK2, ez valószínûleg nem textúra. hogy micsoda, arra még nem jöttem rá.
De azon az oldalon, ahol a híd van, van még két oldalnyi a csatornához kapcsolódó fájl.Ezeket letöltöttem, és azóta mûködik a híd.Hogy ezek közül melyik, ami kellett, nem tudom<#vigyor4>#vigyor4>
és ezzel mi a gond?
jah de oda regisztrálni kell.
lehet, hogy onnan kell letölteni
Én ia arra gondolok, mert ezt írja:
Dependencies: PEG CSK2
De ha ezt beteszem a keresõbe teljesen más jön ki, nem egy fájl, hanem egy oldal a Simtropolis.com-ból
Dependencies: PEG CSK2
De ha ezt beteszem a keresõbe teljesen más jön ki, nem egy fájl, hanem egy oldal a Simtropolis.com-ból
Szerintem hiányzik egy textúra. Próbáld meg újratelepíteni a csatornát
álmos vagyok még! nem tudok írni: javítás: ....csatornába beépíteni az utat....
Kösz!
Ezt a video sorozat már én is megtaláltam. Valóban mutatja, hogyan kell a csazorbába beépítebi az utat. Ezt már meg is csináltam.
De a nyitható híd továbbra is problema.
Találtam egy ilyen hidat😛EG CSK2 3x Avenue Draw Bridge
De hiába installáltam. Megjelenik a kínálatban, de pár másodperc után díszdobozzá alakul.
file://localhost/c:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/SimCity%204/Plugins/PEGPROD/CSK2/CSK2%203x%20Bridges/Ave%20Draw%20Bridge/readme_140.htm
Mit kell még mellé tenni, hogy ne tünjön el?
czakó
Ezt a video sorozat már én is megtaláltam. Valóban mutatja, hogyan kell a csazorbába beépítebi az utat. Ezt már meg is csináltam.
De a nyitható híd továbbra is problema.
Találtam egy ilyen hidat😛EG CSK2 3x Avenue Draw Bridge
De hiába installáltam. Megjelenik a kínálatban, de pár másodperc után díszdobozzá alakul.
file://localhost/c:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/SimCity%204/Plugins/PEGPROD/CSK2/CSK2%203x%20Bridges/Ave%20Draw%20Bridge/readme_140.htm
Mit kell még mellé tenni, hogy ne tünjön el?
czakó
nekem meg az a porblémám, hogy nem épül CS$, csak CS$$, CS$$$, és az is iroda, pedig nem magasak az adók. Már annyira hiány van belõle, hogy az egyik városom munkanélküliség miatt 150 000 embert vesztettem.
http://www.youtube.com/watch?v=pE2nC7fjd7U
Üdv!
Nem valami pörgõs a topik.
Ezért egy konkrét megoldást kérnék. Természetesen próbálkozom az ügyben, de talán kaphatnák hasznos tanácsot.
4 négyzet széles csatorna felett szeretném átvinni a kétsávos utat /nem autópályát, hanem a középen elválasztósávos utat/. Ezt kellene egy nyitható híddal megszakítani, vagyis beleépíteni.
Ha kaphatnák segítséget, megköszönném.
Akár képpel is megmutatva<#worship>#worship>
Kösz: Czakó
Nem valami pörgõs a topik.
Ezért egy konkrét megoldást kérnék. Természetesen próbálkozom az ügyben, de talán kaphatnák hasznos tanácsot.
4 négyzet széles csatorna felett szeretném átvinni a kétsávos utat /nem autópályát, hanem a középen elválasztósávos utat/. Ezt kellene egy nyitható híddal megszakítani, vagyis beleépíteni.
Ha kaphatnák segítséget, megköszönném.
Akár képpel is megmutatva<#worship>#worship>
Kösz: Czakó
aha <#buck>#buck>
Crysis: látom kiakasztottad a pénzszámlálót 😄
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Aham, én tudok egy csomó jo modot.
Itt van pl ez az oldal itt egy rakással van: www.simtropolis.com
Ami egyébként most újult meg.
czakof1946:
Nem lehet megdönteni a nézetet mert ez egy négy nézetes játék, az összes textúra csak ebben a 4 nézetben létezik, ha megdöntenéd a játékot, már ha lehetne egyáltalán akkor az új nézetben csak üresség látszana. Szóval felejtõs. Ez a játék korlátja.
Itt van pl ez az oldal itt egy rakással van: www.simtropolis.com
Ami egyébként most újult meg.
czakof1946:
Nem lehet megdönteni a nézetet mert ez egy négy nézetes játék, az összes textúra csak ebben a 4 nézetben létezik, ha megdöntenéd a játékot, már ha lehetne egyáltalán akkor az új nézetben csak üresség látszana. Szóval felejtõs. Ez a játék korlátja.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Sziasztok!
Tudtok valami jó módot?
Tudtok valami jó módot?
fizetõ kaput a kolléga megjegyzése ellenére csak már megépített útra lehet tenni. Mindenre, autópályára is, kivéve streetre.
Tudomásom szerint nem lehet.
Üdv!
Tudom, hogy távolítani-közelíteni, 4 irányban mozgatni lehet. De dönteni a síkban, hogy nagyobb területet láthassak be egyszerre, lehet-e?
Tudom, hogy távolítani-közelíteni, 4 irányban mozgatni lehet. De dönteni a síkban, hogy nagyobb területet láthassak be egyszerre, lehet-e?
Nem szabad hogy alatta út vagy valami hasonló dolog legyen!
sziasztok,tudja vki,hová tudok vámházat építeni a sim city 4-ben?Mert sehová nem engedi,de sajna még kezdõ vagyok<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Üdv!
Tettem egy hegytetõre egy kilátót, de arra nem gondoltam, hogy oda fel is meg le is kellene közlekedni<#vigyor4>#vigyor4>
Létezik lépcsõsor,vagy meredek út?
Mert a sima út pirosra vált.
Kösz
Tettem egy hegytetõre egy kilátót, de arra nem gondoltam, hogy oda fel is meg le is kellene közlekedni<#vigyor4>#vigyor4>
Létezik lépcsõsor,vagy meredek út?
Mert a sima út pirosra vált.
Kösz
Kösz!
Ez egy free program?
Hol található
Ez egy free program?
Hol található
Üdv!
Olvastam valahol, hogy új régió létrehozásánál, vagy a már meglevõ régió felosztásainak nagyságát / 1x1, 2x2, 4x4 / a Comfig .bmp fájlban lehet meghatározni, megváltoztatni.
Kék, zöld, piros arányát kell változtatni.
De ezt hol lehet átszerkeszteni?
Olvastam valahol, hogy új régió létrehozásánál, vagy a már meglevõ régió felosztásainak nagyságát / 1x1, 2x2, 4x4 / a Comfig .bmp fájlban lehet meghatározni, megváltoztatni.
Kék, zöld, piros arányát kell változtatni.
De ezt hol lehet átszerkeszteni?
jaja 😊
Inkább egy pártrendezvényé 😄
Én is gondolkodtam, hogy beírom, csak féltem, hogy politikának minõsül <#smile>#smile>
Inkább egy pártrendezvényé 😄
Én is gondolkodtam, hogy beírom, csak féltem, hogy politikának minõsül <#smile>#smile>
KoЯn
hát nem tudom.. a legújabb driver van fent a gépen...
fene se érti ezt..
fene se érti ezt..
Na, végül is talpra estem :-)
Telepítettem kiscicát meg kiskutyát, tudok körforgalmat lerakni. Látom, bejött elég sok új elérhetõ eszköz a "menükben", a képernõy bal oldalán.
Most kezdhetek egy új régiót ezekkel a lehetõségekkel :-)
Majd rakok be képet, ha lesz értékelhetõ :-D
Telepítettem kiscicát meg kiskutyát, tudok körforgalmat lerakni. Látom, bejött elég sok új elérhetõ eszköz a "menükben", a képernõy bal oldalán.
Most kezdhetek egy új régiót ezekkel a lehetõségekkel :-)
Majd rakok be képet, ha lesz értékelhetõ :-D
A kiscicánál is van 3 lehetõség... melyik kell a körforgalomhoz?????
Szóval akkor mégegyszer: Körforgalmat szeretnék a rush hourba, MIT kell felrakni a játékba, hogy tudjak körforgalmat lerakni?
Szóval akkor mégegyszer: Körforgalmat szeretnék a rush hourba, MIT kell felrakni a játékba, hogy tudjak körforgalmat lerakni?
Na, most akkor elõször rakjam fel a NAM-ot, utána kiscica? És mi az, hogy "csak egy kell, amelyiket választod"???? Ezt nem értem.
Sziasztok. Olyan volt már valakinek, hogy miután a telepítõ a végéhez ér, elkezd vibrálni a kép, és a géppel semmit se lehet csinálni? Csináltam egy restertot, felraktam a "legújabb" patch-et, sikeresen fel is rakta, aztán továbbra is vibárl a kép, ahelyett, hogy menne a játék.
Lehet, hogy a videókari maitt van? ati x3870x2 -es videókari van a gépben. Ötletek?
Lehet, hogy a videókari maitt van? ati x3870x2 -es videókari van a gépben. Ötletek?
Én ezt csak véletlenül találtam és mivel nem januári keltezésû és elég nagy terjedelmû, azért gondolom, hogy friss. Feltettem, de nem tapasztaltam semmi változást.
Minek kellene történnie?
Minek kellene történnie?
Az a baj, hogy nam-ot soha nem raknak fel kétszer ugyanarra az oldalra, annyira bosszantó, hogy nincs egy értelmes "hivatalos" honlapja ...
Üdv
Datum: 08.03.2009
Download Network Addon Mod (Windows) (13.6M😎
http://kurier.simcityplaza.de/files.php?cat=37
Datum: 08.03.2009
Download Network Addon Mod (Windows) (13.6M😎
http://kurier.simcityplaza.de/files.php?cat=37
Ya, és a kiskutya telepítés elején sok bepipálnivalót kell eldöntenem, mindegyik kell?
A kiskutyánál már leszedtem az újabbat, de még nem telepítettem. Megteszem, utána mehet rá a kiscica?