Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ati kártyákkal csinálja ezt, az árnyékokat teljesen ki kell kapcsolni, akkor javul a helyzet.
Lobsterman
Inkább konkrétabban leírom a hibát. Amikor scrollozok, akkor beakad nagyon durván, és nagyon lassan kezdi el kirajzolni a tárgyakat. Nem csak full városban csinálja hanem tök csupasz fás terepen is ugyanez. Zoomolás mértéke sem befolyásolja, sõt semmilyen grafikai beállítás.

Lobsterman
Hi. Újra felraktam a játékot, és akad. Ami elég érdekes egy vadi új gépen. Volt már ilyen valakinél? Megoldás rá?
A gép MSI Radeon 4830, athlon x2 7750, gigabyte ma770-ud3. Rajta sp3-as 32 bites xp-vel.

Hát nem tudom mi a baja . Nekem is kiszokott lépni a letöltött cuccoknál ezért nem használom az U drive-t<#email>

Kodlovag
Üdv mindenki
Ez egy kellemes meglepetés, nem is gondoltam volna, hogy itt még aktív fórumot találok.

Sziastok!

Nekem lenne egy problémám: letöltöttem a sima sínröl a magasvasúti átjárót, de nem tudom használni mert amikor megyek rajta a felénél kilép az Idrive-bõl, amugy az is érdekes hogy az egyik mapon megy a másikon meg nem.<#nemtudom>
<#violent><#taps>

Üdv!
Megoldódott a probléma. Én ezt a nyitható hidat /PEG CSK2 3x Avenue Draw Bridge/ a Simtropolis.com-ról töltöttem le. Regisztrálva is vagyok oda. Ezzel semmi gond. Csak azt nem tudtam, hogy milyen textura hiányzik.
Amit ír, a PEG CSK2, ez valószínûleg nem textúra. hogy micsoda, arra még nem jöttem rá.
De azon az oldalon, ahol a híd van, van még két oldalnyi a csatornához kapcsolódó fájl.Ezeket letöltöttem, és azóta mûködik a híd.Hogy ezek közül melyik, ami kellett, nem tudom<#vigyor4>

és ezzel mi a gond?
jah de oda regisztrálni kell.

lehet, hogy onnan kell letölteni
Én ia arra gondolok, mert ezt írja:
Dependencies: PEG CSK2
De ha ezt beteszem a keresõbe teljesen más jön ki, nem egy fájl, hanem egy oldal a Simtropolis.com-ból

Szerintem hiányzik egy textúra. Próbáld meg újratelepíteni a csatornát

álmos vagyok még! nem tudok írni: javítás: ....csatornába beépíteni az utat....

Kösz!
Ezt a video sorozat már én is megtaláltam. Valóban mutatja, hogyan kell a csazorbába beépítebi az utat. Ezt már meg is csináltam.
De a nyitható híd továbbra is problema.
Találtam egy ilyen hidat😛EG CSK2 3x Avenue Draw Bridge
De hiába installáltam. Megjelenik a kínálatban, de pár másodperc után díszdobozzá alakul.
file://localhost/c:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/SimCity%204/Plugins/PEGPROD/CSK2/CSK2%203x%20Bridges/Ave%20Draw%20Bridge/readme_140.htm
Mit kell még mellé tenni, hogy ne tünjön el?
czakó

nekem meg az a porblémám, hogy nem épül CS$, csak CS$$, CS$$$, és az is iroda, pedig nem magasak az adók. Már annyira hiány van belõle, hogy az egyik városom munkanélküliség miatt 150 000 embert vesztettem.
http://www.youtube.com/watch?v=pE2nC7fjd7U

Üdv!
Nem valami pörgõs a topik.
Ezért egy konkrét megoldást kérnék. Természetesen próbálkozom az ügyben, de talán kaphatnák hasznos tanácsot.
4 négyzet széles csatorna felett szeretném átvinni a kétsávos utat /nem autópályát, hanem a középen elválasztósávos utat/. Ezt kellene egy nyitható híddal megszakítani, vagyis beleépíteni.
Ha kaphatnák segítséget, megköszönném.
Akár képpel is megmutatva<#worship>

Kösz: Czakó

aha <#buck>

Crysis: látom kiakasztottad a pénzszámlálót 😄

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Aham, én tudok egy csomó jo modot.
Itt van pl ez az oldal itt egy rakással van: www.simtropolis.com
Ami egyébként most újult meg.

czakof1946:
Nem lehet megdönteni a nézetet mert ez egy négy nézetes játék, az összes textúra csak ebben a 4 nézetben létezik, ha megdöntenéd a játékot, már ha lehetne egyáltalán akkor az új nézetben csak üresség látszana. Szóval felejtõs. Ez a játék korlátja.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Sziasztok!

Tudtok valami jó módot?
fizetõ kaput a kolléga megjegyzése ellenére csak már megépített útra lehet tenni. Mindenre, autópályára is, kivéve streetre.
Tudomásom szerint nem lehet.

Üdv!
Tudom, hogy távolítani-közelíteni, 4 irányban mozgatni lehet. De dönteni a síkban, hogy nagyobb területet láthassak be egyszerre, lehet-e?

Nem szabad hogy alatta út vagy valami hasonló dolog legyen!

sziasztok,tudja vki,hová tudok vámházat építeni a sim city 4-ben?Mert sehová nem engedi,de sajna még kezdõ vagyok<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Üdv!
Tettem egy hegytetõre egy kilátót, de arra nem gondoltam, hogy oda fel is meg le is kellene közlekedni<#vigyor4>
Létezik lépcsõsor,vagy meredek út?
Mert a sima út pirosra vált.
Kösz

LD

Remélem jó a link

Tuvok
Én anno a simptropolisról szedtem le

Kösz!
Ez egy free program?
Hol található

Tuvok
Pl. Landscape designer nevû progival

Üdv!

Olvastam valahol, hogy új régió létrehozásánál, vagy a már meglevõ régió felosztásainak nagyságát / 1x1, 2x2, 4x4 / a Comfig .bmp fájlban lehet meghatározni, megváltoztatni.
Kék, zöld, piros arányát kell változtatni.
De ezt hol lehet átszerkeszteni?

laslandes
melyik volt az?:o privit, htx.

jaja 😊

Inkább egy pártrendezvényé 😄

Én is gondolkodtam, hogy beírom, csak féltem, hogy politikának minõsül <#smile>

KoЯn

hát nem tudom.. a legújabb driver van fent a gépen...
fene se érti ezt..
Tuvok
Behalok, hírTV-n egy mûsor ajánlója alatt SC4 zene megy 😄

Na, végül is talpra estem :-)
Telepítettem kiscicát meg kiskutyát, tudok körforgalmat lerakni. Látom, bejött elég sok új elérhetõ eszköz a "menükben", a képernõy bal oldalán.
Most kezdhetek egy új régiót ezekkel a lehetõségekkel :-)
Majd rakok be képet, ha lesz értékelhetõ :-D
A kiscicánál is van 3 lehetõség... melyik kell a körforgalomhoz?????
Szóval akkor mégegyszer: Körforgalmat szeretnék a rush hourba, MIT kell felrakni a játékba, hogy tudjak körforgalmat lerakni?
Na, most akkor elõször rakjam fel a NAM-ot, utána kiscica? És mi az, hogy "csak egy kell, amelyiket választod"???? Ezt nem értem.
Tuvok
Másik driver ?

Sziasztok. Olyan volt már valakinek, hogy miután a telepítõ a végéhez ér, elkezd vibrálni a kép, és a géppel semmit se lehet csinálni? Csináltam egy restertot, felraktam a "legújabb" patch-et, sikeresen fel is rakta, aztán továbbra is vibárl a kép, ahelyett, hogy menne a játék.
Lehet, hogy a videókari maitt van? ati x3870x2 -es videókari van a gépben. Ötletek?
Tuvok
Passz, readme biztos írja a változásokat

Én ezt csak véletlenül találtam és mivel nem januári keltezésû és elég nagy terjedelmû, azért gondolom, hogy friss. Feltettem, de nem tapasztaltam semmi változást.
Minek kellene történnie?

Tuvok
Az a baj, hogy nam-ot soha nem raknak fel kétszer ugyanarra az oldalra, annyira bosszantó, hogy nincs egy értelmes "hivatalos" honlapja ...

Üdv

Datum: 08.03.2009
Download Network Addon Mod (Windows) (13.6M😎
http://kurier.simcityplaza.de/files.php?cat=37

Tuvok
Van már újabb ? Mikori ?

Csak egy kell, amelyiket választod

Ya, és a kiskutya telepítés elején sok bepipálnivalót kell eldöntenem, mindegyik kell?
A kiskutyánál már leszedtem az újabbat, de még nem telepítettem. Megteszem, utána mehet rá a kiscica?