13557
  • LeWyTy
    Az a delux része.
  • szabii98
    Oké, és gondolom hozzá még azt a + kiegészítőt :D
  • wetsom
    Delux természetesen!

LeWyTy! Felőlem lehetne :)
  • Szabi1991
    hmmm
  • szabii98
    Szeretném megvenni a játékot, de nemtudom, hogy melyik változatot.
    Deluxe vagy Classic?
  • Kodlovag
    Megvolt minden állapotról egy jpeg képem, azokból mindig kivágtam ugyanazt a darabot, azután csináltam belőlük egy animált gifet. Találtam a neten egy weboldalt, ahol csak feltöltöd az egyes képeket, és megcsinál mindent. Egyszerűbb, mint photoshoppal gürizni.
    Az lenne a tökéletes, ha nem ugrálva váltanának a képek, hanem áttűnnének egymásba. De ahhoz már valami flash alapú csoda kéne.
  • LeWyTy
    Megkérdezném a topiklakókat hogy mi lenne ha kiosztanánk pár kitüntetést a legjobbaknak??
    Ami a fejlécben lesz látható.
    Véleményeket kérek.
    Persze ha sikerül megfejteni a script kódokat
  • LeWyTy
    "kicsit irigy is lettem és el is ment a kedvem a játéktól"

Én is ezért hagytam abba(meg már nem volt türelmem)

És azóta sincs hangulatom újra a pluginokkal szarakodni és mindent fixálni.
  • LeWyTy
    Ez 3,14csa jó!
  • Benevolens
    de jó, hogy csináltad?
  • Benevolens
    Én először mindig beszarok a csodálkozástól :)
  • Kodlovag
    Na lássuk csak, működik-e...
  • welling
    először is gratulálok én is

viszont van egy kis gondom, kb 600Mb a beszerzett gyüjteményem, de 10 perc után kidob a játékból valami miatt
    mi a csudát csináljak vele?
  • Kodlovag
    Nagyon köszönöm mindenkinek.

Norbyl, nehogy abbahagyd a CJ-det. Én legalábbis felerészben azért kezdtem CJ-t írni, mert tetszett a tiéd a simtropolison, és én is akartam magamnak valamit. Kifejezetten örültem, mikor pár hónap kihagyás után folytattad. Egyébként nekem is szokott kisebbségi érzésem lenni, amikor egyik-másik CJ-t nézegetem (pl Billy Chen, vagy Yan077 CJ-je az sc4d-n), és biztos vagyok benne, hogy a következő néhány hónapban nem fogok felérni hozzájuk. De nem is olyan nagy baj ez, itt is kifejtette valaki kb 1 hónapja, hogy mindenkinek megvan a saját stílusa, és az egyformán jó és érdekes lehet. A te CJ-dnek is megvan a saját stílusa, wetsom képeinek is... Ami azt illeti, mind a kettőből tanultam.
  • NorbyI
    Végignéztem kodlovag CJ-jét, és nem térek magamhoz. Fantasztikus dolgokat csinált, nagyon realisztikus és szép hangulatos városokkal. Egy kicsit irigy is lettem és el is ment a kedvem a játéktól. Azt hiszem megvan hozzá a tehetsége.
    Gratulálok neki itt is. Nem semmi munka amit ott véghez vitt.
  • wetsom
    Rátaláltam egy régi CD-n, egy 2004-es városomra.

Főutca akkor:KÉP1
    Főutca most:KÉP2

Mintha nem is egy játék lenne.
  • Benevolens
  • wetsom
    Gratulálhatunk Kodlovagnak!

• Benevolens
    az én plugins mappám 3,13 GB és ebben még nincsenek benne azok, amik nem a pluginsba telepítik magukat. Ilyen mennyiségű cuccot nem nagyon lehet átadni. Egyébként ilyen menyiségnél a pluginok már ütik egymást. (Amit nagyon szeretnék megoldani valahogy :( )
  • NorbyI
    Nem pofátlanság csak senki nem fogja elküldeni, én spec biztos nem fogok és tudok feltölteni másfél gigát. Emailben meg hadd ne próbálkozzunk, rámenne a fél életünk. Egyébként nem nagy ördöngösség összegyűjteni a mappát. Ami megtetszik és használni is fogod azt lerántod és berakod a plugins mappába ügyelve hogy jó helyen legyen és meglegyen mindene (dependencies) amit írnak. Simtropolis és SC4devotion oldalak tökéletesek kiindulásnak.
  • welling
    Lehetne egy olyan, hogy valakinek a kibővített Plugins mappáját elkérném? :)
    (Remélem nem nagy pofátlanság ez)
    Előre is köszönöm
  • wetsom
    Azóta volt egy update:
    sc4dev
  • NorbyI
    Az az Apple reklám nagyon komoly :D
    Egyébként nagyon tetszik amit csinálsz, igai kis mesterművek.
  • wetsom
    Újabb felújított terület, kékkel jelölve:
    KÉP
    Csak MAXIS lakóház maradt ki, azt nem bontottam el.
  • Benevolens
    ja már kezdtem azt hinni, hogy a propot is te csináltad :P
  • wetsom
    Mára ennyi elég volt, elfáradtam :)
  • wetsom
    Csak lot editor + sc4tool :)
  • Benevolens
    hűha, ezt részletezd kérlek
  • wetsom
    "Gondolom nem valami általánosan ismert oldalról szedted le"

Hát igen, mert magam csináltam :D
  • NorbyI
    Na ilyen plugint sem láttam még. Gondolom nem valami általánosan ismert oldalról szedted le. Egyébként meg gratulálok a munkádhoz, ügyesek.
  • wetsom
    Sim City-ben is kiéghet az izzó:)
  • Benevolens
    értem én, csak szeretnék rájönni, hogy mivel és miért, és hogy hogyan lehet megoldani a problémát
  • wetsom
    Lehet valamivel összeakad...én azért néha használom, hogy nagyobb legyen a változatosság...

Mai munkám, stadion parkoló, és környéke:
  • Benevolens
    nekem a PEG Seasonal Woods nem működik egy ideje. Egyszerűen nem jelennek meg a fák. Érdekelne, hogy miért.... Különben nem is szeretem őket, szóval nem baj
  • spagi1

Sziasztok,
    Segítséget kérnék megint. Baloldali közlekedésre rakja fel nekem a telepítő a programot. Ha megcsinálom a szükséges beállításokat amiket itt olvastam hogy átálljon jobboldali közlekedésre akkor a magyarítás nem működik. UKEnglish néven van nekem a könyvtár. Átnevezem English-re és átírom a registriben a kulcsot és akkor elszáll a magyarítás.
  • wetsom
    Vasútállomás környékének rehabilitációja is befejeződött:

Így áll a belváros:
  • Benevolens
    valaki nem tudja, hogy a propok a lot editorban meg a pluginok a játékban miért ütik egymást? Örülnék ha valaki segítene, mert mindig olyan meglepetések érnek, hogy valami már nem elérhető, amit eddig eddig használtam :(
  • nyirog
    Pont nem rég filóztam azon h ideje lenne most már befejezni, végül is nem sokkal a vége előtt hagytuk abba :\.. Majd feltolom a seggem msnre vmikor a közeljövőben Norbyl, aztán átbeszéljük h mikor ugorjunk neki újra :)
  • Benevolens
    értem köszi. A másik problémám, hogy amikor elforgatom a lotot, akkor egyes propok kimozdulnak a helyükről :(
  • wetsom
    *kép lemaradt