13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#12156 Az a delux része. -
#12155 Oké, és gondolom hozzá még azt a + kiegészítőt :D -
wetsom #12154 Delux természetesen!
LeWyTy! Felőlem lehetne :) -
Szabi1991 #12153 hmmm -
#12152 Szeretném megvenni a játékot, de nemtudom, hogy melyik változatot.
Deluxe vagy Classic? -
#12151 Megvolt minden állapotról egy jpeg képem, azokból mindig kivágtam ugyanazt a darabot, azután csináltam belőlük egy animált gifet. Találtam a neten egy weboldalt, ahol csak feltöltöd az egyes képeket, és megcsinál mindent. Egyszerűbb, mint photoshoppal gürizni.
Az lenne a tökéletes, ha nem ugrálva váltanának a képek, hanem áttűnnének egymásba. De ahhoz már valami flash alapú csoda kéne. -
#12150 Megkérdezném a topiklakókat hogy mi lenne ha kiosztanánk pár kitüntetést a legjobbaknak??
Ami a fejlécben lesz látható.
Véleményeket kérek.
Persze ha sikerül megfejteni a script kódokat -
#12149 "kicsit irigy is lettem és el is ment a kedvem a játéktól"
Én is ezért hagytam abba(meg már nem volt türelmem)
És azóta sincs hangulatom újra a pluginokkal szarakodni és mindent fixálni. -
#12148 Ez 3,14csa jó! -
Benevolens #12147 de jó, hogy csináltad? -
Benevolens #12146 Én először mindig beszarok a csodálkozástól :) -
#12145 Na lássuk csak, működik-e...
-
welling #12144 először is gratulálok én is
viszont van egy kis gondom, kb 600Mb a beszerzett gyüjteményem, de 10 perc után kidob a játékból valami miatt
mi a csudát csináljak vele? -
#12143 Nagyon köszönöm mindenkinek.
Norbyl, nehogy abbahagyd a CJ-det. Én legalábbis felerészben azért kezdtem CJ-t írni, mert tetszett a tiéd a simtropolison, és én is akartam magamnak valamit. Kifejezetten örültem, mikor pár hónap kihagyás után folytattad. Egyébként nekem is szokott kisebbségi érzésem lenni, amikor egyik-másik CJ-t nézegetem (pl Billy Chen, vagy Yan077 CJ-je az sc4d-n), és biztos vagyok benne, hogy a következő néhány hónapban nem fogok felérni hozzájuk. De nem is olyan nagy baj ez, itt is kifejtette valaki kb 1 hónapja, hogy mindenkinek megvan a saját stílusa, és az egyformán jó és érdekes lehet. A te CJ-dnek is megvan a saját stílusa, wetsom képeinek is... Ami azt illeti, mind a kettőből tanultam. -
NorbyI #12142 Végignéztem kodlovag CJ-jét, és nem térek magamhoz. Fantasztikus dolgokat csinált, nagyon realisztikus és szép hangulatos városokkal. Egy kicsit irigy is lettem és el is ment a kedvem a játéktól. Azt hiszem megvan hozzá a tehetsége.
Gratulálok neki itt is. Nem semmi munka amit ott véghez vitt. -
wetsom #12141 Rátaláltam egy régi CD-n, egy 2004-es városomra.
Főutca akkor:KÉP1
Főutca most:KÉP2
Mintha nem is egy játék lenne. -
Benevolens #12140 -
wetsom #12139 Gratulálhatunk Kodlovagnak!
-
Benevolens #12138 az én plugins mappám 3,13 GB és ebben még nincsenek benne azok, amik nem a pluginsba telepítik magukat. Ilyen mennyiségű cuccot nem nagyon lehet átadni. Egyébként ilyen menyiségnél a pluginok már ütik egymást. (Amit nagyon szeretnék megoldani valahogy :( ) -
NorbyI #12137 Nem pofátlanság csak senki nem fogja elküldeni, én spec biztos nem fogok és tudok feltölteni másfél gigát. Emailben meg hadd ne próbálkozzunk, rámenne a fél életünk. Egyébként nem nagy ördöngösség összegyűjteni a mappát. Ami megtetszik és használni is fogod azt lerántod és berakod a plugins mappába ügyelve hogy jó helyen legyen és meglegyen mindene (dependencies) amit írnak. Simtropolis és SC4devotion oldalak tökéletesek kiindulásnak. -
welling #12136 Lehetne egy olyan, hogy valakinek a kibővített Plugins mappáját elkérném? :)
(Remélem nem nagy pofátlanság ez)
Előre is köszönöm -
wetsom #12135 Azóta volt egy update:
sc4dev -
NorbyI #12134 Az az Apple reklám nagyon komoly :D
Egyébként nagyon tetszik amit csinálsz, igai kis mesterművek. -
wetsom #12133 Újabb felújított terület, kékkel jelölve:
KÉP
Csak MAXIS lakóház maradt ki, azt nem bontottam el. -
Benevolens #12132 ja már kezdtem azt hinni, hogy a propot is te csináltad :P -
wetsom #12131 Mára ennyi elég volt, elfáradtam :)
-
wetsom #12130 Csak lot editor + sc4tool :) -
Benevolens #12129 hűha, ezt részletezd kérlek -
wetsom #12128 "Gondolom nem valami általánosan ismert oldalról szedted le"
Hát igen, mert magam csináltam :D -
NorbyI #12127 Na ilyen plugint sem láttam még. Gondolom nem valami általánosan ismert oldalról szedted le. Egyébként meg gratulálok a munkádhoz, ügyesek.
-
wetsom #12126 Sim City-ben is kiéghet az izzó:)
-
Benevolens #12125 értem én, csak szeretnék rájönni, hogy mivel és miért, és hogy hogyan lehet megoldani a problémát -
wetsom #12124 Lehet valamivel összeakad...én azért néha használom, hogy nagyobb legyen a változatosság...
Mai munkám, stadion parkoló, és környéke:
-
Benevolens #12123 nekem a PEG Seasonal Woods nem működik egy ideje. Egyszerűen nem jelennek meg a fák. Érdekelne, hogy miért.... Különben nem is szeretem őket, szóval nem baj -
spagi1 #12122
Sziasztok,
Segítséget kérnék megint. Baloldali közlekedésre rakja fel nekem a telepítő a programot. Ha megcsinálom a szükséges beállításokat amiket itt olvastam hogy átálljon jobboldali közlekedésre akkor a magyarítás nem működik. UKEnglish néven van nekem a könyvtár. Átnevezem English-re és átírom a registriben a kulcsot és akkor elszáll a magyarítás. -
wetsom #12121 Vasútállomás környékének rehabilitációja is befejeződött:
Így áll a belváros:
-
Benevolens #12120 valaki nem tudja, hogy a propok a lot editorban meg a pluginok a játékban miért ütik egymást? Örülnék ha valaki segítene, mert mindig olyan meglepetések érnek, hogy valami már nem elérhető, amit eddig eddig használtam :( -
#12119 Pont nem rég filóztam azon h ideje lenne most már befejezni, végül is nem sokkal a vége előtt hagytuk abba :\.. Majd feltolom a seggem msnre vmikor a közeljövőben Norbyl, aztán átbeszéljük h mikor ugorjunk neki újra :) -
Benevolens #12118 értem köszi. A másik problémám, hogy amikor elforgatom a lotot, akkor egyes propok kimozdulnak a helyükről :( -
wetsom #12117 *kép lemaradt